20. Χρήστος Ζαφείρης

GEOL

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Δημοσίευση από GEOL »

theo-drama έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 21:30
DamoN έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 20:36 Μπέτις σίγουρα φιλαράκι μου !
Πώς ξέρεις πως με λένε ;;; :D
Κι εγώ τώρα ,βλέπω ότι δεν μπορώ Κυριακή με ΟΦΗ.
Σίγουρα την Πέμπτη με Μπέτις,εκεί θα είμαι,κατά τις 17.30 έξω από την 7,στο καλαμάκι (σουβλάκι)όλο μέλι.

Εεε καλά,δεν χρειάζεται...όπως γνωρίστηκα με τον καρπουζα....
Θα σου πω τι θα φορώ κ πού θα είμαι....και τι ώρα κ όλα οκ.

ΥΓ.
Δαμιανός μήπως...
Μήπως εννοείς τον Δαμιανό με τα κεμπάπια στην παλιά πόλη ? [της Δράμας εννοείται] :lol:
These users thanked the author GEOL for the post:
theo-drama
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

theo-drama έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 21:36 Κι εσύ Χρήστος
Πολύχρονος τότε

ΥΓ.
Μπρος - πισω 40 μέρες ισχύουν οι ευχές εορταζομενων,επίσης κ καλή χρονιά με Υγεία να έχουμε.

Να πεις αν πας με Ατρόμητο, εντυπώσεις εντός αγωνιστικού χώρου,από Ζαφείρη.
Αν κ πιστεύω θα θέλξει.....
Ευχαριστώ αδερφέ μου ! Καλή χρονιά με υγεία να έχουμε ! Οτι καλύτερο σ εύχομαι
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Αύριο ξέρεις εσύ! Γαβ! :pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Κόλκας είπε ότι ο Ζαφείρης δεν θα ξεκινήσει, απλά θα μπει αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλό ξεκίνημα με την ΠΑΟΚάρα μας να έχει. Εύχομαι να αποπληρωθούν κανονικά οι δόσεις του, μην έχουμε τίποτα τρεχάματα. Όχι τίποτα άλλο, μη συμφωνήθηκε να μας τον δώσουν οι δαιμόνιοι Τσέχοι με παρακράτηση κυριότητας μέχρις πλήρους εξοφλήσεως.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Lol
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

navigator11 έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 08:42 Καλό ξεκίνημα με την ΠΑΟΚάρα μας να έχει. Εύχομαι να αποπληρωθούν κανονικά οι δόσεις του, μην έχουμε τίποτα τρεχάματα. Όχι τίποτα άλλο, μη συμφωνήθηκε να μας τον δώσουν οι δαιμόνιοι Τσέχοι με παρακράτηση κυριότητας μέχρις πλήρους εξοφλήσεως.
Mεγάλες σκοτουρες για εναν παικτη "που δεν καλύπτει καποιο κενο"
Άβαταρ μέλους
navigator11

Αυτή είναι μια άποψη, φίλε μου. Συμφωνούμε, διαφωνούμε, δεν έχει τόση σημασία. Κινείται στο όριο της κριτικής.
Οι ηλιθιότητες περί δόσεων κλπ είναι για να γελάμε και να μην τις αφήνουμε να ξεχνιούνται έτσι εύκολα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε φίλε, δεν αμφισβήτησα τον παίκτη. Ίσα ίσα ανυπομονώ να τον δω με τα ασπρόμαυρα.

Απλά στην θέση του έχουμε ήδη Μειτέ, Οζντόεφ και Καμαρά που όλοι τους είναι καλοί παίκτες και τον δανεικό Μπιάνκο που έχει δείξει καλά στοιχεία.

Αντιθέτως πίσω από Γιακουμάκη (που θέλει 5Μ για να μείνει btw) έχουμε ένα παιδί που κάνει τα πρώτα του βήματα, έναν που τον παρακαλάμε να φύγει και δεν τον παίρνει κανείς και έναν 33χρονο με 50 λεπτά συμμετοχής σε μισό πρωτάθλημα, πίσω από τον Τάισον κανέναν, τρύπες στα πλάγια μπακ και κανένα στόπερ επιπέδου ΠΑΟΚ.

Το μόνο που είπα είναι ότι με 12Μ εγώ θα έφερνα φορ, στόπερ, Γιαννούλη και δανεικό εξτρέμ γιατί εκεί πιστεύω ότι η ομάδα πονάει περισσότερο.

Μακάρι να κάνει ο Ιβάν αυτές τις κινήσεις επιπλέον του Ζαφείρη.

Να το πω αλλιώς:
Είσαι ΤΔ και έχεις 12Μ. Έχεις δει την ομάδα. Είσαι ανάμεσα σε απόκτηση Γιακουμάκη, επιστροφή Γιαννούλη, αγορά Ντρκουσιτς και έναν δανεικό εξτρεμοφορ όπως τον βάφτισαν - ή την απόκτηση Ζαφείρη. Τι πιστεύεις θα είχε μεγαλύτερο impact στην πορεία της ομάδας;

Εντίτ: το ιδανικό στην περίπτωση Ζαφείρη είναι ότι αν εδραιωθεί βασικός, σου παίξει 1.5 χρόνο μπάλα και προσφέρει στο επίπεδο που όλοι περιμένουμε, θα τον πουλήσεις στο Βέλγιο και θα σου έχει βγει βασικός παίκτης 18 μηνών τζάμπα.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

navigator11 έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 08:42 Καλό ξεκίνημα με την ΠΑΟΚάρα μας να έχει. Εύχομαι να αποπληρωθούν κανονικά οι δόσεις του, μην έχουμε τίποτα τρεχάματα. Όχι τίποτα άλλο, μη συμφωνήθηκε να μας τον δώσουν οι δαιμόνιοι Τσέχοι με παρακράτηση κυριότητας μέχρις πλήρους εξοφλήσεως.
Μολών Λαβέ :mrgreen:
These users thanked the author katafraktos for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
navigator11

Με τα συγκεκριμένα χρήματα @gika δε γινόταν να καλυφθούν όλες οι τρύπες του ρόστερ, με την επιθυμητή από πολλούς ποιότητα. Εδώ οι άλλοι φέρονται να ζητάνε χαλαρά 5 εκατομμύρια για τον 30 χρόνο Γιαννούλη. Οι Ρώσοι, που δε νομίζω πως καίγονται να κρατήσουν τον Ντρκούσιτς τόσα και περισσότερα. Κοκ. Τι να κλάσουν 12 εκατομμύρια;
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Ώρα να σε δούμε στο γήπεδο Ζαφ.

Επιτέλους.

Πάμε ρε παιχταρά μου.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

navigator11 έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 11:51 Με τα συγκεκριμένα χρήματα @gika δε γινόταν να καλυφθούν όλες οι τρύπες του ρόστερ, με την επιθυμητή από πολλούς ποιότητα. Εδώ οι άλλοι φέρονται να ζητάνε χαλαρά 5 εκατομμύρια για τον 30 χρόνο Γιαννούλη. Οι Ρώσοι, που δε νομίζω πως καίγονται να κρατήσουν τον Ντρκούσιτς τόσα και περισσότερα. Κοκ. Τι να κλάσουν 12 εκατομμύρια;
Θα μάντευα πως 4 στους Ρώσους, 4 στους Μεξικανούς και 3 για Γιαννούλη θα έκαναν την δουλειά. Και άλλο 1 για loan fees για όποιο άλλο κενό έμενε. Αλλά μπορεί να πέφτω έξω.

Το θέμα είναι ότι τώρα, ενώ έχουμε δώσει ήδη 12Μ για Ζαφείρη, έχουμε 3 τρύπες που όπως λες 12Μ οριακά φτάνουν να τις καλύψουν. Ποια η πιθανότητα ο Ιβάν να δώσει άλλα 10-15 επιπλέον;
black death

Δημοσίευση από black death »

gika έγραψε: Τρί 06 Ιαν 2026, 13:27 Θα μάντευα πως 4 στους Ρώσους, 4 στους Μεξικανούς και 3 για Γιαννούλη θα έκαναν την δουλειά. Και άλλο 1 για loan fees για όποιο άλλο κενό έμενε. Αλλά μπορεί να πέφτω έξω.

Το θέμα είναι ότι τώρα, ενώ έχουμε δώσει ήδη 12Μ για Ζαφείρη, έχουμε 3 τρύπες που όπως λες 12Μ οριακά φτάνουν να τις καλύψουν. Ποια η πιθανότητα ο Ιβάν να δώσει άλλα 10-15 επιπλέον;
Ο γιαννουλης κι ο γιακουμακης ειναι 30-31.
Λυσεις ανάγκης είναι αυτοι, σε δυο χρονια παλι παίχτη θα ψαχνεις.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιατί για αντί-Ζαφείρη δεν θα ψάχνεις σε δυο χρόνια; Μέρος της ζωής είναι αυτά. Άλλοι μεγαλώνουν, άλλοι τραυματίζονται, άλλοι πάνε σε άλλη ομάδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”