Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από xrisitsapa »

mpafos4 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 21:35 Δεν υπάρχει ομάδα που να μην το παθαίνει αυτό.....

Δείτε και τον gayρο,που πολλοί τον εκθειάζουν εδώ μέσα για τις μεταγραφές του.....παίρνει παίρνει παίρνει...και τρία χρόνια τώρα παίζει με τους ίδιους....
Ρε φίλε μου, ο gay σε αυτά τα 3 χρόνια που λες, πήρε ένα ευρωπαϊκό και ένα νταμπλ. Άσχημα είναι;
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ υποστηρίζουμε, όχι λογιστικά γραφεία
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Για κάθε μια κακή χρονιά όπως αυτή της φετινής Λίβερπουλ υπάρχουν δέκα χρόνια πίσω που ξοδεύει αβέρτα και επέστρεψε σε τίτλους ευρωπαϊκούς και εγχώριους.

Υπάρχουν και τόσα χρόνια της Τσέλσι που πρωταγωνιστεί.

Υπάρχει και η εκτόξευση της Σιτι.

Μην πιάνεστε από μια χρονιά για γενικότερο συμπέρασμα.
These users thanked the author Undesired No 1 for the post:
Blackgr4
xrisitsapa

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:20 Βρε εδώ τους έδωσε κάποιος το τρανταχτό παράδειγμα της Λίβερπουλ και κάνουν ότι δεν το διάβασαν...
Μη βιάζεστε ακόμα με τη Λίβερπουλ.
Φέτος δεν τσουλάει, αλλά έφτιαξε κορμό για τα επόμενα 5 χρόνια
embuji

Δημοσίευση από embuji »

την λιβερπουλ δε την πληγωσαν οι μεταγραφες οσο η "παλια φρουρα" που παει απο το κακο στο χειροτερο. Ο Σαλαχ μονος του εχει καταστρεψει εναν τρομακτικο αριθμο επιθεσεων επειδη τις επαιρνε εγωιστικα πανω του και εκανε το ενα λαθος πισω απο το αλλο μεχρι που κατεληξε στον παγκο και εκανε ρδελομπου τα αποδυτηρια και οι βαν νταϊκ-κονατε ΔΕ ΚΟΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΒΑΛΕ.

Το μονο λαθος που εκαναν μεταγραφικα ηταν οτι πηραν εκιτικε ΚΑΙ Ισακ ενω επρεπε να παρουν εναν απο τους 2 και μετα απο πισω καποιον σαν τον σεμενυο ή τον βισσα.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:24
Unpsofable78 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:20 Βρε εδώ τους έδωσε κάποιος το τρανταχτό παράδειγμα της Λίβερπουλ και κάνουν ότι δεν το διάβασαν...
Μη βιάζεστε ακόμα με τη Λίβερπουλ.
Φέτος δεν τσουλάει, αλλά έφτιαξε κορμό για τα επόμενα 5 χρόνια
Έτσι θα λέγαμε κι εμείς... Φτιάξαμε κορμό για τα επόμενα χρόνια. Δεν θα φωνάζαμε βαριά βαριά... Ούτε θα είχε γίνει το τοπικ ρδελο γιατί έπιασαν κωτσο τον μπατιρη....

Επισκέψεις στις προπονήσεις άραγε θα είχαμε; :mrgreen:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Θα την πω την unpopular opinion μου.
Έτσι όπως έχει γίνει τι σύγχρονο ποδόσφαιρο συγνώμη αλλά και τα 2-3εκ είναι πινατς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα ούτε σου μειώνουν το ρίσκο ότι οι παίκτες θα σου βγούν.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι προτιμότερο είναι να επενδυεις σε συμβόλαια και να δελεάζεις καλούς παίκτες που μένουν ελεύθεροι.
Αύξηση του μισθολογικού μπάτζετ παρά μεταγραφές των 2-3εκ.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
FreeWatcher, Unpsofable78, tolis14, Ally Samagoal, sakis_the_fraud
xrisitsapa

@Unpsofable

Τίποτα δεν θα είχαμε, γατί θα αναγνωρίζαμε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.
Το βάρος θα έπεφτε στον προπονητή και δευτερευόντως στους παίκτες.

Ότι γίνεται τώρα και στη Λίβερπουλ δηλαδή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xrisitsapa την Δευ 05 Ιαν 2026, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Τα ιδια καθε φορα , δεν θα μάθουμε ποτέ απο τα λάθη στο θεμα μεταγρσφες, cb επρεπε ηδη να κανει προπονήσεις με την ομαδα αλλα πετάμε αετό.
Ας προσευχηθουμε να εχουμε επιστροφές απο τους τραυματισμους κ να μην εχουμε αλλα προβληματα
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
Kevin
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

επειδή το λέτε και το ξαναλέτε οι κινήσεις της λίβερπουλ έκτους του ισακ είναι άριστες και θα παίξουν όταν δεθούν πήρε μικρούς παίχτες από άλλα συστήματα όμως και διαφορετικές ομάδες και θα χρειαστεί να τους δέσει . πήρε βιρτζ που έπαιζε σε μια ομάδα 3-4-3 σε counter καταστάσεις έναν κερκεζ από τα κεράσια που έπαιζε πάλι counter με τον μέγα μυστη της προπονητικής ιραολα ο εκιτικε ήδη έχει δώσει σημάδια τα επόμενα χρόνια θα είναι από τους καλύτερους φορ στο νησί και μιλάμε για ηλικίες στις αγορές τις λίβερπουλ μο 23 έτη . οπότε σας παρακαλώ μην το συνεχίσετε για την λίβερπουλ είναι λάθος παράδειγμα
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

xrisitsapa έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:37 @Unpsofable

Τίποτα δεν θα είχαμε, γατί θα αναγνωρίζαμε ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Το ξέρω αδερφέ. Το έχουμε αποδείξει σαν λαός τόσα χρόνια ότι ξέρουμε να εκτιμούμε και να αναγνωριζουμε :mrgreen:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 3):
Anwnimos, navigator11, Ally Samagoal
xrisitsapa

Μας αδικείς νομίζω.
Όταν οι Σαββιδης- Μπατατουδης έκαναν μεγάλες μεταγραφές/ επενδύσεις, ποιος δεν το αναγνώρισε;

Το κράξιμο το έφαγαν άλλοι, όχι ο πρόεδρος
Friedrich von Friedhof

Δημοσίευση από Friedrich von Friedhof »

mpafos4 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 21:35 Δεν υπάρχει ομάδα που να μην το παθαίνει αυτό.....

Δείτε και τον gayρο,που πολλοί τον εκθειάζουν εδώ μέσα για τις μεταγραφές του.....παίρνει παίρνει παίρνει...και τρία χρόνια τώρα παίζει με τους ίδιους....
Η αλήθεια είναι όμως ότι τα ποσά που ξόδεψε θα τα πάρει πίσω. Γενικά έχει λογική αυτό που λέει ο blackgr. Είναι προτιμότερο να δαπανάς μεγαλύτερα ποσά και να κοιτάς σε παραγωγικές ηλικίες, παρά αυτό που κάνουμε εμείς με δανεικούς και ελεύθερους σε προχωρημένη ηλικία. Προφανώς και θα πάρεις δανεικούς και ελεύθερους 28-29+, αλλά δεν θα έπρεπε να ήταν ο βασικός πυλώνας της μεταγραφικής πολιτικής μας.

Αυτό βέβαια απαιτεί να έχεις και ένα καλοστημένο δίκτυο με μάνατζερς και γραφεία, να τους “ταΐζεις” δηλαδή που και που. Σε περίπτωση που αποτύχει μία επένδυση, να πας να χτυπήσεις την πόρτα τους και να σου φέρουν πρόταση αγοράς στο τσακ. Εμείς δυστυχώς αυτό δεν το έχουμε γιατί θέλουμε να είμαστε οι έξυπνοι της ιστορίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Friedrich von Friedhof την Δευ 05 Ιαν 2026, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

paokkerkir έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:14

Διαφωνώ σε όλη την λογική των ποστ σου.

Πόσο κόστισε ο Μπίσεσβαρ; Ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Λεο Μάτος, ο Άκπομ; Ο Κοτάρσκι, ο Παβλένκα, ο Κένι, ο Κάνιας; Ο Μαουρίσιο; ο Οζντόεφ; ο Τάισον;

Για όσους "άπειρους" βγήκαν φόλες, σου έχω περισσότερους που δεν βγήκαν.

Εκτος αν στοίχισε τόσα πράγματα στον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο ξέρω γω που παίζει να πήρε 60κ για 3 χρόνια.

Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει 100% επιτυχία στις μεταγραφές. Ακόμα και το 50% είναι αισιόδοξο σενάριο. Ομάδες χαλάνε 30 και 50 εκ για παίχτες και flopάρουν, τι να λέει;

Στους άνω των 3μ που εσύ παρέθεσες, έχουμε 50% επιτυχία χωρίς να υπολογίζω τον Ζαφείρη. Ο Ζαμπά δεν είναι επιτυχημένη μεταγραφή για Χ λόγους που δεν είναι της παρούσης.

Το θέμα δεν είναι πόσα λεφτα χαλάμε για τους παίκτες, αλλά να τους διαλέγουν αυτοί που πρέπει με τα κριτίρια που πρέπει. Το πόσο κοστίζουν αν η τσέπη του ιδιοκτήτη το σηκώνει δεν με ενδιαφέρει, είτε είναι 100κ είτε 15μ.
Blackgr4 έγραψε:Μήπως λοιπόν δεν έχουν τόσο άδικο όσοι υποστηρίζουν πως το να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό πχ (3-4+ εκατομμύρια) για μεταγραφή, μειώνει τις πιθανότητες για αποτυχία;
Μήπως τελικά το μοτίβο "ελεύθεροι, δανεικοί, μεταγραφές εκατομμυρίου" έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε;
Είπες πως "έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε", δεν το περιόρισες στα χρήματα. Εκτός απο χρήματα τι έχουν στοιχίσει; Προκρίσεις; Τίτλους; Τι;

Και να το μπολντάρω και εγώ διότι έτσι περνάμε καλύτερα το όποιο μήνυμα θέλουμε καθώς φαίνεται:

Μήπως τελικά απλά θέλει να δημιουργήσει γκρίνια το παραπάνω ποστ σε μια χρονιά που ήδη έχει γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία μας;
Ακριβώς αυτό. Ο σκοπός μου ήταν η δημιουργία γκρίνιας. Έχει 1 μήνα που έχει ανοίξει το topic, έχω γράψει το πολύ 20 σχόλια σε συνολικά 160 σελίδες και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να κάνω τη διαφορά.
Χίλια μπράβο που το ανακάλυψες και με ξεμπρόστιασες.

Πόσα ονόματα έγραψες; 12; Μου αρέσει που έγραψες και του Κένι λες και πήραμε πολλά με αυτόν για δεξί μπακ αλλά τεσπα.
Δες λίγο τώρα τα παρακάτω ονόματα που κόστισαν από μηδέν μέχρι το πολύ 2.5 χαρτιά και ξαναμιλάμε.

Μαντούρο
Ινίγκο Λόπεζ
Νίκος Σπυρόπουλος
Τζαβέλας
Μάρτενς
Παπαδόπουλος
Νομπόα
Γκολάσα
Τέρυ Άντονις
Κοροβέσης
Χαρίσης
Χατζηισαΐας
Έρικ Σαμπο
Λάμπρου
Μπρκιτς
Λεβέκ
Μιχόγεβιτς
Μουλέν
Ροντρίγκο Ρέι
Χατσερίδης
Μελιόπουλος
Ροντρίγκο Σοάρες
Μουργκ
Νινούα
Αντριάν Περέιρα
Μπράντονιτς
Λούκας Τέιλορ
Φιλίπε Σοάρες
Κουαλιάτα
Κάργας
Ρικάρντο
Νάσμπεργκ
Έκονγκ
Σαμάττα
Γκόμεζ
Πένια
Μπακαγιόκο
Κόλεϊ

Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Unpsofable78 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:48
xrisitsapa έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:37 @Unpsofable

Το ξέρω αδερφέ. Το έχουμε αποδείξει σαν λαός τόσα χρόνια ότι ξέρουμε να εκτιμούμε και να αναγνωριζουμε :mrgreen:
3-4 στραβά αποτελέσματα εν τω μεταξύ θα αποδείκνυονταν υπεραρκετά, ειδικά αν έρχονταν στα κοντά ή ακόμα χειρότερα "κολλητά", για να βγούνε οι πάντες πανάσχετοι και στο ζύγι σε σύγκριση με την ποδοσφαιρική προσέγγιση του Κασπυρίδη θα έβγαιναν οι δικοί μας πασιφανώς κατώτεροι. Ορισμός του "Oh here we go again" :mrgreen:
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
tolis14, Unpsofable78
xrisitsapa

Blackgr4 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 23:00
paokkerkir έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:14

Διαφωνώ σε όλη την λογική των ποστ σου.

Πόσο κόστισε ο Μπίσεσβαρ; Ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Λεο Μάτος, ο Άκπομ; Ο Κοτάρσκι, ο Παβλένκα, ο Κένι, ο Κάνιας; Ο Μαουρίσιο; ο Οζντόεφ; ο Τάισον;

Για όσους "άπειρους" βγήκαν φόλες, σου έχω περισσότερους που δεν βγήκαν.

Εκτος αν στοίχισε τόσα πράγματα στον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο ξέρω γω που παίζει να πήρε 60κ για 3 χρόνια.

Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει 100% επιτυχία στις μεταγραφές. Ακόμα και το 50% είναι αισιόδοξο σενάριο. Ομάδες χαλάνε 30 και 50 εκ για παίχτες και flopάρουν, τι να λέει;

Στους άνω των 3μ που εσύ παρέθεσες, έχουμε 50% επιτυχία χωρίς να υπολογίζω τον Ζαφείρη. Ο Ζαμπά δεν είναι επιτυχημένη μεταγραφή για Χ λόγους που δεν είναι της παρούσης.

Το θέμα δεν είναι πόσα λεφτα χαλάμε για τους παίκτες, αλλά να τους διαλέγουν αυτοί που πρέπει με τα κριτίρια που πρέπει. Το πόσο κοστίζουν αν η τσέπη του ιδιοκτήτη το σηκώνει δεν με ενδιαφέρει, είτε είναι 100κ είτε 15μ.
Blackgr4 έγραψε:Μήπως λοιπόν δεν έχουν τόσο άδικο όσοι υποστηρίζουν πως το να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό πχ (3-4+ εκατομμύρια) για μεταγραφή, μειώνει τις πιθανότητες για αποτυχία;
Μήπως τελικά το μοτίβο "ελεύθεροι, δανεικοί, μεταγραφές εκατομμυρίου" έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε;
Είπες πως "έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε", δεν το περιόρισες στα χρήματα. Εκτός απο χρήματα τι έχουν στοιχίσει; Προκρίσεις; Τίτλους; Τι;

Και να το μπολντάρω και εγώ διότι έτσι περνάμε καλύτερα το όποιο μήνυμα θέλουμε καθώς φαίνεται:

Μήπως τελικά απλά θέλει να δημιουργήσει γκρίνια το παραπάνω ποστ σε μια χρονιά που ήδη έχει γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία μας;
Ακριβώς αυτό. Ο σκοπός μου ήταν η δημιουργία γκρίνιας. Έχει 1 μήνα που έχει ανοίξει το topic, έχω γράψει το πολύ 20 σχόλια σε συνολικά 160 σελίδες και αποφάσισα πως ήρθε η ώρα να κάνω τη διαφορά.
Χίλια μπράβο που το ανακάλυψες και με ξεμπρόστιασες.

Πόσα ονόματα έγραψες; 12; Μου αρέσει που έγραψες και του Κένι λες και πήραμε πολλά με αυτόν για δεξί μπακ αλλά τεσπα.
Δες λίγο τώρα τα παρακάτω ονόματα που κόστισαν από μηδέν μέχρι το πολύ 2.5 χαρτιά και ξαναμιλάμε.

Μαντούρο
Ινίγκο Λόπεζ
Νίκος Σπυρόπουλος
Τζαβέλας
Μάρτενς
Παπαδόπουλος
Νομπόα
Γκολάσα
Τέρυ Άντονις
Κοροβέσης
Χαρίσης
Χατζηισαΐας
Έρικ Σαμπο
Λάμπρου
Μπρκιτς
Λεβέκ
Μιχόγεβιτς
Μουλέν
Ροντρίγκο Ρέι
Χατσερίδης
Μελιόπουλος
Ροντρίγκο Σοάρες
Μουργκ
Νινούα
Αντριάν Περέιρα
Μπράντονιτς
Λούκας Τέιλορ
Φιλίπε Σοάρες
Κουαλιάτα
Κάργας
Ρικάρντο
Νάσμπεργκ
Έκονγκ
Σαμάττα
Γκόμεζ
Πένια
Μπακαγιόκο
Κόλεϊ

Καλή συνέχεια.
Ξεκίνησα να διαβάζω τη λίστα με γέλια και κατέληξα με κλάματα…
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”