Kabamaru11 έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 15:33Να πας στο βουνο Ιγκα,εχω ενα ξαδερφακι που παιζει μπασεμπολ,ειναι καλος κ γρηγορος,ειναι ενας Ιγκα Νιντζα,του βουνου!Anwnimos έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 11:38 Offtopic αλλά όλοι σχεδόν offtopic είστε οπότε ας πάρω καμιά έξτρα πληροφορία.
Θα πάμε Ιαπωνία με τη γυναίκα για μήνα του μέλιτος (16 μέρες περίπου) κάποιος φίλος σε άλλο νήμα μου είχε δώσει κάποιες έξτρα πληροφορίες αλλά αν έχει και κάποιος άλλος καλοδεχούμενες. Θα φτάσουμε Οσάκα, το πρόγραμμα λέει 14-18/6 Οσάκα, 19-21/6 Κιότο, 22-29/6 Τόκιο και 29 βράδυ πετάμε από Τόκιο πίσω για Αθήνα. Θα πάμε σίγουρα Χιροσίμα αλλά κάθε άλλο σημείο που πήγατε (όποιος πήγε) για φαγητό/ποτό/ναούς/κάστρα κλπ ρίξτε τα.
Ξέρουμε κανένα καλό παικτάκι να πάω να κάνω scout στην J-League; Για να είμαι ontopic.
Το ξέρεις ότι στο αμερικανικό... μπάσεμπολ ο καλύτερος παίχτης αυτή τη στιγμή είναι Ιάπωνας (ο ξάδερφος;) και έχει δώσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στους Dodgers;
Το μπάσεμπολ δεν θα το ξανακοροϊδέψεις, το μπάσεμπολ - αλλιώς θα σε καταραστώ (σαββατογεννημένος speaking) να μην ξαναφάς μακαρονάδα!!