Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Βούρκο δεν είδε ακόμα. Δεν διεκδικούμε κάτι ακόμα από την πίτα. Οταν θα διεκδικούμε τίτλο θα γνωρίσει τον βούρκο καλά
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- horkokos4, Dimitrisou, ΚΩΣΤΑΣ2019
- BlackMagicPAOK
Νταξει, το Makedonia Palace το ξέραμε, τώρα έμαθα και το September!!
Το ξενοδοχείο όπου παρέθεσε γεύμα η ΚΑΕ στους παίκτες κλπ.
Έχει πάρει φόρα ο πρόεδρος!
Το ξενοδοχείο όπου παρέθεσε γεύμα η ΚΑΕ στους παίκτες κλπ.
Έχει πάρει φόρα ο πρόεδρος!
Επισης ο Μυστακιδης ετοιμαζει και τριοροφο εστιατοριο σε εμβληματικο κτηριο της πολης.
Το παλιό κτήριο της ιωνικής έχει πάρει. Δε νομίζω να στεγάσει σε 3 ορόφους εστιατόριο. Είναι σε στυλ αρχαίου ναού νεοκλασικό. Λογικά θα γίνει έδρα του εκεί.Kaizen έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:36 Επισης ο Μυστακιδης ετοιμαζει και τριοροφο εστιατοριο σε εμβληματικο κτηριο της πολης.
Νομιζω στον 3ο οροφο θα ειναι πιο πολυ μπαρ η φαση μιας και στον ενα οροφο του εστιατοριο θα ειναι πολυ κυριλε η φαση χωρις κανονικο μπαρ. Οτι ποτο παραγγελνεις θα ερχεται ο μπαρμαν με τα υλικα σε ενα καροτσακι και θα το φτιαχνει μπροστα σου.Taseos έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:44Το παλιό κτήριο της ιωνικής έχει πάρει. Δε νομίζω να στεγάσει σε 3 ορόφους εστιατόριο. Είναι σε στυλ αρχαίου ναού νεοκλασικό. Λογικά θα γίνει έδρα του εκεί.Kaizen έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:36 Επισης ο Μυστακιδης ετοιμαζει και τριοροφο εστιατοριο σε εμβληματικο κτηριο της πολης.
Πήγα προσφατα για επαγγελματικους λογους.Taseos έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:15 Ε το πρώην nikopolis είναι δίπλα στο διαβαλκανικό . Του Μυστακίδη είναι εδώ και καμιά διετία
Μου εκανε ασχημη εντυπωση, οτι στους κοινοχρηστους συνεδριακους χωρους, οι μοκετες ηταν πολυ βρωμικες, λογω παλαιοτητας.
Κανε καμμια ανακαινηση μεγαλομετοχε.....