Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από gika »

Ναι Μαρσαντος και τον Γιερεμεγιεφ πριν 13 χρόνια τον ειχε προτείνει αλλά περιμέναμε να ωριμάσει ο παίκτης και οι συνθήκες, να ψηθεί στον παναθηναϊκό και μετά να τον φέρουμε για φορ. Νταξ καλός ο χουλιαμας αλλά η ομάδα τώρα καίγεται για παίκτες. Το ότι απορρίψαμε τον Βαργκας (δεν τον ξέρω) για να φέρουμε τον Γιερεμεγιεφ μου φαίνεται αστείο. Το ότι απορρίψαμε τον οποιοδήποτε με αγωνιστικά κριτήρια για να φέρουμε τον Γιερεμεγιεφ που δεν έχει τίποτα από αυτά που ζητάει ο Λουτσεσκου το θεωρώ αστείο. Το μόνο στέλεχος που μπορεί να κύκλωσε το όνομα Γιερεμεγιεφ είναι η Γκοντσαρεβα όταν άκουσε τις λεξεις ελεύθερος και 300 χιλιάρικα.
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Τον Βάργκας τον απορρίψαμε το καλοκαίρι για να φέρουμε Γιακουμάκη. Για πρώτος θα ερχόταν.
Ούτε εμένα μου κάθετε καλά ο Γερεμέγεφ, αλλά η σύγκριση με Βάργκας είναι άτοπη.
These users thanked the author Anthimox for the post (total 5):
margas, FreeWatcher, giaxxo, astral, CCCP
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

gika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:00 Ναι Μαρσαντος και τον Γιερεμεγιεφ πριν 13 χρόνια τον ειχε προτείνει αλλά περιμέναμε να ωριμάσει ο παίκτης και οι συνθήκες, να ψηθεί στον παναθηναϊκό και μετά να τον φέρουμε για φορ. Νταξ καλός ο χουλιαμας αλλά η ομάδα τώρα καίγεται για παίκτες. Το ότι απορρίψαμε τον Βαργκας (δεν τον ξέρω) για να φέρουμε τον Γιερεμεγιεφ μου φαίνεται αστείο. Το ότι απορρίψαμε τον οποιοδήποτε με αγωνιστικά κριτήρια για να φέρουμε τον Γιερεμεγιεφ που δεν έχει τίποτα από αυτά που ζητάει ο Λουτσεσκου το θεωρώ αστείο. Το μόνο στέλεχος που μπορεί να κύκλωσε το όνομα Γιερεμεγιεφ είναι η Γκοντσαρεβα όταν άκουσε τις λεξεις ελεύθερος και 300 χιλιάρικα.
Ο Βάργκας αποκλείστηκε για 1ος φορ γκίκα!
Όχι για 3ος.
Μη μπερδεύουμε τα μπούτια μας.
Σιχάθηκα να διαβάζω κομπλεξικά σχόλια χάρτινων για το θέμα. Τον απέρριψε ο Λουτσέσκου κ μάλιστα από τον κοινό τους μάνατζερ. Το ξέρουμε όλοι μιας κ τα συζητούσαμε εδώ μέσα.
Μια βδομάδα πριν δεν το αμφισβητούσε κανείς! Τι πάθατε ξαφνικά?
Έλεος με τις μεταγραφές των αλλόπιστων κάθε τρεις κ λίγο εδώ μέσα!
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 15):
eorptol1, margas, giaxxo, Aigle_Noir, Azrael, astral, Χωρικός, zaffodb, trouman, Jean Valjean and 5 more users
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

gika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:00 . Το ότι απορρίψαμε τον οποιοδήποτε με αγωνιστικά κριτήρια για να φέρουμε τον Γιερεμεγιεφ που δεν έχει τίποτα από αυτά που ζητάει ο Λουτσεσκου το θεωρώ αστείο..
Εχεις αμεση πληροφόρηση γι αυτό??

Άλλα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.
ΙΣΩςτο δηλωσε για αστείο
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 4):
eorptol1, FreeWatcher, giaxxo, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

gika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 21:00 ................................

.........................

Το μόνο στέλεχος που μπορεί να κύκλωσε το όνομα Γιερεμεγιεφ είναι η Γκοντσαρεβα όταν άκουσε τις λεξεις ελεύθερος και 300 χιλιάρικα.
μεσα σε γυάλα ζεις ρε φίλε?? πόσο χρονών είσαι??

πραγματικά....ειναι δυνατόν να έχεις γράψει τέτοιο πράγμα??
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Unpsofable78
embuji

Δημοσίευση από embuji »

για να ειπε μια χαρα ο Γερεμεγιεφ μου κανει, φαντασου τι ηταν οι υπολοιποι.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Πάντως μην κοροϊδευόμαστε, κάποιον σαν τον Βαργκας φανταζόμασταν για Γενάρη.
Ειδικά όταν είχε κυκλοφορήσει ότι έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη και έχουν λοκαρει ήδη κάποιον στόχο από το καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Βαργκας. Ο Μαρσαντος είπε ότι ο Κωστικος είπε οτι τον απορρίψαμε.

Επίσης τι θα πει πρώτος και τι δεύτερος. Στον ΠΑΟΚ τα φορ παίζουν 60 και 30 λεπτά ο καθένας, και συνήθως όταν υπάρχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι τα 2 βασικά φορ εναλλάσσονται.

Φέραμε τον Γιακουμάκη δανεικό για έναν χρόνο. Αρα αν απορρίψαμε τον όποιο Βαργκας ήταν γιατί πιστέψαμε στο ταλέντο του Τσάλοφ. Και αντίστοιχα τώρα στο ότι θα ξανανιώσει ο Γιερεμεγιεφ.

Στα @@ μου τι λένε οι αθηνεζοι οπαδοί. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα μου κατέβηκε με μόνους φορ στην αποστολή τον Τσάλοφ και τον Μύθου. Εγώ ξέρω ότι ο Γιακουμάκης δεν θα είναι εδώ στην προετοιμασία και θα πάμε προκριματικά με Μύθου και Γιερεμεγιεφ.

Οποιονδήποτε φορ βασικό στην ομάδα του με πάνω από 10 γκολ τον υπέγραφα χωρίς πολλά πολλά, τόσο απελπισμένοι είμαστε. Εχουμε καταφέρει να φέρουμε παίκτες χειρότερους του Σαματα που έγινε ανέκδοτο σε όλη την χώρα.

Και εμείς λέμε για το σκαουτινγκ και το πόσους παίκτες βρίσκει (που τους υπογράφουμε μόνο μετά από τραυματισμούς ή στα 30+ τους) 5-10 χρόνια μετά που προτάθηκαν.

Αυτό που γίνεται με Γιερεμεγιεφ είναι σαν να πηγαίνει ο ΠΑΟΚ του 2029 να υπογράφει τον Βαργκας όταν τον αφήσουν οι κάτω ελεύθερο.

Και όλα τα «αν δεν φύγει ο Τσάλοφ πως θα φέρουμε τέταρτο φορ» είναι βλακίες. Ας στείλουν τον Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ Β αν δεν φεύγει. Αν κάτι καλό κάνει ο γαύρος είναι ότι βάζει το χέρι στην τσέπη μέχρι να βρει τον παίκτη που του κάνει. Εμείς επειδή κάναμε μια λάθος επιλογή που κοστίζει 1Μ πρέπει να χάσουμε αλλά 10Μ έσοδα για να μην ξαναδώσουμε 1Μ να φέρουμε έναν επιπλέον παίκτη που να μας κάνει.

Τα ίδια και στα μπακ τώρα. Τειλορ πλάγιο μπακ στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. 0/2. Για Σαστρε τι να πούμε; Ο ξυλοκόπος Κενι μοιάζει καφου μπροστά του. Ο Λυρατζης που δεν κάνει για βασικός στις Σέρρες φαινόταν ντανι άλβες μπροστά του. Αλλά όχι δεν φέρνουμε παίκτη αν δεν φύγουν αυτοί πρώτα. Στα σεντερ μπακ τι να πούμε; Αν Λοβρεν, Κεντζιορα, Βολιακο, έπαιζαν σε ανταγωνιστή μας θα τους ζήλευε έστω και ένας; Θα έλεγε κανείς έναν τέτοιο να φέρναμε; Αλλα πάλι για κανένα δανεικό θα πάμε και φτου κι από την αρχή το καλοκαίρι.

Λίγη σοβαρότητα και λίγες στοχευμένες κινήσεις και θα είχαμε ανέβει αλλα 3 επίπεδα.

Κι ο Ζαφειρης ακόμα αχρείαστη κίνηση. πολλά λεφτά για παίκτη που δεν καλύπτει κάποιο κενό που καίει. Μακαρι τα 12Μ να είχαν δοθεί για αγορά του Γιακουμάκη, του Γιαννουλη και ενός αντίστοιχου στόπερ και ας φέρναμε άλλον έναν φορ επιπέδου δανεικό με μια λογική οψιον. Απλά από Ζαφειρη αν παίξει όσο έπαιζε θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε 1-2 χρόνια και κέρδισες τις εντυπώσεις σε μια εποχή που έκανε ντου ο πρόεδρος του μπάσκετ.

Ισως να είμαι εγώ τρελός και ο σχεδιασμός μας να ειναι τέλειος. Τι να πω. Θα φανεί τον Μάιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Έχω πάθει πλάκα με το πόσοι βλέπουν ουγγρικό ποδόσφαιρο και έχουν άποψη για Βάργκας
These users thanked the author Tolaros for the post (total 11):
Mica, Χωρικός, CCCP, trouman, Ally Samagoal, sakis_the_fraud, theo G4, PAOKevolution, SCIFO, Ypnos and one more user
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τρελός δεν είσαι απλά πάλι σαν παιδάκι κάνεις .
Δεν βαρέθηκες κάθε χρόνο ;
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
pagotatzis, trouman, paokspren, ΚΩΣΤΑΣ2019, Unpsofable78
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:06

Το μόνο στέλεχος που μπορεί να κύκλωσε το όνομα Γιερεμεγιεφ είναι η Γκοντσαρεβα όταν άκουσε τις λεξεις ελεύθερος και 300 χιλιάρικα.

Θα της καθόταν καλύτερα την Γκοντζαρεβα το ελεύθερος και τσάμπα,αλλά δεν της έκατσε, ήθελε και λεφτά ο Γιερεμεγιεφ.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

gika έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:14 Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Βαργκας. Ο Μαρσαντος είπε ότι ο Κωστικος είπε οτι τον απορρίψαμε.

Επίσης τι θα πει πρώτος και τι δεύτερος. Στον ΠΑΟΚ τα φορ παίζουν 60 και 30 λεπτά ο καθένας, και συνήθως όταν υπάρχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι τα 2 βασικά φορ εναλλάσσονται.

Φέραμε τον Γιακουμάκη δανεικό για έναν χρόνο. Αρα αν απορρίψαμε τον όποιο Βαργκας ήταν γιατί πιστέψαμε στο ταλέντο του Τσάλοφ. Και αντίστοιχα τώρα στο ότι θα ξανανιώσει ο Γιερεμεγιεφ.

Στα @@ μου τι λένε οι αθηνεζοι οπαδοί. Εγώ ξέρω ότι η ομάδα μου κατέβηκε με μόνους φορ στην αποστολή τον Τσάλοφ και τον Μύθου. Εγώ ξέρω ότι ο Γιακουμάκης δεν θα είναι εδώ στην προετοιμασία και θα πάμε προκριματικά με Μύθου και Γιερεμεγιεφ.

Οποιονδήποτε φορ βασικό στην ομάδα του με πάνω από 10 γκολ τον υπέγραφα χωρίς πολλά πολλά, τόσο απελπισμένοι είμαστε. Εχουμε καταφέρει να φέρουμε παίκτες χειρότερους του Σαματα που έγινε ανέκδοτο σε όλη την χώρα.

Και εμείς λέμε για το σκαουτινγκ και το πόσους παίκτες βρίσκει (που τους υπογράφουμε μόνο μετά από τραυματισμούς ή στα 30+ τους) 5-10 χρόνια μετά που προτάθηκαν.

Αυτό που γίνεται με Γιερεμεγιεφ είναι σαν να πηγαίνει ο ΠΑΟΚ του 2029 να υπογράφει τον Βαργκας όταν τον αφήσουν οι κάτω ελεύθερο.

Και όλα τα «αν δεν φύγει ο Τσάλοφ πως θα φέρουμε τέταρτο φορ» είναι βλακίες. Ας στείλουν τον Τσάλοφ στον ΠΑΟΚ Β αν δεν φεύγει. Αν κάτι καλό κάνει ο γαύρος είναι ότι βάζει το χέρι στην τσέπη μέχρι να βρει τον παίκτη που του κάνει. Εμείς επειδή κάναμε μια λάθος επιλογή που κοστίζει 1Μ πρέπει να χάσουμε αλλά 10Μ έσοδα για να μην ξαναδώσουμε 1Μ να φέρουμε έναν επιπλέον παίκτη που να μας κάνει.

Τα ίδια και στα μπακ τώρα. Τειλορ πλάγιο μπακ στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. 0/2. Για Σαστρε τι να πούμε; Ο ξυλοκόπος Κενι μοιάζει καφου μπροστά του. Ο Λυρατζης που δεν κάνει για βασικός στις Σέρρες φαινόταν ντανι άλβες μπροστά του. Αλλά όχι δεν φέρνουμε παίκτη αν δεν φύγουν αυτοί πρώτα. Στα σεντερ μπακ τι να πούμε; Αν Λοβρεν, Κεντζιορα, Βολιακο, έπαιζαν σε ανταγωνιστή μας θα τους ζήλευε έστω και ένας; Θα έλεγε κανείς έναν τέτοιο να φέρναμε; Αλλα πάλι για κανένα δανεικό θα πάμε και φτου κι από την αρχή το καλοκαίρι.

Λίγη σοβαρότητα και λίγες στοχευμένες κινήσεις και θα είχαμε ανέβει αλλα 3 επίπεδα.

Κι ο Ζαφειρης ακόμα αχρείαστη κίνηση. πολλά λεφτά για παίκτη που δεν καλύπτει κάποιο κενό που καίει. Μακαρι τα 12Μ να είχαν δοθεί για αγορά του Γιακουμάκη, του Γιαννουλη και ενός αντίστοιχου στόπερ και ας φέρναμε άλλον έναν φορ επιπέδου δανεικό με μια λογική οψιον. Απλά από Ζαφειρη αν παίξει όσο έπαιζε θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε 1-2 χρόνια και κέρδισες τις εντυπώσεις σε μια εποχή που έκανε ντου ο πρόεδρος του μπάσκετ.

Ισως να είμαι εγώ τρελός και ο σχεδιασμός μας να ειναι τέλειος. Τι να πω. Θα φανεί τον Μάιο.
Πάλι καλά υπάρχει και ο Ντελιας αλλιώς θα έλεγα πως δεν σου άρεσε ούτε ένας παίκτης του ΠΑΟΚ :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Tolaros έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:14 Έχω πάθει πλάκα με το πόσοι βλέπουν ουγγρικό ποδόσφαιρο και έχουν άποψη για Βάργκας
που να δεις και ποσοι βλεπουν Δ΄εθνικη Αυστριας,Β΄Αυστριας,ειναι Ματερσμπουργκ απο παιδια
και βλεπουν και Β΄Ουγγαριας

στο δια ταυτα
ο παικτης προταθηκε-μαζι με μια καραβιά ακομη-το καλοκαιρι
δεν υποστηριζε τον τροπο παιχνιδιου του προπονητη και απορριφθηκε

μπορει να ερχοταν-οπως οποισδηποτε αλλος- και να εκανε παπαδες
με την ποιοτητα που ξεχειλιζει απο την τριαδα πισω του

το γιατι σχολιαζεται εκτενως,ενας παικτης που παει σε αλλη ομαδα
που ακουστηκε τα τελευταια δυο χρονια,
σε ενα πρωταθλημα που δεν το παρακολουθουν καλα καλα
ουτε οι ιδιοι οι Ουγγροι,με τα ποσά που κυκλοφορανε
δεν μπορω να το καταλαβω
These users thanked the author prist64 for the post (total 8):
zaffodb, trouman, Josey Wales, denyparxeisalio, sakis_the_fraud, ΚΩΣΤΑΣ2019, Budas73, Unpsofable78
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

markos4 έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:26
abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:06

Θα της καθόταν καλύτερα την Γκοντζαρεβα το ελεύθερος και τσάμπα,αλλά δεν της έκατσε, ήθελε και λεφτά ο Γιερεμεγιεφ.
Μέχρι να δώσει κάποιος άλλος 12 μυρια για μεταγραφή μην μας ζαλίζετε τον …ερωτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

prist ο γιερεμεγιεφ ταιριάζει στα θελω του Λουτσεσκου στα οποία δεν ταίριαζε ο βαργκας;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”