Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Καλά αυτοί δεν ανέβηκαν επίπεδο με Σιαο...??Δανεικούς από τους βρυκόλακες παίρνουν?
Και ο Τζεκιρι πήγε Παρτιζάν...
Και ο Τζεκιρι πήγε Παρτιζάν...
Επί ρουσιαμανη λιγότερους δανεικούς είχαν. Τώρα ήδη δύο. (που)Τανουλης και κωστακουνμπο
-
kokoblokos
Fireman 4 έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 10:55 Μπασκετμπολιστας Αντετοκουμπο εκτός από τον Γιάνναρο δεν υπάρχει
Κι όμως φίλε, ο Κωστικας φόρεσε το δαχτυλίδι του ΝΒΑ πριν από το Γιάνναρο. Ακόμη το ερευνούν στο CERN πως έγινε !
Εμείς πάντως για να μην έχουμε παράπονο και μας πούνε αχάριστους,την δόση μας απο Αντετοκούμπους την πηραμε περσι, με τον Αλέξη .
Που τ α έχει γράψει αυτά; Γιατί έχω μπει στο προφίλ του και δεν μου τα βγάζει ούτε στις απαντήσεις τουKalamarGiannis έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:28 Πληροφορία Κλείτου:
από το καλοκαίρι ο Μπουντούρης θα επιστρέψει στις ακαδημίες και στη θέση του θα έρθει ένας δοκιμασμένος κι έμπειρος Ευρωπαικά GM !
Για Σέντερ ακόμα ψάχνονται-δεν έχουνε βρει κάτι.
- KalamarGiannis
φίλε ο Κλείτος δεν τα έγραψε, τα είπε χθες στο YT live .
Βλέπω τώρα Τζακίρι ή Γιεκίρι όπως τον λέει το sdna, ρε είναι 2.13 31 χρ. και ξέρει μπάσκετ. Αθλητικός, μια χαρά παίκτης. Τον πήρε στη Γιουρoλίγκα η Παρτίζαν .
Δεν μας έκανε εμάς; απίστευτο! θα βρουν λέει καλύτερο. Μακάρι (μικρή η πιθανότητα).
ΥΓ τώρα που το είδα, έχει 6+ πόντους Μ.Ο. όπου κι αν έπαιξε, κι είναι γνωστός λέει για το rebounding.
Ίσως να θέλαμε καλύτερο σκόρερ από κοντά...
Βλέπω τώρα Τζακίρι ή Γιεκίρι όπως τον λέει το sdna, ρε είναι 2.13 31 χρ. και ξέρει μπάσκετ. Αθλητικός, μια χαρά παίκτης. Τον πήρε στη Γιουρoλίγκα η Παρτίζαν .
Δεν μας έκανε εμάς; απίστευτο! θα βρουν λέει καλύτερο. Μακάρι (μικρή η πιθανότητα).
ΥΓ τώρα που το είδα, έχει 6+ πόντους Μ.Ο. όπου κι αν έπαιξε, κι είναι γνωστός λέει για το rebounding.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Maurice_Escargot
ισως αποδειχθει λαθος που καναμε δευτερες και τριτες σκεψεις.
ειμαι περιεργος να δω την ετοιμοτητα του. γιατι απο τον πολεμο και μετα το ρωσικο πρωταθλημα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου
ειμαι περιεργος να δω την ετοιμοτητα του. γιατι απο τον πολεμο και μετα το ρωσικο πρωταθλημα ειναι πολυ χαμηλου επιπεδου
- Dimitris_L4
Ο Καμποκλο περιμενει μεχρι σημερα μηπως παει σε ομαδα ευρωλιγκατη, αλλιως Τσσκα εμεις κ αεχ...με φαβορι τσσκα..
- KalamarGiannis
Ο βλακας Ιωάννου είπε στο ράδιο ότι κάναμε μυθική πρόταση στον Ταϊρίκ Τζόουνς αλλά είπε αν παίζαμε τουλάχιστον Eurocup θα ερχόταν...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- paok-porter1337, paokkerkir
Οι καλοκαιρινές μεταγραφές μπάσκετ,θεωρώ οτι δεν θα έχουν προηγούμενο στην Ιστορία του τμήματος.
Αν χτυπάει απο τώρα πόρτες ευρωλιγκάτων παιχτών, φανταστείτε τι θα γίνει το καλοκαίρι με ανοιχτή αγορά και τον ΠΑΟΚ σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Αν χτυπάει απο τώρα πόρτες ευρωλιγκάτων παιχτών, φανταστείτε τι θα γίνει το καλοκαίρι με ανοιχτή αγορά και τον ΠΑΟΚ σε μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση.
- These users thanked the author obanebane for the post:
- paokkerkir
-
Maurice_Escargot
KalamarGiannis έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 12:48 φίλε ο Κλείτος δεν τα έγραψε, τα είπε χθες στο YT live .
Το 8 εως 15 εκατομμυρια αγωνιστικο μπατζετ που ειπε για την επομενο σεζον με... ανεβασε πολυ
Κλειτο συνεχισε το ρεπορταζ σου και κανε την κριτικη σου οπως την κανεις. Χρειαζεται.
Ο Ιωάννου βλάκας ξεβλάκας, μας κάνει πολύ καλή αβάντα και πιστεύει στον καινούριο ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον όποτε τον ακούω.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 05 Ιαν 2026, 15:07 Ο βλακας Ιωάννου είπε στο ράδιο ότι κάναμε μυθική πρόταση στον Ταϊρίκ Τζόουνς αλλά είπε αν παίζαμε τουλάχιστον Eurocup θα ερχόταν...
Γενικά νομίζω πλέον ότι η ομάδα εχει γίνει λίγο αχταρμάς.
playmaker δεν υπάρχει, μόνο ο Κόνιαρης, αλλά αυτος για αλλαγή είναι. Μπέβερλι δεν είναι έτοιμος.
ο Ταιρι είναι guard αλλά είναι τα κάνω όλα μόνος μου. Σϊγουρα τραβάει πολύ σκορ, αλλά πρέπει να βάλει και τους άλλους στο παιχνίδι.
Άλεν εμένα δεν μ αρέσει καθόλου,και με τον Ταιρι μέσα δεν μου κωλλάει καθόλου. Εγώ αυτό που βλέπω έως τώρα για τον Αλεν είναι ένας παίκτης με βαρύ κορμό, όχι ιδιαίτερα γρήγορος, το παιχνίδι του είναι να πάει στο ένας με ένας και στα isolation. Δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη τεχνική στο σουτ, και γενικά κακά ποσοστά στο τρίποντο και στο δίποντο. Το ότι πήγαινε καλά στην Τραπάνι δεν μου λέει κάτι. Έτσι όπως παίζει περισσότερο 2αρι είναι παρά τριάρι. Ιδιαίτερα αν η άμυνα κλείσει με 2 πάνω του κλάφτα. Νομίζω ότι ο Άλλεν κάνει το ίδιο πράγμα με τον Ταιρί, αλλά ο Ταιρί είναι και πιο γρήγορος, και καλύτερο κοντρολ μπάλας έχει, και καλύτερο σουτ. Γενικά κάνει καλύτερα και πιο γρήγορα το κάνει ο Ταιρί. Ο Ντίμσα δίνει αυτό που χρειάζεται η ομάδα στο 3, και φέτος πήγαινε πολυ καλά. Η ομάδα θέλει καλό και σταθερό σουτ στο τριάρι και καλή άμυνα, δεν θέλει isolation, και μέτριες επιθετικές επιλογές.
Τώρα Περσίδης καλός παίκτης αμύνα, μέτρια πράγματα επίθεση. Χουγκαζ να τον δούμε.
Μουρ καλός παίκτης σταθερός, με τα καλά και τα κακά του.
Μάρβιν δυστυχώς πολύ κάτω από τα στανταρ που τον περιμέναμε.
Melvin είναι πολύ καλός στο 4, αλλά αρχισε να χάνεται σιγά σιγά σε αυτόν τον αχταρμα που έχει γίνει.
- These users thanked the author iasoiako for the post:
- katafraktos
Ο Ιωάννου προχθές είπε ότι η Μύκονος κέρδισε "τον μεγάλο ΠΑΟΚ", το άκουσα και δεν το πίστευα, τώρα τι σκοπό έχει δεν ξέρω, δε νομίζω πάντως να είναι από τη χαρά του ως αγνού φιλάθλου που θέλει να δει κάποιον να σπάει το δίπολο των 2 σιχαμάτων.
Κατά τα άλλα ο Ταϊρίκ που έριξε ξεγυρισμένο πιστόλι στην Μακάμπι όπου θα ήταν πρώτος ψηλός θα ερχόταν σε μας αν παίζαμε eurocup, ξέρω γω, τι να πω, μπορεί και να ισχύει ¯\_(ツ)_/¯
Κατά τα άλλα ο Ταϊρίκ που έριξε ξεγυρισμένο πιστόλι στην Μακάμπι όπου θα ήταν πρώτος ψηλός θα ερχόταν σε μας αν παίζαμε eurocup, ξέρω γω, τι να πω, μπορεί και να ισχύει ¯\_(ツ)_/¯
- Unpsofable78
Με τον Τζεκιρι υποτίθεται είχαμε συμφωνήσει και τελικά αποφασίσαμε να πάμε για καλύτερο, ο Καμποκλο για κάποιους ρίσκο και σακάτης, αντε να δούμε ποιόν θα πάρουμε.
Δηλαδή ο Τζεκιρι καλός για Παρτιζαν που αγωνίζεται euroleague και λίγος για εμάς του fec;
Δηλαδή ο Τζεκιρι καλός για Παρτιζαν που αγωνίζεται euroleague και λίγος για εμάς του fec;