Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Αν πιστεύουν ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο από Τονι Τζεκιρι σημαίνει πάμε για κάτι πολύ καλό...
- paok-porter1337
Κανω υπομονη ακομα ειναι νωρις, θελω να δω πως θα παιξουμε στις 17 με τον βαζελο. Εκει θα τους κρινω να δω αν εχουμε μελλον.Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 11:30 Ο Ταΐρί ήδη κάνει τη διαφορά. Ο Άλλεν μου φαίνεται λίγο έξω από τα νερά του, σαν να προσπαθεί να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα.
Ο Μπέβερλι κόβω το χέρι μου πως μόλις βρει ρυθμό θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε πολλά παιχνίδια. Την άμυνα που μπορεί (ακόμα) να παίξει αυτός, δύσκολα θα την βρούμε άμεσα από άλλον.
Δεν μου φαίνεται καθόλου κορόιδο των μανατζαραίων ο Μυστακίδης. Ίσα ίσα όλες οι επιλογές φαίνεται να είναι ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.
Χρειαζόμαστε επειγόντως αναβάθμιση στο πεντάρι. Μεγάλη κιόλας.
Η ομαδα τωρα απλα χρειαζεται να κερδιζει οπως και να εχει. Μετα το Φλεβαρη πρεπει να ανεβουν οι ρυθμοι.
Θα μου πεις εχουμε εκτος την Μπιλμπαο πρωτα. Την ειδα χθες με Μπαρτσα, στους ψηλους (και στα ριμπσ) θα εχουμε μεγαλο προβλημα. Χλιασον μπακαγιοκο πολλοι δυνατοι. Αν παιξουμε δυνατη αμυνα στα γκαρντ τους (Φρι, Παντζαρ) μπορει να εχουμε ελπιδες. Αν παιξει καλα ο Αλεν μπορει να κανει την διαφορα σε αυτο το ματσ, με αυτα που ειδα πιστευω του ταιριαζει ενα τετοιο ματσακι.
Εντομεταξυ αυριο στις 22.00 εχει Μουρθια- Ρεαλ, καντε ενα κοπο να δειτε το ματς. Αν βγουμε πρωτοι στον ομιλο μας στο Europe cup λογικα τους βρισκουμε τελικο, αλλιως στα ημιτελικα. Παμε και με 20ρα Χουγκαζ (στις 20.30) μεστο σκουλικι να γουσταρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Δευ 29 Δεκ 2025, 14:39, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
- Thax
-
dimitris7777
Και κατά σύμπτωση ο Πουλακίδας είναι ακριβώς ίδια κοψιά με τον Νικ Κατσίκη. Και δύο ύψος 1,98εκ και οι δύο αριστερόχειρες και οι δύο το δυνατό τους σημείο το τρίποντο. Ο Νικ Κατσίκης ήταν καλός παίκτης, με δύο δικά του τρίποντα στο τέλος το Σίτον Χολ (το πανεπιστήμιο του Γκάλη) πήγε στο μοναδικό τελικό κολεγιακού της ιστορίας του. Απλά είχε πάθει ένα σοβαρό τραυματισμό στη γάμπα και εδώ σ' εμάς δεν έδειξε ποτέ αυτά που λεγόταν ότι είχε σαν ποιότητα. Ο αδερφός του ο Τομ ήταν στο πακέτο της συμφωνίας για να δεχτεί ο Νικ. Άλλες εποχές βέβαια.Hayate έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:41 Ο μπασκετικός οργανισμός του ΠΑΟΚ είναι σε στάδιο "εξέλιξης"...Να έρθουν πολλοί Πουλακιδες ,γιατί όχι..Αν θα παίξουν δε το ξέρουμε.Για μένα προσωπικά είναι δύσκολο.Εχουν πάρει αντίστοιχα Ελληνοαμερικανούς ,αν δεν κανω λάθος, και η γριά και το Περιστέρι και δεν έχουν δείξει κάτι ακόμα...Ας ελπίσουμε να είναι κάτι αξιόλογο και όχι αδερφοί Κατσίκις για όποιον θυμάται...
Εάν μπορούμε να φέρουμε τον Πουλακίδα (εννοείται με Ελληνικό διαβατήριο) θα πρέπει να τον φέρουμε!!
- These users thanked the author dimitris7777 for the post:
- Hayate
- KalamarGiannis
για μένα ο πραγματικός σέντερ πρέπει να έχει ΜΕΓΕΘΟΣ. Με τον Ουάσιγκτον που μετριέται στα 2.13, κι έβαλε 16 ποντάκια χθες, όπως είπε ο Κλείτος δίπλα του ο Τζόουνς έδειχνε σαν το μικρό του αδελφάκι, και όχι μόνο σε κιλά...Hayate έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 14:21 Αν πιστεύουν ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο από Τονι Τζεκιρι σημαίνει πάμε για κάτι πολύ καλό...
έχουμε θέμα στο F4 ποιος θα μαρκάρει τον Γλινασον με τα 2.16 του που ξέρει και μπάσκετ...
όποιος έρθει θα πρέπει πρώτα από όλα να μπορεί να παίξει άμυνα.
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- katafraktos, Hayate
φιλε ο πουλακιδας πολυ δυσκολα να παιξει NBA και αν τα καταφερει θα εχει απλα ολιγολεπτες συμμετοχες. με το βρωμοχερο που εχει ειναι ταμαμ για ευρωπη μακαρι να γινειThax έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 11:23 Περί NCAA και Πουλακίδα.
Σχεδόν απίθανο να ψήσεις έναν μικρό να αφήσει το NCΑA όταν έχει πιθανότητες για NBA. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και οι φιλοδοξίες. Χώρια βέβαια που το μίνιμουμ είναι 1.27m για πάικτη από NCAA -> NBA.
Βέβαια ο Πουλακίδας είναι undrafted οπότε θα πάρει το μινιμουμ των ~635k αν πάει στο NBA. Αυτόν μπορείς να τον δελεάσεις. Και καθώς θα πάρει το διαβατήριο του σύντομα - αν δεν το έχει πάρει ήδη - μετράει ως Έλληνας.
Και τώρα πάμε στο ζουμί. Παίζει στην G League και έχει σε 4 παιχνίδια στην σεζόν 15 πόντους με 54.8% στα τρίποντα, 1.8 ρ, 0.8α, 0.5κλ. σε 26 λεπτά.
Στο tip-off είχε σε 13 παιχνίδια 8.4 πόντους με 38.5% στα τρίποντα, 2.2ρ, 1.4α, 0.4κλ.
Ας δούμε τώρα τον Frank Bartley όταν έπαιξε στην G League. Σε 29 παιχνίδια στην rookie season του είχε 4.7 πόντους σε 10.9 λεπτά με ποσοστά
37.0% FG, 33.3% 3PT, 51.6% FT. Βέβαια σε εμάς πέρσι ήρθε μετά από άλλες 5 χρονιές ψησίματος στην Ευρώπη.
Οπότε πιστεύω πως είναι μια καλή κίνηση με προοπτική. Μπορεί και να μην βγει αλλά πρέπει να προσπαθήσει η ομάδα να τον φέρει. Τουλάχιστον στο χαρτί φαίνεται καλή κίνηση.
- katafraktos
Και γιατί δεν παίρνουμε τον Hlinanson χεχεKalamarGiannis έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 14:55για μένα ο πραγματικός σέντερ πρέπει να έχει ΜΕΓΕΘΟΣ. Με τον Ουάσιγκτον που μετριέται στα 2.13, κι έβαλε 16 ποντάκια χθες, όπως είπε ο Κλείτος δίπλα του ο Τζόουνς έδειχνε σαν το μικρό του αδελφάκι, και όχι μόνο σε κιλά...Hayate έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 14:21 Αν πιστεύουν ότι μπορούμε να βρούμε καλύτερο από Τονι Τζεκιρι σημαίνει πάμε για κάτι πολύ καλό...
έχουμε θέμα στο F4 ποιος θα μαρκάρει τον Γλινασον με τα 2.16 του που ξέρει και μπάσκετ...
όποιος έρθει θα πρέπει πρώτα από όλα να μπορεί να παίξει άμυνα.
Δεν λέμε κάτι διαφορετικό.palok έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 13:01θα στο πώ σταράτα: ΔΕΝ έχει ο ΠΑΟΚ την πολυτέλεια να ΜΗΝ κοιτάξει παίκτες όπως ο Πουλακίδας.Thax έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 11:23 Περί NCAA και Πουλακίδα.
Σχεδόν απίθανο να ψήσεις έναν μικρό να αφήσει το NCΑA όταν έχει πιθανότητες για NBA. Δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και οι φιλοδοξίες. Χώρια βέβαια που το μίνιμουμ είναι 1.27m για πάικτη από NCAA -> NBA.
Βέβαια ο Πουλακίδας είναι undrafted οπότε θα πάρει το μινιμουμ των ~635k αν πάει στο NBA. Αυτόν μπορείς να τον δελεάσεις. Και καθώς θα πάρει το διαβατήριο του σύντομα - αν δεν το έχει πάρει ήδη - μετράει ως Έλληνας.
Και τώρα πάμε στο ζουμί. Παίζει στην G League και έχει σε 4 παιχνίδια στην σεζόν 15 πόντους με 54.8% στα τρίποντα, 1.8 ρ, 0.8α, 0.5κλ. σε 26 λεπτά.
Στο tip-off είχε σε 13 παιχνίδια 8.4 πόντους με 38.5% στα τρίποντα, 2.2ρ, 1.4α, 0.4κλ.
Ας δούμε τώρα τον Frank Bartley όταν έπαιξε στην G League. Σε 29 παιχνίδια στην rookie season του είχε 4.7 πόντους σε 10.9 λεπτά με ποσοστά
37.0% FG, 33.3% 3PT, 51.6% FT. Βέβαια σε εμάς πέρσι ήρθε μετά από άλλες 5 χρονιές ψησίματος στην Ευρώπη.
Οπότε πιστεύω πως είναι μια καλή κίνηση με προοπτική. Μπορεί και να μην βγει αλλά πρέπει να προσπαθήσει η ομάδα να τον φέρει. Τουλάχιστον στο χαρτί φαίνεται καλή κίνηση.
Και εγώ το είδα και συμφωνώ πως από κάτω θα έχουμε θέμα. Δυνατή ομάδα στη ρακέτα, όχι τόσο δυνατή έξω. Για να νικήσουμε θα πρέπει να κάνουμε εμφάνιση επιπέδου.paok-porter1337 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 14:30Κανω υπομονη ακομα ειναι νωρις, θελω να δω πως θα παιξουμε στις 17 με τον βαζελο. Εκει θα τους κρινω να δω αν εχουμε μελλον.Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 11:30 Ο Ταΐρί ήδη κάνει τη διαφορά. Ο Άλλεν μου φαίνεται λίγο έξω από τα νερά του, σαν να προσπαθεί να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα.
Ο Μπέβερλι κόβω το χέρι μου πως μόλις βρει ρυθμό θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε πολλά παιχνίδια. Την άμυνα που μπορεί (ακόμα) να παίξει αυτός, δύσκολα θα την βρούμε άμεσα από άλλον.
Δεν μου φαίνεται καθόλου κορόιδο των μανατζαραίων ο Μυστακίδης. Ίσα ίσα όλες οι επιλογές φαίνεται να είναι ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.
Η ομαδα τωρα απλα χρειαζεται να κερδιζει οπως και να εχει. Μετα το Φλεβαρη πρεπει να ανεβουν οι ρυθμοι.
Θα μου πεις εχουμε εκτος την Μπιλμπαο πρωτα. Την ειδα χθες με Μπαρτσα, στους ψηλους (και στα ριμπσ) θα εχουμε μεγαλο προβλημα. Χλιασον μπακαγιοκο πολλοι δυνατοι. Αν παιξουμε δυνατη αμυνα στα γκαρντ τους (Φρι, Παντζαρ) μπορει να εχουμε ελπιδες. Αν παιξει καλα ο Αλεν μπορει να κανει την διαφορα σε αυτο το ματσ, με αυτα που ειδα πιστευω του ταιριαζει ενα τετοιο ματσακι.
Εντομεταξυ αυριο στις 22.00 εχει Μουρθια- Ρεαλ, καντε ενα κοπο να δειτε το ματς. Αν βγουμε πρωτοι στον ομιλο μας στο Europe cup λογικα τους βρισκουμε τελικο, αλλιως στα ημιτελικα. Παμε και με 20ρα Χουγκαζ (στις 20.30) μεστο σκουλικι να γουσταρουμε
- BlackMagicPAOK
Τι τα κάνει τα λεφτά του ο Τελης εμένα δεν με νοιάζει.The_Analyst_4 έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:39Αδερφέ πώς τον έκοψες στην συνέντευξη του τον Τέλη ; Ενθουσιώδη και παρορμητικό ; Εμένα μου φάνηκε πολύ πράος και προσεκτικός στις αποφάσεις του. Εννοώ δηλαδή ότι όλα τα λεφτά που νομίζουμε ότι πετάει, αυτός μάλλον τα επενδύει. Είναι από τους τύπους που σου δίνουν παραπάνω λεφτά για κάτι και δεν χαίρεσαι. Αναρωτιέσαι γιατί στα δίνει.BlackMagicPAOK έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 21:29
Μου φαίνεται ότι ο Τελης έχει γίνει ήδη η χαρά των μανατζαρεων...
Φυσικά και χαίρομαι που πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την ΚΑΕ (άλλωστε, τον είχα παροτρύνει κιόλας από εδώ
Όπως όμως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, μάθανε πολλοί ότι υπάρχει χρήμα και έσπευσαν..
Ελπίζω να μην μας βγει κανένας από τις μεταγραφές μας Μπόμπι Μπράουν ή Φλατεν...
Καλά μη λέμε ότι μας δάγκωσαν με τον Allen.
Ούτε τα τρελά λεφτά δώσαμε ούτε είναι κανένας κακός παίκτης. Μια χαρά ήταν στην Ιταλία και εδώ στο πρώτο ματς με το Μαρούσι έβαλε 17 και με τη Σπόρτινγκ 13.
Ούτε τα τρελά λεφτά δώσαμε ούτε είναι κανένας κακός παίκτης. Μια χαρά ήταν στην Ιταλία και εδώ στο πρώτο ματς με το Μαρούσι έβαλε 17 και με τη Σπόρτινγκ 13.
Ηρεμηστε με Αλεν, παρακρουση εχετε παθει μερικοι. Ο τυπος ξερει κανταρια μπασκετ, λιγη προσαρμογη θελει.
Η μπιλμπαο παιζει πολυ σετ και πιεζει φοβερα στην αμυνα. Δε νομιζω οτι ευνοει αυτο τον Αλλεν που θελει χωρους για να χτυπησει.Thax έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 17:42Και εγώ το είδα και συμφωνώ πως από κάτω θα έχουμε θέμα. Δυνατή ομάδα στη ρακέτα, όχι τόσο δυνατή έξω. Για να νικήσουμε θα πρέπει να κάνουμε εμφάνιση επιπέδου.paok-porter1337 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 14:30Κανω υπομονη ακομα ειναι νωρις, θελω να δω πως θα παιξουμε στις 17 με τον βαζελο. Εκει θα τους κρινω να δω αν εχουμε μελλον.Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 11:30 Ο Ταΐρί ήδη κάνει τη διαφορά. Ο Άλλεν μου φαίνεται λίγο έξω από τα νερά του, σαν να προσπαθεί να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα.