άλλο πάλι αυτό καλά που μου το θύμισες, πόσο φθηνά δώσαμε τον Κουλιεράκη. Διαβάζω σήμερα ότι ο γαύρος ζητάει 30εκ για τον πιρόλα από τη Μίλαν. Ποιόν; τον πιρόλα και εμείς πουλήσαμε τον παιχταρά 12+3 και μέσα σ' ένα χρόνο σε μια μέτρια ομάδα της Γερμανίας τον κοστολογούν 55εκ. Εδώ θα μου πεις είχαν συμφωνήσει το καλοκαίρι τον Ντέλια 18+2εκ. Να μην πιάσω το πόσο λάθος χειριστήκαν την υπόθεση της πώλησης του Τζόλη.boogeyman77 έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:52Μόλις περιέγραψες τον Κουλιεράκη ( αν εξαιρέσουμε τις κάρτες)dimitris7777 έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 21:16 Οι περισσότεροι έχετε απαιτήσεις στα χαρακτηριστικά του στόπερ τοπ. Να έχει ταχύτητα, να έχει έκρηξη, να είναι ψηλός και καλός στον αέρα, να διαβάζει τις φάσεις, να κερδίζει τις μονομαχίες, να είναι ψύχραιμος και να μην παίρνει κάρτες, να είναι καλός στην προώθηση του παιχνιδιού, να είναι σε καλή ηλικία.....
Το έχω ξαναγράψει, απλά περιγράφετε κεντρικό αμυντικό premier league top-5.....παίκτης που τα έχει όλα αυτά δεν μπορεί ν' αγοραστεί από τον ΠΑΟΚ αλλά και καμιά Ελληνική ομάδα. Τέτοια ποδοσφαιρική αξία μόνο εάν σου προκύψει από τις ακαδημίες ή κανένα λαχείο που τον βρήκες μικρό και τον εξέλιξες ή μπορεί να σου προκύψει κάποια προβληματική περίπτωση και να ρισκάρεις εσύ να τον διορθώσεις (πχ Σεμέδο στο γαύρο ή ένα Γάλλο που είχαμε επιχειρήσει να πάρουμε από τη red bull)
Κατά τ' άλλα προσπαθείς ν' αγοράσεις παίκτη που όσο το δυνατόν μπορεί να καλύπτει όσο γίνεται περισσότερο από αυτό που ψάχνεις....
Δυστυχώς τον είχες και τον έδωσες σε τιμή ευκαιρίας.....
Νομίζω πρέπει να κάνουμε το step up (που λένε και στο χωριό μου) και να πάψουμε να πουλάμε σε ομάδες μεσάζοντες τους καλούς μας παίκτες, απλά και μόνο γιατί είναι από ανώτερο πρωτάθλημα αλλά να τους πουλάμε εμείς 30+.
Τον Κουλιεράκη αν τον κρατούσαμε θα τον δίναμε εμείς 30+ για το Ντέλια δε το συζητώ ότι είναι 40+. Ίσως μας λείπει μια χρονιά στο league phase του τσου λου