Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει αδιάκοπα την στήριξή του στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του ακόμα και σε μια χρονιά με έντονες αναταράξεις. Μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν διατεθεί 950.000 ευρώ για την υποστήριξη του ΑΣ.
Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί φέτος για τη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ερασιτέχνη δεδομένης της... αναστάτωσης του καλοκαιριού. Οι δύο πλευρές όμως βαδίζουν -πια- δεδομένα στο ίδιο μονοπάτι, οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον ΑΣ ΠΑΟΚ αποτυπώνεται και στο γεγονός πως μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν καταβληθεί 950.000 ευρώ προς τον Ερασιτέχνη.
Συν τοις άλλοις, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ερασιτέχνης έχουν θεσπίσει την κάρτα φιλάθλου, που προσφέρει επιπλέον βοήθεια στον ΑΣ, ενισχύοντας την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων και συμβάλλοντας στην ενίσχυση της σχέσης μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων.
Πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί φέτος για τη σχέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ερασιτέχνη δεδομένης της... αναστάτωσης του καλοκαιριού. Οι δύο πλευρές όμως βαδίζουν -πια- δεδομένα στο ίδιο μονοπάτι, οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί πλήρως και η στήριξη του Ιβάν Σαββίδη στον ΑΣ ΠΑΟΚ αποτυπώνεται και στο γεγονός πως μόνο τους τελευταίους τέσσερις μήνες έχουν καταβληθεί 950.000 ευρώ προς τον Ερασιτέχνη.
Συν τοις άλλοις, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ερασιτέχνης έχουν θεσπίσει την κάρτα φιλάθλου, που προσφέρει επιπλέον βοήθεια στον ΑΣ, ενισχύοντας την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων και συμβάλλοντας στην ενίσχυση της σχέσης μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων.
chri5ti9 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 23:49 Θεέ μου δωσε 1000 χρόνια να ζήσει αυτός ο άνθρωπος. Ο ΙΒΑΝ μας .
Άλλαξε τα πάντα και προσέφερε όραμα .
Κίτρινοι , πράσινοι ,κόκκινοι και λοιποί καρπαζοεισπράκτορες πέριξ της περιοχής Παπαφη γράψτε ότι θέλετε . Ανύπαρκτοι ομαδικώς και η λάσπη στη λάσπη γυρνάει .
Πραγματικά μίζεροι και ταλαίπωροι που ακόμα και ημέρες γιορτών δεν τις περνάτε με αγαπημένα πρόσωπα .Βέβαια αν κρίνω από το χαμηλό ανθρώπινο επίπεδο , μάλλον μόνοι έχετε μείνει με το ραδιοφωνάκι στα 95.5 ραδιοκύματα και να τρέχουν τα σαλακια .
- These users thanked the author chri5ti9 for the post:
- namisenoiazei
-
Paok1926 + male-sykies
Και έχεις την μέτρο αηδία να γράφει πάλι πίπες. Βέβαια δεν τα κατεβάζουν από το κεφάλι τους. ΕΡΑΣΙΤΈΧΝΗ ΑΚΟΥΣ??? Εκεί που σιχαθηκα το Μετρόπολις θα με κάνουν να σιχαθω και τον ερασιτέχνη και τα τμήματα δεν μου φταίνε σε τίποτα. Αλλά από αύριο από μένα Ούτε ευρώ. Αν δεν αλλάξει η Διοίκηση. Δεν είμαι Σαββίδης η Μυστακίδης αλλά δεν είμαι και αχάριστος. Άλλο η κριτική άλλο αυτό που γίνεται από τη σιχαμενη Μέτρο σπορ. Βρωμοσκουληκο ο μακεδονικός θα ανέβει???ΜΠΑΑΑΑΑ... LAST YEAR!!!!
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- eorptol1
Τι λες ρε φίλε εσύ ή αυτός που το έγραψε.
Υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι.
Σκεφτείτε έστω 3 δευτερόλεπτα πριν γράψετε το ποίημα των δημοσιογράφων.
-
Paok1926 + male-sykies
Βαριέμαι και να σου απαντήσω
- These users thanked the author Paok1926 + male-sykies for the post:
- eorptol1
Επειδή στον πνεύμα των εορτών αποφάσισα να γίνω καλός άνθρωπος και να έχω καλή πρόθεση απέναντι σε όλους και θέλω να σε πιστέψω πρέπει να παραθέσεις με νούμερα πως βγαίνει αυτή η υποχρέωση .fossa έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:10 Τι λες ρε φίλε εσύ ή αυτός που το έγραψε.
Την συμφωνία με τον ερασιτέχνη το ποσοστό από το σύνολο για να βγει αυτός ο αριθμός .
Fossa πολύ καιρό τώρα έχεις που θεωρείς πως ότι κάνει ο Σαββίδης είναι από υποχρέωση ενώ ο Μυστακίδης από αγαθές προθέσεις. Μετά από σκέψη ελάχιστων δευτερολέπτων μπήκα να δω τι δίνουν οι άλλοι υποχρεωτικά. Πρώτα στομ βαζελο ως πρωταθλητή βόλλευ. Εκεί σταμάτησα.fossa έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:10 Τι λες ρε φίλε εσύ ή αυτός που το έγραψε.
Διαβασε λίγο από κάτω τον ισολογισμό εσόδων (τα έξοδα τα έχω σβήσει) του ερασιτέχνη βαζέλου (γιατί μερικοί ερασιτέχνες δημοσιεύουν ισολογισμούς για λόγους διαφάνειας) και αν θες σχολίασε λίγο τα υπογραμμισμένα. Επίσης σχολίασε αν μπορείς και τα ποσά από χορηγίες του βάζελου
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος παρουσιάζει τον οικονομικό απολογισμό για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 εν όψει της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Ερασιτέχνης παναθηναικός
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 1/7/2024-11/4/2025
ΕΣΟΔΑ
ΠΑΕ 10% 236.685,63
ΚΑΕ 10% 90.639,57
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ 148.800,00
ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ/ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ 360.360,00
ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ 341.470,00
ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 140.794,27
ΔΕΗ 716,94
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ-LED 11.532,00
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 33.610,00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 35.190,00
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 23-24 303.573,06
ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ 4.435,10
ΟΙΚ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 5 ΕΥΡΩ 232.188,32
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 2.009.885,66
ΧΟΡΗΓΟΙ 1.844.904,00
ΧΟΡΗΓΙΕΣ 244.500,00
ΣΥΝΟΛΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ 2.089.404,00
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ 52.604,46
ΓΓΑ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ 672.394,41
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ 724.998,87
ΕΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΣΤΙΒΟΣ 59.792,42
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ 37.618,47
ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ 3.425,00
ΣΥΝΟΛΟ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 3.425,00
ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ 6.657,00
ΞΙΦΑΣΚΙΑ 2.280,00
ΕΠ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ 6.390,00
ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ-ΣΚΗΤ 8.967,00
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ 0,00
ΠΥΓΜΑΧΙΑ 21.285,00
ΠΑΛΗ 4.870,00
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ 735,00
ΣΚΑΚΙ 790,00
E-SPORTS 0,00
RUGBY 1.000,00
ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ 2.080,00
ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ 0,00
ΤΡΙΑΘΛΟ 0,00
ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 55.054,00
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 64.413,00
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΛΛΕΥ 71.653,00
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 136.056,87
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ POLO 51.305,00
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ-RUNNING TEAM 780,00
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-FUTSAL 22.520,00
ΕΣΟΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 346.727,87
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 5.229.495,40
Ερώτηση για όσους ξέρουν; 900 χιλιάδες ευρώ η ΠΑΕ στον ΑΣ τους 4 τελευταίους μήνες λέει το άρθρο. Πόσα έδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ τους πρώτους 8 μήνες του έτους; Πόσα πέρσι; Πόσα πρόπερσι;
Εχει ξεκινήσει να δίνει παραπάνω χρήματα από όσα έδινε παλιά; Αν ναι, γιατί; Υπάρχει κάποια συμφωνία γύρω από την Νέα Τούμπα; Ή είναι τα έσοδα της κάρτας φιλάθλου;
Ή είναι τα ίδια χρήματα που έδινε και παλιά; Αν είναι τα ίδια γιατί γίνεται θέμα στα ρεπορτάζ; Και γιατί πληρώθηκαν τους τελευταίους μήνες και οχι από την αρχή του έτους;
Εχει ξεκινήσει να δίνει παραπάνω χρήματα από όσα έδινε παλιά; Αν ναι, γιατί; Υπάρχει κάποια συμφωνία γύρω από την Νέα Τούμπα; Ή είναι τα έσοδα της κάρτας φιλάθλου;
Ή είναι τα ίδια χρήματα που έδινε και παλιά; Αν είναι τα ίδια γιατί γίνεται θέμα στα ρεπορτάζ; Και γιατί πληρώθηκαν τους τελευταίους μήνες και οχι από την αρχή του έτους;
Δεν έχουν σημασία αυτά που ρωτάς. Ιβάν είναι και πρέπει να χώνει. Non stopDamoN έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:29Επειδή στον πνεύμα των εορτών αποφάσισα να γίνω καλός άνθρωπος και να έχω καλή πρόθεση απέναντι σε όλους και θέλω να σε πιστέψω πρέπει να παραθέσεις με νούμερα πως βγαίνει αυτή η υποχρέωση .fossa έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:10 Τι λες ρε φίλε εσύ ή αυτός που το έγραψε.
Την συμφωνία με τον ερασιτέχνη το ποσοστό από το σύνολο για να βγει αυτός ο αριθμός .
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- DamoN, theo-drama
Περίμενε ότι θα είχες αγοράσει κάρτα και θα το ήξερες. Ότι την κάρτα δεν την αγοράζεις από την ΠΑΕ και δεν εμπλέκεται στην πώληση της. Είναι αυτό που λέγαμε χρόνια ότι είναι από δουλειά του ας να βγάλει κάρτα. Την κάρτα λοιπόν την αγοράζεις από την ticketmaster ξεχωριστά βάση συμφωνίας με τον ας ΠΑΟΚ ο οποίος είναι ο εκδότης και κάρο της του εσόδου. Η ΠΑΕ πλήρωνε και πληρώνει μίνιμουμ όσα έχουν υπογραφεί. Τα επιπλέον είναι ενέσεις που είτε θέλει ο ο ιβαν και τις δίνειgika έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 17:51 Ερώτηση για όσους ξέρουν; 900 χιλιάδες ευρώ η ΠΑΕ στον ΑΣ τους 4 τελευταίους μήνες λέει το άρθρο. Πόσα έδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ τους πρώτους 8 μήνες του έτους; Πόσα πέρσι; Πόσα πρόπερσι;
Δεν έχω πάει Ελλάδα από το Πάσχα που μας πέρασε, και κατά συνέπεια ούτε Τούμπα για να χρειαστεί να βγάλω κάρτα φιλάθλου.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, δεν έχω ιδέα τι πληρώνει η ΠΑΕ στον ΑΣ και κάθε πότε.
Αν τα 900 είναι έξτρα δημιουργούνται ερωτήσεις για τον λόγο και το τάιμινγκ των χρημάτων αυτών.
Αν τα 900 είναι τα προβλεπόμενα, δημιουργούνται ερωτήματα για την ανάγκη τέτοιου ρεπορτάζ.
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος, δεν έχω ιδέα τι πληρώνει η ΠΑΕ στον ΑΣ και κάθε πότε.
Αν τα 900 είναι έξτρα δημιουργούνται ερωτήσεις για τον λόγο και το τάιμινγκ των χρημάτων αυτών.
Αν τα 900 είναι τα προβλεπόμενα, δημιουργούνται ερωτήματα για την ανάγκη τέτοιου ρεπορτάζ.
Το τάιμινγκ είτε έτσι είτε αλλιώς είναι μια χαρά. Εφόσον ΠΑΕ και ας τα βρήκαν σαφέστατα και πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι η ΠΑΕ συνεισφέρει στα έξοδα του ας ΠΑΟΚ.Και τώρα που θα αυξηθούν τα έσοδα και της ΚΑΕ λογικά θα αυξηθούν και από εκεί. Το θέμα είναι αν κάποια στιγμή ο ας ΠΑΟΚ να αρχίσει να δημοσιεύει τα έσοδα του για λόγους διαφάνειας. Τα υπόλοιπα τα ξέρουμε.
Αν είναι έξτρα τα έδωσε τώρα γιατί έτσι γούσταρε αν δεν είναι έξτρα το γράφουν για να δείξουν ότι ενώ πήγαν να τον τρυπήσουν αυτός εξακολουθεί να είναι κύριος
Θα σε κάλυπτε κάτι τέτοιο ;
Θα σε κάλυπτε κάτι τέτοιο ;
- These users thanked the author DamoN for the post (total 6):
- leomatos88, Apil44, eorptol1, theo-drama, navigator11, NIKOS1972
-
Dimitrisou
Προφανώς και το ρεπορτάζ γίνεται και για τις εντυπώσεις..gika έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 18:11 Δεν έχω πάει Ελλάδα από το Πάσχα που μας πέρασε, και κατά συνέπεια ούτε Τούμπα για να χρειαστεί να βγάλω κάρτα φιλάθλου.
Το ίδιο έγινε και με το πετρέλαιο στο Παλατάκι..
Αυτά πλέον είναι συνηθισμένα...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Το φούλαρε;γιατί διάβασα θα έχει βαρυχειμωνιά φέτος
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- Maklaz, navigator11