Εσύ έκανες τον εν δυνάμει ορθό συλλογισμό. Αυτοί που δεν έχουν ιδέα όμως για το παρασκήνιο μια χαρά θα τσιμπήσουν σαν χάπατα και σε λίγες βδομάδες θα (συνεχίζουν να) βρίζουν τον Σαββίδη, επειδή τους έταξε Γιαννούλη αφού.Anwnimos έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:19Εγώ απλά απάντησα στον φίλο που ρωτούσε για το ποια σελίδα το ανέβασε, δεν συμμετείχα στην αρχική συζήτηση. Γι αυτό κι έγραψα ότι έγραψα στην παρένθεση μου.Dimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:04 Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Μεταγραφές χειμώνα 2026
- navigator11
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- Dimpatra, Unpsofable78, FreeWatcher, giaxxo
Αυτοί είχαν βγάλει τον τσαλοφ υπερπαικτη και το κατάλληλο φορ για λουτσεσκου …μην πω για αναλύσεις πελιστρι κ τετε που ήταν πελεδεςDimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:41 Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη βγάλανε το συμπέρασμα ότι ο παίκτης δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του Λουτσεσκου.
Θα το είχα παραβλέψει όπως όλες τις π@π@ριές που ακούω και διαβάζω από τους ντεμεκ βαθυστόχαστους και αντικειμενικούς αναλυτές ΑΝ οι ίδιοι 4 μήνες πριν όταν δεν είχε οριστικοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή του Ζαφείρη δεν είχαν κάνει ολόκληρη εκπομπή για αυτόν παρουσιάζοντας τον ως την καλύτερη δυνατή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Demir for the post (total 9):
- paoki19, Dimitris_L4, Kabamaru11, Dimpatra, Friedrich von Friedhof, Unpsofable78, FreeWatcher, maceio, giaxxo
Μια χαρά είναι τα παλικάρια αυτά ρε συ.Ούτε νομίζω ότι σκέφτονται πονηρά κλπ να λένε άλλαDemir έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:35Αυτοί είχαν βγάλει τον τσαλοφ υπερπαικτη και το κατάλληλο φορ για λουτσεσκου …μην πω για αναλύσεις πελιστρι κ τετε που ήταν πελεδεςDimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:41 Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Πχ χθες ανέβασαν οι false9 βίντεο που συγκρίνουν με βάση τους μισθούς τα μπατζετ του γαύρου με μας καθώς αξιολογούν και του παίκτες επίσης.
Θα προσπεράσω το γεγονός ότι βγάλανε τον μισθό του Κένι στο 1,7Μ!!!! αλλά όταν φτάσανε στον Ζαφείρη βγάλανε το συμπέρασμα ότι ο παίκτης δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του Λουτσεσκου.
Θα το είχα παραβλέψει όπως όλες τις π@π@ριές που ακούω και διαβάζω από τους ντεμεκ βαθυστόχαστους και αντικειμενικούς αναλυτές ΑΝ οι ίδιοι 4 μήνες πριν όταν δεν είχε οριστικοποιηθεί ακόμα η μεταγραφή του Ζαφείρη δεν είχαν κάνει ολόκληρη εκπομπή για αυτόν παρουσιάζοντας τον ως την καλύτερη δυνατή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.
Στο ποδόσφαιρο μόνο εκτιμήσεις μπορείς να κάνεις βασιζόμενος σε κάποια επιχειρήματα
Μπορεί να βγουν, μπορεί και όχι.Πανεύκολα πας κουβά.Δεν ξέρεις πως θα κολλήσει ο κάθε παίχτης σε μια ομάδα
Εδώ επαγγελματίες προπονητές που ξέρουν τη δουλειά τους χρόνια ολόκληρα, ξέρουν τους παίχτες, υπολογίζουν πράγματα και στο τέλος πάνε άπατοι.
Όσον αφορά τον Ζαφείρη κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα
Αστε να δούμε πως θα τα πάει με την τακτική του Λουτσέσκου εκεί
Τόσα χρόνια τον έχουμε και ξέρουμε ότι είναι δύσκολος σ αυτά και ειδικά με τα χαφ του κέντρου
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 2):
- Demir, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.
Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να πάρει κεφαλιά στο κέντρο, να είναι αργος και να κάνει μόνο επιθετικό τρανσιτιον;
Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να πάρει κεφαλιά στο κέντρο, να είναι αργος και να κάνει μόνο επιθετικό τρανσιτιον;
Μόνο εγώ θυμάμαι τον Τσίμιροτ παικταρά και τον αναπολώ ακόμα και τώρα;Мир έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:57 Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
- These users thanked the author Anwnimos for the post (total 6):
- danirifle, nkoss, Friedrich von Friedhof, Ορτζονικίδης, Ριαν_Καπαγιαννιδης, Ettien26
Τι να σου πω ρε φίλε, προσωπικά καμία σελίδα στο Facebook δεν πιστεύω τόσο ώστε να μοιράζω τις πληροφορίες ως έγκυρες. Είχα φάει τον παπά ότι κάτι ήξεραν πριν χρόνια αλλά εντέλει κατάλαβα ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους και απλά ψαρεύουν.navigator11 έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:26Εσύ έκανες τον εν δυνάμει ορθό συλλογισμό. Αυτοί που δεν έχουν ιδέα όμως για το παρασκήνιο μια χαρά θα τσιμπήσουν σαν χάπατα και σε λίγες βδομάδες θα (συνεχίζουν να) βρίζουν τον Σαββίδη, επειδή τους έταξε Γιαννούλη αφού.Anwnimos έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:19Εγώ απλά απάντησα στον φίλο που ρωτούσε για το ποια σελίδα το ανέβασε, δεν συμμετείχα στην αρχική συζήτηση. Γι αυτό κι έγραψα ότι έγραψα στην παρένθεση μου.Dimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:04 Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Τουλάχιστον εδώ με τους αντίστοιχους παπάδες περνάω την ώρα μου δημιουργικά.
- These users thanked the author Anwnimos for the post (total 2):
- navigator11, sakis_the_fraud
Me τους ελληνες παιχτες (πελκα ζαφειρη γιαννουλη κτλ ) ειναι πιθανον κάποιος ακυρος συντοπίτης τους να ξερει περισσοτερα απο τους αρδ και να το ξερασει προς τα εξω και αυτος ειναι ο μονος λογος που ελπιζς να γινει .
Ό ποντιακη οπτασια κανει πολεμο στον ιβαν για κάποιο λόγο και υιοθετει μετροπολις αν και προσπαθει να μας πεισει ότι ειναι αντικειμενικος
Τελος, δεν κουραστηκατε για τον λουτσεσκου που καει παιχτες επειδη δεν ειχε τον 18χρονο τζιμα βασικό, την χρονια που πηραμε και πρωταθλημα ?Το ότι έχει την οαμδα εκει που την εχει και ολοι οι αδικημενοι με το που φευγουν απο το γκρουπ του ή σταματανε το ποδοσφαιρο ή πανε σε β εθνικη δεν το βλεπετε?
Ό ποντιακη οπτασια κανει πολεμο στον ιβαν για κάποιο λόγο και υιοθετει μετροπολις αν και προσπαθει να μας πεισει ότι ειναι αντικειμενικος
Τελος, δεν κουραστηκατε για τον λουτσεσκου που καει παιχτες επειδη δεν ειχε τον 18χρονο τζιμα βασικό, την χρονια που πηραμε και πρωταθλημα ?Το ότι έχει την οαμδα εκει που την εχει και ολοι οι αδικημενοι με το που φευγουν απο το γκρουπ του ή σταματανε το ποδοσφαιρο ή πανε σε β εθνικη δεν το βλεπετε?
- These users thanked the author pavlos06 for the post (total 6):
- Anwnimos, Casual, sakis_the_fraud, Ally Samagoal, theo-drama, Unpsofable78
Δεν λέω ότι έχουν υστεροβουλία αλλά το παίζουν ειδήμονες χωρίς να είναι .. κάνουν τελείως επιφανειακες αναλύσεις χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη γνώση ..trianta76 έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:51Μια χαρά είναι τα παλικάρια αυτά ρε συ.Ούτε νομίζω ότι σκέφτονται πονηρά κλπ να λένε άλλαDemir έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:35Αυτοί είχαν βγάλει τον τσαλοφ υπερπαικτη και το κατάλληλο φορ για λουτσεσκου …μην πω για αναλύσεις πελιστρι κ τετε που ήταν πελεδεςDimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:41 Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Στο ποδόσφαιρο μόνο εκτιμήσεις μπορείς να κάνεις βασιζόμενος σε κάποια επιχειρήματα
Μπορεί να βγουν, μπορεί και όχι.Πανεύκολα πας κουβά.Δεν ξέρεις πως θα κολλήσει ο κάθε παίχτης σε μια ομάδα
Εδώ επαγγελματίες προπονητές που ξέρουν τη δουλειά τους χρόνια ολόκληρα, ξέρουν τους παίχτες, υπολογίζουν πράγματα και στο τέλος πάνε άπατοι.
Όσον αφορά τον Ζαφείρη κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα
Αστε να δούμε πως θα τα πάει με την τακτική του Λουτσέσκου εκεί
Τόσα χρόνια τον έχουμε και ξέρουμε ότι είναι δύσκολος σ αυτά και ειδικά με τα χαφ του κέντρου
- episimos73
Τους καταστρέφει την καριέρα δηλαδή η νυφίτσα με το Λουτσεσκου-μπολ. Μαρτυράτε μόνοι σας εσείς οι Λουτσεσκικοί....pavlos06 έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:30 Me τους ελληνες παιχτες (πελκα ζαφειρη γιαννουλη κτλ ) ειναι πιθανον κάποιος ακυρος συντοπίτης τους να ξερει περισσοτερα απο τους αρδ και να το ξερασει προς τα εξω και αυτος ειναι ο μονος λογος που ελπιζς να γινει .
Χαχαχα, πλάκα κάνω φίλε. καλή χρονιά!
- These users thanked the author episimos73 for the post:
- giaxxo
Δε ξέρω αν θα σοκαριστούν κάποιοι, αλλά πρέπει να μάθουν το εξής. Το ποδόσφαιρο αποτελείται από τόσο πολλούς αστάθμητους και διαρκώς μεταβαλλόμενους παράγοντες, ώστε κάθε είδους ανάλυση και πρόγνωση βρίσκεται στο έλεος της τύχης. Αυτό το κάνει και το πιο δημοφιλές άθλημα. Ο άσχετος μπορεί να δικαιωθεί και ο σχετικός να ξεφτιλιστεί. Μόνο μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες προβλέψεις και τακτικές έχουν κάποιο νόημα.
Μην ξεχνάτε ότι για τον Γιακουμακη πρώτα το μάθαμε απο ένα κρητικό σαιτ, όταν εδώ οι δικοί μας πετούσαν χαρταετο.
Για τον Ζαφείρη δεν θα αναφερθώ γιατί και εγώ να ήμουν δεν θα το πίστευα και θα φοβόμουν να πω κάτι μην μου κρεμάσουν κουδούνια μετά.
Για τον Ζαφείρη δεν θα αναφερθώ γιατί και εγώ να ήμουν δεν θα το πίστευα και θα φοβόμουν να πω κάτι μην μου κρεμάσουν κουδούνια μετά.
- ΑποστόληςΑ
Τυφλός είμαι αδελφέ, μια και μιλάμε για τον Τζίμα. Συμπάθα με.pavlos06 έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:30 Me τους ελληνες παιχτες (πελκα ζαφειρη γιαννουλη κτλ ) ειναι πιθανον κάποιος ακυρος συντοπίτης τους να ξερει περισσοτερα απο τους αρδ και να το ξερασει προς τα εξω και αυτος ειναι ο μονος λογος που ελπιζς να γινει .
- ΑποστόληςΑ
Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ότι ήταν καλός παίκτης. Όχι όμως παικταράς.Anwnimos έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:03Μόνο εγώ θυμάμαι τον Τσίμιροτ παικταρά και τον αναπολώ ακόμα και τώρα;Мир έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:57 Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να πάρει κεφαλιά στο κέντρο, να είναι αργος και να κάνει μόνο επιθετικό τρανσιτιον;![]()
Ναι ρε για τα σκυλια ειναι ο Ζαφειρης. Ειναι κοντος και δε παταει περιοχη δε βαζει γκολ. Αυτο ηταν το κορυφαιο που ειπανε. Γενικα ειπανε πολλα "πετυχημενα" στην αναλυση για τον Ζαφ. Αν τον ειχε υπογραψει η "παναθα" θα τον ειχαν πεταξει εξω ομως live.Dimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:41 Ο κάθε ντεμεκ δημοσιογράφος παίζει το παιχνίδι του.
Δεν ξέρω, ίσως τον θυμάμαι καλύτερο απ' ότι ήταν αλλά ξέρω πως για πολλά χρόνια έλεγα ότι θέλουμε έναν Τσίμιροτ και πάλι στο κέντρο μας.ΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 22:00Η δική μου εκτίμηση είναι ότι ότι ήταν καλός παίκτης. Όχι όμως παικταράς.Anwnimos έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:03Μόνο εγώ θυμάμαι τον Τσίμιροτ παικταρά και τον αναπολώ ακόμα και τώρα;Мир έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 19:57 Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να πάρει κεφαλιά στο κέντρο, να είναι αργος και να κάνει μόνο επιθετικό τρανσιτιον;![]()