Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
-
Maurice_Escargot
Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Για ρεκόρ τριακονταετίας με νίκη στο νησί.
Εξαιρετική ομάδα οι νησιώτες και μαζί με τον Ηρακλή ίσως οι πιο δυνατές ομάδες από την Α2 που έχουμε δει.
Σας δίνω τον χώρο να πείτε τα πάντα.
Εξαιρετική ομάδα οι νησιώτες και μαζί με τον Ηρακλή ίσως οι πιο δυνατές ομάδες από την Α2 που έχουμε δει.
Σας δίνω τον χώρο να πείτε τα πάντα.
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2
Μυκονοοος..... Μονο διπλο γιατι εχω 3 στη ταξη που ειναι Μυκονιατες και θα μου τα κανουν καρουμπαλα 
Ισχύει ότι είναι καλοί αυτοί .
Θέλει απγκρειντ εμφάνιση σε σχέση με πανιώνιο , σπορτινγκ και Καρδίτσα
Θέλει απγκρειντ εμφάνιση σε σχέση με πανιώνιο , σπορτινγκ και Καρδίτσα
Καλύτερη από Καρδίτσα δεν νομίζω να είναι η Μύκονος άσχετα που είναι ενα βαθμό πάνω...Η Καρδίτσα είχε και Ευρώπη να διαχειριστεί,πιο δεμένη ομάδα ..
Πιστεύω αφού κερδίσαμε προχτές,χωρίς να παίξουμε πολύ καλά στην επίθεση τότε θα κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα...
Πιστεύω αφού κερδίσαμε προχτές,χωρίς να παίξουμε πολύ καλά στην επίθεση τότε θα κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα...
-
Undesired No 1
Χειρότερη ομάδα από την Καρδίτσα η Μύκονος. Δυσκόλεψε πολύ την ΑΕΚ, έχασε στον πόντο.
Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο εύστοχοι σε σχέση με το ματς της Καρδίτσας, δύσκολο να είμαστε χειρότεροι βέβαια.
Περίεργος είμαι να δω αν θα μείνει πάλι ο Ντίμσα εκτός.
Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο εύστοχοι σε σχέση με το ματς της Καρδίτσας, δύσκολο να είμαστε χειρότεροι βέβαια.
Περίεργος είμαι να δω αν θα μείνει πάλι ο Ντίμσα εκτός.
- KalamarGiannis
1. Γιούρι τον έχεις αδικήσει τον Ντιμσα. Βάλτον μέσα χρειάζεται.
2. Νεοφώτιστοι και θέλουν να κερδίσουν την αήττητη αρμάδα που παίζει για Ευρωπαϊκό; άντε ρε φακ γιου.
3. Ας παίξουμε κι ένα ΚΑΛΟ παιχνίδι, ναι κερδίζουμε αλλά θέλω πιο ολοκληρωτική επικράτηση...
4. Τι ψηλούς έχουν αυτοί; τώρα που θα χω και Χουγκαζ, αφήνω Jones έξω, αν και θα πρεπε Allen...
2. Νεοφώτιστοι και θέλουν να κερδίσουν την αήττητη αρμάδα που παίζει για Ευρωπαϊκό; άντε ρε φακ γιου.
3. Ας παίξουμε κι ένα ΚΑΛΟ παιχνίδι, ναι κερδίζουμε αλλά θέλω πιο ολοκληρωτική επικράτηση...
4. Τι ψηλούς έχουν αυτοί; τώρα που θα χω και Χουγκαζ, αφήνω Jones έξω, αν και θα πρεπε Allen...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- BlackMagicPAOK
- ΑποστόληςΑ
Μπορεί να μην ξέρω από μπάσκετ, αλλά η Μύκονος θα κερδίσει.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- DamoN
Ντιμσα πρέπει να παίξει κιεγω το πιστευω για να μην "χάσουμε" τον παικτη...Ας αφήσουμε Μελβιν ή Τζόουνς έξω ιδίως αν μπει κανένας Χουγκαζ ,διαφορετικά ας κάνει ένα ρεπό ο Αλεν τι να κάνουμε...Αν είχαμε και Ιατρίδη έστω με τα 5-6 λεπτά του θα ήταν πιο εύκολο να βγάλουμε ένα ψηλό...KalamarGiannis έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 19:47 1. Γιούρι τον έχεις αδικήσει τον Ντιμσα. Βάλτον μέσα χρειάζεται.
Μύκονος εντωμεταξυ δεν έχει τους ψηλούς της Καρδίτσας ...