paokkerkir έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 22:14
Διαφωνώ σε όλη την λογική των ποστ σου.
Πόσο κόστισε ο Μπίσεσβαρ; Ο Κρέσπο, ο Βαρέλα, ο Λεο Μάτος, ο Άκπομ; Ο Κοτάρσκι, ο Παβλένκα, ο Κένι, ο Κάνιας; Ο Μαουρίσιο; ο Οζντόεφ; ο Τάισον;
Για όσους "άπειρους" βγήκαν φόλες, σου έχω περισσότερους που δεν βγήκαν.
Εκτος αν στοίχισε τόσα πράγματα στον ΠΑΟΚ ο Ρικάρντο ξέρω γω που παίζει να πήρε 60κ για 3 χρόνια.
Δεν υπάρχει ομάδα που να έχει 100% επιτυχία στις μεταγραφές. Ακόμα και το 50% είναι αισιόδοξο σενάριο. Ομάδες χαλάνε 30 και 50 εκ για παίχτες και flopάρουν, τι να λέει;
Στους άνω των 3μ που εσύ παρέθεσες, έχουμε 50% επιτυχία χωρίς να υπολογίζω τον Ζαφείρη. Ο Ζαμπά δεν είναι επιτυχημένη μεταγραφή για Χ λόγους που δεν είναι της παρούσης.
Το θέμα δεν είναι πόσα λεφτα χαλάμε για τους παίκτες, αλλά να τους διαλέγουν αυτοί που πρέπει με τα κριτίρια που πρέπει. Το πόσο κοστίζουν αν η τσέπη του ιδιοκτήτη το σηκώνει δεν με ενδιαφέρει, είτε είναι 100κ είτε 15μ.
Blackgr4 έγραψε:Μήπως λοιπόν δεν έχουν τόσο άδικο όσοι υποστηρίζουν πως το να δαπανηθεί ένα σοβαρό ποσό πχ (3-4+ εκατομμύρια) για μεταγραφή, μειώνει τις πιθανότητες για αποτυχία;
Μήπως τελικά το μοτίβο "ελεύθεροι, δανεικοί, μεταγραφές εκατομμυρίου" έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε;
Είπες πως "έχουν στοιχίσει πολύ περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε", δεν το περιόρισες στα χρήματα. Εκτός απο χρήματα τι έχουν στοιχίσει; Προκρίσεις; Τίτλους; Τι;
Και να το μπολντάρω και εγώ διότι έτσι περνάμε καλύτερα το όποιο μήνυμα θέλουμε καθώς φαίνεται:
Μήπως τελικά απλά θέλει να δημιουργήσει γκρίνια το παραπάνω ποστ σε μια χρονιά που ήδη έχει γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία μας;