Μεταγραφές χειμώνα 2026
- pagotatzis
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Βρε παίδες ,βαρέθηκα να διαβάζω για παίχτες άλλων ομάδων !
Τραβάτε στο αεχμανια αν είναι !
@gika πολλή μιζέρια βρε φίλε !
Τραβάτε στο αεχμανια αν είναι !
@gika πολλή μιζέρια βρε φίλε !
- These users thanked the author pagotatzis for the post (total 13):
- nunies4, FreeWatcher, gervasio artigas, Dimpatra, trouman, PAOK DreXleR, Ally Samagoal, sakis_the_fraud, PAOKevolution, ΚΩΣΤΑΣ2019 and 3 more users
Στο μεταξύ όλα αυτά για παίχτη 31 ετών που μέχρι πριν δύο χρόνια έπαιζε σε ομάδες επιπέδου football league. Δηλαδή αν ακουγοταν πριν δύο χρόνια θα αναρωτιόμασταν αν ήταν για τον ΠΑΟΚ Β. Δεν έχω καταλάβει γιατί είναι καλύτερος του Γερεμεγιεφ ο συγκεκριμένος .
- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, ΚΩΣΤΑΣ2019
δεν ξερω αν ταιριαζει ή τι σκεφτεται ο προπονητης ή τα οικονομικα δεδομεναgika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:40 prist ο γιερεμεγιεφ ταιριάζει στα θελω του Λουτσεσκου στα οποία δεν ταίριαζε ο βαργκας;
ή ακομη και τον προγραμματισμο που υπαρχει για την συνεχεια
το το γεγονος ειναι οτι ο Γιερεμεγιεφ ηρθε στην εναρξη των μεταγραφων τωρα
και το καλοκαιρι δεν ηρθε ο Βεργκας,αν και η αληθεια ειναι οτι απασχολησε την ομαδα
επισης γεγονος ειναι οτι ο Γιερεμεγιεφ ηρθε για συμπληρωμα με δυο κατοσταρικα
και ο Βαργκας θα ερχοταν για πρωτος,τα οικονομικα μεγεθη δεν τα ξερω
χωρις συγκεκριμενο μπατζετ μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε
Η άεκ πήρε τον Μπαρναμπάς Βάργκα απλά για να ισορροπήσει το μπάτζετ της
Ίσα Βάργκα Ίσα Νερά
Ίσα Βάργκα Ίσα Νερά
- These users thanked the author Doomlord4 for the post (total 6):
- M o r b i u S, lnlnx, Χωρικός, sakis_the_fraud, PAOKevolution, Anwnimos
Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια και τα ίδια. Οι γνωστοί άπλες με τα λεφτά των άλλων ραντεβού από καλοκαίρι χειμώνα και από χειμώνα καλοκαίρι.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
- nunies4, Χωρικός, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, Unpsofable78
Ο Βάργκας σύμφωνα με ρεπόρτερ αεχ έκλεισε με 4.2 εκ στη φενετσβαρος και 1,2 συμβόλαιο το χρόνο για 3 χρόνια ..
Καμία λογική ..
Καμία λογική ..
-
gervasio artigas
"Κι ο Ζαφειρης ακόμα αχρείαστη κίνηση. πολλά λεφτά για παίκτη που δεν καλύπτει κάποιο κενό που καίει."gika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:14 Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Βαργκας. Ο Μαρσαντος είπε ότι ο Κωστικος είπε οτι τον απορρίψαμε.
Επίσης τι θα πει πρώτος και τι δεύτερος. Στον ΠΑΟΚ τα φορ παίζουν 60 και 30 λεπτά ο καθένας, και συνήθως όταν υπάρχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι τα 2 βασικά φορ εναλλάσσονται.
Φέραμε τον Γιακουμάκη δανεικό για έναν χρόνο. Αρα αν απορρίψαμε τον όποιο Βαργκας ήταν γιατί πιστέψαμε στο ταλέντο του Τσάλοφ. Και αντίστοιχα τώρα στο ότι θα ξανανιώσει ο Γιερεμεγιεφ.
Στα @@ μου τι λένε οι αθηνεζοι οπαδοί. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα μου κατέβηκε με μόνους φορ στην αποστολή τον Τσάλοφ και τον Μύθου. Εγώ ξέρω ότι ο Γιακουμάκης δεν θα είναι εδώ στην προετοιμασία και θα πάμε προκριματικά με Μύθου και Γιερεμεγιεφ.
Οποιονδήποτε φορ βασικό στην ομάδα του με πάνω από 10 γκολ τον υπέγραφα χωρίς πολλά πολλά, τόσο απελπισμένοι είμαστε. Εχουμε καταφέρει να φέρουμε παίκτες χειρότερους του Σαματα που έγινε ανέκδοτο σε όλη την χώρα.
Και εμείς λέμε για το σκαουτινγκ και το πόσους παίκτες βρίσκει (που τους υπογράφουμε μόνο μετά από τραυματισμούς ή στα 30+ τους) 5-10 χρόνια μετά που προτάθηκαν.
Αυτό που γίνεται με Γιερεμεγιεφ είναι σαν να πηγαίνει ο ΠΑΟΚ του 2029 να υπογράφει τον Βαργκας όταν τον αφήσουν οι κάτω ελεύθερο.
Και όλα τα «αν δεν φύγει ο Τσάλοφ πως θα φέρουμε τέταρτο φορ» είναι βλακίες. Ας στείλουν τον Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ Β αν δεν φεύγει. Αν κάτι καλό κάνει ο γαύρος είναι ότι βάζει το χέρι στην τσέπη μέχρι να βρει τον παίκτη που του κάνει. Εμείς επειδή κάναμε μια λάθος επιλογή που κοστίζει 1Μ πρέπει να χάσουμε αλλά 10Μ έσοδα για να μην ξαναδώσουμε 1Μ να φέρουμε έναν επιπλέον παίκτη που να μας κάνει.
Τα ίδια και στα μπακ τώρα. Τειλορ πλάγιο μπακ στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. 0/2. Για Σαστρε τι να πούμε; Ο ξυλοκόπος Κενι μοιάζει καφου μπροστά του. Ο Λυρατζης που δεν κάνει για βασικός στις Σέρρες φαινόταν ντανι άλβες μπροστά του. Αλλά όχι δεν φέρνουμε παίκτη αν δεν φύγουν αυτοί πρώτα. Στα σεντερ μπακ τι να πούμε; Αν Λοβρεν, Κεντζιορα, Βολιακο, έπαιζαν σε ανταγωνιστή μας θα τους ζήλευε έστω και ένας; Θα έλεγε κανείς έναν τέτοιο να φέρναμε; Αλλα πάλι για κανένα δανεικό θα πάμε και φτου κι από την αρχή το καλοκαίρι.
Λίγη σοβαρότητα και λίγες στοχευμένες κινήσεις και θα είχαμε ανέβει αλλα 3 επίπεδα.
Κι ο Ζαφειρης ακόμα αχρείαστη κίνηση. πολλά λεφτά για παίκτη που δεν καλύπτει κάποιο κενό που καίει. Μακαρι τα 12Μ να είχαν δοθεί για αγορά του Γιακουμάκη, του Γιαννουλη και ενός αντίστοιχου στόπερ και ας φέρναμε άλλον έναν φορ επιπέδου δανεικό με μια λογική οψιον. Απλά από Ζαφειρη αν παίξει όσο έπαιζε θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε 1-2 χρόνια και κέρδισες τις εντυπώσεις σε μια εποχή που έκανε ντου ο πρόεδρος του μπάσκετ.
Ισως να είμαι εγώ τρελός και ο σχεδιασμός μας να ειναι τέλειος. Τι να πω. Θα φανεί τον Μάιο.
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Ally Samagoal
Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο να καταλαβετε οτι ΔΕΝ γίνεται να εχεις 2 φορ των 5 εκατομμυρίων μονο για μεταγραφη + φορ προτζεκτ. Εφοσον μας κανει μεχρι στιγμης ο Γιακουμακης έχει αποφασισθεί να αγοραστεί αυτος στο τελος της χρονιας. Κανενας μας δεν περιμενε μπαμ στο φορ, το πρόβλημα ειναι προς τα πισω.
Υγ Γιερεμεγιεφ και ξερο ψωμι
Υγ Γιερεμεγιεφ και ξερο ψωμι
- These users thanked the author margas for the post (total 3):
- χξς', gervasio artigas, giaxxo
Όχι και καμιά. Έτσι καθαρίζεται το χρήμαDemir έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:57 Ο Βάργκας σύμφωνα με ρεπόρτερ αεχ έκλεισε με 4.2 εκ στη φενετσβαρος και 1,2 συμβόλαιο το χρόνο για 3 χρόνια ..
Καμία λογική ..
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- navigator11, χξς', Ally Samagoal
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε και τον Σβαμπ από το 2011. Καλά αυτά τα ονόματα, αλλά πότε η ομάδα ακολουθούσε σταθερά τέτοια πολιτική ώστε να φέρνει νεαρούς Ολλανδούς, Αφρικάνους, Κεντροευρωπαίους, σε τέτοια ηλικία, και εκείνη την εποχή; Για τις μεταγραφικές πατάτες είπε τίποτα;marsantos έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 20:47 Όλες τις (ελάχιστες) φορές που σχολιάζω σε αυτό το τοπικ επισημαίνω πως αποφεύγω να γράφω γιατί δε ν ξέρω τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Συνήθως σκαρφιζομαι φανταστικούς αληθοφανείς διαλόγους.
Σήμερα θα επικαλεστώ πραγματικά γεγονότα για να αναδείξω πόσο λάθος προσεγγίζουμε το θέμα 'Μεταγραφές'.
Πάμπολλες φορές γίνεται κριτική για το πόσο άσχημα δουλεύει η ομάδα σε αυτόν τον τομέα, πόσο κακή δουλειά κάνει το τμήμα scouting, πως ενώ έχει τόσο καιρό στη διάθεσή του γιατί δε βρίσκει παίκτες κτλ.
Έδωσε την προηγούμενη βδομάδα συνέντευξη ο Κωστίκος στους 24.
Τα όσα είπε ήταν γροθιά στο στομάχι για όποιες επιπολαιες κρίσεις επικρατούν στο κομμάτι των μεταγραφών.
Κρέσπο, τον πρότεινε μια πενταετία πριν και με τον Αρνεσεν έκαναν σοβαρή προσπάθεια να τον πάρουν.
Κάμπος τον πρότεινε μια πενταετία πριν.
Σβαμπ, τον πρότεινε πριν ακόμα κλείσει τα 21 όταν ο Αυστριακός έπαιζε Εθνική Ελπίδων.
Μπισεσβαρ τον είχε κυκλώσει από όταν έπαιζε στη Φέγενορντ.
Μπάμπα, τον είχε προτείνει στον Τσιτσιακοφ όταν ο Γκανέζος ήταν 18 χρονών. 13 ολόκληρα χρόνια πίσω δλδ. Κι εμείς όταν ξαναπηραμε τον Μπαμπα κατακριναμε την ομάδα πως δεν έχει σοβαρό scouting team γιατί παει μόνο σε ξαναζεσταμενο φαγητό. Και ο παίκτης είχε εντοπιστεί από τα 18 του.
Στα φρέσκα.
Τον Μάρτιο έγινε meeting για έγκριση Κένι και Τέιλορ. Εκεί συζητήθηκε του Βάργκας και απορρίφθηκε. Τον Μάρτιο όλα αυτά. Κι εμείς επειδή μπορεί να αργεί μια μεταγραφή ή να μη μας αρέσει μια μεταγραφή νομίζουμε πως η ομάδα δε λειτουργεί σωστά, δεν έχει λύσεις και κάνουμε χίλιες δυο αναλύσεις που το μόνο που δείχνουν είναι πως έχουμε μαύρα μεσάνυχτα.
Καλή χρονιά σε όλους.
Υγ. Νίκη μεθαύριο με μηδέν παθητικό.
- These users thanked the author Miles for the post (total 3):
- Montrealiotis, sakis_the_fraud, Ριαν_Καπαγιαννιδης
- paokkerkir
prist δε με λένε, αλλά ναι. Ο ρόλος που έιχε στον βάζελο δεν σημαίνει ότι μόνο έτσι μπορεί να παίξει. Στην Μάλμε έπαιζε ακριβώς με το στύλ που θέλει ο Λουτσέσκου από τον φορ.gika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:40 prist ο γιερεμεγιεφ ταιριάζει στα θελω του Λουτσεσκου στα οποία δεν ταίριαζε ο βαργκας;
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, giaxxo
Κανει δε κανει, ειναι δεν ειναι στα θελω αυτη ειναι η 3αδα. Μακαρι να πιασει μακαρι να συνεχισει μια ανοδικη πορεια και ο Μυθου και τον Μαϊο να ειμαστε καλα.
Εγω ειπα τι πιστευω για την μεταγραφη δε τα ξαναλεω δεν εχει νοημα. Περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Περιμενα κατι ιδιου αν οχι μεγαλυτερου επιπεδου του Γιακουμακη και ρολο τριτου τον Μυθου.
ΣΤΟΠΕΡΑΚΛΑ να ερθει, αριστερο εξτρεμ της προκοπης γιατι ιβανουσεκ δε βγηκε μια και ο πελκας μαλλον εβγαλε ευπαθεια και θα θελει διαχειριση και μετα στα μπακ.
Δεξι μπακ πριν παθει μπαμπα ο κεννυ και εναν Γιαννουλη για το καλοκαιρι και ειμαστε οκ.
Εγω ειπα τι πιστευω για την μεταγραφη δε τα ξαναλεω δεν εχει νοημα. Περιμενα κατι πολυ καλυτερο. Περιμενα κατι ιδιου αν οχι μεγαλυτερου επιπεδου του Γιακουμακη και ρολο τριτου τον Μυθου.
ΣΤΟΠΕΡΑΚΛΑ να ερθει, αριστερο εξτρεμ της προκοπης γιατι ιβανουσεκ δε βγηκε μια και ο πελκας μαλλον εβγαλε ευπαθεια και θα θελει διαχειριση και μετα στα μπακ.
Δεξι μπακ πριν παθει μπαμπα ο κεννυ και εναν Γιαννουλη για το καλοκαιρι και ειμαστε οκ.
- These users thanked the author embuji for the post:
- sakis_the_fraud
Ο Κένι είναι ξυλοκόπος, ο Ζαφείρης δεν χρειάζεται και σύμφωνα με κάποιους άλλους συνδαιτημόνες πριν κάνα χρόνο ο Μιχαηλίδης ήταν για Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Λαμία και το παλικάρι τους διέψευσε. Μακάρι να μην τον επηρέασε στον ψυχικό του βασικά κόσμο ο τραυματισμός του, γιατί είναι παίκτης και ψυχολογίας και να επιστρέψει όπως τον ξέρουμε από τα περσινά 8-10 τελευταία ματς και όλα φυσικά τα φετινά μέχρι πριν ένα μήνα.
Τον Γερεμέγιεφ και εγώ δεν τον ήθελα, αλλά δεν πέφτει σε κανένα μας λόγος αν κάνει στον προπονητή. Ο καθρέφτης του κάθε ποδοσφαιριστή είναι το πράσινο χαλί. Μπορεί ο Γερεμέγιεφ να βάλει 10 γκολ που θα μας δώσουν τον τίτλο και ο Βάργκας δύο με αποτέλεσμα οι χάρτινοι να φωνάζουν ότι πλήρωσαν ξανά Λαμέλα και Μαρσιάλ και μπορεί να γίνει το αντίστροφο και να φωνάζουμε εμείς εδώ στο forum και έξω ότι δεν μάθαμε από Σαμάτα και Τσάλωφ.
Ο Ιμπραϊμοβιτς πήγε στην Μπαρτσελόνα και έφυγε κακήν-κακώς με 5-6 γκολ σε μια σεζόν, ο Ντεμπελέ επίσης στην Μπαρτσελόνα δεν έπιασε και πήγε στην Παρί με την οποία κατέκτησε Ch. L. και πήρε και την χρυσή μπάλα.
Στην άμυνα έχουμε θέματα και ύψους, ταχύτητας και εναλλακτικών λύσεων στα άκρα και εκεί πρέπει να επικεντρώσουν οι υπεύθυνοι. Αν βρεθεί και κάτι καλό στο αριστερό φτερό για να μην μας μείνει ο Τάισον, ποιος θα έχει αντίρρηση;
Τον Γερεμέγιεφ και εγώ δεν τον ήθελα, αλλά δεν πέφτει σε κανένα μας λόγος αν κάνει στον προπονητή. Ο καθρέφτης του κάθε ποδοσφαιριστή είναι το πράσινο χαλί. Μπορεί ο Γερεμέγιεφ να βάλει 10 γκολ που θα μας δώσουν τον τίτλο και ο Βάργκας δύο με αποτέλεσμα οι χάρτινοι να φωνάζουν ότι πλήρωσαν ξανά Λαμέλα και Μαρσιάλ και μπορεί να γίνει το αντίστροφο και να φωνάζουμε εμείς εδώ στο forum και έξω ότι δεν μάθαμε από Σαμάτα και Τσάλωφ.
Ο Ιμπραϊμοβιτς πήγε στην Μπαρτσελόνα και έφυγε κακήν-κακώς με 5-6 γκολ σε μια σεζόν, ο Ντεμπελέ επίσης στην Μπαρτσελόνα δεν έπιασε και πήγε στην Παρί με την οποία κατέκτησε Ch. L. και πήρε και την χρυσή μπάλα.
Στην άμυνα έχουμε θέματα και ύψους, ταχύτητας και εναλλακτικών λύσεων στα άκρα και εκεί πρέπει να επικεντρώσουν οι υπεύθυνοι. Αν βρεθεί και κάτι καλό στο αριστερό φτερό για να μην μας μείνει ο Τάισον, ποιος θα έχει αντίρρηση;
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 7):
- abc_o_ karpouzas, Jean Valjean, χξς', PAOKevolution, theo-drama, Ypnos, Unpsofable78
Εύλογες οι απορίες σου.Miles έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 23:15 ...
Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε και τον Σβαμπ από το 2011. Καλά αυτά τα ονόματα, αλλά πότε η ομάδα ακολουθούσε σταθερά τέτοια πολιτική ώστε να φέρνει νεαρούς Ολλανδούς, Αφρικάνους, Κεντροευρωπαίους, σε τέτοια ηλικία, και εκείνη την εποχή; Για τις μεταγραφικές πατάτες είπε τίποτα;
Το θέμα είναι πως δεν ακούγονται από το στόμα δημοσιογράφων, παραγωγών, απλών οπαδών κτλ.
Ακούγονται από άνθρωπο που προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα.
Οπότε έχουν διαφορετική βαρύτητα.
Δεν ξέρω ποιους πρότεινε, ποιους είχε σημειωμένους στο μπλοκάκι του και από πότε. Είπε πως μέχρι πριν λίγο καιρό, ότι παίκτη του πρότειναν οι μάνατζερ, το 80% το είχε καρατσεκαρισμένο.
Δεν ξέρω αν λέει φούμαρα και απλά θέλει να ευλογήσει τα γένια του. Καλώς ή κακώς αυτά που λέει, επειδή συμμετέχει λίγο ή πολύ στη λήψη αποφάσεων, αξιολογούνται διαφορετικά. Είτε θέλει να αναδείξει τον εαυτό του είτε όχι, το πως δουλεύει εσωτερικά η παε σε αυτά τα θέματα έχω την αίσθηση πως δεν το γνωρίζουμε καθόλου. Και συνεχώς κάνουμε εικασίες.
Μιας και ρωτάς για το πότε η ομάδα ακολουθούσε σταθερά τέτοια πολιτική ώστε να φέρνει νεαρούς κτλ. Είναι άλλο πράγμα η πολιτική και άλλο πράγμα το σκανάρισμα του τι κυκλοφορεί. Ο Κωστίκος μιλούσε για το πως δουλεύει το τμήμα scouting και μέχρι που φτάνουν οι αρμοδιότητές του. Αν ακούσεις τη συνέντευξη θα διαπιστώσεις πως το σκανάρω και εντοπίζω δε σημαίνει πως χτυπάω άμεσα κάποιον. Είπε σε μέσες άκρες ο Κωστίκος πως πολλές φορές τσεκάρεις έναν παίκτη και παρακολουθείς την πορεία του για να δεις την εξέλιξη του αλλά και το πότε θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να τον φέρεις. Γιατί το να φτάσεις να φέρεις κάποιον κάποιον εξαρτάται από πολλές άλλες παραμέτρους που ξεφεύγουν από τη δικαιοδοσία του scouting.
Το θέμα είναι πως εμείς οι απέξω έχουμε εντελώς λαθεμένη άποψη τόσο για το πως λειτουργεί το πράγμα όσο και για τους χρόνους που δουλεύεται. Είπε πως το Μάρτιο έγινε η συνάντηση για Κένι και Τέιλορ. Αν λέει ψέματα, αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του ως άνθρωπος της ομάδας. Αν λέει αλήθεια γίνεται αντιληπτό πως αυτά που βλέπουμε εμείς δεν ανταποκρίνονται σε τίποτα με την πραγματική λειτουργία της ΠΑΕ.
Υγ. Καλή χρονιά να έχεις με υγεία και ΠΑΟΚτσήδικες χαρές
- These users thanked the author marsantos for the post (total 12):
- Kabamaru11, gervasio artigas, trouman, PAOK DreXleR, FreeWatcher, Maklaz, M o r b i u S, Jean Valjean, sakis_the_fraud, Sera4 and 2 more users