41. Δημήτρης Μοναστηρλής
Re: 41. Δημήτρης Μοναστηρλής
ΜΑΓΚΑΣ. Με το διδυμο Παβλενκα-Τσιφτσης δυσκολα να παρεις ευκαιριες αλλα μακαρι να αρπαξεις την ευκαιρια!
Έκλαψα μαζί σου και Μ όλα τα ΠΑΟΚτσακια που γεννήθηκαν σήμερα μετά την αποκρουση
Μπραβο παλικαρε. Το να αρπαξεις την ευκαιρια ειναι το Α και το Ω.
Συγχαρητηρια
Συγχαρητηρια
- hasio_john
Βάζω σε δεύτερη μοίρα την πρόκριση, αλλά κρατάω το κλάμα χαράς του παιδιού αυτού!
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, το σημερινό ματς σε βάζει αυτόματα στους βασικούς, σου δίνει αέρα, ψυχολογία, μπαλάκια, αγάπη από τον κόσμο και γενικά ένα λαμπρό μέλλον! Συνέχισε την δουλειά και τα καλύτερα έρχονται.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, το σημερινό ματς σε βάζει αυτόματα στους βασικούς, σου δίνει αέρα, ψυχολογία, μπαλάκια, αγάπη από τον κόσμο και γενικά ένα λαμπρό μέλλον! Συνέχισε την δουλειά και τα καλύτερα έρχονται.
- These users thanked the author hasio_john for the post:
- Rexaris
Μπράβο ρε μικρέ . Δεν έδωσες μόνο πρόκριση , πρόσφερες και ηρεμία στην ομάδα γιατί θα ήταν δύσκολη η συνέχεια αν δεν περνούσαμε .
Ντεμπουτο ανδρων και αναγκαζεσαι σε διαδικασια πεναλτυ.
Δε δυσκολευεσαι στο περπατημα με τοσο μεγαλα @@ αγορι μου;
Δε δυσκολευεσαι στο περπατημα με τοσο μεγαλα @@ αγορι μου;
- ΑποστόληςΑ
Έλα μου ντε. Ένας παίκτης που υπό φυσιολογικές συνθήκες ΔΕΝ θα έπαιζε, αν ο Μύθου δεν είχε ίωση, που αποφασίστηκε ότι θα ξεκινήσει την τελευταία στιγμή, που δεν είχε ξαναπαίξει ΠΟΤΕ με την πρώτη ομάδα και που του έπεσε όλο το βάρος της πρόκρισης! Όλα συνέτειναν στην αποτυχία και όμως έφερε τα πάνω - κάτω!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- embuji, st4this
- PAOK_Antarctica
Μάγκας.
Με κάτι αρχίδια ΝΑ.
Με κάτι αρχίδια ΝΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Τρί 06 Ιαν 2026, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αστο ειναι απιστευτο αυτο που εχει κανει ο μικρος.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 22:42Έλα μου ντε. Ένας παίκτης που υπό φυσιολογικές συνθήκες ΔΕΝ θα έπαιζε, αν ο Μύθου δεν είχε ίωση, που αποφασίστηκε ότι θα ξεκινήσει την τελευταία στιγμή, που δεν είχε ξαναπαίξει ΠΟΤΕ με την πρώτη ομάδα και που του έπεσε όλο το βάρος της πρόκρισης! Όλα συνέτειναν στην αποτυχία και όμως έφερε τα πάνω - κάτω!