Τον συνοδευει ο μυθος του καλου παικτη.
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους σας!
Συγχώρα μας! Ου γαρ οιδαμε τι ποιούμε...paliotomaros έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 15:54 Αν τραυματιστεί ή τιμωρηθεί ή τα παίξει ο Κενυ από δεξιά έχουμε τον φουφουτο και τον κανένα. Αριστερό Μπακ θέλουν κάποιοι.
Φίλε γιατί δεν λες ποια σελίδα, να μοιράζουμε κλικς στους αρδ;giannisd έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 13:52 Κυκλοφόρησε από σελίδα φωτό του γιαννουλη σαν ότι έρχεται. Επίσης λέγεται ότι είναι το πιο πιθανό για καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται και τώρα.
Η ποντιακή οπτασία το έβαλε. Τι με νοιάζει να εκτεθώ; Αυτός γενικά δεν μιλάει για μεταγραφές, και δεν είναι και υπέρ του ιβαν. Τώρα τι ισχύει θα φανεί.sakis_the_fraud έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 16:37Φίλε γιατί δεν λες ποια σελίδα, να μοιράζουμε κλικς στους αρδ;giannisd έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 13:52 Κυκλοφόρησε από σελίδα φωτό του γιαννουλη σαν ότι έρχεται. Επίσης λέγεται ότι είναι το πιο πιθανό για καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται και τώρα.
Η μήπως είναι γνωστή τρολοφυλλαδα και δεν ήθελες να εκτεθείς;
την μισή προπόνηση εβγαλε κανονικά ο Σάστρε και μετά εκανε ατομική. εκτός αν λέμε τον Σάστρε φούφουτοΑποστόληςΑ έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 16:20Συγχώρα μας! Ου γαρ οιδαμε τι ποιούμε...paliotomaros έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 15:54 Αν τραυματιστεί ή τιμωρηθεί ή τα παίξει ο Κενυ από δεξιά έχουμε τον φουφουτο και τον κανένα. Αριστερό Μπακ θέλουν κάποιοι.
Δεν ξέρω αν λέει την ίδια αλλά πριν 4 ώρες ανέβασε η Ποντιακή Οπτασία (που δεν τη λες φίλα προσκείμενη στον Σαββίδη) φωτογραφία του Γιαννούλη.sakis_the_fraud έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 16:37Φίλε γιατί δεν λες ποια σελίδα, να μοιράζουμε κλικς στους αρδ;giannisd έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 13:52 Κυκλοφόρησε από σελίδα φωτό του γιαννουλη σαν ότι έρχεται. Επίσης λέγεται ότι είναι το πιο πιθανό για καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται και τώρα.
Η μήπως είναι γνωστή τρολοφυλλαδα και δεν ήθελες να εκτεθείς;
Εγώ πουθενά απλά θέλω να βλέπω όλες τις σελίδες τι λένε και γιατί το λένε.
Μα γιατί;Dimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:04 Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Εγώ απλά απάντησα στον φίλο που ρωτούσε για το ποια σελίδα το ανέβασε, δεν συμμετείχα στην αρχική συζήτηση. Γι αυτό κι έγραψα ότι έγραψα στην παρένθεση μου.Dimpatra έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:04 Το να ανεβάζουν τις προσδοκίες για να υπάρξει σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας (το πιο πιθανό) γκρίνια και απογοήτευση δεν σου περνάει από το μυαλό;
Απάντηση στον ανώνυμο
Η ποντιακή οπτασία είναι ντιπ ηλίθιος δεν αξίζει τίποτε καλλίτερα διάβαστε πρωταθλητή ποίο αξιόπιστος είναι από αυτό το τρολ.....