Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
john4serres
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αλήθεια τώρα περιμένετε μεταγραφές μετά από το άδειασμα του ταμείου (Zafeiris)
-
Polichni1926
αδερφε σκανδαλη4 συγγνωμη για τον αρνητισμο μου αλλα σε κοβω να συνεχιζεις και δευτερα χωρις στοπερembuji έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 08:25 Ημερα 3η.
Ηρθα στην δουλεια χωρις στοπερ, θα φυγω με στοπερ.![]()
ΥΓ: Εννοειται οτι η πρωτη επιλογη μας ειναι ενας με επιθετο αμπαλος.![]()
υγ. φερτε στοπερ χθες και οχι τον καργα(μητογλου)
ποιο ευκολα χωνευεται να βγει και να πει η παε οτι μεταγραφες δεν θα γινουν
παρα ολο αυτο το θεατρο απο των πολλων ειδων δεκανικια με αστεια αρθρα ποστ κλπ.
τα κενα ειναι γνωστα και αρκετα.
προς τα τελη του μηνα θα αρχισει το γνωστο, οτι εχουμε αρκετο χρονο για να δουλεψουμε τις μεταγαφες του καλοκαιριου.
παρα ολο αυτο το θεατρο απο των πολλων ειδων δεκανικια με αστεια αρθρα ποστ κλπ.
προς τα τελη του μηνα θα αρχισει το γνωστο, οτι εχουμε αρκετο χρονο για να δουλεψουμε τις μεταγαφες του καλοκαιριου.
- These users thanked the author nikmen for the post (total 2):
- Polichni1926, Montrealiotis
- WestBlock4
Κριμα πραγμστικα καθε φορά στις μετσγραφες να βαζουμε αυτογκόλ, για αλλη μια φορα θα περιμένουμε το λουτσεσκου να κανει τα μαγικά του να κρατήσει την ομαδα ενωμένη κ σε καλή,φόρμα μεχρι το τελος.
Κ αν στραβώσει κατι η διοίκηση εχει προβλέψει, ξερει οτι ολοι οι εξυπνάκιδες θα κράξουν λουτσεσκου που φταίει ακομη κ αν βρέχει.
Κ αν στραβώσει κατι η διοίκηση εχει προβλέψει, ξερει οτι ολοι οι εξυπνάκιδες θα κράξουν λουτσεσκου που φταίει ακομη κ αν βρέχει.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- st4this
- Dimitris_L4
αν γυρισει ο λοβρεν και ειναι καλα.. δεν θα παρουμε στοπερ..
με την ομαδα να ειναι μεσα κοντα 20 εκ ευρω , δεν περιμενω να μπει μεσα αλλα 5..
καλο καλοκαιρι αρκει να ειμαστε ετοιμοι.. που το αποκλειω..
με την ομαδα να ειναι μεσα κοντα 20 εκ ευρω , δεν περιμενω να μπει μεσα αλλα 5..
-
Panostas1995
Άι τι γκρίνια είναι αυτή σήμερα τι έγινε;
Και 30 Ιανουαρίου αν φέρουν στόπερ εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αλλά να είναι όντως η καλύτερη δυνατή επιλογή....όχι να φέρουν Μήτογλου με τη δικαιολογία ότι αυτός ήταν άμεσα διαθέσιμος ....
Και 30 Ιανουαρίου αν φέρουν στόπερ εγώ θα είμαι ευχαριστημένος αλλά να είναι όντως η καλύτερη δυνατή επιλογή....όχι να φέρουν Μήτογλου με τη δικαιολογία ότι αυτός ήταν άμεσα διαθέσιμος ....
-
xrisitsapa
Γιατι ειναι μεσα 20εκ ;;Demir έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 10:49 αν γυρισει ο λοβρεν και ειναι καλα.. δεν θα παρουμε στοπερ..
κίνηση τακτικής πιστεύω η απόσυρση για να πέσει η τιμή.. όχι ότι το βρίσκω φυσιολογικό...γενικά πιστεύω χρηματικά ότι ήταν λάθος η κίνηση Ζαφείρη εφερνες 3 παιχτες με 3.5 4 μην πω με 2 2.5 σου μενανε και ρεστα έκλεινες ολα τα κενά απο το καλοκαιρι και πάλι πάνω στο άλογο θα ήταν...απλά οταν λέμε για μεταγραφές και για ΠΑΟΚ και γενικά σχεδιασμούς αμα δούμε τι γίνεται σε ομάδες τύπου Γιουβέντους Μάντσεστερ κτλ τι κενά εχουν τι δίνουν τι παίρνουν θα καταλάβουμε ότι γενικά υπάρχει πρόβλημα...οπως και στις ομάδες που ανταγωνιζομαστε πχ η χάρτινη εχει τεράστια κενά 2 χρονια στην άμυνα και φορτώνεται ακομα ενα ακριβό φορ...υπομονή και in luche we trust..
-
Dimitrisou
Η καταστροφολογια ξαναξεκινησε λογω ενος ποστ ενος ρωσου?οχι οτι λεει ψεμματα αλλα μπορει να το λεει για να το πει ,δεν ειναι μονο οι δικοι μας αρδ..υπομονη ετσι και αλλιως δεν ξερουμε τι γινετε...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- navigator11
- sourmenetes
- Moderator
Τι να χωνέψουμε ρε φίλε;;;nikmen έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 10:23 ποιο ευκολα χωνευεται να βγει και να πει η παε οτι μεταγραφες δεν θα γινουν
Πραγματικά τι λέτε;;
Κοφτε τα σχόλια τύπου σοσιαλ!!!
9 Γενάρη έχουμε και η ομάδα δεδομένα ψάχνει να φέρει Σέντερ μπακ!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 4):
- PAOKevolution, giaxxo, zaffodb, Ally Samagoal
-
Xlapatsas4
μη με πολεμας. εχουμε 4+ ωρες ακομαPolichni1926 έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 09:57αδερφε σκανδαλη4 συγγνωμη για τον αρνητισμο μου αλλα σε κοβω να συνεχιζεις και δευτερα χωρις στοπερembuji έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 08:25 Ημερα 3η.
-
Polichni1926
o σχεδιασμος μας πολεμαει σκανδαλη μου εγω εχω ακομα 5 ωρες και εγω χωρις στοπερ θα φυγωembuji έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 11:15μη με πολεμας. εχουμε 4+ ωρες ακομαPolichni1926 έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 09:57αδερφε σκανδαλη4 συγγνωμη για τον αρνητισμο μου αλλα σε κοβω να συνεχιζεις και δευτερα χωρις στοπερembuji έγραψε: Παρ 09 Ιαν 2026, 08:25 Ημερα 3η.
-
Polichni1926
το ολο πλανο ειναι οτι θα ερθει μητογλου και θα εχουμε παλι οτι ειναι καλος και ταιριαζει φουλ σε λουτσεσκουμπολ θεωριες !!