Αλλα δεν ειναι μονο οι βασικοι μαγκες ειναι και ο παγκος. Αν συνεχισουμε ετσι βλεπω τον Κεννυ να μας τρεχει στην ουεφα.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Για βασικους ναι.
Αλλα δεν ειναι μονο οι βασικοι μαγκες ειναι και ο παγκος. Αν συνεχισουμε ετσι βλεπω τον Κεννυ να μας τρεχει στην ουεφα.
Εγώ πλεονεκτης δεν είμαι. Αν γίνει του κεντρικού αμυντικού και είναι μια καλή προσθήκη, για βασικός, θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τώρα, που διαβάζω για αριστερό εξτρεμ, δεν καίγομαι γιατί γύρισε ο Πελκας και ο Ντεσποτοφ. Ίσως ένα ταλέντο, αλλά υπάρχει νομίζω και ο Μπαλντε θεωρητικά; Αριστερό μπακ για μένα ακολουθεί ιεραρχικά και μετά ίσως ένα ακόμη δεξί μπακ, αλλά αυτό το ξέρει μόνο ο Ραζβαν, δηλαδή αν εμπιστεύεται ή όχι τον Σαστρε.
Για μένα από το καλοκαίρι ήθελε καλύτερη δομή ειδικά στη θέση Μεϊτε με έναν ακόμη παρόμοιο παίκτη, πχ Μισιτς (αυτόν που θυμάμαι δεν ξέρω τώρα αν έπεσε). Από τη μια είχαμε τη χαρά να βλέπουμε το βουνό να μας βγαίνει, αλλά να τον βλέπουμε να κλατάρει από έλλειψη εναλλακτικής. Στη θέση δίπλα του εχουμε: Ζαφείρη, Οζντοεφ, Καμαρα και Μπιανκο. Καμία ισορροπία. Αυτό πρέπει το καλοκαίρι να διορθωθεί. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν τον αντικαταστατη. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να τα δώσει το 5ο χαφ, ο 5ος στόπερ, το 5ο μπακ (πασπαρτου) το 5ο εξτρεμ, ο 3ος φορ, στις αντίστοιχες θέσεις.
Για μένα από το καλοκαίρι ήθελε καλύτερη δομή ειδικά στη θέση Μεϊτε με έναν ακόμη παρόμοιο παίκτη, πχ Μισιτς (αυτόν που θυμάμαι δεν ξέρω τώρα αν έπεσε). Από τη μια είχαμε τη χαρά να βλέπουμε το βουνό να μας βγαίνει, αλλά να τον βλέπουμε να κλατάρει από έλλειψη εναλλακτικής. Στη θέση δίπλα του εχουμε: Ζαφείρη, Οζντοεφ, Καμαρα και Μπιανκο. Καμία ισορροπία. Αυτό πρέπει το καλοκαίρι να διορθωθεί. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν τον αντικαταστατη. Τα διαφορετικά χαρακτηριστικά μπορεί να τα δώσει το 5ο χαφ, ο 5ος στόπερ, το 5ο μπακ (πασπαρτου) το 5ο εξτρεμ, ο 3ος φορ, στις αντίστοιχες θέσεις.
- smoothcriminal1926
Aυτό που λέει ο φίλος και απο πάνω. Τι ωραία ρε φίλε να βλέπεις επιτέλους τον χαφ σου να μπορεί να κάνει με άνεση κοντρολ, να γυρνάει με την μία και να παίζει μπροστά την μπάλα. Ούτε 3 κοντρολ, ούτε πίσω, ούτε πλάγια την μπάλα μόνιμα. Πόσο πιο εύκολο, γρήγορο, άμεσο γίνεται το παιχνίδι. Ειδικά στη θέση του κέντρου χρειάζονται τέτοιου υψηλού επιπέδου παίχτες.
Τέτοιοι παίχτες με αυτά τα στοιχεία όμως απαιτούν λεφτά. Δεν τους βρισκείς εύκολα δανεικούς, ελεύθερους και με αγορές μαξ 2,5 με 3,5 χαρτιά. Προφανώς και δεν γίνεται να εχεις μια ολόκληρη 11αδα με αγορές τύπου Ζαφ, αλλά άμα θέλουμε να πάμε το βήμα παραπάνω πρέπει να κοιτάμε να δίνουμε σε μερικές κομβικές θέσεις της ομάδας τέτοιες ενέσεις ποιότητας. Γιατί εν τέλει, τέτοιου είδους επενδύσεις επιστρέφουν πίσω είτε με πιθανές μελλοντικές πωλήσεις είτε με είσοδο τσλ κτλ.
Τέτοιοι παίχτες με αυτά τα στοιχεία όμως απαιτούν λεφτά. Δεν τους βρισκείς εύκολα δανεικούς, ελεύθερους και με αγορές μαξ 2,5 με 3,5 χαρτιά. Προφανώς και δεν γίνεται να εχεις μια ολόκληρη 11αδα με αγορές τύπου Ζαφ, αλλά άμα θέλουμε να πάμε το βήμα παραπάνω πρέπει να κοιτάμε να δίνουμε σε μερικές κομβικές θέσεις της ομάδας τέτοιες ενέσεις ποιότητας. Γιατί εν τέλει, τέτοιου είδους επενδύσεις επιστρέφουν πίσω είτε με πιθανές μελλοντικές πωλήσεις είτε με είσοδο τσλ κτλ.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Kevin
Αδικείς τον Μεϊτέ, γιατί μέχρι να τα φτύσει την ίδια λειτουργία είχε, ξεμαρκάρισμα με κάθετη κίνηση, άμεσες πάσες στα άκρα ή κάθετες προωθημένες, ύστερα το γύρισε κι αυτός στο safe.nikmen έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:21 Με την προσθήκη του Ζαφείρη είδα σήμερα ότι προωθώντας το παιχνίδι άμεσα σε κάθε επαφή μπροστά και οχι πλάγια και πίσω όπως κάνουν οι Μειτε Καμαρα Οζντοεφ, δημιουργούνται χώροι και προϋποθέσεις στην επίθεση που δεν είχαμε μέχρι σήμερα με τις ανούσιες σίγουρες πασουλες.
Και φτάνουμε στο σημείο που έχουμε ζήσει πολλές φορές.
-
dimitris7777
Αποκτήθηκε ο Σαρής. Εάν είναι όντως όπως λένε ότι δηλαδή είναι top ταλέντο, από το καλοκαίρι μπορεί ν' αρχίσει να παίρνει αυτόν το ρόλο. Είναι εξάρι με ύψος 1,91εκ. Ήδη σήμερα ξεκίνησε με ΠΑΟΚ Β. Θα μου πεις τώρα 19 χρονών; Θα πω ναι 19 χρονών, εάν είναι σπουδαίο ταλέντο, πρέπει να αρχίσει να παίζει από αυτήν την ηλικία. Σε αυτήν την ηλικία η Σλάβια ανακάλυψε το Ζαφείρη στη Νορνηγία και τον έβαλε να παίξει κατευθείαν!!vs40 έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:30 Για μένα από το καλοκαίρι ήθελε καλύτερη δομή ειδικά στη θέση Μεϊτε με έναν ακόμη παρόμοιο παίκτη, πχ Μισιτς (αυτόν που θυμάμαι δεν ξέρω τώρα αν έπεσε). Από τη μια είχαμε τη χαρά να βλέπουμε το βουνό να μας βγαίνει, αλλά να τον βλέπουμε να κλατάρει από έλλειψη εναλλακτικής.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 3):
- vs40, Kabamaru11, boogeyman77
-
dimitris7777
Νομίζεις τυχαία βγήκε η ποδοσφαιρική παροιμία που λέει: "πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις".....smoothcriminal1926 έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:34 Τι ωραία ρε φίλε να βλέπεις επιτέλους τον χαφ σου να μπορεί να κάνει με άνεση κοντρολ, να γυρνάει με την μία και να παίζει μπροστά την μπάλα.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
- smoothcriminal1926, sakis_the_fraud
-
makispaspartou
Εχουμε και λέμε ..
Τσιφτσής Παβλενκα Μοναστηρλης
Κενι
Μπαμπά
Κετζιορα Βολιακο
Μιχαηλιδης Λοβρεν
Μειτε Μπιανκο
Ζαφειρης Οζντοεφ Καμαρα
Ζιβκοβιτς Ντεσποντοφ
Κωνσταντελιας Πελκας Ιβανουσετς
Τάισον
Γιακουμάκης Μύθου Γερεμεγιεφ
Σαστρε , Τειλορ , Τσαλοφ , Μουργκ , Γκουγκεσασβιλι θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν αργά ή γρήγορα
Τι θα ήθελα τώρα
Στόπερ .. Ντρκουσιτς
Αριστερό μπακ .. Γιαννούλης
Δεξί μπακ .. Τσαπρας η Μπιριντελι
Αριστερό εξτρέμ .. Γουεσλι ή Μπερνάρντ
Τι θα ήθελα για το καλοκαίρι
Κραλ να ντουμπλάρει Μειτε
Σέντερ φορ που να ξέρει μπάλα τύπου Άμπελ Ρουιθ
Στόπερ στυλ Ζιμα
Νομίζω πλέον υπάρχει η βάση και η μαγιά ώστε ο Λουτσεσκου να ξεκινήσει το καλοκαίρι με το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ …
Κενι
Μπαμπά
Κετζιορα Βολιακο
Μιχαηλιδης Λοβρεν
Μειτε Μπιανκο
Ζαφειρης Οζντοεφ Καμαρα
Ζιβκοβιτς Ντεσποντοφ
Τάισον
Σαστρε , Τειλορ , Τσαλοφ , Μουργκ , Γκουγκεσασβιλι θα πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν αργά ή γρήγορα
Τι θα ήθελα τώρα
Στόπερ .. Ντρκουσιτς
Στόπερ στυλ Ζιμα
Νομίζω πλέον υπάρχει η βάση και η μαγιά ώστε ο Λουτσεσκου να ξεκινήσει το καλοκαίρι με το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του ΠΑΟΚ …
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 2):
- boogeyman77, psychologos
- trelopaoki444
Συγγνωμη αλλα εγω ακομα και ετσι θεωρω οτι ειμαστε ενα επιπεδο πανω απ τους ανταγωνιστες μας.
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 7-8 πεντακαθαρες ευκαιριες για γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 2-3 γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ντερμπι ειμαστε καλυτεροι ανεξαρτητως αποτελεσματος?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ματς ερχονται οι αντιπαλοι οπαδοι να δουν ποδοσφαιρο πλευστεησον και χειροκροτουν τον καλυτερο παιχτη του πρωταθληματος?
Ναι ενα σεντερ μπακ που να εχει ταχυτητα θα μας ανεβασει επιπεδο αλλα προσωπικα κ ο Βολιακο μια χαρα βλεπω το παει και οσο μαθαινει την ομαδα ολο και καλυτερος δειχνει.
Ναι ενας αριστερος μπακ επιπεδου Γιαννουλη θα ηταν ευλογια αλλα κ ο μπαμπα θα τον βρει τον εαυτο του (θυμηθειτε την αρχη της χρονιας με ζιβκοβιτς κ ταισον που δαγκωνομασταν)
Υπομονη και εμπιστευτειτε τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΠΦΟΠ
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 7-8 πεντακαθαρες ευκαιριες για γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 2-3 γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ντερμπι ειμαστε καλυτεροι ανεξαρτητως αποτελεσματος?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ματς ερχονται οι αντιπαλοι οπαδοι να δουν ποδοσφαιρο πλευστεησον και χειροκροτουν τον καλυτερο παιχτη του πρωταθληματος?
Ναι ενα σεντερ μπακ που να εχει ταχυτητα θα μας ανεβασει επιπεδο αλλα προσωπικα κ ο Βολιακο μια χαρα βλεπω το παει και οσο μαθαινει την ομαδα ολο και καλυτερος δειχνει.
Ναι ενας αριστερος μπακ επιπεδου Γιαννουλη θα ηταν ευλογια αλλα κ ο μπαμπα θα τον βρει τον εαυτο του (θυμηθειτε την αρχη της χρονιας με ζιβκοβιτς κ ταισον που δαγκωνομασταν)
Υπομονη και εμπιστευτειτε τα ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ
ΠΦΟΠ
- These users thanked the author trelopaoki444 for the post (total 7):
- giaxxo, margas, Mica, Dimpatra, Χωρικός, zaffodb, PAOKevolution
-
makispaspartou
Αν σε κάθε ματς θα μπορούσαμε να έχουμε τους βασικούς κάνεις δε θα ζητούσε μεταγραφές. Ελα που όμως ξεχάσαμε γρήγορα σε πόσο οριακό σημείο φτάσαμε ένα μήνα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων επειδή ακριβώς μας έλειψε τόσο το ποιοτικό όσο και το ποσοτικό βάθος..
Ο Βολιακο σήμερα στάθηκε γιατί έπαιζε δίπλα στους Μιχαηλιδη Κενι Μπαμπά και μεσοεπιθετικά οι fantastic 6.. Το θέμα είναι να μεγαλώσει το βάθος του ρόστερ σε ποιότητα για να μεγαλώσει και η ομάδα..
Ο Βολιακο σήμερα στάθηκε γιατί έπαιζε δίπλα στους Μιχαηλιδη Κενι Μπαμπά και μεσοεπιθετικά οι fantastic 6.. Το θέμα είναι να μεγαλώσει το βάθος του ρόστερ σε ποιότητα για να μεγαλώσει και η ομάδα..
- These users thanked the author makispaspartou for the post:
- theo G4
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για Taylormakispaspartou έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 00:59 Εχουμε και λέμε ..
Κενι
Μπαμπά
Κετζιορα Βολιακο
Μιχαηλιδης Λοβρεν
Μειτε Μπιανκο
Ζαφειρης Οζντοεφ Καμαρα
Ζιβκοβιτς Ντεσποντοφ
Τάισον
Τι θα ήθελα τώρα
Στόπερ .. Ντρκουσιτς
Στόπερ στυλ Ζιμα
Η αδυναμία μας είναι στο αριστερό μπάκ και στο στόπερ. Και το οτι σε αυτές τις δύο θέσεις έχουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα φαίνεται στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα ψιλοκαλύπτεται με βοήθειες και αλληλοκάλυψη. Όχι οτι δεν το έχουμε πληρώσει και στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη γίνεται πάρτι των αντιπάλων από αριστερά και στα στημένα.
Προφανώς θα πάμε με Μπάμπα στους δύο τελικούς που έχουμε στο Γιουρόπα, δηλαδή απλά κάνεις την προσευχή σου να μήν το πληρώσεις. Έχουν αποδεχθεί το λάθος με Τέιλορ και το οτι το κουπί θα το τραβήξει ο Μπάμπα καί φέτος. Εμένα αυτό μου φαίνεται σαν αυτοτιμωρία, μαζοχιστικό θα το έλεγα...
Προφανώς θα πάμε με Μπάμπα στους δύο τελικούς που έχουμε στο Γιουρόπα, δηλαδή απλά κάνεις την προσευχή σου να μήν το πληρώσεις. Έχουν αποδεχθεί το λάθος με Τέιλορ και το οτι το κουπί θα το τραβήξει ο Μπάμπα καί φέτος. Εμένα αυτό μου φαίνεται σαν αυτοτιμωρία, μαζοχιστικό θα το έλεγα...
Εγώ πλέον δεν περιμένω σέντερ μπακ και δεν ξέρω αν χρειάζεται κιόλας.Να πάρεις τον Σλοβένο ενώ έχεις Κεντζιορα, Μιχαηλίδη και Βολιακο που ανεβαίνει συνεχως.Αν θέλεις να είσαι έτοιμος για το καλοκαίρι κομπλέ οκ... Αριστερό μπακ επίσης Γιαννούλης από τώρα διαφορετικά κανέναν, έχουμε δύο ενεργούς..Δεξιά ίσως θέλουμε κάποιον να ξεκουραζει τον Κένι...Καλά μπροστά δεν τίθεται θέμα ,έχουμε και βασικούς και ρεζερβες τους και παίκτες που πιέζουν,και σέντερ φορ περιοχής πλέον...Δίκιο έχει ο Λουτσε που λεει αφήστε με να δουλέψω,μη μου λέτε για μεταγραφές...
@Hayate το καλοκαίρι τελειώνουν τα συμβόλαιο του Κετζιορα, Λόβρεν και λήγει ο δανεισμός του Βολιακο, μας μένει μόνο ο Μιχα, χρειάζεσαι ακόμα μια σταθερά 100%.
Είναι κρίμα να δούμε ξανά τα γνωστά σίριαλ ότι ο προπονητής θέλει το έναν αλλά το σκάουτινγκ έχει κάτι καλύτερο και χρειάζεται υπομονή κτλ κτλ.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με έναν αστερίσκο για την περίπτωση του Γιακουμάκη.
Η ομάδα όπως ήταν χθες + τον Σλοβένο και Γιακουμάκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν πάρουμε το πρωτάθλημα στην πορεία προς το τσουλου.
Είναι κρίμα να δούμε ξανά τα γνωστά σίριαλ ότι ο προπονητής θέλει το έναν αλλά το σκάουτινγκ έχει κάτι καλύτερο και χρειάζεται υπομονή κτλ κτλ.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ με έναν αστερίσκο για την περίπτωση του Γιακουμάκη.
Η ομάδα όπως ήταν χθες + τον Σλοβένο και Γιακουμάκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν πάρουμε το πρωτάθλημα στην πορεία προς το τσουλου.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- katafraktos, Dimpatra, Hayate
Οχι σας παρακαλω μην το κανουμε αυτο. Μια εξαιρετικη εμφανιση δεν γινεται να αλλαζει εναν ολοκληρο σχεδιασμο. Σχεδιασμο που μας λενε οτι τον εχουν κανει με οριζοντα 3ετιας.
Και το στοπερ και το δεξι μπακ και το εξτρεμ που εχουν δρομολογησει.
Ιδανικα και τον Γιανουλη. Αλλα οκ ας ερθει το καλοκαιρι.
Και το στοπερ και το δεξι μπακ και το εξτρεμ που εχουν δρομολογησει.
Ιδανικα και τον Γιανουλη. Αλλα οκ ας ερθει το καλοκαιρι.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Polichni1926