Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
maceio

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από maceio »

αν τσοντάρουμε για να πάρει όλο το πόσο του συμβολαίου , μια χαρά θα μπει από κει που ήρθε , γνωρίζοντας ότι θα δεν θα παίξει ποτέ ξανά ως 4ος
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Anthimox έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:02 Γιατί έχω την αίσθηση πώς ο Γερεμέγεφ ήρθε ως αντικαταστάτης του Τσάλοφ;
Νομίζω πως προσπαθούν να τον δώσουν, και πως αν μείνει μάλλον θα γίνει ο 4ος φορ αναγκαστικά. Αν έρθει πρόταση και ο παίκτης δεν την αποδεχτεί, ίσως να κάνει προπονήσεις με τον Μουργκ.

Νομίζω πως για χειμώνα στόπερ και τελειώνουμε.
Στο τελευταίο ματσ( βέβαια με το Μάρκο) τον πέταξε 2ο φορ ,κι η αλήθεια είναι ότι φαινόταν πιο άνετος απ το να παίζει φορ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν καλός ή ότι θα το ξανά κάνει ο Λουτσεσκου.
Ελπίζω μόνο να μην κοπεί ο Μύθου τώρα που άρχισε να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του σε καλό βαθμό και έχουν καταλάβει αυτοί που πρέπει ότι μπορούν να τον ψάξουν για να κάνει το τελείωμα. Πολύ τυχεροί είμαστε που υπάρχει το κύπελλο και θα ξανά παίξει αναγκαστικά ο μικρός.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ο Γερεμέγιεφ νομίζω πως ήρθε ως αντί-Τσάλοφ. Ο Μύθου θεωρείται ήδη ο δεύτερος φορ και ο Γιακουμάκης πρώτος.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
zaffodb, Hayate, namisenoiazei, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
Neiros4

Δημοσίευση από Neiros4 »

Ουτε φωνη ουτε ακροαση για καποια κινηση. Εξτρεμ μπακ στοπερ εψαχναν και δεν κινειται φιλο. Ο τσαπρας και ο κωστη μια που ακουστηκαν μια που χαθηκαν. Ο πρωτος πιθανοτατα εκλεισε στην αεχ

Μας κοροιδευουν λιγο και αυτο βγαινει πλεον προς τα εξω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Προβλημα ο Βολιακο ( με ιωση ) κ ξαφνικα μειναμε με Κεντζιορα κ Θυμιανη...Παρτε αμυντικο εχουμε τεραστιο θεμα....
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
Υπερβολες.....
Πολυ προχειρα, θυμισου μερικες πιο ξενερωτες.....
Λεβεκ, Μπακαγιοκο, Χατσεριδης, Γκουγκεσασβιλι, Σαματα, Τσαλοφ, Γκομεζ......
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 2):
zaffodb, margas
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Dimitris_L4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:52 Προβλημα ο Βολιακο ( με ιωση ) κ ξαφνικα μειναμε με Κεντζιορα κ Θυμιανη...Παρτε αμυντικο εχουμε τεραστιο θεμα....
6/1 και 10/1 τα επόμενα δυο ματς .
Δεν θα προλάβει να γυρίσει ;
Σε κάθε περίπτωση όντως πάρτε στόπερ
These users thanked the author chri5ti9 for the post:
Hayate
Άβαταρ μέλους
zaffodb

Δημοσίευση από zaffodb »

joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
Δηλαδή για Peña, Tiemoué Bakayoko, Jonathan Gómez, Κάργα, Ninua, André Ricardo, Quagliata, Filipe Soares, Adrian Pereira, Lévêque, Terry Antonis, Sabo και Thiam ήμαστε για αεροδρόμιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zaffodb την Τρί 30 Δεκ 2025, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author zaffodb for the post:
nunies4
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αχ κακο που μας βρηκε.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Blackgr4 έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:42 Ο Γερεμέγιεφ νομίζω πως ήρθε ως αντί-Τσάλοφ. Ο Μύθου θεωρείται ήδη ο δεύτερος φορ και ο Γιακουμάκης πρώτος.
Το αγγούρι θα έρθει κυρίως το καλοκαίρι, που μπορεί να πάμε στα προκριματικά του Ch.L., με Μύθου - Γερεμέγιεφ.
Τι εννοείς μπορεί;; 100%
These users thanked the author Demir for the post (total 3):
Hayate, Ally Samagoal, margas
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Θα είναι μεγάλο κρίμα να το κάνεις αυτό
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 3):
Dimitris_L4, Anwnimos, margas
black death

Δημοσίευση από black death »

Να ασχοληθεις με τι ρε συ τζοσουα; Με τις μεταγραφες; Γιατι κατα τα αλλα εισαι δυο βαθμους απ'την κορυφη και ενα-δυο απ'την προκριση στο γιουροπα και δεν θες να ασχοληθείς;
These users thanked the author black death for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εύχομαι να διαψευστείς για το καλό όλων μας
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
giaxxo
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Κυριακή κοντή γιορτή,
για να μην γραψω κάτι άλλο.
(υποδορίως)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”