Ιδεατός προορισμός για εντρύφηση, για ευνόητους λόγους, στην τέχνη του χαρακίρι.Anwnimos έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 11:38 Offtopic αλλά όλοι σχεδόν offtopic είστε οπότε ας πάρω καμιά έξτρα πληροφορία.
Θα πάμε Ιαπωνία με τη γυναίκα για μήνα του μέλιτος (16 μέρες περίπου) κάποιος φίλος σε άλλο νήμα μου είχε δώσει κάποιες έξτρα πληροφορίες αλλά αν έχει και κάποιος άλλος καλοδεχούμενες. Θα φτάσουμε Οσάκα, το πρόγραμμα λέει 14-18/6 Οσάκα, 19-21/6 Κιότο, 22-29/6 Τόκιο και 29 βράδυ πετάμε από Τόκιο πίσω για Αθήνα. Θα πάμε σίγουρα Χιροσίμα αλλά κάθε άλλο σημείο που πήγατε (όποιος πήγε) για φαγητό/ποτό/ναούς/κάστρα κλπ ρίξτε τα.
Ξέρουμε κανένα καλό παικτάκι να πάω να κάνω scout στην J-League; Για να είμαι ontopic.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
- navigator11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο αποκλεισμός σίγουρα δεν έχει να κάνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό (αν και εκεί υπήρχαν οι συνηθισμένες καθυστερήσεις).Dimitrisou έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 13:46 Εκεί ήθελα να καταλήξω ότι πολλές φορές είναι και η τύχη...ναι με τη Μάλμε και μετά με την σπαρτα ,ήταν μια φοβερή ευκαιρία..χάθηκε στο τέλος τι να κάνουμε..είναι η μια στιγμή...πιστεύω κάποια στιγμή θα μας έρθει και εμάς..πχ με την Μάλμε δεν νομίζω ότι είχε να κάνει με μεταγραφικό σχεδιασμό...ένα λάθος φάουλ μια αναμπουμπουλα και πάρτο...
Είναι κυρίως θέμα αμυντικών δυσλειτουργίων και στα δύο παιχνίδια και διαιτητικής αβλεψίας καθώς δεν μας έδωσε καθαρό πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι με το σκορ στο 1-1. Μπορεί να φάγαμε το γκολ σε σημείο που δεν επιτρέπεται αλλά λιγότερο ρόλο έπαιξε η τύχη αν δεις την συνολική εικόνα και των δύο παιχνδιών.
- Kabamaru11
Να πας στο βουνο Ιγκα,εχω ενα ξαδερφακι που παιζει μπασεμπολ,ειναι καλος κ γρηγορος,ειναι ενας Ιγκα Νιντζα,του βουνου!Anwnimos έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 11:38 Offtopic αλλά όλοι σχεδόν offtopic είστε οπότε ας πάρω καμιά έξτρα πληροφορία.
Θα πάμε Ιαπωνία με τη γυναίκα για μήνα του μέλιτος (16 μέρες περίπου) κάποιος φίλος σε άλλο νήμα μου είχε δώσει κάποιες έξτρα πληροφορίες αλλά αν έχει και κάποιος άλλος καλοδεχούμενες. Θα φτάσουμε Οσάκα, το πρόγραμμα λέει 14-18/6 Οσάκα, 19-21/6 Κιότο, 22-29/6 Τόκιο και 29 βράδυ πετάμε από Τόκιο πίσω για Αθήνα. Θα πάμε σίγουρα Χιροσίμα αλλά κάθε άλλο σημείο που πήγατε (όποιος πήγε) για φαγητό/ποτό/ναούς/κάστρα κλπ ρίξτε τα.
Ξέρουμε κανένα καλό παικτάκι να πάω να κάνω scout στην J-League; Για να είμαι ontopic.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 3):
- M o r b i u S, Anwnimos, danirifle
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μια και είπες Ramos... ελεύθερος είναι έστω και στα 39 του.embuji έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 14:05ΠΑΟΚ εισαι.
Ναι η δηλωση του Μανατζερ ειναι χαιρω πολυ φιλε να'σαι καλα. Για καποιου τα αυτια εγινε. Σιγουρα οχι τα δικα μας. Ποιανου ειναι το ζητημα. Να πιεσει τον ΠΑΟΚ να δωσει το κατι παραπανω; Την ζενιτ να σταματησει να θελει ενα ποσο λες και ειναι ο Ραμος; Εκει ειναι το ζητημα οχι η δηλωση ως καθαυτη.
Από το να πάρουμε τον κανένα η Mαρκοβιτς που μας τον πλασάρουν με τρόπο, χίλιες φορές
Δεν μπορει τωρα αγοραζει τη Σεβιλληboogeyman77 έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 15:48Μια και είπες Ramos... ελεύθερος είναι έστω και στα 39 του.embuji έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 14:05ΠΑΟΚ εισαι.
Ναι η δηλωση του Μανατζερ ειναι χαιρω πολυ φιλε να'σαι καλα. Για καποιου τα αυτια εγινε. Σιγουρα οχι τα δικα μας. Ποιανου ειναι το ζητημα. Να πιεσει τον ΠΑΟΚ να δωσει το κατι παραπανω; Την ζενιτ να σταματησει να θελει ενα ποσο λες και ειναι ο Ραμος; Εκει ειναι το ζητημα οχι η δηλωση ως καθαυτη.
Από το να πάρουμε τον κανένα η Mαρκοβιτς που μας τον πλασάρουν με τρόπο, χίλιες φορές
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ποια Σεβίλλη τώρα; Ας έρθει εδώ κι αν θέλει να σπρώξει χρήμα ας τσοντάρει στο γήπεδο 
Δεν ξέρω για τους υπολοιπους προορισμούς , αλλά ξέρω απο Τόκιο. Λοιπόν, στην πλατεία του Τοκίου έχει ένα μεγάλο κόκκινο περίπτερο. Για να μην μπερδευτείς ρώτα τον περιπτερά πού είναι το σουβλατζίδικο του Μασουχίρο Ματσάκι. Έχει τα καλύτερα σουβλάκια γαρίδας που έχεις φάει. Και ο ξάδερφός του έχει ένα προποτζίδικο, οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις και να κάνεις και τα κονέ για κανα παιχτάκι. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, πες του μ έστειλε ο Μπάμπης ο τρελός.Anwnimos έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 11:38 Offtopic αλλά όλοι σχεδόν offtopic είστε οπότε ας πάρω καμιά έξτρα πληροφορία.
- Jean Valjean
Μία πλατεια έχει το Τόκιο;

- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- Χωρικός
Μια πλατεία, αλλά με δύο πλατάνια.
- These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
- Χωρικός, Jean Valjean
αα βλέπω πήγες κι εσύ!
κάτω απ'το μεγαλύτερο πλατάνι, ο καλύτερος φραπές που υπάρχει!! 
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 2):
- nkoss, Jean Valjean
εκπομπη του Δουση καταντησατε το τόπικ
ουτε ενα παπά της προκοπης
ουτε ενα παπά της προκοπης
- These users thanked the author prist64 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, margas, sakis_the_fraud
Τι Τόκιο διαβάζω; Παίζει μεταγραφή Ιάπωνα στην ομάδα;
Εκτός αν μιλάτε με σύνθημα για τον Φραπέ και τον Πλατάνια.
Εκτός αν μιλάτε με σύνθημα για τον Φραπέ και τον Πλατάνια.
Kabamaru11 έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 15:33Να πας στο βουνο Ιγκα,εχω ενα ξαδερφακι που παιζει μπασεμπολ,ειναι καλος κ γρηγορος,ειναι ενας Ιγκα Νιντζα,του βουνου!Anwnimos έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 11:38 Offtopic αλλά όλοι σχεδόν offtopic είστε οπότε ας πάρω καμιά έξτρα πληροφορία.
Το ξέρεις ότι στο αμερικανικό... μπάσεμπολ ο καλύτερος παίχτης αυτή τη στιγμή είναι Ιάπωνας (ο ξάδερφος;) και έχει δώσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα στους Dodgers;
Το μπάσεμπολ δεν θα το ξανακοροϊδέψεις, το μπάσεμπολ - αλλιώς θα σε καταραστώ (σαββατογεννημένος speaking) να μην ξαναφάς μακαρονάδα!!
- These users thanked the author Miles for the post:
- Kabamaru11