Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Δημοσίευση από navigator11 »

Miles έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:08 1,8 στον Βάργκας και κοντά 5 στην ομάδα διαβάζω. Πολλά μου φαίνονται για 31 χρόνων Ούγγρο που δεν έχει φύγει εκτός της χώρας του.
Είναι γκράντε χοσαδάκι ο χάρτινος μαουνιέρης - αηδιός :lol: :lol:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Πως δεν έχει φύγει δέκα χρόνια έπαιζε στα τσικό και στα τοπικά Ιταλίας....
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

gervasio artigas έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:31 εν τω μεταξυ ο λαος του ΠΑΟΚ δεν αντιλήφιηκε οτι χθες ο "δημαρχος" Θεσσαλονίκης εκανε αντιστροφη μετρηση "ξεχνωντας" το 4
Τυχαιο θα ηταν
Εμένα μου φαίνεται ότι δεν ξέρει να μετράει. Βέβαια πρέπει να είναι αρειανός αλλά σιγά τώρα
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Ally Samagoal έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:08
gervasio artigas έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:31 εν τω μεταξυ ο λαος του ΠΑΟΚ δεν αντιλήφιηκε οτι χθες ο "δημαρχος" Θεσσαλονίκης εκανε αντιστροφη μετρηση "ξεχνωντας" το 4
Τυχαιο θα ηταν
Εμένα μου φαίνεται ότι δεν ξέρει να μετράει. Βέβαια πρέπει να είναι αρειανός αλλά σιγά τώρα
δεν ειναι το κατάλληλο τοπικ να περιγράψω της "ιστορία' του "ατόμου" αυτού
niks

Δημοσίευση από niks »

Εδώ ρε σε περιοχές με σοβαρότατο πρόβλημα πάρκινγκ , που όλοι οι πρώην αναγνωρίζοντας το πρόβλημα κάναν τα στραβά μάτια , αυτοί , Χριστούγεννα , χρονιάρες μέρες, έβγαιναν και έκοβαν πρόστιμα.
Στα του τοπικ, 4-5 εκ για 32χρονο παίχτη, και μάλιστα από υποβαθμισμένο πρωτάθλημα , χωρίς εμπειρία αλλού, είναι πολλά.
These users thanked the author niks for the post:
st4this
Miles

Δημοσίευση από Miles »

black death έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:42
Miles έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 20:08 1,8 στον Βάργκας και κοντά 5 στην ομάδα διαβάζω. Πολλά μου φαίνονται για 31 χρόνων Ούγγρο που δεν έχει φύγει εκτός της χώρας του.
Οχι απλα πολλα, εγώ και για γιακουμακη δεν θα τα δινα σε αυτές τις ηλικίες. Πρέπει να σου βγει ελ καμπι για να δικαιολογηθούν.
Όντως. Ιδίως το 1,8 είναι απαγορευτικό για Γιακουμάκη και ελπίζω γενικά να μη ζητήσει πάνω από 1 εκ. - γύρω στα 800 είναι καλά, εφόσον περίπου τόσα, λίγο λιγότερο, δίνεις στον Πέλκα που είναι ακόμα διεθνής. Με τους Μεξικάνους δεν ξέρω πόσο μπορεί να πέσουν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τυχαιο θα ηταν
ΠΑΟΚ είναι ο Αγγελουδης.
black death

Δημοσίευση από black death »

Miles έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:38
Οχι απλα πολλα, εγώ και για γιακουμακη δεν θα τα δινα σε αυτές τις ηλικίες. Πρέπει να σου βγει ελ καμπι για να δικαιολογηθούν.
Όντως. Ιδίως το 1,8 είναι απαγορευτικό για Γιακουμάκη και ελπίζω γενικά να μη ζητήσει πάνω από 1 εκ. - γύρω στα 800 είναι καλά, εφόσον περίπου τόσα, λίγο λιγότερο, δίνεις στον Πέλκα που είναι ακόμα διεθνής. Με τους Μεξικάνους δεν ξέρω πόσο μπορεί να πέσουν.
Νταξει παραειναι λίγα τα 800 νομιζω, στην ουσια αυτη τη στιγμη ειναι πολύ πιο σημαντικός απ'τον πελκα κι έχει ηδη ενα πολυ μεγαλο συμβόλαιο. Απλα δεν γινεται να παρει και οσα ο ζιβκοβιτς και ο ντελιας. Καπου εκει κοντα στο μεϊτε ειναι καλα πιστεύω.
Απ'την αλλη ειναι και λιγο τρελο να δινεις 5 εκ για αγορα 31χρονων. Εξαρταται και πως θα συνεχίσει τη σεζον βεβαια.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:54
Τυχαιο θα ηταν
ΠΑΟΚ είναι ο Αγγελουδης.
ο "δημαρχος" όταν ανελαβε καποτε ως κατι σαν "γραμματεας αθλητισμου Β.Ελλαδος" ερωτηθεις σχετικά ειχε πει:
ο γιος μου ειναι ΠΑΟΚ η γυναικα μου Αρης και εγω Ηρακλής
Τον ξέρω από 18 ετών
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Miles έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:38
Ο Γιακουμάκης παίρνει 2,8 τον χρόνο στο Μεξικό. Για να έρθει φέτος χάρισε το 1 εκ. και παίρνει από εμάς 1,8. Αν του χρόνου δεν του δώσουμε τουλάχιστον τα φετινά και φέτος κάνει άλλα δέκα γκολ στον 2ο γύρο(20 γκολ σύνολο δηλαδή) τότε θα βρει αλλού πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Αν αρχίσουμε τα παζάρια θα πάμε στα προκριματικά με Γιερεμέγιεφ και Μύθου.
black death

Δημοσίευση από black death »

The_Analyst_4 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:18 Ο Γιακουμάκης παίρνει 2,8 τον χρόνο στο Μεξικό. Για να έρθει φέτος χάρισε το 1 εκ. και παίρνει από εμάς 1,8. Αν του χρόνου δεν του δώσουμε τουλάχιστον τα φετινά και φέτος κάνει άλλα δέκα γκολ στον 2ο γύρο(20 γκολ σύνολο δηλαδή) τότε θα βρει αλλού πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Αν αρχίσουμε τα παζάρια θα πάμε στα προκριματικά με Γιερεμέγιεφ και Μύθου.
Ή διαπραγματευεσαι απο νωρις και ψαχνεις παίχτη για να μην χρυσοπληρωσεις τους μεξικανους;
Εντάξει καλος ειναι ο γιακουμακης αλλα δεν ειναι και αναντικαταστατος, μην τρελαθουμε.
Εκει που παιρνει τα 2,8 πηγαν να τον παρουν στο κυνηγι όταν το εμαθαν.
These users thanked the author black death for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

gervasio artigas έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:17 ο "δημαρχος" όταν ανελαβε καποτε ως κατι σαν "γραμματεας αθλητισμου Β.Ελλαδος" ερωτηθεις σχετικά ειχε πει:
ο γιος μου ειναι ΠΑΟΚ η γυναικα μου Αρης και εγω Ηρακλής
Τον ξέρω από 18 ετών
Κλασσική απάντηση πολιτικάντη που δεν θέλει να διώξει ψήφους άλλων ομάδων.
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

Θα έλεγε ότι δεν υποστηρίζει καμία αλλά εύχεται σε όλες να τα πηγαίνουν καλά
tsm

Δημοσίευση από tsm »

Επειδη το έβλεπα εκείνη την στιγμή απλά δεν πρόλαβε να συγχρονίσει την αντίστροφη μέτρηση με την αλλαγή του έτους, δηλαδή ξεκίνησε να μετράει αλλά δεν ήταν σωστή και δεν θα προλάβαινε, μην βρίσκετε από κάπου για να κλάψετε όλη την ώρα
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Ας ειναι καλος δημαρχος (που δεν μενω Θεσσαλονικη αρα δεν ξερω) και ας μην λεει το 4, δεν χρειαζεται παντου να ψαχνουμε το οπαδικο σαν τρελοι και να νευριαζουμε για αυτο. Στο τελος στο δημαρχειο παλι η σημαια του ΠΑΟΚ θα ειναι οποτε γιατι σκατε; Στα του Βαργκας, δεν βλεπω ουγγρικο πρωταθλημα οποτε δεν εχω αποψη για το επιπεδο του, αλλα θυμαμαι πριν το ματς με τη Φερετσβαρος που χαιρομασταν που ηταν εκτος αποστολης, αυτο για μενα λεει οτι ειναι ικανος, μεχρι εκει. Ας δουμε εμεις τι θα κανουμε και ας φερουν οι αλλοι και τον Χααλαντ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”