Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Polichni1926

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Polichni1926 »

margas έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 12:50 Ο τσορμπα λεει οτι ειμαστε πιο κοντα σε δεξι μπακ παρα σε στοπερ. Στα ματς σε αγρινιο και πειραια ηταν ετσι κιαλλιως σχεδιασμενα να γινουν με τα υπαρχοντα στοπερ οποτε στοχευουν να φερουν τον καλυτερο που μπορουν(ντρκουσιτς) για μετα
εγω αυτα τα ας περιμενουμε μετα για να φερουμε τον καλυτερο δεν τα εμπιστευομαι δεν ξεχναω πως τα ιδια ζουμε σε καθε μεταγραφικο παραθυρο .
ας μην παμε μακρια στο προηγουμενο πηγαμε απο μιτροβιτς σε μοπε σε οτι θελετε και καταληξαμε στο οτι θα συνεχισουμε ως εχει γιατι δεν βρεθηκε κατι καλυτερο
These users thanked the author Polichni1926 for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 12:38 Μα τον καθε Σαλιακα και Τσαπρα εγω σαν αναβαθμιση του Σαστρε τον βλεπω. Δεν ειπε κανεις να ερθουν να παρουν την φανελα σπιτι.

Έχουν γραφτεί και σχόλια για ανεπαρκή Κενι.
Να συμπληρώσω σε αυτό που έγραψα πριν,τα λεφτά που απαιτούνται για Τσαπρα και περισσότερο για Σαλιακα, δεν παραπέμπουν σε παίχτη που θα πάρει το χρόνο του Σαστρε.
Σε αυτή τη θεση κατά τη γνώμη μου πρέπει να κοιτάξουμε σε 30+ ξένο που εχει παίξει σε καλό επίπεδο,που να λήγει το συμβόλαιο του και να οι απαιτήσεις του να είναι κοντά στα 500-600 χιλιάρικα το χρόνο.
Μια χαρά παιχτη μπορείς να βρεις.
Αλλού πρέπει να πέσουν τα λεφτά
These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
Ιάσονας, sakis_the_fraud, FreeWatcher
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Polichni1926 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:06
margas έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 12:50 Ο τσορμπα λεει οτι ειμαστε πιο κοντα σε δεξι μπακ παρα σε στοπερ. Στα ματς σε αγρινιο και πειραια ηταν ετσι κιαλλιως σχεδιασμενα να γινουν με τα υπαρχοντα στοπερ οποτε στοχευουν να φερουν τον καλυτερο που μπορουν(ντρκουσιτς) για μετα
εγω αυτα τα ας περιμενουμε μετα για να φερουμε τον καλυτερο δεν τα εμπιστευομαι δεν ξεχναω πως τα ιδια ζουμε σε καθε μεταγραφικο παραθυρο .
ας μην παμε μακρια στο προηγουμενο πηγαμε απο μιτροβιτς σε μοπε σε οτι θελετε και καταληξαμε στο οτι θα συνεχισουμε ως εχει γιατι δεν βρεθηκε κατι καλυτερο
Κοιμαστε και ονειρεύεστε μερικοί νομίζω....πως θα έρθει ο μιτροβιτς; 20-30 μύρια συμβόλαιο έχει εκεί και αν πει να φύγει θα τον θέλει η μισή Πρέμιερ λιγκ....

Δε ξέρουμε πως θα καταλήξει η μεταγραφή περίοδος αλλά για να λένε στην ομάδα πως πάνε για στόπερ και δεξί Μπακ κάτι θα ξέρουν....ο σαστρε έχει τελειώσει από ότι φαίνεται και δε βγαίνει μόνο με κεννι η χρονιά....

Φορ αυτή τη στιγμή έχουμε 4 ...με ότι συνεπάγεται αυτό...
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Και μετα να μην ξερουμε ποιον να κοψουμε απο την Ευρωπαϊκη λιστα. Μια χαρα ειναι ο Σαλιακας. Θα σκασει ο Κεννυ σε αυτους τους ρυθμους.
Polichni1926

Panostas1995 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:10
Polichni1926 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:06
Κοιμαστε και ονειρεύεστε μερικοί νομίζω....πως θα έρθει ο μιτροβιτς; 20-30 μύρια συμβόλαιο έχει εκεί και αν πει να φύγει θα τον θέλει η μισή Πρέμιερ λιγκ....

Δε ξέρουμε πως θα καταλήξει η μεταγραφή περίοδος αλλά για να λένε στην ομάδα πως πάνε για στόπερ και δεξί Μπακ κάτι θα ξέρουν....ο σαστρε έχει τελειώσει από ότι φαίνεται και δε βγαίνει μόνο με κεννι η χρονιά....

Φορ αυτή τη στιγμή έχουμε 4 ...με ότι συνεπάγεται αυτό...
φιλε δεν ειπα οτι θελουμε φορ ειπα οτι οταν λενε ετσι στο τελος δεν γινεται τιποτα
Άβαταρ μέλους
kormi

Δημοσίευση από kormi »

Τσαπρας μακαρι...
These users thanked the author kormi for the post:
FreeWatcher
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αριστερά πρέπει να μείνει ο Μπαμπά και να πάρεις και Γιαννουλη για να πεις ότι ενισχύθηκες..
Δεξιά είτε Τσαπρας είτε Σαλιακας φαντάζει αναβάθμιση αντί του Σαστρε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο δηλώσεων ευρωπαϊκών λιστών ..
Φυσικά αν είναι να πάρουμε παίκτη πρώτο και δεξιά τότε θα ήταν ευπρόσδεκτος και κάποιος ξένος , απλά όχι επίπεδο Σαστρε.
Σέντερ μπακ ας αργήσει αν είναι να έρθει παίκτης σαν τον Ντρκουσιτς που θα ποντάρεις πάνω του και για του χρόνου. Γιατί με λύσεις τύπου Βολιακο δε γινεται.
Εγω θα έλεγα ότι χρειάζεται και ένας μεσοεπιθετικός ακόμη , ας είναι και μικρός υποσχόμενος αλλά με επένδυση , τύπου Αντινο ή Γουεσλι ας πούμε.
Τώρα στα φορ έτσι όπως τα κάναμε μοιάζει μονόδρομος η αγορά του Γιακουμάκη αλλιώς του χρόνου θα ψάχνουμε πάλι δυο φορ.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

obanebane έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:08
nunies4 έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 12:38 Μα τον καθε Σαλιακα και Τσαπρα εγω σαν αναβαθμιση του Σαστρε τον βλεπω. Δεν ειπε κανεις να ερθουν να παρουν την φανελα σπιτι.

Έχουν γραφτεί και σχόλια για ανεπαρκή Κενι.
Να συμπληρώσω σε αυτό που έγραψα πριν,τα λεφτά που απαιτούνται για Τσαπρα και περισσότερο για Σαλιακα, δεν παραπέμπουν σε παίχτη που θα πάρει το χρόνο του Σαστρε.
Σε αυτή τη θεση κατά τη γνώμη μου πρέπει να κοιτάξουμε σε 30+ ξένο που εχει παίξει σε καλό επίπεδο,που να λήγει το συμβόλαιο του και να οι απαιτήσεις του να είναι κοντά στα 500-600 χιλιάρικα το χρόνο.
Μια χαρά παιχτη μπορείς να βρεις.
Αλλού πρέπει να πέσουν τα λεφτά
Γιαιτ στον Σαλιακα ποσα λεφτα λενε να δωσουν ;;
margas

Δημοσίευση από margas »

Εννοουσε οτι θα το παμε με τον ντρκουσιτς μεχρι τελους, γιαυτο και μπορει να αργησει, οχι οτι θα περιμενουν να βρουν καλυτερη περιπτωση. Απο την αλλη ο Κολκας πριν λιγο ειπε οτι βασει καποιων στατιστικων που ειδε μεσω ενός επαγγελματικού μεσου δεν του αρεσει ο ντρκουσιτς και οτι ειναι αρκετα βαρης παικτης. Δεν τον θεωρεί αναβαθμιση γενικα, παρα μόνο στον αερα
margas

Δημοσίευση από margas »

Τα ελληνικα μπακ (Γιαννουλης, τσαπρας, σαλιακας) ερχονται μονο καλοκαιρι, οποτε θεωρω οτι δεξια θα χτυπησουμε καποιον ξενο εφοσον ειμαστε οντως κοντα σε καποιον
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να δώσουμε δηλαδή κανα 2άρι για Σαλιακα και 500 ετησίως για 3 χρόνια και να μας στοιχίσει ο παίχτης 1,2 το χρόνο.
Να φτιάξουμε τις λίστες και μετά να σου φέρουν πάλι δανεικό στόπερ.
Για παίχτη που είναι στην καλύτερη, λίγο καλύτερος απο τον Σαστρε και που στα 29 του έχει παίξει μόνο σε ομάδες που παλεύουν να σωσουν κατηγορία.
These users thanked the author obanebane for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν έρθει στόπερ και υπάρχει πρόβλημα με Κένι - Σάστρε, δεξιά μπορεί να παίξει και ο Κεντζιόρα. Μπορεί, όχι κάτι τρομερό, αλλά μπορεί. Ως εκεί.
Αριστερά... τον σταυρό μας.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

και εγω δεν εχω καταληξει οτι ο σλοβενος ειναι τιποτα σουπερ..
στυλ καλυτερη ινγκανσον... μακαρι δηλαδη..
θεωρω αν δεν επαιζε ρωσια και ηταν σε καμια καλιαρι .. ουτε θα ακουμπουσε.. αλλα τεσπα.. θα δειξει..
γενικα δυσκολη η μεταγραφη στοπερ.. δειτε στην ελλαδα , γενικα 1 στους 5 βγαινει..
Polichni1926

Demir έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:28 και εγω δεν εχω καταληξει οτι ο σλοβενος ειναι τιποτα σουπερ..
θεωρω αν δεν επαιζε ρωσια και ηταν σε καμια καλιαρι .. ουτε θα ακουμπουσε.. αλλα τεσπα.. θα δειξει..
γενικα δυσκολη η μεταγραφη στοπερ.. δειτε στην ελλαδα , γενικα 1 στους 5 βγαινει..
αυτο γινεται επειδη στην ελλαδα κανεις δεν δινει καλα λεφτα για αυτην την θεση .
Polichni1926

Demir έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 13:28 και εγω δεν εχω καταληξει οτι ο σλοβενος ειναι τιποτα σουπερ..
συγκεκριμενα ο ΠΑΟΚ για εκει εδωσε λεφτα μονο για ιγκανσον και τα πηρε και πισω οταν αυτος εφυγε απο εκει και περα κυριως με οτι βγαινει απο ακαδημια πλην βαρελα κρεσπο .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”