20. Χρήστος Ζαφείρης
-
black death
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Ναι μπορει να ψάχνεις, μπορεί και να τον έχεις 5-6 χρονια σαν τον ζιβκοβιτς πχ. Κι αν ψαχνεις η λογική λέει ότι θα εχεις βγαλει και ενα καλο κερδος.
Αν ειναι να γινουμε απλες ξαφνικα, καλυτερα να μη γινουμε με 30αρηδες.
Αν ειναι να γινουμε απλες ξαφνικα, καλυτερα να μη γινουμε με 30αρηδες.
λίγα πράγματα.
Πότε λήγει το συμβόλαιό του;
Πότε λήγει το συμβόλαιό του;
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 2):
- Apil44, paokkerkir
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Από τιβι φάνηκε άλλου για άλλου στην αρχή(φυσιολογικό).
Νομίζω ότι πρέπει να δέσει με την ομάδα..
Καρπουζα πηγές;
Για πες ....
Καρπουζα πηγές;
Για πες ....
-
Psagmenos4
Όχι και τόσο στα χαμένα για χαφ που μπαίνει στο παιχνίδι. Ωστόσο σίγουρα θέλει παιχνίδια και χρόνο με την ομάδα να βρούνε χημεία. Πάντως πήρε μπάλες είχε μεταβίβασεις είδε γήπεδο με τον καιρό θα βρεθεί και η χημεία.theo-drama έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 02:56 Από τιβι φάνηκε άλλου για άλλου στην αρχή(φυσιολογικό).
Καρπουζα πηγές;
Για πες ....
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- theo-drama
- ΑποστόληςΑ
-
paokpantou
Εγώ που δεν σε θεωρώ και τίποτα το φοβερό ελπίζω να με κάνεις να κάνω 1000 κωλοτούμπες
- These users thanked the author paokpantou for the post:
- DIAMANTIS99
Καλημέρα σε όλους.
Με τον Ζαφείρη πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη υπομονή.
Θα επαναλάβω ότι είπα πριν κανένα δίμηνο.
'...being in the center of the actions...' και θέλει χρόνο να προσαρμοστεί σε αυτό.
Ο Ζαφ είναι σαν τις παλιές καουμποικες ταινίες που ο πρωταγωνιστής έβρισκε αδέσποτο ένα αγριαλογο με φοβερά προσόντα, που όμως έτρωγε αρκετό χρόνο μέχρι να το τιθασευσει.
Με τον Ζαφείρη πρέπει να κάνουμε πολύ μεγάλη υπομονή.
Θα επαναλάβω ότι είπα πριν κανένα δίμηνο.
Ο προπονητής το είπε πολύ ωραία χθες.Νομίζω τον πραγματικό Ζαφείρη προσαρμοσμενο στο παιχνίδι Λουτσεσκου θα τον δούμε μετά το καλοκαίρι. Θεωρώ πως ο παίκτης είναι υπό διαμόρφωση σε τακτικό επίπεδο. Θα πάρει πολλά πράγματα απο τον προπονητή μας.
'...being in the center of the actions...' και θέλει χρόνο να προσαρμοστεί σε αυτό.
Ο Ζαφ είναι σαν τις παλιές καουμποικες ταινίες που ο πρωταγωνιστής έβρισκε αδέσποτο ένα αγριαλογο με φοβερά προσόντα, που όμως έτρωγε αρκετό χρόνο μέχρι να το τιθασευσει.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- theo-drama
-
john4serres
-
Refused1337
Θα χαθεί η μπάλαjohn4serres έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 10:49 Δεν μου άρεσε. Τι θα προσφέρει μια τόσο ακριβή μεταγραφή ;
-
Psagmenos4
Τι ακριβώς περίμενες από χαφ που είναι 10 μέρες με την ομάδα στα πρώτα του 30 λεπτά σε ένα διαφορετικό σύστημα από αυτό που έπαιζε? Ο παίκτης θα αρχίσει να δείχνει στα playoff και κυρίως από του χρόνου.john4serres έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 10:49 Δεν μου άρεσε. Τι θα προσφέρει μια τόσο ακριβή μεταγραφή ;
@theo-drama και από το γήπεδο στα χαμένα φάνηκε.
@john4serres μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα προσφέρει στήριγμα στην επιθετική ανάπτυξη κοντά στην αντίπαλη περιοχή (σε κάποια φάση προσπάθησε να συνδυαστεί με Αντρίγια), προλαβαίνοντας όμως να παρενοχλήσει τον αντίπαλο και να καθυστερήσει την αντεπίθεση.
Δηλαδή εκεί που βλέπουμε τον Μειτέ να μένει πίσω και να ανεβαίνει ο Μάγκο, σκέψου να ανεβαίνει ο Μάγκο από τα δεξιά και ο Ζαφ από αριστερά, ο Μπάμπα σε θέση φορ, Κέννυ και Τάισον να δίνουν πλάτος, Γιάκου-Ντέλιας-Αντρίγια στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και όλο αυτό με τη μπάλα σε συνεχή κίνηση να προσπαθεί να βρει κενά στις τοποθετήσεις της αντίπαλης άμυνας.
@john4serres μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα προσφέρει στήριγμα στην επιθετική ανάπτυξη κοντά στην αντίπαλη περιοχή (σε κάποια φάση προσπάθησε να συνδυαστεί με Αντρίγια), προλαβαίνοντας όμως να παρενοχλήσει τον αντίπαλο και να καθυστερήσει την αντεπίθεση.
Δηλαδή εκεί που βλέπουμε τον Μειτέ να μένει πίσω και να ανεβαίνει ο Μάγκο, σκέψου να ανεβαίνει ο Μάγκο από τα δεξιά και ο Ζαφ από αριστερά, ο Μπάμπα σε θέση φορ, Κέννυ και Τάισον να δίνουν πλάτος, Γιάκου-Ντέλιας-Αντρίγια στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και όλο αυτό με τη μπάλα σε συνεχή κίνηση να προσπαθεί να βρει κενά στις τοποθετήσεις της αντίπαλης άμυνας.
- These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
- theo-drama
- DIAMANTIS99
Θα προσφερει πολλα στο κέντρο και για πολλα χρονια , εχει στοιχεια που έλειπαν απιο το κέντρο μας , αλλα πιστευω πως τα χρηματα που κοστισε (μεταγραφη)και κοστιζει(συμβολαιο) είναι υπερβολικα πολλα