Το σπριντ και το κόψιμο που έκανε χθες ο αγαπημένος μας κοκακιας ήταν ο ορισμός αυτού που λες!Panostas1995 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:54Αν έμενε ο Όττο δε θα είχαμε κεννι...καλοί παίκτες και οι δύο , τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά....εγώ ως τώρα προτιμώ Κεννιtheo86 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:30 Για μπακ θα ήταν ιδανικός ένας πασπαρτού…
Για αυτό ήθελα παραμονή Ότο …
Θα είχαμε ησυχάσει
Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
MrSam1926apc
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- PAOK DreXleR
-
MrSam1926apc
Το σπριντ και το κόψιμο που έκανε χθες ο αγαπημένος μας κοκακιας ήταν ο ορισμός αυτού που λες!Panostas1995 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:54Αν έμενε ο Όττο δε θα είχαμε κεννι...καλοί παίκτες και οι δύο , τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά....εγώ ως τώρα προτιμώ Κεννιtheo86 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:30 Για μπακ θα ήταν ιδανικός ένας πασπαρτού…
Για αυτό ήθελα παραμονή Ότο …
Θα είχαμε ησυχάσει
Διεθνή είπαν . Καλή περίπτωση καλοκαιριού που αν μπορούν θα την κλείσουν από τώρα είπαν .
Αναφέρθηκε νωρίτερα ο Βαλεντίνος Λαζαρος.
Ανγκολεζοελληνοκυπριος και διεθνής με την Αυστρία .
Λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι . 29 ετών .
Εξαιρετική περίπτωση .
Αναφέρθηκε νωρίτερα ο Βαλεντίνος Λαζαρος.
Ανγκολεζοελληνοκυπριος και διεθνής με την Αυστρία .
Λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι . 29 ετών .
Εξαιρετική περίπτωση .
-
Refused1337
Γιαννούλης η τίποτα.
- These users thanked the author Refused1337 for the post:
- akis_1987
Όλοι ξέρουν ότι παμε για δεξι μπακ υψηλου επιπέδου και ευκαιρία αλλα κανεις δεν λέει ονομα.
Είμαι πραγματικά περίεργος.
Και εγω ειμαι περιεργος να δω ποια ειναι αυτη η ευκαιρια που παρουσιαστηκε.
Ε μαλλον το ονομα δε βγαινει εξω για να μην μπουν σφινα τιποτα... περιεργοι.
Καλημέρα φίλε pavlo και καλή χρονιά.pavlos06 έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 10:03 Όλοι ξέρουν ότι παμε για δεξι μπακ υψηλου επιπέδου και ευκαιρία αλλα κανεις δεν λέει ονομα.
Τι εννοείς υψηλού επιπέδου;
Παίκτης που θα είναι σε θέση να υποσκελίσει τον Κένυ;
- ΑποστόληςΑ
Σωστή η ερώτηση.
Θα επαναλάβω όμως για μία ακόμη φορά ότι στο αριστερό άκρο υποφέρουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το δεξί. Ελπίζω να γίνει κάτι.
(Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία - πεθαίνει όμως)
Θα επαναλάβω όμως για μία ακόμη φορά ότι στο αριστερό άκρο υποφέρουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από το δεξί. Ελπίζω να γίνει κάτι.
(Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία - πεθαίνει όμως)
Και αν έρθει ο Βάνια από τώρα, τι θα κάνουμε εμείς μέχρι το τέλος των μεταγραφών;
Κανείς δεν μας σκέφτεται πλέον, απαράδεκτη η ΠΑΕ!
Κανείς δεν μας σκέφτεται πλέον, απαράδεκτη η ΠΑΕ!
- ΑποστόληςΑ
Να μην βιαζόμαστε. Ο παίκτης πλησιάζει λένε. Όχι ότι αποκτήθηκε. Δηλαδή αν ξεκίνησε από την Αγία Πετρούπολη, τώρα θα είναι στα μισά του δρόμου προς Μόσχα και σίγουρα εντός Ρωσικής επικράτειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 08 Ιαν 2026, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χειρότερος ο Κένι από τον Όττο, που ο Ισπανός είχε 7-8 ασσίστ μ.ο. σε αντίπαλο σε κάθε αγωνιστική περίοδο. Τί άλλο θα δούμε.
Σέντερ μπακ ακούγεται;
Σέντερ μπακ ακούγεται;
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
- Psagmenos4, giaxxo, sakis_the_fraud
-
DonnieMcGrath
Πες τα αδερφέ γιατι ορισμένες φορές νομίζω ότι παθαίνω άνοια. Ο Οττο την 1η σεζόν ήταν για ΠΑΟΚ Β. Λαθερ ολκής. Ο Τζοντζο σε 5 μήνες τον έχει προσπεράσει χωρίς καμία αμφιβολία. Για τις απαιτήσεις της θέσης, θυμίζω ακραίο μπακ, ο άνθρωπος είναι ταμάμ. Τώρα εάν η ομαδα απαιτεί από τον εκάστοτε μπακ να πατάει περιοχή, να έχει 8 ασίστ την χρόνια, να βάζει σκούπα στις σουίτες, να τρώει αλεύρι και να κλανει κέικ είναι πρόβλημα της ομάδας οχι του παιχτηGeorge Best4 έγραψε: Πέμ 08 Ιαν 2026, 00:20 O Όττο να θυμίσω το πρώτο του 6αμηνο στον ΠΑΟΚ ήταν ένα κράμα Φιλίππου Δαρλα με Αλίν Τόσκα.(Και ίσως είμαι και επιεικής )
Άνετα έπαιρνε μια θέση στα χειρότερα μπάκ που είχαμε ποτέ.
Μόνιμα λάθη και παράλληλο ποδόσφαιρο στην άμυνα.
Απο θαύμα και αστοχία αντιπάλων πληρώσαμε λίγες φορές σχετικα τα μεγάλα λάθη του.
Απλά θυμίζω γιατί μάλλον σε κάποιους μενει η περσινή καλή εικόνα του Όττο και ξεχνάνε την άλλη περίοδο.
Οπότε ας μη βιαστούμε να κρίνουμε.
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 3):
- Γερασίμου, giaxxo, sakis_the_fraud