Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το θέμα μου δεν ειναι ο Γερεμεγεφ. Ειναι το γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς έχουμε κάνει μια πολύ ικανοποιητική πορεία που σχεδόν όλοι έχουμε πει ότι έχουν στοιχίσει βαθμούς που θα μας έφερναν σε πολύ πλεονεκτική θέση η έλλειψη εναλλακτικής στο φορ και στα στοπερ. Όλοι έχουμε πει ότι με 2 προσθηκες σε αυτές τις θέσεις συν τον Ζαφειρη δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ε δεν μπορώ να δεχτώ ότι μετά από τόσους μήνες αναζήτησης,μετά από τόσες βαρυγδουπες δηλωσεις αυτός που επιλέξαμε να μας προσφέρει αυτό το κατι παραπάνω που έλειπε να ειναι ο Γερεμεγεφ. Έχω κουραστεί να βλέπω να πυροβολούμε τα πόδια μας. Έχω κουραστεί αυτό το what if...
- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- embuji, Logistis, Montrealiotis
Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
- These users thanked the author DamoN for the post (total 10):
- maceio, Dimitrisou, Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019, iremidynami 4+, navigator11, theo-drama, magdy, margas, giaxxo
-
George Best4
Κανείς δεν περίμενε το φορ που έψαχναν τόσο καιρό, ο παιχταρας από το πάνω ράφι κτλ κτλ να κατέληγε να είναι ο Γερεμεγιεφ.
Ο Λουτσεσκου εγγυάται κάθε χρόνο ότι θα έχει ένα δεμένο σύνολο και θα παίρνει από αυτό το 150%. Από εκεί και πέρα είναι δουλειά άλλων τα υπόλοιπα.
Ωστόσο αν ο ΠΑΟΚ είχε τον Γερεμεγιεφ με Παναιτωλικό Ατρόμητο, δε νομίζω να έχανε βαθμούς. Είναι ένας παίχτης που όταν ψάχνεις το γκολ με μικρότερες ομάδες και τους κλείνεις στην περιοχή θα δώσει λύσεις. Το έκανε στον Παναθηναϊκό.
Το αν μπορεί όμως να πάρει φανέλα βασικού σε παιχνίδια υψηλότερου ρυθμου και σε παιχνίδια που δεν θα ψάξεις απλά για ένα 20λεπτο το γκολ αλλά θα πρεπει να παίξεις γρήγορο και πιο σύνθετο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει.
Με λίγα λόγια για 3ο φορ ο Γερεμεγιεφ είναι μια χαρά.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει 2ο φορ.
Ο Μύθου δεν είναι ακόμα έτοιμος. Πρέπει να πάρει παιχνίδια και σε χρόνια που διεκδικείς δεν έχεις την πολυτέλεια να δίνεις ματς σε παίχτες που είναι τελείως αστάθμητος παραγοντας τι θα σου δώσουν σε κάθε παιχνίδι.
Δεν με.χαλασε η κίνηση Γερεμεγιεφ προσωπικά.Μπορει να δώσει πράγματα.Απλα όπως είπα ο ΠΑΟΚ θέλει για 2ο φορ παίχτη υψηλού επιπέδου και το 1ο του φορ είναι ερωτηματικό αν θα το έχει από 1η Ιουλίου.
"των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"
Και δυστυχώς κάθε χρόνο βλέπουμε παραμονές προκριματικών να έχουμε ξεμείνει από φορ και να προσπαθούμε να τα βρούμε σε ανανεώσεις και τι θα γίνει με τους δανεικούς.
Ο Λουτσεσκου εγγυάται κάθε χρόνο ότι θα έχει ένα δεμένο σύνολο και θα παίρνει από αυτό το 150%. Από εκεί και πέρα είναι δουλειά άλλων τα υπόλοιπα.
Ωστόσο αν ο ΠΑΟΚ είχε τον Γερεμεγιεφ με Παναιτωλικό Ατρόμητο, δε νομίζω να έχανε βαθμούς. Είναι ένας παίχτης που όταν ψάχνεις το γκολ με μικρότερες ομάδες και τους κλείνεις στην περιοχή θα δώσει λύσεις. Το έκανε στον Παναθηναϊκό.
Το αν μπορεί όμως να πάρει φανέλα βασικού σε παιχνίδια υψηλότερου ρυθμου και σε παιχνίδια που δεν θα ψάξεις απλά για ένα 20λεπτο το γκολ αλλά θα πρεπει να παίξεις γρήγορο και πιο σύνθετο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει.
Με λίγα λόγια για 3ο φορ ο Γερεμεγιεφ είναι μια χαρά.
Το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει 2ο φορ.
Ο Μύθου δεν είναι ακόμα έτοιμος. Πρέπει να πάρει παιχνίδια και σε χρόνια που διεκδικείς δεν έχεις την πολυτέλεια να δίνεις ματς σε παίχτες που είναι τελείως αστάθμητος παραγοντας τι θα σου δώσουν σε κάθε παιχνίδι.
Δεν με.χαλασε η κίνηση Γερεμεγιεφ προσωπικά.Μπορει να δώσει πράγματα.Απλα όπως είπα ο ΠΑΟΚ θέλει για 2ο φορ παίχτη υψηλού επιπέδου και το 1ο του φορ είναι ερωτηματικό αν θα το έχει από 1η Ιουλίου.
"των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"
Και δυστυχώς κάθε χρόνο βλέπουμε παραμονές προκριματικών να έχουμε ξεμείνει από φορ και να προσπαθούμε να τα βρούμε σε ανανεώσεις και τι θα γίνει με τους δανεικούς.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 2):
- sakis_the_fraud, magdy
-
Ally Samagoal
Και θα είμαστε με βασικό φορ τον Τσάλοφ. Μια χαρά μου φαίνεταιDemir έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 16:15Τι εννοείς μπορεί;; 100%Blackgr4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:42 Ο Γερεμέγιεφ νομίζω πως ήρθε ως αντί-Τσάλοφ. Ο Μύθου θεωρείται ήδη ο δεύτερος φορ και ο Γιακουμάκης πρώτος.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
-
Undesired No 1
Έχεις πάει και με Πέλκα φορ γιατί πουλήσαμε τον Άκπομ μη χάσει τη Β Αγγλίας και δεξί μπάκ Κρεσπο.DamoN έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20 Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
Έχεις πάει και με μοναδικό φορ τον Τόμας και χωρίς χάφ, επειδή κάναμε μουτράκια στον Μεϊτέ.
Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ , ο παίκτης παλτό δεν είναι. Το έχει το γκολ. Δεν ταιριάζει όμως στο στυλ παιχνιδιού. Θα τον ταιριάξει ο Ράζβαν; Θα δείξει. Στο γήπεδο θα κριθεί.
Το ερώτημα τώρα είναι στο πόσο καλό είναι το στόπερ που θα έρθει και πόσο έτοιμος θα είναι ο Μιχαηλίδης μετά τον τραυματισμό. Και φυσικά πόσο θα προσφέρει ο Ζαφείρης, αλλά αυτό δεν το φοβάμαι.
Που έχασε φέτος ο ΠΑΟΚ λόγω έλλειψης φορ; Καλά καλά ούτε κάν από την έλλειψη στα στόπερ δεν έχει χάσει βαθμούς μιας και είναι από τις ομάδες που δέχονται τις λιγότερες ευκαιρίες από στημένα αντιπάλου.joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20 Το θέμα μου δεν ειναι ο Γερεμεγεφ. Ειναι το γεγονός ότι από την αρχή της χρονιάς έχουμε κάνει μια πολύ ικανοποιητική πορεία που σχεδόν όλοι έχουμε πει ότι έχουν στοιχίσει βαθμούς που θα μας έφερναν σε πολύ πλεονεκτική θέση η έλλειψη εναλλακτικής στο φορ και στα στοπερ. Όλοι έχουμε πει ότι με 2 προσθηκες σε αυτές τις θέσεις συν τον Ζαφειρη δεν θα έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ε δεν μπορώ να δεχτώ ότι μετά από τόσους μήνες αναζήτησης,μετά από τόσες βαρυγδουπες δηλωσεις αυτός που επιλέξαμε να μας προσφέρει αυτό το κατι παραπάνω που έλειπε να ειναι ο Γερεμεγεφ. Έχω κουραστεί να βλέπω να πυροβολούμε τα πόδια μας. Έχω κουραστεί αυτό το what if...
Ότι έχουμε ελειμα ποιότητας στην θέση των στόπερ όπως και στο αριστερό μπακ είναι δεδομένο.
Άλλο αυτό άλλο το ανάθεμα για ένα τμήμα που τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρώτο μισό.
Είναι υπερβολική η αντίδραση σου.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Να μην είχε μαλώσει με τον ματος και να τον έβαζε να παίξει κανονικά μπακUndesired No 1 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 19:16Έχεις πάει και με Πέλκα φορ γιατί πουλήσαμε τον Άκπομ μη χάσει τη Β Αγγλίας και δεξί μπάκ Κρεσπο.DamoN έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20 Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
Έχεις πάει και με μοναδικό φορ τον Τόμας και χωρίς χάφ, επειδή κάναμε μουτράκια στον Μεϊτέ.
Όσον αφορά τον Γερεμέγεφ , ο παίκτης παλτό δεν είναι. Το έχει το γκολ. Δεν ταιριάζει όμως στο στυλ παιχνιδιού. Θα τον ταιριάξει ο Ράζβαν; Θα δείξει. Στο γήπεδο θα κριθεί.
Το ερώτημα τώρα είναι στο πόσο καλό είναι το στόπερ που θα έρθει και πόσο έτοιμος θα είναι ο Μιχαηλίδης μετά τον τραυματισμό. Και φυσικά πόσο θα προσφέρει ο Ζαφείρης, αλλά αυτό δεν το φοβάμαι.
Επίσης να ξεκινούσε σβιντερσκι και ας άφηνε τον πελκα στον πάγκο
Ο γερεμεγιεφ ηρθε γιατι ηταν κατι σιγουρο, και καμια φορα δεν ειναι κακο να εχεις τετιους παικτες που δεν θα γκρινιαζουν αν δεν παιζουν σερι ματς, ξερεις οτι θα βοηθησει να σκοραρει 5-6 γκολ . Του αμυντικου ειναι σημαντικο περισσοτερο ειδικα που ο μιχαιλιδης και ο λοβρεν δεν επεστρεψαν, αν μεχρι το κυπελλο εχεις διαθεσιμους 3ς εισαι οκ. Νομιζω εξτρεμ/φορ θα παρουμε μονο αν προκριθουμε ευρωπη ή κυπελλο,και δεν πιστευω οτι θα ειναι ονομα,γιατι δεν θα τον δηλωσουμε και στη λιστα.
Θα ηθελα τον τσαπρα εγω,για να φυγει ο σαστρε,και επιπλεον πιστευω θα τον εμπιστευει περισσοτερο απο τον τειλορ,και θα βαζει τον κενι και στα αριστερα αν χρειαστει και ας μην ανεβαινει.
για το οφτοπικ με τις μεταγραφες, ξεχνατε οτι ειχαμε σεντερ φορ στα ματς με κρασνονταρ 1,5 χρονο στην ομαδα κιολας., τον σβιντερσκι που τον πουλησαμε 4,5 εκατομυρια μετα απο 6 μηνες,αρα μην λετε οτι θελετε . Επισης ο ακπομ πριν το ματς με κρασνονταρ ειχε χασει γκολ ΜΟΝΟΣ του με τη λαρισα, ηταν στα χαμενα. Το οτι ειχε μαλωσει με ματος και εβαζε επισης κρεσπο δεξια για να εχει μονο μπροστα το γιανουλη και να γινεται κατα συνθηκην τετραδα ειναι αλου παπα ευαγγελιο αν ηταν σωστο ή οχι.
Θα ηθελα τον τσαπρα εγω,για να φυγει ο σαστρε,και επιπλεον πιστευω θα τον εμπιστευει περισσοτερο απο τον τειλορ,και θα βαζει τον κενι και στα αριστερα αν χρειαστει και ας μην ανεβαινει.
για το οφτοπικ με τις μεταγραφες, ξεχνατε οτι ειχαμε σεντερ φορ στα ματς με κρασνονταρ 1,5 χρονο στην ομαδα κιολας., τον σβιντερσκι που τον πουλησαμε 4,5 εκατομυρια μετα απο 6 μηνες,αρα μην λετε οτι θελετε . Επισης ο ακπομ πριν το ματς με κρασνονταρ ειχε χασει γκολ ΜΟΝΟΣ του με τη λαρισα, ηταν στα χαμενα. Το οτι ειχε μαλωσει με ματος και εβαζε επισης κρεσπο δεξια για να εχει μονο μπροστα το γιανουλη και να γινεται κατα συνθηκην τετραδα ειναι αλου παπα ευαγγελιο αν ηταν σωστο ή οχι.
- These users thanked the author asfdsaw for the post:
- sakis_the_fraud
-
Undesired No 1
Ναι ρε παιδιά, εγώ ανέφερα το τι έχει συμβεί, όχι το ποιος φταίει.DamoN έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 20:05Να μην είχε μαλώσει με τον ματος και να τον έβαζε να παίξει κανονικά μπακUndesired No 1 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 19:16Έχεις πάει και με Πέλκα φορ γιατί πουλήσαμε τον Άκπομ μη χάσει τη Β Αγγλίας και δεξί μπάκ Κρεσπο.DamoN έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20 Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
Το ανάθεμα δεν αφορά την ομαδα αλλά τον μεταγραφικο σχεδιασμο. Μακάρι να είμαι εγώ ο υπερβολικός,μακάρι να μην χρειαστεί να στηριχτουμε στον Γερεμεγεφ,ειδικά σε πλει οφ και να βγω λαθος.
Υ.Γ Αυτό που θέλαμε επιθετικο να μην γκρινιάζει που δεν θα παίζει όταν μιλάμε για τον δεύτερο επιθετικο,όταν ο Τσαλοφ έχει 1000 λεπτά και ο Γιακουμακης 1200 δεν ξέρω πως προκύπτει. Ο ΠΑΟΚ ηθελε μια χαρα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ φορ.να μοιραστεί το χρόνο,οχι εξτρα λύση.
Υ.Γ Αυτό που θέλαμε επιθετικο να μην γκρινιάζει που δεν θα παίζει όταν μιλάμε για τον δεύτερο επιθετικο,όταν ο Τσαλοφ έχει 1000 λεπτά και ο Γιακουμακης 1200 δεν ξέρω πως προκύπτει. Ο ΠΑΟΚ ηθελε μια χαρα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ φορ.να μοιραστεί το χρόνο,οχι εξτρα λύση.
Μα δεν γράφω γιατί διαφωνώ. Προσωπικά θεωρώ ότι αν δεν θα πάρουν άλλον φορ γιατί ήδη είναι 4 και γιατί δε θα κάψουν τον μύθου. Άσε που νομίζω ότι στην άμυνα έχουμε σοβαρότερο θέμα
Το θέμα είναι ''Μεταγραφές χειμώνα'' και πιθανολογώ πως αναφέρουμε πιθανές μεταγραφές, συζητήσεις για μεταγραφές, διαρροές, προβλέψεις.
Το να μιλάμε για τον Γιερεμέγιεφ, που έχει ήδη κλείσει, δεν νομίζω πως ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά στο θέμα ''Ρόστερ''.
Σαν να αναλύουμε εδώ για τον Ζαφείρη....
Παίχτης μας ο Γιερεμέγιεφ και θα κριθεί στο γήπεδο.
Καμιά νεότερη είδηση για αμυντικό, εξτρέμ και μπακ έχουμε;
Το να μιλάμε για τον Γιερεμέγιεφ, που έχει ήδη κλείσει, δεν νομίζω πως ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά στο θέμα ''Ρόστερ''.
Σαν να αναλύουμε εδώ για τον Ζαφείρη....
Παίχτης μας ο Γιερεμέγιεφ και θα κριθεί στο γήπεδο.
Καμιά νεότερη είδηση για αμυντικό, εξτρέμ και μπακ έχουμε;
- These users thanked the author gpap5 for the post (total 7):
- psychologos, ΚΩΣΤΑΣ2019, Dio-4, sakis_the_fraud, SCIFO, Anwnimos, giaxxo
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Επί Ζωγράφου όλα αυτά έτσι....DamoN έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 20:05Να μην είχε μαλώσει με τον ματος και να τον έβαζε να παίξει κανονικά μπακUndesired No 1 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 19:16Έχεις πάει και με Πέλκα φορ γιατί πουλήσαμε τον Άκπομ μη χάσει τη Β Αγγλίας και δεξί μπάκ Κρεσπο.DamoN έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:20 Εγώ αφού πήγα να μπω σε ομίλους τσουλου με μοναδικές μεταγραφές ανδραλα και Σκαρμούτσο νομίζω ότι θα καταφέρω να αντέξω τον γερεμεγιεφ και θα εξακολουθήσω να ασχολούμαι
- These users thanked the author theo-drama for the post:
- DamoN