19. Alexander Jeremejeff
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Ειναι ο φορ που ειναι οτι πιο κοντινο σε Ολιβέιρα. Ο υγιεις Ολιβέιρα ηταν ο φορ που χρειαζεται το συστημα Λουτσεσκου. Θα ειναι χρήσιμος πιστευω.
-
Refused1337
Μας πρήξατε, φορ θέλουμε, εκατομμυρίων να είναι, σαν τον ακπομ να είναι, σαν τον ντεσερσ να είναι, μας πήραν τον βάργκας.
Ο παίκτης εχει ποιότητα όπως την όρισε ο Κροιφ, καλή πάσα, καλό κοντρόλ.
Είναι έτοιμος.
Ογκο, Κεφάλι & τελειώματα.
και το σημαντικότερο, ολα τα κρύσταλλα του εγκεφάλου του ειναι στην σωστή θέση, ισορροπημένος, καθαρό μυαλό, γρήγορη σκέψη, η πάσα που βγάζει στο 17 στον κωνσταντέλια μου θύμισε τον Schwab που τον λέγατε αργό ομως η μπάλα ηταν απο το σημείο Α στο σημείο Β πιο γρήγορα απο το να έτρεχε ο εμπαπε με αυτή.
Ο παίκτης εχει ποιότητα όπως την όρισε ο Κροιφ, καλή πάσα, καλό κοντρόλ.
Είναι έτοιμος.
Ογκο, Κεφάλι & τελειώματα.
και το σημαντικότερο, ολα τα κρύσταλλα του εγκεφάλου του ειναι στην σωστή θέση, ισορροπημένος, καθαρό μυαλό, γρήγορη σκέψη, η πάσα που βγάζει στο 17 στον κωνσταντέλια μου θύμισε τον Schwab που τον λέγατε αργό ομως η μπάλα ηταν απο το σημείο Α στο σημείο Β πιο γρήγορα απο το να έτρεχε ο εμπαπε με αυτή.
- These users thanked the author Refused1337 for the post (total 2):
- keep_paokizein, Unpsofable78
- ΑποστόληςΑ
Εκτός περιοχής ήταν πολύ καλύτερος απ' ό,τι περίμενα. Αργός βέβαια, αλλά με θετικές επαφές. Η μακρινή πάσα του στον Ντέλια ήταν υποδειγματική. Μέσα στην περιοχή είχε μία μόνο τελική, που δεν ήταν καλή, βρισκόμενος όμως σε δύσκολη θέση, αλλά έδωσε μια τέλεια ασίστ.
- ΑποστόληςΑ
Εκτός περιοχής ήταν πολύ καλύτερος απ' ό,τι περίμενα. Αργός βέβαια, αλλά με θετικές επαφές. Η μακρινή πάσα του στον Ντέλια ήταν υποδειγματική. Μέσα στην περιοχή είχε μία μόνο τελική, που δεν ήταν καλή, βρισκόμενος όμως σε δύσκολη θέση, αλλά έδωσε μια τέλεια ασίστ.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Unpsofable78
-
Psagmenos4
Ένα εντελώς διαφορετικό φορ και κάτι που χρειάζονταν ο ΠΑΟΚ. Κερδίσε μπάλες και λόγω πίεσης όχι γιατί έχει ένταση αλλά γιατί έχει ποδόσφαιρικη ευφυΐα, και κέρδισε μπάλες λόγω κορμιού.
Αν συγκρίνουμε πόσες κάτοχες πηραμε λόγω Γερεμέγιεφ με πόσες για παράδειγμα παίρναμε από το ατελείωτο πρεσινγκ θα δούμε ότι είναι πολύ περισσότερες και χωρίς να τρέχουμε αλύπητα. Επίσης πλέον τα βολε έχουν παίκτες να βρούνε και ο Γιακουμακης και ο Μύθου και ο Γιερεμεγεφ μπορούν να κερδίσουν μπάλα.
Αν η ομάδα βρει και με αυτόν την χημεία όπως έγινε με τον Γιακουμ και τον Μύθου θα βάλει και γκολ.
Στα θετικά που δεν το είχα στο μυαλό μου η καλή του τεχνική και η γρήγορη σκέψη.
Για να μην τρελαθούμε δεν είναι η φορακλα που θα πάρει πάνω της την ομάδα αλλά δεν είναι και φορ που θα ρίξει επίπεδο την ομάδα. Μια φθηνή ισορροπημένη λύση χωρίς μεγάλο ρίσκο.
Αν συγκρίνουμε πόσες κάτοχες πηραμε λόγω Γερεμέγιεφ με πόσες για παράδειγμα παίρναμε από το ατελείωτο πρεσινγκ θα δούμε ότι είναι πολύ περισσότερες και χωρίς να τρέχουμε αλύπητα. Επίσης πλέον τα βολε έχουν παίκτες να βρούνε και ο Γιακουμακης και ο Μύθου και ο Γιερεμεγεφ μπορούν να κερδίσουν μπάλα.
Αν η ομάδα βρει και με αυτόν την χημεία όπως έγινε με τον Γιακουμ και τον Μύθου θα βάλει και γκολ.
Στα θετικά που δεν το είχα στο μυαλό μου η καλή του τεχνική και η γρήγορη σκέψη.
Για να μην τρελαθούμε δεν είναι η φορακλα που θα πάρει πάνω της την ομάδα αλλά δεν είναι και φορ που θα ρίξει επίπεδο την ομάδα. Μια φθηνή ισορροπημένη λύση χωρίς μεγάλο ρίσκο.
Δεν τον ηξερα τον παιχτη και από τις γενικοτερες περιγραφες περιμενα ενα καδρονι που βαζει γκολ οταν μπαινει στα τελευταια λεπτά.
Αντ' αυτού είδα ενα παιχτή που κυνηγαει, αρκετά καλο στο συμμετοχικο παιχνίδι δεδομένου και οτι εχει κανει μια βδομαδα όλο κ όλο προπονήσεις. Θετικά τα πρώτα δείγματα. Το κορμί του δεν το λες σε καμια περιπτωση γεματο αλλα φανηκε να ξερει να το χρησιμοποιεί για να κερδίζει μπάλες
Αντ' αυτού είδα ενα παιχτή που κυνηγαει, αρκετά καλο στο συμμετοχικο παιχνίδι δεδομένου και οτι εχει κανει μια βδομαδα όλο κ όλο προπονήσεις. Θετικά τα πρώτα δείγματα. Το κορμί του δεν το λες σε καμια περιπτωση γεματο αλλα φανηκε να ξερει να το χρησιμοποιεί για να κερδίζει μπάλες
- These users thanked the author pavlos06 for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, Unpsofable78
-
George Best4
Δεν εξεπλάγην.
Αυτά περίμενα από τον Γερεμεγιεφ.Σε παιχνίδια με πιο αδύναμους αντιπάλους θα είναι χρήσιμος ερχόμενος απο παγκο να γεμίζει περιοχή.
Η απορία μου εξακολουθεί να ειναι αν σε παιχνίδια υψηλότερης έντασης και με δυνατότερους αντιπάλους, αν μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Αλλιως θα αξιοποιήσει τον Γερεμεγιεφ ο ΠΑΟΚ, θα ανοίξει χώρους από πίσω του.ο Παναθηναϊκός δεν ειχε Ντελια.
Χθες βέβαια δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ο Ντελιας
Αυτά περίμενα από τον Γερεμεγιεφ.Σε παιχνίδια με πιο αδύναμους αντιπάλους θα είναι χρήσιμος ερχόμενος απο παγκο να γεμίζει περιοχή.
Η απορία μου εξακολουθεί να ειναι αν σε παιχνίδια υψηλότερης έντασης και με δυνατότερους αντιπάλους, αν μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Αλλιως θα αξιοποιήσει τον Γερεμεγιεφ ο ΠΑΟΚ, θα ανοίξει χώρους από πίσω του.ο Παναθηναϊκός δεν ειχε Ντελια.
Χθες βέβαια δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν ο Ντελιας
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Καλή χρόνια να έχουμε παιδιά. Δεν έγραψα καθόλου για τον συμπαθή γερεμεγιεφ γιατί μάλλον θα μαλωναμε μέσα στις γιορτές κι δεν το ήθελα. Ήταν πρ@γματικα απαγοητευτικα τα σχόλια που αναφέρθηκαν στο παιδί κι κάποια ήταν στο όριο της ανθρωποφαγίας. Μην θυμηθώ κι το διαδικτυακό εξώφυλλο του μετροπολις που ήταν ονειδως για την δημοσιογραφία . Πιο πολύ με στεναχώρησε που δεν βρέθηκε ένας φίλος στο φόρουμ να θυμηθεί την εξοχή αντίδραση του Σουηδού όταν στο αγώνα με τον βαζελο για το κυπελο , όταν και είχε τραυματιστεί ο μπαμπά με την σύγκρουση με τον βαγιανιδη . Μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση γιατί ήταν ο πρώτος που πήγε στον γιατρό της ομαδος του κι του υπέδειξε ότι ο μπαμπά χρειαζόταν άμεσα ιατρική βοήθεια . Μου είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις η κίνηση του κι είχε δείξει άνθρωπο με μεγάλο βαθμό ενσυναίσθησης και άμεσης αντιληψης. Μόνο κερδισμένος θα είναι ο ΠΑΟΚ μας με την προσθήκη ενός τέτοιου παίκτη στην ομάδα μας . Ένα γκρουπ έχει τους πρωταγωνιστές έχει κι τους αφανείς ήρωες έχει κι τους ανθρώπους που το απαρτίζουν κι βάζουν το προσωπικό τους εγώ κάτω από το συλλογικό. Εγώ νομίζω ότι ήρθε ένας ποδοσφαιριστής που προηγούμενα έπαιζε σε μια ομάδα που αρχηγό έχει τον μπσκεφρετα και ότι συνεπάγεται με αυτό. Στο πρώτο ματς με την φανέλα της ομαδος είδα έναν άνθρωπο που στο γήπεδο έδειξε απόλυτος έτοιμος να ακολουθήσει το πλάνο του προπονητή από το πρώτο ματς! Αυτό δεν τ είδαμε ούτε από τις δυο περσινές μεταγραφές των φορ στις πρώτες τους εμφανισεις αλλά ούτε κι από τον Γιακουμάκη στην αρχή . Δεν ξέρω πια θα είναι η αγωνιστική προσφορά του γερεμεγιεφ στην ομάδα αλλά ειμσι απόλυτος βέβαιος ότι θα είναι πολύ μεγαλύτερη αν ο παίκτης αποκομίσει ενθάρρυνση και στηρίξει αντί για ατέρμονες κι αβάσιμες εικασίες για χαμηλά ταβάνια κακή ποιότητα και λευκές πετσέτες .
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 12):
- Ypnos, ΚΩΣΤΑΣ2019, Azrael, PAOKevolution, Sal Paradise, paokkerkir, Kabamaru11, Χωρικός, paok apo epilogi, Unpsofable78 and 2 more users
Μου άρεσε πάρα πολύ στο συνδιαστικό, στις μακρινές πάσες του (προωθήσεις κλπ). Ωραίος, αέρινος.
- These users thanked the author vasgias for the post (total 2):
- Sal Paradise, paokkerkir
- paokkerkir
Καλός τεχνικά αλλά πολύ αργός εκτός περιοχής, όπως τον περιμέναμε. Στα αρνητικά ότι δεν ήταν το σημείο αναφοράς μέσα στην περιοχή όπως περιμέναμε, και φάνηκε με την είσοδο του Γιακουμάκη. Αλλά όπως είπαν κι άλλοι είναι νωρίς για συμπεράσματα.
Η άποψη μου είναι ότι παίκτης σαν τον Γιερεμεγιεφ στέκεται στον ΠΑΟΚ σαν τρίτος πισω από δύο Γιακουμάκηδες, αν και μόνο αν δεν έχεις έναν Μύθου που πιστεύεις ότι μπορεί να ξεπεταχτει. Ηθελα παίκτη πολύ καλύτερο να μοιραστεί την θέση βασικού με τον Γιακουμάκη και ταυτόχρονη αποχώρηση Τσάλοφ. Μετα δεν θα ήμουν αρνητικός αν δεν πίστευαν ότι ο Μύθου κάνει για τρίτος.
Μακάρι αν προσαρμοστεί και δέσει να μας διαψεύσει.
Η άποψη μου είναι ότι παίκτης σαν τον Γιερεμεγιεφ στέκεται στον ΠΑΟΚ σαν τρίτος πισω από δύο Γιακουμάκηδες, αν και μόνο αν δεν έχεις έναν Μύθου που πιστεύεις ότι μπορεί να ξεπεταχτει. Ηθελα παίκτη πολύ καλύτερο να μοιραστεί την θέση βασικού με τον Γιακουμάκη και ταυτόχρονη αποχώρηση Τσάλοφ. Μετα δεν θα ήμουν αρνητικός αν δεν πίστευαν ότι ο Μύθου κάνει για τρίτος.
Μακάρι αν προσαρμοστεί και δέσει να μας διαψεύσει.
@Andrew R συγνώμη φίλε αλλά έναν φορ δεν τον παίρνεις επειδή σε έναν τραυματισμό είδε ότι ο διπλανός του είναι πιο σοβαρά.
Και προφανώς δεν τον πήραμε γι'αυτό.
Απλά αφιερώνεις τόσο γράψιμο για το γεγονός αυτό, δεν ξέρω αν γράφτηκε από κάποιο μέλος τότε αλλά γενικά γράφτηκε. ΟΚ.
Για 'μενα ο φορ ειδικά πρέπει να είναι λίγο τσόγλανος με την έννοια ότι πρέπει να θέλει να σκίσει το δίχτυ.
Γι'αυτό ο Τσάλοφ δεν μου κάνει (ξέχωρα όλα τ'άλλα). Ακόμα και στα πέναλτι ή όταν βρεθεί στα 10 μέτρα αντί να σκοτώσει τη μπάλα κάνει κάτι ανεμικά, χλιαρά σουτάκια της πλάκας. Ε, τέτοιον φορ εγώ δεν θέλω να βλέπω ο προπονητής μπορεί να θέλει.
Και προφανώς δεν τον πήραμε γι'αυτό.
Απλά αφιερώνεις τόσο γράψιμο για το γεγονός αυτό, δεν ξέρω αν γράφτηκε από κάποιο μέλος τότε αλλά γενικά γράφτηκε. ΟΚ.
Για 'μενα ο φορ ειδικά πρέπει να είναι λίγο τσόγλανος με την έννοια ότι πρέπει να θέλει να σκίσει το δίχτυ.
Γι'αυτό ο Τσάλοφ δεν μου κάνει (ξέχωρα όλα τ'άλλα). Ακόμα και στα πέναλτι ή όταν βρεθεί στα 10 μέτρα αντί να σκοτώσει τη μπάλα κάνει κάτι ανεμικά, χλιαρά σουτάκια της πλάκας. Ε, τέτοιον φορ εγώ δεν θέλω να βλέπω ο προπονητής μπορεί να θέλει.