Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
*Ο Γιάννης Αναστασίου* μίλησε εκτενώς στη συνέντευξη Τύπου για την τρομερή ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Κωνσταντέλια-Τάισον, μετά την επικράτηση του Δικεφάλου με 3-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.
Πού κρίθηκε το ματς:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, ήταν εμφανές, έχουν παίκτες με αντίληψη, διαβάζουν γρήγορα τη φάση και αντιδρούν ακαριαία. *Ο Μιχαηλίδης είναι πολύ επικίνδυνος γιατί παίζει κάθετα και οι παίκτες οι άλλοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμοι για τις μπαλιές του.* Όλα παίζουν ρόλο, αλλά ο Κωνσταντέλιας είναι αυτός που είναι, αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση, πολύ γρήγορα και εύκολα.
Με τον Τάισον μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. *Ο τρόπος που αλλάζαν την μπάλα, είναι σαν αυτό που λένε κάποιοι σα να παίζουν playstasion. Εγώ δεν παίζω, δεν ξέρω, αλλά ακούγοντας την έκφραση φαντάζομαι ότι είναι κάτι τέτοιο.* Είναι όμορφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που αυτός ο παίκτης (σ.σ. Κωνσταντέλιας) είναι ακόμη εδώ
Πού κρίθηκε το ματς:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερη ομάδα, ήταν εμφανές, έχουν παίκτες με αντίληψη, διαβάζουν γρήγορα τη φάση και αντιδρούν ακαριαία. *Ο Μιχαηλίδης είναι πολύ επικίνδυνος γιατί παίζει κάθετα και οι παίκτες οι άλλοι του ΠΑΟΚ είναι πάντα έτοιμοι για τις μπαλιές του.* Όλα παίζουν ρόλο, αλλά ο Κωνσταντέλιας είναι αυτός που είναι, αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση, πολύ γρήγορα και εύκολα.
Με τον Τάισον μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. *Ο τρόπος που αλλάζαν την μπάλα, είναι σαν αυτό που λένε κάποιοι σα να παίζουν playstasion. Εγώ δεν παίζω, δεν ξέρω, αλλά ακούγοντας την έκφραση φαντάζομαι ότι είναι κάτι τέτοιο.* Είναι όμορφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο που αυτός ο παίκτης (σ.σ. Κωνσταντέλιας) είναι ακόμη εδώ
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 4):
- DamoN, iremidynami 4+, horkokos4, kotorla4
Δεν κατάφερα να δω τον αγώνα αλλά με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι βλέπω 5 Έλληνες βασικούς και αναντικατάστατους σε όλες τις γραμμές μας. Έτσι πρέπει να πορευτούμε με σφηνάκια ποιοτικά όπου χρειάζεται. Επίσης ελπίζω να δουλεύουν ήδη την παραμονή του Γιακουμάκη και να μην παζαρεύουμε μέχρι τον Αύγουστο του χρόνου.
- ΑποστόληςΑ
Εδώ είσαι:sourmenetes έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:20 Παρεπιπτόντως τα highlights είναι περίπου 3 λεπτά
Με ένα κάρο φάσεις βγάλανε μόνο 3 λεπτά βιντεο
-
PAOK DreXleR
Κόμπλεξ & πόνος ή πόνος & κόμπλεξ, κάτι τέτοιο.sourmenetes έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 23:20 Παρεπιπτόντως τα highlights είναι περίπου 3 λεπτά
Με ένα κάρο φάσεις βγάλανε μόνο 3 λεπτά βιντεο
Την Τετάρτη θα μάθουμε & θα μάθουν
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
- SCIFO
"Και τι ωραία που θα τεντώνει.....".
Πέρα από την πρόσκαιρη ευφορία και με Ατρόμητο και σήμερα παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι δεν πέφτουν 3μπαλα σε κάθε ματς είναι απλά.συγκυριακο.
Άνευ σχολιασμού το ματς....Τετάρτη καθαρναμε γαύρο και στέλνουμε μήνυμα νταμπλ...
ΥΓ Πολλοί οι διακριθέντες αλλά ρε Ντελια...ρε λεβέντη μου...τι παιχταρα είσαι...
ΥΓ1. Πριν 2 χρόνια είχα γράψει ότι θέλει δουλειά και για να αντέχει το ξύλο και στα τελειώματα....σήμερα ρε Ντελια δεν έχω να πω τπτ....πιο ολοκληρωμένος παίχτης και ΤΑΚΤΙΚΑ....πεθαίνεις...
Πέρα από την πρόσκαιρη ευφορία και με Ατρόμητο και σήμερα παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το γεγονός ότι δεν πέφτουν 3μπαλα σε κάθε ματς είναι απλά.συγκυριακο.
Άνευ σχολιασμού το ματς....Τετάρτη καθαρναμε γαύρο και στέλνουμε μήνυμα νταμπλ...
ΥΓ Πολλοί οι διακριθέντες αλλά ρε Ντελια...ρε λεβέντη μου...τι παιχταρα είσαι...
ΥΓ1. Πριν 2 χρόνια είχα γράψει ότι θέλει δουλειά και για να αντέχει το ξύλο και στα τελειώματα....σήμερα ρε Ντελια δεν έχω να πω τπτ....πιο ολοκληρωμένος παίχτης και ΤΑΚΤΙΚΑ....πεθαίνεις...
- sourmenetes
- Moderator
Ήταν καλό που καθάρισε νωρίς το ματς και πήραν χρόνο οι πελκας ντεσποτοφ καμαρα
Έχουμε πάρα πολλα ματς και σίγουρα οι αντοχές και τα τρεξίματα , πρέπει όχι απλά να αρκούν αλλά να περισσεύουν
Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και μόνο καλό είναι αυτό
Το δεν κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε δένει πάρα πολύ εδώ
Μπήκε ο Ζαφειρης και ανέβασε το κέντρο
Αντίστοιχα θα πιεσθουν και τα υπόλοιπα χάφ
Το ίδιο και ο ο Γιακουμάκης
Δεν είναι λίγος ο γερεμεγεφ
Θα βάλει πίεση στον παίκτη
Μ αρέσει η ωριμότητα του μίχα
Παρότι έλλειψε πολύ επανήλθα και είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο
Μπράβο Ποντιαρα!!
Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τραυματισμούς δυσκολίες με το χαμό του πατέρα του και το παιδί να επανέρχεται!!
Έχουμε πάρα πολλα ματς και σίγουρα οι αντοχές και τα τρεξίματα , πρέπει όχι απλά να αρκούν αλλά να περισσεύουν
Αυξάνεται ο ανταγωνισμός και μόνο καλό είναι αυτό
Το δεν κάνουμε μεταγραφές για να κάνουμε δένει πάρα πολύ εδώ
Μπήκε ο Ζαφειρης και ανέβασε το κέντρο
Αντίστοιχα θα πιεσθουν και τα υπόλοιπα χάφ
Το ίδιο και ο ο Γιακουμάκης
Δεν είναι λίγος ο γερεμεγεφ
Θα βάλει πίεση στον παίκτη
Μ αρέσει η ωριμότητα του μίχα
Παρότι έλλειψε πολύ επανήλθα και είναι ακριβώς στο ίδιο επίπεδο
Μπράβο Ποντιαρα!!
Είναι πολύ δύσκολο να έχεις τραυματισμούς δυσκολίες με το χαμό του πατέρα του και το παιδί να επανέρχεται!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 7):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, trouman, iremidynami 4+, Kabamaru11, Dimpatra, theo-drama, Χωρικός
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κυρίαρχος ΠΑΟΚ που έκανε ότι ήθελε και το 0-3 μοιάζει φτωχό.
Μεγάλη κλάση ο Ζαφείρης, έχει να δώσει πάρα πολλά στην ομάδα και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της μεσαίας μας γραμμής.
Μεγάλο γιατί που πετάξαμε 2 βαθμούς στην Τούμπα, με αυτή την κακή ομάδα..
Μεγάλη κλάση ο Ζαφείρης, έχει να δώσει πάρα πολλά στην ομάδα και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της μεσαίας μας γραμμής.
Μεγάλο γιατί που πετάξαμε 2 βαθμούς στην Τούμπα, με αυτή την κακή ομάδα..
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Έπαιξε πολλές φορές ακόμα ο Ζαφείρης και δεν ρολαρε???
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 3):
- horkokos4, theo-drama, Ally Samagoal
Περίμενα πώς και πώς να μπει ο Ζαφείρης , που πιστεύω κι εγώ, ότι θα αλλάξει την ομάδα, θα την απογειώσει. Ελπίζω να πάει έτσι και ακόμα καλύτερα...
Το πρωτάθλημα φέτος είναι ασπρόμαυρο.. (αν και Μ αρέσει να το υπενθυμίζω στις στραβές. ).
Το πρωτάθλημα φέτος είναι ασπρόμαυρο.. (αν και Μ αρέσει να το υπενθυμίζω στις στραβές. ).
Ομαδαρα σημερα που χαιροσουν να την βλεπεις. Ντελια αγορι μου τι παικταρα εισαι .Ο Ζαφειρης νομιζεις οτι δεν ηρθε με μεταγραφη διπλο μεσα στο τηγανι!
Μπραβο μπραβο μπραβο!!!!Αυτον τον ΠΑΟΚ θελω να βλεπω να πνιγει τον αντιπαλο και να μην αφηνει περιθωρια για σκεψεις οτι μπορει να παρει κατι ο αλλος.θα την πω την αμαρτια μου τον βολιακο τον προτιμω απο κεντζιορα και θελω περισσοτερο χρονο στον μπιανκο.παμε ΠΑΟΚΑΡΑ
Το «ομαδα που εχει ελληνες δε χανει» ειναι το αντιστοιχο του «ομαδα που βαζει τριποντα δε χανει» του Γιαννακη. Οσο οι παικτες νιωθουν τι παει να πει ο δικεφαλος που κουβαλαν στο στηθος τους, τοσο θα τα δινουν ολα μεχρι και με το… μαρκο. 
3 λεπτα highlights μονο ρε γαμω τη Cosmote μου; Απο κατω gayros-ΑΕΛ 1-1 6 λεπτα.. Ηθελα να δω την ομαδα τι και πως