Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Γερασίμου

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

Δημοσίευση από Γερασίμου »

marsantos φίλε, χλωμό το βλέπω. Οι κάτω ελέγχουν τα πάντα, θα κάνουν το δικό τους και ας λένε ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει την ΕΠΟ-κλαίω. Αν το ματς του κυπέλλου γίνει τελικά την Τρίτη, νομίζω πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει η ομάδα είναι το να μεταβεί στην Αθήνα από το βράδυ του Σαββάτου.
Γιατί έχω το προάισθημα ότι ο νικητής του ζευγαριού γαύρος-ΠΑΟΚ, θα συναντήσει στους ημιτελικούς τον ρούλη και όχι τον βάζελο; Το είπα και όποιος το πιστεύει ας το ποντάρει. Νομίζω ότι θα έχει καλή απόδοση.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σιγά μην περάσει ο κλανιάρης,μη πετάτε τα λεφτά σας στα σκουπίδια.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

PAOKevolution έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:59 Εισακούστηκες αδερφέ! Προς Τετάρτη ΟΛΑ τα ματς κυπέλλου.
Μακάρι φίλε. Μακάρι.
Είναι σίγουρο πως το δούλευαν για Τρίτη.
Ο Τσωχος που είναι στην κοσμοτε, είπε στον Τσορμπατσογλου στον sportfm πως θα γίνει Τρίτη το ματς.
Στο grande 4 ο Βιρβιλης είπε πως θα γίνουν Τρίτη - Τετάρτη τα προημιτελικά. Ο Μελισσιδης είπε το ίδιο χθες την ώρα του αγώνα. Όλοι οι άλλοι παίζουν Κυριακή άρα τι κάνει νιάου νιάου.
Το πράγμα δουλευοταν με μαεστρία εδώ και μέρες για αυτό οι του κοσμοτε και οι δημοσιογράφοι του οσφπ ήξεραν και έβαζαν και την Τρίτη μέσα.
Ελπίζω να δείξαμε αντανακλαστικά και να το προλάβαμε.
Μη σας φανεί περίεργο αν τα καταφέρουμε και γίνει Τετάρτη τότε να ζητήσει αναβολή ο οσφπ για την Τρίπολη.
These users thanked the author marsantos for the post:
paokkerkir
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Γερασίμου έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 14:00 marsantos φίλε, χλωμό το βλέπω. Οι κάτω ελέγχουν τα πάντα, θα κάνουν το δικό τους και ας λένε ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει την ΕΠΟ-κλαίω. Αν το ματς του κυπέλλου γίνει τελικά την Τρίτη, νομίζω πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει η ομάδα είναι το να μεταβεί στην Αθήνα από το βράδυ του Σαββάτου.
Γιατί έχω το προάισθημα ότι ο νικητής του ζευγαριού γαύρος-ΠΑΟΚ, θα συναντήσει στους ημιτελικούς τον ρούλη και όχι τον βάζελο; Το είπα και όποιος το πιστεύει ας το ποντάρει. Νομίζω ότι θα έχει καλή απόδοση.
Καλησπέρα Γιατρέ και καλή χρονιά.
Είσαι καλά;
Έβγαλε τώρα αρθρι το πορτοκαλί που λέει πως πάνε όλα για Τετάρτη κάνοντας ειδική μνεία στο οσφπ-ΠΑΟΚ. Δεν είπε γενικά κι τα 4. Άρα σημαίνει πως υπάρχει παρασκήνιο. Ελπίζω να περάσει το δίκαιο και να γίνει Τετάρτη.
These users thanked the author marsantos for the post:
Γερασίμου
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos.....

με μια ημερα κενο ...χωρίς κενο....με 2 ημερες αποσταση...με 3 ημερες αποσταση...την τρίτη...την τετάρτη...την παρασκευή...

ο γαυρος δεν γλιτώνει....

ο χθεσινός αγώνας εξελίχθηκε ακριβώς με τον τρόπο που χρειάζεται για να πατήσει η ομάδα γερά.....

αν ισχύει το...παρασκήνιο ...για τρίτη και τελικά γίνει τετάρτη σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι....γερός και δυνατός....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 07 Ιαν 2026, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

marsantos έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 14:25
Γερασίμου έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 14:00 marsantos φίλε, χλωμό το βλέπω. Οι κάτω ελέγχουν τα πάντα, θα κάνουν το δικό τους και ας λένε ότι ο ΠΑΟΚ ελέγχει την ΕΠΟ-κλαίω. Αν το ματς του κυπέλλου γίνει τελικά την Τρίτη, νομίζω πως το καλύτερο που μπορεί να κάνει η ομάδα είναι το να μεταβεί στην Αθήνα από το βράδυ του Σαββάτου.
Είσαι καλά;
Έβγαλε τώρα αρθρο το πορτοκαλί που λέει πως πάνε όλα για Τετάρτη κάνοντας ειδική μνεία στο οσφπ-ΠΑΟΚ. Δεν είπε γενικά κι τα 4. Άρα σημαίνει πως υπάρχει παρασκήνιο. Ελπίζω να περάσει το δίκαιο και να γίνει Τετάρτη.
Καλή Χρονιά αδελφέ. Δόξα τω Θεώ, πολύ καλά είμαι. Αν και το πορτοκαλί δεν το έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη, μακάρι να γίνει έτσι.
margas

Δημοσίευση από margas »

Γερασίμου έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 14:44
marsantos έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 14:25
Είσαι καλά;
Έβγαλε τώρα αρθρο το πορτοκαλί που λέει πως πάνε όλα για Τετάρτη κάνοντας ειδική μνεία στο οσφπ-ΠΑΟΚ. Δεν είπε γενικά κι τα 4. Άρα σημαίνει πως υπάρχει παρασκήνιο. Ελπίζω να περάσει το δίκαιο και να γίνει Τετάρτη.
Καλή Χρονιά αδελφέ. Δόξα τω Θεώ, πολύ καλά είμαι. Αν και το πορτοκαλί δεν το έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη, μακάρι να γίνει έτσι.
σε θεματα ΠΑΟΚ ειναι στα 2-3 πιο εμπιστα που υπαρχουν νομιζω
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Τα φαβορί για τους ορισμούς

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr, ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι το μεγάλο φαβορί για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με Βεργέτη και Τσακαλίδη να ακολουθούν ως εναλλακτικές. Για το Παναθηναϊκός-Άρης, οι Παπαπέτρου και Φωτιάς θεωρούνται οι επικρατέστεροι, με τον δεύτερο να έχει μικρό προβάδισμα. Στο VAR αναμένεται να τοποθετηθούν διαιτητές από Ολλανδία, Πορτογαλία ή Ιταλία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να έρχονται τη Δευτέρα.

Πότε μπαίνει στο τραπέζι ξένος διαιτητής;

Υπάρχει ένα -μάλλον απομακρυσμένο- ενδεχόμενο να οριστεί ξένος διαιτητής στο χορτάρι. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν το ζητήσουν και οι δύο ομάδες κάθε ζευγαριού, επίσημα και άμεσα, μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

https://www.metrosport.gr/aytoi-oi-diai ... is-1271976
Είναι δυνατόν να δεχτεί κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ;
Γερασίμου

Elite διαιτητής ο Σιδηρόπουλος; Μα πρόσφατα υποβιβάστηκε.
Ελπίζω να έχουν μυαλό και αντανακλαστικά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Caballo Viejo έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 15:55 https://www.metrosport.gr/aytoi-oi-diai ... is-1271976
Είναι δυνατόν να δεχτεί κάτι τέτοιο ο ΠΑΟΚ;
κανενα λινκ στο βοθροπολις
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
freemind, margas, Iznogoud4, paok apo epilogi
margas

Δημοσίευση από margas »

marsantos έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 14:22
PAOKevolution έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:59 Εισακούστηκες αδερφέ! Προς Τετάρτη ΟΛΑ τα ματς κυπέλλου.
Μακάρι φίλε. Μακάρι.
Είναι σίγουρο πως το δούλευαν για Τρίτη.
Ο Τσωχος που είναι στην κοσμοτε, είπε στον Τσορμπατσογλου στον sportfm πως θα γίνει Τρίτη το ματς.
Στο grande 4 ο Βιρβιλης είπε πως θα γίνουν Τρίτη - Τετάρτη τα προημιτελικά. Ο Μελισσιδης είπε το ίδιο χθες την ώρα του αγώνα. Όλοι οι άλλοι παίζουν Κυριακή άρα τι κάνει νιάου νιάου.
Το πράγμα δουλευοταν με μαεστρία εδώ και μέρες για αυτό οι του κοσμοτε και οι δημοσιογράφοι του οσφπ ήξεραν και έβαζαν και την Τρίτη μέσα.
Ελπίζω να δείξαμε αντανακλαστικά και να το προλάβαμε.
Μη σας φανεί περίεργο αν τα καταφέρουμε και γίνει Τετάρτη τότε να ζητήσει αναβολή ο οσφπ για την Τρίπολη.
πολυ σωστα το διαβασες φιλε. μαλλον αναβολη το γαυρος τριπολη
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 14:38 marsantos.....

με μια ημερα κενο ...χωρίς κενο....με 2 ημερες αποσταση...με 3 ημερες αποσταση...την τρίτη...την τετάρτη...την παρασκευή...

ο γαυρος δεν γλιτώνει....

ο χθεσινός αγώνας εξελίχθηκε ακριβώς με τον τρόπο που χρειάζεται για να πατήσει η ομάδα γερά.....

αν ισχύει το...παρασκήνιο ...για τρίτη και τελικά γίνει τετάρτη σημαίνει οτι ο ΠΑΟΚ ειναι....γερός και δυνατός....

Παπάτζη. ..Τετάρτη θα γίνει ο αγώνας,Τεο σπικινγκ......με εο.

Άρχισαν να φοβούνται.....να παίξουν συνεχόμενα ματς....χωρίς ελκαμπι( ειδικά) τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τετ 07 Ιαν 2026, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Απαίτηση να γίνει ο αγώνας με ξένο Elite διαιτητή.

Πρόκριση την Τετάρτη σε κάνει νο1 φαβορί για το κύπελλο.

Ελπίζω να μην το αφήσουν στην τύχη εκεί στην ΠΑΕ.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο σιδηρόπουστας σε οποιονδήποτε αγώνα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να "κυνηγιέται" τόσο, ώστε να μην του επιτρέπεται να παρίσταται ούτε ως παρακολουθών από την κερκίδα ως ... αγνός φίλαθλος. Όόόόόξωω φούστη
These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
theo-drama, st4this, PAOK DreXleR, paokkerkir, gervasio artigas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”