Κανω υπομονη ακομα ειναι νωρις, θελω να δω πως θα παιξουμε στις 17 με τον βαζελο. Εκει θα τους κρινω να δω αν εχουμε μελλον.Blackgr4 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 11:30 Ο Ταΐρί ήδη κάνει τη διαφορά. Ο Άλλεν μου φαίνεται λίγο έξω από τα νερά του, σαν να προσπαθεί να βρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα.
Ο Μπέβερλι κόβω το χέρι μου πως μόλις βρει ρυθμό θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε πολλά παιχνίδια. Την άμυνα που μπορεί (ακόμα) να παίξει αυτός, δύσκολα θα την βρούμε άμεσα από άλλον.
Δεν μου φαίνεται καθόλου κορόιδο των μανατζαραίων ο Μυστακίδης. Ίσα ίσα όλες οι επιλογές φαίνεται να είναι ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.
Χρειαζόμαστε επειγόντως αναβάθμιση στο πεντάρι. Μεγάλη κιόλας.
Η ομαδα τωρα απλα χρειαζεται να κερδιζει οπως και να εχει. Μετα το Φλεβαρη πρεπει να ανεβουν οι ρυθμοι.
Θα μου πεις εχουμε εκτος την Μπιλμπαο πρωτα. Την ειδα χθες με Μπαρτσα, στους ψηλους (και στα ριμπσ) θα εχουμε μεγαλο προβλημα. Χλιασον μπακαγιοκο πολλοι δυνατοι. Αν παιξουμε δυνατη αμυνα στα γκαρντ τους (Φρι, Παντζαρ) μπορει να εχουμε ελπιδες. Αν παιξει καλα ο Αλεν μπορει να κανει την διαφορα σε αυτο το ματσ, με αυτα που ειδα πιστευω του ταιριαζει ενα τετοιο ματσακι.
Εντομεταξυ αυριο στις 22.00 εχει Μουρθια- Ρεαλ, καντε ενα κοπο να δειτε το ματς. Αν βγουμε πρωτοι στον ομιλο μας στο Europe cup λογικα τους βρισκουμε τελικο, αλλιως στα ημιτελικα. Παμε και με 20ρα Χουγκαζ (στις 20.30) μεστο σκουλικι να γουσταρουμε