Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από nunies4 »

cartman έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:38 Tο χαρτί δίνει μεγαλύτερα συμβόλαια και πλην Ζαφείρη αγοράζει και παίχτες. Με λιγότερα έσοδα τα τελευταία χρόνια αν βάλεις πωλήσεις και ευρωπη
Δες τα έσοδα του γηπέδου. Μιλάμε για ένα γήπεδο με πανάκριβα διάρκειας, που μέχρι φέτος ήταν ΠΑΝΤΑ σκαστο (και όχι με 12-15.000 αν σου θυμίζει κάτι), που αποφέρει κέρδη όλες τις μέρες της εβδομάδας και με πολλούς χορηγούς

Και φυσικά υπάρχει και κάτι άλλο για τον Μάριο Ηλιόπουλο και για τον τρόπο που κινείται που δεν μπορεί να ειπωθεί εδώ μέσα
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Ally Samagoal, horkokos4
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tolis14 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 17:40 Πως την πατήσαμε και δεν γίναμε αεκαρα τότε ρε συ. Και καταλήξαμε ΠΑΟΚ που δεν σκορπάει εκατομμύρια δεξιά και αριστερά. Ώρες ώρες τα βάζω με τον εαυτό μου για τις επιλογές μου
Μετανιώνω....
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
tolis14, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παίκτης που επί σειρά μηνών επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εντύπωση ότι τον θέλει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να προκύπτει από πουθενά, πέντε μήνες μετά κλείνει σε αλλη ελληνική ομάδα

Εμένα αυτό μου δείχνει ότι ήθελαν να τον φέρουν στην Ελλάδα

Και άρα, και διακόσια γκολ να έβαλε στην Πολωνία, μεγάλος παίκτης δεν είναι, γιατί απλούστατα θα έπαιζε για ενα κάρο χώρες

Σημαίνει αυτό ότι είναι κακός παίκτης; Σε καμία περίπτωση. Δεν τον ξέρω άλλωστε. Τα τριγύρω δεδομένα σχολιάζω και μεταφράζω.

Μπορεί να παίξει Μπαλαρα και να βάλει είκοσι γκολ, μπορεί και όχι

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κρίνεται θετικά και αρνητικά για αυτά που κάνει ο ίδιος, όχι αυτά που κάνουν άλλοι γύρω του
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Γνωστός για την άποψη μου για τις μεταγραφές που θέλω να κάνει η ομάδα μας,την απόκτηση Βαργκα με κόστος κοντά στα7εκ και 3ετες συμβόλαιο στα 32 του ,την θεωρώ ανούσια μεταγραφή και καθαρά για εντυπωσιασμό…Ναι έχει νούμερα αλλά που τα έχει??Στο Ουγγρικό πρωτάθλημα?η φερεντσβαρος παίζει μόνη της εκεί και μιλάμε για μια ομάδα που έφαγε από τον περσινό προβληματικό ΠΑΟΚ 5αρα στο χαλαρό….
Για να μην παρεξηγηθώ ο παίκτης μπορεί να βγει καλός και δεν τον συγκρίνω με τονΓερεμεγιεφ που έχει πολύ χειρότερο βιογραφικό εννοείται και προτιμήθηκε από εμάς προφανώς επειδή ήταν φτηνός…
Εμένα μου αρέσουν αυτές οι μεταγραφές τύπου Σαρρη με μηδενικό ρίσκο που μπορεί να αποδειχθούν λίρα εκατό…
Και για τον Παναγιωτακόπουλο που είχε ακουστεί το καλοκαίρι και δεν ξέρω γιατί δεν προχώρησε ήταν καλή περίπτωση…
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή αν φέρει τον Σλοβένο στόπερ και πάρει και έναν αριστερό εξτρέμ να κάνει τα ρεπα του Τάισον διεκδικεί το πρωτάθλημα με πολλές πιθανότητες!!!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ferencvaros είναι αυτή που έφαγε 5 στην Τούμπα και την καναμε fairplay από το 70?

Ας πάρουν και κανέναν ακόμα από εκεί
These users thanked the author iasoiako for the post (total 7):
giaxxo, HeartOfDarkness, Montrealiotis, Friedrich von Friedhof, Hayate, Ally Samagoal, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το καλοκαίρι βέβαια το μισό φορουμ ζητουσε τον Βαργκα και τωρα λέει σιγά τον παίκτη ενώ κρινει θετικά την απόκτηση Γερεμεγεφ...
These users thanked the author joshua for the post (total 6):
embuji, Logistis, Jim_Chatz, sakis_the_fraud, Polichni1926, The_Analyst_4
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Καλησπέρα και Καλή, Ευλογημένη η Νέα Χρονιά. Να έχει Υγείας απόλαυση από όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που γιορτάζουμε τον ένα αιώνα της ομάδας μας και φυσικά από κάθε συνάνθρωπο.
Η μεταγραφή Βάργκα είναι σε εισαγωγικά πάντα, μεταγραφή αεροδρομίου βάσει των στατιστικών του. Αλλά υπάρχει πάντα το θέμα προσαρμογής του κάθε παίκτη, το πόσο θα ταιριάξει στην ομάδα και αν θα μπορέσει να πάρει επαρκή χρόνο συμμετοχής έχοντας μπροστά του τον Γιόβιτς, ο οποίος πιστεύω ότι είναι ένα τουλάχιστον επίπεδο πάνω από τον Βάργκα, αλλά βάζω και τον Ζίνι που δείχνει αρκετά υποσχόμενος. Το γήπεδο θα δείξει και δεν θα κάνω συγκρίσεις, δεν θα πω αν τον προτιμούσα στον ΠΑΟΚ αντί του Γερεμέγιεφ.
Μεταγραφές σε σωστό δρόμο και προοπτική νομίζω πως είναι αυτή του Σαρρή στην ομάδα μας στον άξονα, όπου έχουμε ηλικιακά κυρίως θέματα και συνεπώς και μέλλοντος και του Γκεοργκίεφ στα χαρτιά, όπου και αυτοί έχουν αμυντικά θέματα. Παίκτες νεαρής ηλικίας και οι δύο, άσχετα αν είναι στοίχημα.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
giaxxo
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Εμένα μου φαίνεται αδιάφορη η μεταγραφή αυτή και υπερβολικός ο ντόρος. Ποιο Ουγγρικό πρωτάθλημα , γελάει ο κόσμος, εκεί μέχρι και ο Εσιτι φαινόταν κανονικός ποδοσφαιριστής.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

joshua έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:43 Το καλοκαίρι βέβαια το μισό φορουμ ζητουσε τον Βαργκα και τωρα λέει σιγά τον παίκτη ενώ κρινει θετικά την απόκτηση Γερεμεγεφ...
πες τα
Dio-4

Δημοσίευση από Dio-4 »

Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.
These users thanked the author Dio-4 for the post:
sakis_the_fraud
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Dio-4 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:04 Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.
Μαλλον εχουν κανει καποια συμφωνία με τον διάβολο οτι ο Ταισον δεν θα πάθει ουτε γρατζουνιά στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος... δεν εξηγείται αλλιώς να καθυστερούν τοσο του εξτρεμ...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

joshua έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:43 Το καλοκαίρι βέβαια το μισό φορουμ ζητουσε τον Βαργκα και τωρα λέει σιγά τον παίκτη ενώ κρινει θετικά την απόκτηση Γερεμεγεφ...
Αυτό είναι κοινό χαρακτηριστικό του μέσου όρου των οπαδών όλων των ομάδων.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.

Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3,5εκ και πήραν τον Ρέλβας που είναι καλός στον αέρα, δυνατός και μπαλάτος κι εμείς πήραμε δανεικό τον Βολιάκο που δεν είναι τίποτα από αυτά. Αυτοί επέλεξαν να επενδύσουν στον Γιόβιτς και εμείς πήραμε δανεικό τον Γιακουμάκη που πολύ καλός μεν αλλά έχει χαμηλότερο ταβάνι και υπάρχει το ρίσκο να μην τον έχουμε το καλοκαίρι στα προκριματικά. Το γεγονός ότι σταθερά ακούγαμε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει μέχρι και 4εκ ευρώ για κεντρικό αμυντικό ή ότι ο Γιόβιτς δεν ήταν ρεαλιστικός στόχος, ασχολίαστο.

Δεν ξέρω τον Βάργκα σαν παίκτη, αρκετά λεφτά κοστίζει (βέβαια κι εμείς δεν δώσαμε λίγα για Τσάλωφ και Τισουντάλι), ούτε ξέρω αν θα βγει η μεταγραφή. Αλλά το να υπάρχει ένας άνθρωπος (τεχνικός διευθυντής) που παίρνει την ευθύνη και σε συνεργασία με τον προπονητή αποφασίζει να ξοδέψει στοχευμένα 2-3-4εκ ευρω για να πάρει παίκτες που πιστεύει ότι καλύπτουν τις ανάγκες της ομάδας μου φαίνεται μακροπρόθεσμα πιο λειτουργικό από το δανεικοί/ελεύθεροι και ότι καυλώσει που και που σε κάποιον από τους Σαββιδαίους.

Ο ΠΑΟΚ έχει άλλα πλεονεκτήματα (Λουτσέσκου, αρκετά καλές επιλογές στους ελεύθερους, ακαδημίες) αλλά δεν γίνεται να παριστάνουμε ότι η μεταγραφική πολιτική της ομάδας μας είναι καταπληκτική. Και για άλλη μια φορά, δεν είναι το πόσα λεφτά ξοδεύονται (σκορπάω εκατομμύρια), δεν ξοδεύει ο ΠΑΟΚ λιγότερα από την ΑΕΚ, είναι το ΠΩΣ ξοδεύονται.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
Kostas_FI, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Οπαδοί είμαστε. Πόσο αντικειμενικοί μπορεί να είμαστε;
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

"Προσπαθήσαμε άλλα δεν βρήκαμε καλές περιπτώσεις"
"Βρήκαμε, άλλα φάγαμε άκυρα και πλέον δεν υπάρχει χρόνος για κινήσεις"
"Υπάρχει θέμα με το FFP " - καινούργιο αυτό που έχει αρχίσει και ψιθυρίζεται

Εύχομαι ένα η και περισσότερα από τα παραπάνω να μην χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, και για μια φορά να πράξουμε λογικά και να κλείσουμε τις τρύπες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”