Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η Μπασκετική ΠΑΟΚΑΡΑ?

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η Μπασκετική ΠΑΟΚΑΡΑ?

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Maezono Masakiyo έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 11:03
KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 06 Δεκ 2025, 23:45 τι του βρίσκεις;

Χειρότερος απο Brown και Reynolds; Τα νούμερα του στην Ιταλία την τελευταία διετία είναι καλύτερα απο αυτά του Reynolds στην Αγγλία.
όχι δε μοιάζει χειρότερος από αυτούς. Αλλά στη νέα εποχή με ρευστότητα, πας για καλύτερο παίκτη από 1.85 που έπαιξε Ελλάδα με ΜΟ 3π.(για να μην πω ότι είναι λευκός και αμφιβάλω για την άμυνα που μπορεί να παίξει απέναντι σε ένα Μπάρτλευ π.χ.)
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Μπορεί να είναι Donnie McGrath

θέλω παικταρά, πως ήταν κάποτε ο Μονρό. Πως ήταν ένας της ΑΕΚ που πήγε Τουρκία μετά, πως τον λέγαν...Θέοντορ! έψαχνα μισή ώρα να το θυμηθ'ω..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

O Bραζιλιάνος του Κολοσσού? οχι για φέτος , ας εχει και καμιά αλλη ομάδα κανα καλό παίκτη..αλλά γενικότερα καλούτσικο τον είχα δει και από κάποιους άλλους αγώνες
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 13:23
Maezono Masakiyo έγραψε: Κυρ 07 Δεκ 2025, 11:03
KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 06 Δεκ 2025, 23:45 τι του βρίσκεις;

Χειρότερος απο Brown και Reynolds; Τα νούμερα του στην Ιταλία την τελευταία διετία είναι καλύτερα απο αυτά του Reynolds στην Αγγλία.
όχι δε μοιάζει χειρότερος από αυτούς. Αλλά στη νέα εποχή με ρευστότητα, πας για καλύτερο παίκτη από 1.85 που έπαιξε Ελλάδα με ΜΟ 3π.(για να μην πω ότι είναι λευκός και αμφιβάλω για την άμυνα που μπορεί να παίξει απέναντι σε ένα Μπάρτλευ π.χ.)
Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Μπορεί να είναι Donnie McGrath

θέλω παικταρά, πως ήταν κάποτε ο Μονρό. Πως ήταν ένας της ΑΕΚ που πήγε Τουρκία μετά, πως τον λέγαν...Θέοντορ! έψαχνα μισή ώρα να το θυμηθ'ω..
Καλά 2-3 παιχνίδια νομίζω έκανε εδώ και επίσης δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα ούτε η μεταγραφική φιλοσοφία της νέας διοίκησης ,ούτε απο πότε θα αρχίσει να εφαρμόζεται.Δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα μπαμ μπουμ. Άμα αρχίσουν μιλάμε σε άλλη βάση. Ο Μονρο πάντως παίζει να ήταν το 2άρι με το χειρότερο ποσοστό στις βολές που πέρασε απο την ομάδα. Καλός παίκτης κατα τ'άλλα δεν λεώ. Στον Jordan Theodore αναφέρεσαι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Κυρ 07 Δεκ 2025, 14:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ο Γκαλβανίνι ενώ είναι αποτελεσματικός στο επίπεδο της ομάδας του, τον έχω δει σε τραγικές επιλογές και κακές αποφάσεις. Να βγάζει φάσεις άμπαλου δηλαδή. Χθες στην αρχή μας είχε κάνει γιογιο και μετά εξαφανίστηκε...Γενικά είναι καλός για μικρές ομάδες, είμαι σίγουρος ότι δε μπορεί να σταθεί στο επίπεδο που θέλουμε να πάμε...

ναι ο Theodore με είχε εντυπωσιάσει, μια φορά στο Παλατάκι μας είχε σκίσει. Τώρα παίζει Γερμανία και είναι κάπου 35-36...οπότε όχι πια για μας.
Όπως και άλλοι παικταράδες όπως ο Donnie και ο DJ Cooper, στην ίδια ηλικία έχουν φτάσει όλοι αυτοί (αν παίζουν ακόμα...)
Θέλουμε τη version τους στα 20 , από Κολέγιο...ή στα 30 , παιγμένους σε ανταγωνιστικές λίγκες...(στη Μαλαισία δε παίζουν σκληρό και καλό μπάσκετ; και παν απόκληροι του ΝΒΑ; Ε! φέρε μου από κει τον καλύτερο ψηλό ας πούμε, ή τον σκόρερ με την μεγαλύτερη ευστοχία/προσπάθεια)

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος και ontopic , Στίβεν Άνταμς !!
Savv1974

Δημοσίευση από Savv1974 »

Dusan Miletic
Center 2.13
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Για το 5 αν τον έψηνε και η σειρά του ο Πατ ο Deandre Jordan..
Pat Beverley Deandre Jordan δεν το συζητώ καν, γεροντοπαλίκαρα βέβαια αλλά τι γεροντοπαλίκαρα!
Σε κατι λίγο νεότερο ο Biyombo πιο κοντός αλλά με εντυπωσιακό άνοιγμα χεριών.
Άντε του Αη Γιαννιού κατι λίστες ανοίγουν εκεί μήπως είναι μέσα :roll:
Savv1974

Δημοσίευση από Savv1974 »

Chinanu Onuaku 2.06 Center

Akil Mitchell 2.06 Center
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”