Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Ομάδα που χαιρόμαστε να βλέπουμε.
Φτου φτου σκόρδα λέμε
Στοπερακι σύντομα και ένα μπακ πασπαρτού θα ήθελα ( δεν μου γεμίζει το μάτι ούτε ο τειλορ ούτε κ ο χωρίς ρυθμό σαστρε
Αυτό που γίνεται με καμαρα είναι πως ο παίκτης μας ανήκει κ παίρνει παιχνίδια που μάλλον θα μας βοηθήσει να πάρουμε 2-3 μυρια αύριο μεθαύριο. Αντίστοιχα η τιμή του μπιανκο πέφτει και θα είναι ευκολότερο να αποκτηθεί και μάλλον να αντικαταστήσει τον Καμαρα. Win win κατάσταση.
Φτου φτου σκόρδα λέμε
Στοπερακι σύντομα και ένα μπακ πασπαρτού θα ήθελα ( δεν μου γεμίζει το μάτι ούτε ο τειλορ ούτε κ ο χωρίς ρυθμό σαστρε
Αυτό που γίνεται με καμαρα είναι πως ο παίκτης μας ανήκει κ παίρνει παιχνίδια που μάλλον θα μας βοηθήσει να πάρουμε 2-3 μυρια αύριο μεθαύριο. Αντίστοιχα η τιμή του μπιανκο πέφτει και θα είναι ευκολότερο να αποκτηθεί και μάλλον να αντικαταστήσει τον Καμαρα. Win win κατάσταση.
Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο. Πολύ καλές συνεργασίες κι αλληλοκαλύψεις στην άμυνα όποτε χρειάστηκαν. Ένα κλικ πάνω το συνδυαστικό παιχνίδι αλλά κι η κινητικότητα των παιχτών που έπαιρναν πολύ σωστές τοποθετήσεις στο χώρο και ζητούσαν συνεχώς τη μπάλα από τους συμπαίχτες του. Φαίνεται να βελτιώνεται η χημεία της ομάδας όσο παίζουν περισσότερο μαζί.
Μιας και ο Ζαφείρης δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη στα 2 ματς του Europa, πρέπει να πάει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέσα στο Ιανουάριο ως βασικός. Rotation πρέπει κάπως να γίνει και στα μπακ(δεξιά, αριστερά) ώστε να εμφανιστούμε φρέσκοι σε όλα τα σημαντικά ματς που έρχονται κι ιδιαίτερα στα παιχνίδια του Europa League.
Μιας και ο Ζαφείρης δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμη στα 2 ματς του Europa, πρέπει να πάει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια μέσα στο Ιανουάριο ως βασικός. Rotation πρέπει κάπως να γίνει και στα μπακ(δεξιά, αριστερά) ώστε να εμφανιστούμε φρέσκοι σε όλα τα σημαντικά ματς που έρχονται κι ιδιαίτερα στα παιχνίδια του Europa League.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
- leomatos88, eorptol1
-
makispaspartou
Μπαλαρα η ομάδα σήμερα , εντυπωσιακή εμφάνιση και ρυθμός. Απιστευτο το πόσο κόλλησε ο Ζαφ!
Αν καταφέρουμε και ντουμπλάρουμε Μπαμπά με Γιαννουλη , Κετζιορα με Ντρκουσιτς και Τάισον με ένα εξτρέμ δε νομίζω να υπάρχει αντίπαλος να μας παίξει.
Αν καταφέρουμε και ντουμπλάρουμε Μπαμπά με Γιαννουλη , Κετζιορα με Ντρκουσιτς και Τάισον με ένα εξτρέμ δε νομίζω να υπάρχει αντίπαλος να μας παίξει.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
- danirifle, eorptol1, PAOK DreXleR
Να χα 1000 μάτια ήταν η φάση στο πρώτο ημίχρονο.
Τρομερή ένταση, ενέργεια, συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα με τον ερχομό του Ζαφ ο οποίος ξεκάθαρα έδειξε ποια πρέπει να είναι η στόχευση στις μεταγραφές. Έτσι αλλάζουν επίπεδο οι ομάδες
Τρομερή ένταση, ενέργεια, συνδυαστικό ποδόσφαιρο.
Θα δούμε πολύ ωραία πράγματα με τον ερχομό του Ζαφ ο οποίος ξεκάθαρα έδειξε ποια πρέπει να είναι η στόχευση στις μεταγραφές. Έτσι αλλάζουν επίπεδο οι ομάδες
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 6):
- vs40, leomatos88, danirifle, eorptol1, SCIFO, smoothcriminal1926
- Kabamaru11
Μακαρι να γινει αυτο που λες,αλλα δεν δινω πολλες πιθανοτητες.theo86 έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:57 Ομάδα που χαιρόμαστε να βλέπουμε.
Φτου φτου σκόρδα λέμε
Τρομερή η ομάδα σημερα ,έδειξε ότι δε χρειάζονται μεταγραφές για να έχεις αποτέλεσμα αλλά πολύ δουλειά στην προπόνηση....Άσε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν...
- These users thanked the author Hayate for the post (total 4):
- eorptol1, SCIFO, navigator11, Χωρικός
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Ξαναείδα το δεύτερο γκολ. Από την γλυκιά μπαλιά του Ντέλια μέχρι το τελείωμα του Γιακουμάκη η μπάλλα περνά από Τάισον-Ζίβκοβιτς-Τάισον-Ζαφείρη-Ζίφκοβιτς-Γιακουμάκη, με πίεση από τους αντιπάλους και όλοι παίρνουν την σωστή απόφαση. Κάποιες φορές ο ΠΑΟΚ δείχνει πολύ δουλεμένη ομάδα.....
Τρία γκολ, και τα τρία από έλληνες σκόρερ, αυτό πρέπει να είναι πολύ σπάνιο σε αγώνα τού Big-4. Ο οάρηθ όμως παίζει να το έχει κάνει με 3 ισπανούς σκόρερ 
Μία ερώτηση:
Ο Βολιάκο γιατί δεν είναι πιο μπροστά στην ιεραρχία των στόπερ; Όποτε έπαιξε δεν νομίζω να εκτέθηκε.
Ζαφείρης νομίζω πως γρήγορα θα είναι βασικός και αναντικατάστατος, παιχτάρα.
Βασικά και με τον Ατρόμητο την ίδια μπάλα παίξαμε. Απλά τώρα η ρουφιάνα μπήκε μέσα
Ο Βολιάκο γιατί δεν είναι πιο μπροστά στην ιεραρχία των στόπερ; Όποτε έπαιξε δεν νομίζω να εκτέθηκε.
Ζαφείρης νομίζω πως γρήγορα θα είναι βασικός και αναντικατάστατος, παιχτάρα.
Βασικά και με τον Ατρόμητο την ίδια μπάλα παίξαμε. Απλά τώρα η ρουφιάνα μπήκε μέσα
- thomas Murg
Τελείωνε το ημίχρονο και το σκορ ήταν μόνο 1 0. Πήγα να τρελαθώ με τόσες ευκαιρίες. Ευτυχώς μπήκε η γκολάρα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ηρεμήσαμε λίγο.
Επιτέλους ήρθε ένας παίκτης τύπου: "πού τους βρίσκουν ρε φούστη μου αυτούς τους παικταράδες"
Επιτέλους ήρθε ένας παίκτης τύπου: "πού τους βρίσκουν ρε φούστη μου αυτούς τους παικταράδες"
Ξεκινάμε τα ματς με 5 έλληνες. 5 παιχταράδες με αξία, έστω και στο transfermarkt 42 μυρια (Τσιφτσής 600 χιλ)
Απίστευτο…
Κ υπαρχει ενδεχόμενο του χρόνου να έχεις κ γιαννουλη και κάνα σαλιακα ή τσαπρα.
Κ έχεις πουλήσει κ διαμάντια
Απίστευτο…
Κ υπαρχει ενδεχόμενο του χρόνου να έχεις κ γιαννουλη και κάνα σαλιακα ή τσαπρα.
Κ έχεις πουλήσει κ διαμάντια
- Jean Valjean
Πολυ καλή η ομάδα μας αποψε. ΜΒΠ ψήφισα τον Ζαφείρη. Έδωσε ώθηση στην ομάδα ακόμη κι αν σε ορισμένες στιγμές έδειξε πως δεν έχει ενσωματωθεί πληρως κάτι που είναι φυσικό. Είδα τον Αντριγια να του δείχνει σε κάποια φάση τους χώρους που πρεπει να κινηθεί.
Είμαι σίγουρος ότι θα προσφερει πολλα περισσοτερα από όσα νομίζουμε και περιμενουμε.
Είναι μια μεταγραφή που θα μας βοηθήσει κυρίως στην Ευρώπη.
Με τον Ζαφείρη η ομάδα εκτός όλων των άλλων που έχουν γραφτεί θα έχει επιπλέον την δυνατότητα να παιξει και διαφορετικά. Ο Ζαφείρης έχει καλές σέντρες εν κινήσει και μπορουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός αυτό σε μια επίθεση οπου από θέση εσωτερικού μέσου ο παικταρας αυτός θα σημαδεύει στην πλατη της αντιπαλης άμυνας ένα από τα φορ που έχουμε. Το έκανε αποψε μια φορά στο πρωτο ημίχρονο όχι τόσο πετυχημενα. Είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στο μενού των επιθέσεών μας.
Θα ήθελα επίσης να τον δω και σε διάταξη 433...
Είμαι σίγουρος ότι θα προσφερει πολλα περισσοτερα από όσα νομίζουμε και περιμενουμε.
Είναι μια μεταγραφή που θα μας βοηθήσει κυρίως στην Ευρώπη.
Με τον Ζαφείρη η ομάδα εκτός όλων των άλλων που έχουν γραφτεί θα έχει επιπλέον την δυνατότητα να παιξει και διαφορετικά. Ο Ζαφείρης έχει καλές σέντρες εν κινήσει και μπορουμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός αυτό σε μια επίθεση οπου από θέση εσωτερικού μέσου ο παικταρας αυτός θα σημαδεύει στην πλατη της αντιπαλης άμυνας ένα από τα φορ που έχουμε. Το έκανε αποψε μια φορά στο πρωτο ημίχρονο όχι τόσο πετυχημενα. Είναι κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στο μενού των επιθέσεών μας.
Θα ήθελα επίσης να τον δω και σε διάταξη 433...
Ο Κων/λιας ήταν ο καλύτερος αλλά κι εγώ ψήφισα Ζαφείρη σήμερα γιατί έχει δέσει με τη μία στον ΠΑΟΚ και κάνει κι αυτός την διαφορά, τόσες ψήφους έχω δώσει στον Ντέλια, σήμερα είπα να ενθαρρύνω τον καινούργιο.