Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ετσι όπως τα λένε αυτοί θα φέρουν τον Μπλέικ Γκρίφιν και θα λέμε παλτό
- KalamarGiannis
Υπάρχει το σενάριο να βρούνε καλύτερο.
Η ομάδα αυτό πιστεύει...
Αναρωτιέμαι για του χρόνου από τώρα; αν έχεις μπάτζετ κοντά στα 15Μ, δίνεις τα 4-5 σε Έναν παικταρά επιπέδου KPJ;
Η ομάδα αυτό πιστεύει...
Αναρωτιέμαι για του χρόνου από τώρα; αν έχεις μπάτζετ κοντά στα 15Μ, δίνεις τα 4-5 σε Έναν παικταρά επιπέδου KPJ;
Δεν έχω καμία εικόνα για τον παίκτη αλλά η Παρτιζάν αυτή τη στιγμή είναι τελευταία με 6 νίκες σε 19 ματς και τα προβλήματά της είναι τεράστια σε οπαδικό/διοικητικό/εξωαγωνιστικό επίπεδο, αυτή τη στιγμή δεν τους ζηλεύω καθόλου
- KalamarGiannis
είναι 2.06 , δυνατό κορμί.
Ο Τακιανός έλεγε ότι είναι ο καλύτερος σε running game με bumbs, δε θυμάμαι ακριβώς πως το είπε αλλά είπε ότι στο σύγχρονο μπάσκετ ΟΛΟΙ οι προπονητές στο υψηλό επίπεδο ψάχνουν παίκτη που να μπορεί να αντέξει το συνεχές γρήγορο πάνω-κάτω με πολλές επαφές, και αυτός το έχει όσο κανείς...
παράξενο, καινούρια πράγματα μαθαίνουμε.
Ο Τακιανός έλεγε ότι είναι ο καλύτερος σε running game με bumbs, δε θυμάμαι ακριβώς πως το είπε αλλά είπε ότι στο σύγχρονο μπάσκετ ΟΛΟΙ οι προπονητές στο υψηλό επίπεδο ψάχνουν παίκτη που να μπορεί να αντέξει το συνεχές γρήγορο πάνω-κάτω με πολλές επαφές, και αυτός το έχει όσο κανείς...
παράξενο, καινούρια πράγματα μαθαίνουμε.
σορυ για το οφ τόπικ.scarsick έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 17:50 Ο Ιωάννου προχθές είπε ότι η Μύκονος κέρδισε "τον μεγάλο ΠΑΟΚ", το άκουσα και δεν το πίστευα, τώρα τι σκοπό έχει δεν ξέρω, δε νομίζω πάντως να είναι από τη χαρά του ως αγνού φιλάθλου που θέλει να δει κάποιον να σπάει το δίπολο των 2 σιχαμάτων.
Το έγραψα και προχθές, η απάντηση για εμένα στη συμπεριφορά Ιωάννου είναι μπασκετόκαβλος.
Ο τύπος έχει τρέλα με το άθλημα και σωστά αναγνωρίζει ότι περισσότερα χρήματα σημαίνουν αναβάθμιση του προϊόντος, επομένως μεγαλύτερη αξία για τη δουλειά του.
Αν επιστρέψουμε στα παλιά μεγαλεία, θα γεννηθούν περισσότεροι ακροατές-τηλεθεατές-αναγνώστες για τον Ιωάννου.
Γιατί δεν αναφέρεται αυτός ο κύριος στον μεγάλο, τεράστιο χσια οαρη της συκωταριας μας;;
Τι μας κρύβουν; φριθεσσαλωνυκυ
Τι μας κρύβουν; φριθεσσαλωνυκυ
O Ιωάννου το 90 εχω την εντύπωση ότι εκανε ρεπορτάζ ΠΑΟΚscarsick έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 17:50 Ο Ιωάννου προχθές είπε ότι η Μύκονος κέρδισε "τον μεγάλο ΠΑΟΚ", το άκουσα και δεν το πίστευα, τώρα τι σκοπό έχει δεν ξέρω, δε νομίζω πάντως να είναι από τη χαρά του ως αγνού φιλάθλου που θέλει να δει κάποιον να σπάει το δίπολο των 2 σιχαμάτων.
Κατά τα άλλα ο Ταϊρίκ που έριξε ξεγυρισμένο πιστόλι στην Μακάμπι όπου θα ήταν πρώτος ψηλός θα ερχόταν σε μας αν παίζαμε eurocup, ξέρω γω, τι να πω, μπορεί και να ισχύει ¯\_(ツ)_/¯
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- navigator11, Magdi Tolba 4
Πω πω, τότε για όνομα κοιτάξτε να φέρετε παίκτες που δε θα μπορεί να κάνει λογοπαίγνια με τα ονόματά τους ο άλλος (!)
- These users thanked the author scarsick for the post:
- Ally Samagoal
-
Ally Samagoal
- Unpsofable78
Έληξε η διορία για μεταγραφές στην euroleague νομίζω. Και; Αποδεσμευτηκε κανένας σέντερ; Γνωρίζει κανείς;
- KalamarGiannis
Θα πρέπει να κάνουμε μέλη μας μάνατζερ παικτών να μαθαίνουμε τις λίστες...
Ούτε να περιμένουμε δημοσιογράφους ούτε τίποτα...
Έχουμε αγωνία για τον δυνατό σέντερ που μας χρωστάει το άθλημα... λημα
Ούτε να περιμένουμε δημοσιογράφους ούτε τίποτα...
Έχουμε αγωνία για τον δυνατό σέντερ που μας χρωστάει το άθλημα... λημα
ελευθερος σγρ δεν εμεινε κανενας γιατι οι ομαδες εχουν και εθνικα πρωταθληματα απλα απο τις καραμπολες καποιοι μπορει να μπηκαν στο περιθωριο σαν τον κωστακουμπο που παει δανεικος στο ληκιUnpsofable78 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 21:16 Έληξε η διορία για μεταγραφές στην euroleague νομίζω. Και; Αποδεσμευτηκε κανένας σέντερ; Γνωρίζει κανείς;
- KalamarGiannis
παίκτης θα βρεθεί.
Και θα καλύπτει και τα θέλω της ομάδας.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχεις τέτοια μπασκετική γνώση μαζεμένη στο team σε όλα τα επίπεδα, να έχεις το ΟΚ για "υπέρβαση" στο οικονομικό από τον μεγαλομέτοχο -που δεν τσιγγουνεύεται ούτε για πλάκα- , να έχεις το γήπεδο, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, μεγάλη προοπτική, και να μην προσελκύσεις πολύ καλό παίκτη.
Ας είναι και με buy-out,
Ας φάει όσο χρόνο θέλει, ας είναι και τον Φεβρουάριο από κοψίματα ΝΒΑ, ο καλός σέντερ θα έρθει και μετά να δείτε πως λύνονται πολλά προβλήματα και αρχίζει η αρμάδα να ρολάρει και να σκορπά τρόμο...
ΥΓ ποιος θα το πίστευε, να μαθαίνουμε από τον συστημικό Ιωάννου ότι για τον καλύτερο διαθέσιμο Σέντερ που πάει να κλείσει ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ο γαύρος, κάναμε εμείς καλύτερη οικονομική προσφορά, ""ΜΥΘΙΚΗ""" όπως την είπε...
Και θα καλύπτει και τα θέλω της ομάδας.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να έχεις τέτοια μπασκετική γνώση μαζεμένη στο team σε όλα τα επίπεδα, να έχεις το ΟΚ για "υπέρβαση" στο οικονομικό από τον μεγαλομέτοχο -που δεν τσιγγουνεύεται ούτε για πλάκα- , να έχεις το γήπεδο, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, μεγάλη προοπτική, και να μην προσελκύσεις πολύ καλό παίκτη.
Ας είναι και με buy-out,
Ας φάει όσο χρόνο θέλει, ας είναι και τον Φεβρουάριο από κοψίματα ΝΒΑ, ο καλός σέντερ θα έρθει και μετά να δείτε πως λύνονται πολλά προβλήματα και αρχίζει η αρμάδα να ρολάρει και να σκορπά τρόμο...
ΥΓ ποιος θα το πίστευε, να μαθαίνουμε από τον συστημικό Ιωάννου ότι για τον καλύτερο διαθέσιμο Σέντερ που πάει να κλείσει ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΤΣΑΜΠΑ ο γαύρος, κάναμε εμείς καλύτερη οικονομική προσφορά, ""ΜΥΘΙΚΗ""" όπως την είπε...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Hayate
Ιωάννου έχει ψιλιαστει τι θα γίνει από δω και πέρα και γλύφει
- These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Hayate