Ακραίο δεξί ή αριστερό;blackzone44 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:11Μπα δε κινείται κάτι άλλο απ’ ό,τι ξέρωDimitris_L4 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:07 Μαυροζωνα ( μιας κ σε πετυχαμε ) σε αλλες θεσεις εχουμε τπτ?
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- Σουριναμέζος
Κύπρια μάνα για την ακρίβειαPanostas1995 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:03Αυτός έχει και ρίζες ελληνικές...όχι ότι παίζει ρόλοpanpangr77 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:02Διεθνής από καλό Κλαμπ?tsaousila1234 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 18:55 ακουσα για μπακαρα δεξια απο καλο κλαμπ διεθνη. ονομα γιοκ αλλα για να δουμε τι θα δουμε.
https://www.transfermarkt.gr/valentino- ... ler/186368
-
blackzone44
δεξίAnwnimos έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:38Ακραίο δεξί ή αριστερό;blackzone44 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:11Μπα δε κινείται κάτι άλλο απ’ ό,τι ξέρωDimitris_L4 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:07 Μαυροζωνα ( μιας κ σε πετυχαμε ) σε αλλες θεσεις εχουμε τπτ?
- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 3):
- Anwnimos, trouman, sakis_the_fraud
-
black death
Και υπαρχει τέιλορ;Panostas1995 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:02Απλά μαθηματικά είναι αριστερά έχει δύο έστω μέτριους αυτή τη στιγμή ....δεξιά έχεις έναν ο σαστρε δεν υπάρχειblack death έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 19:58 Δηλαδη για να καταλαβω, ψαχνουμε δεξι μπακ και οχι αριστερο;![]()
-
dimitris7777
Για το δεξί μπακ τα πράγματα είναι πιο απλά. Έχει παρθεί η απόφαση ο Σάστρε να μην ανανεώσει το καλοκαίρι. Γι' αυτό έχουν αποφασίσει στην παε εάν προκύψει καλή περίπτωση από τώρα να προχωρήσουν στη μεταγραφή έτσι ώστε να μη χρειάζεται το καλοκαίρι. Φαίνεται πως τους έχει προκύψει καλή περίπτωση για τώρα και έτσι εάν καταλήξουν με τον παίκτη θα την κάνουν τη μεταγραφή. Για το αριστερό μπακ τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Υπάρχει ο Τέϊλορ που το καλοκαίρι υπέγραψε κλειστό τριετές. Στην ομάδα δεν είμαι τόσο σίγουρος εάν έχουν καταλήξει οριστικά ότι είναι αποτυχημένη μεταγραφή ή θα του δώσουν κιι' άλλο χρόνο προσαρμογής. Μετά υπάρχει και ο Μπάμπα, που είναι ο Μπάμπα και ο Λουτσέσκου τον πιστεύει, άρα το καλοκαίρι μάλλον πάμε για ανανέωση. Εάν μάλιστα η υπόθεση Γιαννούλη έχει βάσει από το καλοκαίρι και μετά, τότε δεν υπάρχει λογική να ψάξουν αριστερό μπακ τώρα, άσχετα που όντως η θέση αγωνιστικά είναι προβληματική προς το παρόν. Οι αποφάσεις για τον αριστερό μπακ πάνε για καλοκαίρι!
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 5):
- Dimitris_L4, gervasio artigas, Mica, paokspren, PAOKevolution
-
black death
Αμα μου ελεγες ανανεωση μπαμπα ή σαστρε, θα επέλεγα τον δευτερο που ξερω ότι δεν θα παίζει τουλάχιστον.
Αλλα οκ, δεν αποφασιζω εγω.
Αλλα οκ, δεν αποφασιζω εγω.
Η ομάδα πρέπει να πάρει κεντρικό αμυντικό και βασικά έπρεπε να είναι ήδη εδώ. Δεν είναι καινούργια είδηση ότι υπάρχει πρόβλημα στη θέση. Μακάρι να υπάρχει εναλλακτική του Ντρκουσιτς, γιατί δεν έρχεται τέτοιος παίκτης από τέτοια αγορά δίχως να ματώσεις οικονομικά. Έπρεπε να έχουμε πολλές εναλλακτικές από το πάνω ράφι. Του συγκεκριμένου ουτε το συμβόλαιο λήγει ούτε ακούστηκε να μάλωσε με την ομάδα του. Δηλαδή κανείς δεν καίγεται να τον δώσει, ενώ στην ομάδα του είναι απαραίτητος φέτος.
Πάλι καλά έχει μπει λιγάκι στο ροτεισον ως κεντρικός αμυντικός ο Θυμιανης, γιατί η χρονιά δε βγαίνει.
Πάλι καλά έχει μπει λιγάκι στο ροτεισον ως κεντρικός αμυντικός ο Θυμιανης, γιατί η χρονιά δε βγαίνει.
-
Panostas1995
Για να μη θέλει ο προπονητής αριστερό Μπακ μάλλον υπάρχειblack death έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:56Και υπαρχει τέιλορ;Panostas1995 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 20:02Απλά μαθηματικά είναι αριστερά έχει δύο έστω μέτριους αυτή τη στιγμή ....δεξιά έχεις έναν ο σαστρε δεν υπάρχειblack death έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 19:58 Δηλαδη για να καταλαβω, ψαχνουμε δεξι μπακ και οχι αριστερο;![]()
ειτε ερθει τωρα το στοπερ ειτε σε 10 μερες δε θα αλλαξουν και πολλα. Αν ερχοταν οντως χθες ουτε στην ευρωπη θα μπορούσε να παιξει αλλα ουτε και στα ματς πρωταθλήματος-κυπελλου του ιανουάριου. υπομονή και πιστη στην ομαδα μεχρι τελουςvs40 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 22:01 Η ομάδα πρέπει να πάρει κεντρικό αμυντικό και βασικά έπρεπε να είναι ήδη εδώ. Δεν είναι καινούργια είδηση ότι υπάρχει πρόβλημα στη θέση. Μακάρι να υπάρχει εναλλακτική του Ντρκουσιτς, γιατί δεν έρχεται τέτοιος παίκτης από τέτοια αγορά δίχως να ματώσεις οικονομικά. Έπρεπε να έχουμε πολλές εναλλακτικές από το πάνω ράφι. Του συγκεκριμένου ουτε το συμβόλαιο λήγει ούτε ακούστηκε να μάλωσε με την ομάδα του. Δηλαδή κανείς δεν καίγεται να τον δώσει, ενώ στην ομάδα του είναι απαραίτητος φέτος.
- FreeWatcher
Η ομάδα θέλει στοπεράρα κ το χρήμα πρέπει να πέσει στη συγκεκριμένη θέση.
Το να έρθει σήμερα κ αύριο είναι για μικρά παιδιά.
Το μόνο θέμα είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
Ο Τσάπρας μου αρέσει πολύ.
Ο Σάλιακας ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι. Δεν θέλω κ άλλο Τέιλορ από δεξιά.
Βέβαια για τα ακραία μπακ με την υπάρχουσα κατάσταση η λύση είναι μία. Δεκί μπακ αναβάθμιση του Σάστρε που να παίζει κ αριστερά αν χρειαστεί κ ας ελπίσουμε για Γιαννούλη το καλοκαίρι!
Άραγε υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσής του σε περίπτωση υποβιβασμού???

Το να έρθει σήμερα κ αύριο είναι για μικρά παιδιά.
Το μόνο θέμα είναι η ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
Ο Τσάπρας μου αρέσει πολύ.
Ο Σάλιακας ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι. Δεν θέλω κ άλλο Τέιλορ από δεξιά.
Βέβαια για τα ακραία μπακ με την υπάρχουσα κατάσταση η λύση είναι μία. Δεκί μπακ αναβάθμιση του Σάστρε που να παίζει κ αριστερά αν χρειαστεί κ ας ελπίσουμε για Γιαννούλη το καλοκαίρι!
- ΑποστόληςΑ
Αυτή είναι μια καλή ερώτηση.FreeWatcher έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:12 ....κ ας ελπίσουμε για Γιαννούλη το καλοκαίρι!
Για μπακ θα ήταν ιδανικός ένας πασπαρτού…
Για αυτό ήθελα παραμονή Ότο …
Θα είχαμε ησυχάσει
Θα είχαμε ησυχάσει
-
Panostas1995
Αν έμενε ο Όττο δε θα είχαμε κεννι...καλοί παίκτες και οι δύο , τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά....εγώ ως τώρα προτιμώ Κεννιtheo86 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 23:30 Για μπακ θα ήταν ιδανικός ένας πασπαρτού…
Θα είχαμε ησυχάσει
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 4):
- MrSam1926apc, Kabamaru11, sakis_the_fraud, zaffodb
-
George Best4
O Όττο να θυμίσω το πρώτο του 6αμηνο στον ΠΑΟΚ ήταν ένα κράμα Φιλίππου Δαρλα με Αλίν Τόσκα.(Και ίσως είμαι και επιεικής )
Άνετα έπαιρνε μια θέση στα χειρότερα μπάκ που είχαμε ποτέ.
Μόνιμα λάθη και παράλληλο ποδόσφαιρο στην άμυνα.
Απο θαύμα και αστοχία αντιπάλων πληρώσαμε λίγες φορές σχετικα τα μεγάλα λάθη του.
Απλά θυμίζω γιατί μάλλον σε κάποιους μενει η περσινή καλή εικόνα του Όττο και ξεχνάνε την άλλη περίοδο.
Οπότε ας μη βιαστούμε να κρίνουμε.
Άνετα έπαιρνε μια θέση στα χειρότερα μπάκ που είχαμε ποτέ.
Μόνιμα λάθη και παράλληλο ποδόσφαιρο στην άμυνα.
Απο θαύμα και αστοχία αντιπάλων πληρώσαμε λίγες φορές σχετικα τα μεγάλα λάθη του.
Απλά θυμίζω γιατί μάλλον σε κάποιους μενει η περσινή καλή εικόνα του Όττο και ξεχνάνε την άλλη περίοδο.
Οπότε ας μη βιαστούμε να κρίνουμε.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, DonnieMcGrath
Ο Γιόνι Όττο αντικαταστάθηκε αντάξια, ίσως και καλύτερα, από ένα χειρότερο παίκτη.