Το ότι το sdna είναι βαζελοφωλια δεν είναι ούτε κρυφό, ούτε το ανακαλύψαμε τώρα. Η διαφορά με τα άλλα σαιτ είναι ότι μας αντιμετωπίζουν σαν ίσους σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα σαιτ και εφημερίδες που ακόμα προτιμούν να παίξουν πρώτη είδηση το διπλό του γαυρου στο τάβλι, παρά κάποιο δικό μας θέμα.
Εκτός και αν είναι για κακό. Εκεί δίνουν ρέστα.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- Χωρικός, ΚΩΣΤΑΣ2019
Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει πανελλήνιο μονοθεματικό σάιτ. Δεν το διαβάσει κανείς. Ποιος διαβάζει το 10; Κάνεις. Το SDNA βγήκε στον αέρα με σκοπό αν ρίξει την παράγκα του γαβρου. Ακόμα και ο ρεπόρτερ του Αρη που εργάστηκαν είπαν ότι και τα λεφτά ήταν καλά και ποτέ δεν είχαν παρέμβαση σε όσα έγραφαν. Δεν φτιάχτηκε ως sdna24. Σκοπός ήταν να έχει διεισδυτικότητα σε όλο το φίλαθλο κοινό και να ακούγεται και η άποψη του ΠΑΟΚ που δεν Ακουγόταν πουθενά πέρα από τα τοπικά ΜΜΕ. Και αν κρίνουμε από τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο το ΠΑΟΚ πετυχαίνει απόλυτα τον στόχο του. Βέβαια πάντα έχεις το δικαίωμα να διαβάζεις άλλες σελίδες μη πράσινα μη κόκκινες μη κίτρινες. Αρκεί να τις βρεις και να θεωρείς ότι εκουγεται η θέση του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- Χωρικός, gervasio artigas, ΚΩΣΤΑΣ2019
-
leomatos88
Μετά από τόση ενασχόληση με τα πεπραγμένα του σκουληκόπολις τους προηγούμενους μήνες, το ανοσοποιητικό μου δε μου επιτρέπει να ξαναμπώ στη διαδικασία να διαβάζω τις αθλιότητες που γράφουν.
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή και στην ώρα για σπορ ενδεχομένως να μην έχουν τόσο νοσηρή φαντασία να σε εμπλέκουν με διαπλεκόμενους μηχανισμούς και να κατασυκοφαντούν το όνομά σου;
Τόσους μήνες δεν έπαιξαν έναν πάρα πολύ συγκεκριμένο ρόλο, όπου από πολλές και διάφορες πλευρές χτυπούσαν τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Ξεχάστηκαν τα άρθρα με τα στρέμματα στο προπονητικό, τα άρθρα για τις δόσεις του Ζαφείρη πχ;
Και φυσικά υπάρχει σύνδεση μεταξύ του εμετόπολις, συγκεκριμένων ατόμων εντός του ΑΣ και του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Με μία και μόνο διαρροή θα μπορούσε να τους είχε απονομιμοποιήσει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Εδώ και 6 μήνες όμως αφήνει τα ποντίκια να χορεύουν στο όνομά του.
Κατά τη γνώμη μου κακώς η ΠΑΕ, αλλά κι ο δημοσιογραφικός της περίγυρος απαξιούν να τους ξεσκίσουν όπως τους αρμόζει. Όπως επίσης κι εμείς κακώς δεν είμαστε ενήμεροι και διαρκώς σε επιφυλακή ως προς τα συγκεκριμένα υποκείμενα.
Ότι βρίσκονται σε συνεννόηση με τους κόκκινους και τους κίτρινους νταβατζήδες της ένδοξης πρωτεύουσας του προτεκτοράτου που έχουμε την τύχη να ζούμε, είναι προφανώς αυτονόητο. Και είναι (ή θα έπρεπε να είναι) επίσης αυτονόητο ότι ετοιμάζεται ένας νέος Αρετόπουλος, ένας νέος Κομίνης, ένας νέος Αυγενάκης για φέτος…
Θα τους αφήσουμε να μας ξανακλέψουνε;
Τόσους μήνες δεν αφήνουν ασύστολα υπονοούμενα περί παρασκηνίου, επο, ΠΑΟΚ Β, που ούτε στον κόκκινο πρωταθλητή και στην ώρα για σπορ ενδεχομένως να μην έχουν τόσο νοσηρή φαντασία να σε εμπλέκουν με διαπλεκόμενους μηχανισμούς και να κατασυκοφαντούν το όνομά σου;
Τόσους μήνες δεν έπαιξαν έναν πάρα πολύ συγκεκριμένο ρόλο, όπου από πολλές και διάφορες πλευρές χτυπούσαν τον Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ; Ξεχάστηκαν τα άρθρα με τα στρέμματα στο προπονητικό, τα άρθρα για τις δόσεις του Ζαφείρη πχ;
Και φυσικά υπάρχει σύνδεση μεταξύ του εμετόπολις, συγκεκριμένων ατόμων εντός του ΑΣ και του νέου ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Με μία και μόνο διαρροή θα μπορούσε να τους είχε απονομιμοποιήσει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Εδώ και 6 μήνες όμως αφήνει τα ποντίκια να χορεύουν στο όνομά του.
Κατά τη γνώμη μου κακώς η ΠΑΕ, αλλά κι ο δημοσιογραφικός της περίγυρος απαξιούν να τους ξεσκίσουν όπως τους αρμόζει. Όπως επίσης κι εμείς κακώς δεν είμαστε ενήμεροι και διαρκώς σε επιφυλακή ως προς τα συγκεκριμένα υποκείμενα.
Ότι βρίσκονται σε συνεννόηση με τους κόκκινους και τους κίτρινους νταβατζήδες της ένδοξης πρωτεύουσας του προτεκτοράτου που έχουμε την τύχη να ζούμε, είναι προφανώς αυτονόητο. Και είναι (ή θα έπρεπε να είναι) επίσης αυτονόητο ότι ετοιμάζεται ένας νέος Αρετόπουλος, ένας νέος Κομίνης, ένας νέος Αυγενάκης για φέτος…
Θα τους αφήσουμε να μας ξανακλέψουνε;
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 3):
- trouman, navigator11, ΑΜΠΑΛΑΕΑ
-
gervasio artigas
Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά προσωπικά και επειδή δεν είμαι απο Θεσσαλονικη οταν νικησαμε την Τοτεναμ μπηκα γεματος χαρα να παρω γευση απο ασπρόμαυρη Θεσσαλονικη απο το ιντερνετικο μετροκολις
Το εκλεισα σε μιση ωρα οταν μεταξυ των αλλων μαλακιων που άκουσα απο "οπαδους" του ΠΑΟΚ ήταν και το:
" σιγα που θα δωσουμε συγχαρητήρια στον Σαλπιγγιδη.Την δουλειά του έκανε"
Από τοτε εγω ατομικά ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΛΗΡΩΣ τι "σημαινει" μετροκολις
Ενα σημαντικό αναχωμα/παραρτημα της ΕΟ στην Θεσσαλονίκη που -λυπάμαι που το λέω- Δ Ι Α Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Ε "αντιπαοκτσηδικη" και ΑΡΝΗΤΙΚΗ σκεψη σε σοβαρη μεριδα οπαδων του ΠΑΟΚ
Και προσέξτε :
ΜΙΛΑΜΕ για εποχές ΠΡΙΝ τον ΣΑΒΒΙΔΗ
Αρα;
Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι ΜΟΝΟΝ ο ΠΑΟΚ και ο,τι αυτός πρεσβεύει
Ο ΠΑΟΚ , πέραν των άλλων συντηρει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ οπαδων που ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ στην λαιλαπα της ΕΟ
Η οποια Ε.Ο αφου καθαρισε με Αρη και Ηρακλη , που τις έκανε οπαδικά "ομαδες γειτονιάς", της εμεινε ο ΠΑΟΚ και χάνει "πελατεια" πάνω από την Λάρισα
Και τωρα με τον ΣΑΒΒΙΔΗ χάνει "πελατεια" και κατω απο την Λάρισα
Το εκλεισα σε μιση ωρα οταν μεταξυ των αλλων μαλακιων που άκουσα απο "οπαδους" του ΠΑΟΚ ήταν και το:
" σιγα που θα δωσουμε συγχαρητήρια στον Σαλπιγγιδη.Την δουλειά του έκανε"
Από τοτε εγω ατομικά ΚΑΤΑΝΟΗΣΑ ΠΛΗΡΩΣ τι "σημαινει" μετροκολις
Ενα σημαντικό αναχωμα/παραρτημα της ΕΟ στην Θεσσαλονίκη που -λυπάμαι που το λέω- Δ Ι Α Μ Ο Ρ Φ Ω Σ Ε "αντιπαοκτσηδικη" και ΑΡΝΗΤΙΚΗ σκεψη σε σοβαρη μεριδα οπαδων του ΠΑΟΚ
Και προσέξτε :
ΜΙΛΑΜΕ για εποχές ΠΡΙΝ τον ΣΑΒΒΙΔΗ
Αρα;
Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι ΜΟΝΟΝ ο ΠΑΟΚ και ο,τι αυτός πρεσβεύει
Ο ΠΑΟΚ , πέραν των άλλων συντηρει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ οπαδων που ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ στην λαιλαπα της ΕΟ
Η οποια Ε.Ο αφου καθαρισε με Αρη και Ηρακλη , που τις έκανε οπαδικά "ομαδες γειτονιάς", της εμεινε ο ΠΑΟΚ και χάνει "πελατεια" πάνω από την Λάρισα
Και τωρα με τον ΣΑΒΒΙΔΗ χάνει "πελατεια" και κατω απο την Λάρισα
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
-
psychologos
ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ. ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΣΑΛΩΦ ΜΕ 13 ΜΥΡΙΑ. ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ. ΝΑ ΔΩ ΑΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ.
Ρε παιδια πως γινετε ολοι αυτοι να κυκλοφορουν ανετα εκει πανω?δηλαδη περπατανε στην πολη και δεν τους βριζει κανενας?δεν τους φτυνει στα μουτρα?εφ οσον ειναι αυτος ο ρολος τους γιατι απολαμβανουν τετοια ασυλια?