Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Xlapatsas4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

embuji έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 09:11
Λεμεσος4 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 09:07
embuji έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 08:42

Αδερφε και εγω παικταραδες θελω και να γινει δυνατη επενδυση αλλα αυτοι ειναι απλησιαστοι. Περαν του κασε τους που θα ειναι χαστουκι, σιγα μην ερθουν Ελλαδα.
Συμφωνω μαζι σου. Ειναι πολυ δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. Παραδειγμα η αταλαντα εχει Κολασινατς Τζιμσιτι στα 32 τους και 4 νεαρους απο 20 μεχρι 26 χρονων που αξιζουν πανω απο 25 εκατομυρια ο καθενας. Γιατι να μην δινει τον ενα απο τους δυο 32χρονους αν θελουν και οι ιδιοι να παιζουν καπου βασικοι. Μπορεις με πολλη ψαξιμο και τυχη να βρεις τον δικο σου Zouma οπως βρηκε η Κλουζ. Κινηση που σε κανει αμεσως φαβορι.
Καλα αυτο με τον Ζουμα μιλαμε ηταν απιστευτο. Πως σκατα τον ψησανε να παει εκει... Μακαρι να βρουμε μια παρομοια περιπτωση αλλα ειναι πολυ πολυ δυσκολο να κατσει κατι τετεοιο. Στην λογικη παντως που λες για την δομη του ροστερ συμφωνω 100%.
Αυτό που λέτε για τον ζουμα το λέτε για πλάκα? Γιατί παίκτης σαν τον ζουμα με καλή ποιότητα και χρόνιους τραυματισμούς δεν θα ερχόταν (πάλι καλά) ποτέ στον ΠΑΟΚ. Μπροστά του ο βολιακο είναι καναβαρο
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

embuji έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 09:11
Λεμεσος4 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 09:07
embuji έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 08:42

Αδερφε και εγω παικταραδες θελω και να γινει δυνατη επενδυση αλλα αυτοι ειναι απλησιαστοι. Περαν του κασε τους που θα ειναι χαστουκι, σιγα μην ερθουν Ελλαδα.
Συμφωνω μαζι σου. Ειναι πολυ δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. Παραδειγμα η αταλαντα εχει Κολασινατς Τζιμσιτι στα 32 τους και 4 νεαρους απο 20 μεχρι 26 χρονων που αξιζουν πανω απο 25 εκατομυρια ο καθενας. Γιατι να μην δινει τον ενα απο τους δυο 32χρονους αν θελουν και οι ιδιοι να παιζουν καπου βασικοι. Μπορεις με πολλη ψαξιμο και τυχη να βρεις τον δικο σου Zouma οπως βρηκε η Κλουζ. Κινηση που σε κανει αμεσως φαβορι.
Καλα αυτο με τον Ζουμα μιλαμε ηταν απιστευτο. Πως σκατα τον ψησανε να παει εκει... Μακαρι να βρουμε μια παρομοια περιπτωση αλλα ειναι πολυ πολυ δυσκολο να κατσει κατι τετεοιο. Στην λογικη παντως που λες για την δομη του ροστερ συμφωνω 100%.
Καλά αν είναι να βρούμε την δικό μας Ζούμα καλύτερα να μείνουμε ως έχουμε ..επειδή μένω Ρουμανία και βλέπω τα ματς ο τύπος είναι ανέκδοτο 3 ματς ολόκληρα δεν έχει παίξει..χρειαζόμαστε ενεργό παίκτη με όρεξη για μπάλα...
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ιβάν φέρε
Drkusic
Wesley
Γιαννούλη
Τσάπρα
Daka

και πάνε να τους κάνεις πλάκα για το πρωτάθλημα....
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και έναν προπονητή.
Γιατί ο Ραζβαν να δεχτεί 7 προσθήκες τον Γενάρη δεν παίζει
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
geobila, navigator11, Dimitrisou
makispaspartou

Μεγαλύτερο πρόβλημα βρίσκω το οικονομικό παρά τον Λουτσέσκου που ήδη έχει ζητήσει φορ, εξτρέμ, αμυντικό και αριστερό μπακ. Συνεπώς 4+ Ζαφείρη = 5 αλλαγές.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

έχει ενημερώσει ο Λου για το τί παίχτες ζήτησε; Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Εσύ που το ξέρεις;
makispaspartou

Φορ πήρες, αμυντικό ψάχνεις σαν πρώτη ανάγκη, ενώ ψαχτήρι γίνεται και για εξτρέμ.
Αυτά δεδομένα.
Ούτε εμένα με πήρε τηλέφωνο ο Λουτσέσκου αλλά προφανώς για να ψαχνόμαστε όλο και κάτι θα ζήτησε.
Εκτός κι αν πιστεύεις ότι τους παίκτες τους ψάχνουν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Εγώ λέω ότι αποκλείεται ο Λουτσεσκου να δεχτεί πάνω από 3 προσθήκες το χειμώνα στην ομάδα.
These users thanked the author Sera4 for the post:
navigator11
stavrospgr2026

Δημοσίευση από stavrospgr2026 »

Η γνώμη μου παρά το ότι είμαι αδαής:
Τέρμα είμαστε κομπλέ.
Δεξιά με Κένι, Σάστρε υποφερτά.
Θέλουμε αριστερό μπακ για back-up του Μπάμπη, ο Τέϊλορ δυστυχώς δεν κάνει και όσο το καθυστερούν
να τον στείλουν τόσο το χειρότερο.
Θέλουμε οπωσδήποτε σέντερ μπακ ΕΤΟΙΜΟ και πρέπει να προωθήσει το Μπαταούλα
-νομίζω δεν μπορείς να βασίζεσαι συνέχεια σε μεταγραφές για το κέντρο άμυνας.
Κέντρο είμαστε καλά με Μειτέ, Ζαφείρη, Καμαρά, Οζντόεφ, Ομίνο Μπιάνκο.
Πλάγια με Ζίφκο, Κιρίλ, Τάισον και Χατσίδη καλά είναι. Αν βρουν και καλύτερο, ευπρόσδεκτος, αλλά όχι
απαραίτητος.
Δεκάρι Ντέλια, Πέλκα καλά είμαστε, αρκεί να επανέλθει επιτέλους ο Δημητράκης.
Φορ Γιακούμπα, Μύθου, Γερεμέγιεφ υποφερτά, αλλά αυτό θέλει ο Ραζβάν.

Νομίζω αν έστελναν Τσάλοφ-Τέϊλορ-Ιβανούσετς (επειδή δεν χωράει λόγω Ντέλια)-Θυμιάνη (δεν μπορεί το παληκάρι)
δεν θα χαλιόταν κανείς και θα γλίτωναν και κανένα φράγκο.

Για να δούμε πώς θα τα καταφέρουμε και αυτό το Γενάρη.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Και δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σε ελεύθερο...πλην ίσως αυτού του Βραζιλιάνου. Το συμβόλαιό του λήγει σε λίγες μέρες και κάνει εξαιρετικές χρονιές. Βέβαια δεν μιλάμε για top πρωτάθλημα αλλά για την Ιαπωνία αλλά και πάλι είναι μεγάλη η σταθερότητα που δείχνει.

https://www.transfermarkt.com/matheus-t ... ler/549815

https://www.sofascore.com/football/player/thuler/910637
makispaspartou

Sera4 έγραψε: Δευ 29 Δεκ 2025, 13:22 Εγώ λέω ότι αποκλείεται ο Λουτσεσκου να δεχτεί πάνω από 3 προσθήκες το χειμώνα στην ομάδα.
Συνεπώς λες ότι θα γίνει μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και τέλος.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ναι Μάκη, αυτό πιστεύω. Αν κάτι αποδεδειγμένα ο Λουτσέσκου σιχαίνεται και το έχει δηλώσει και δημόσια, είναι οι πολλές αλλαγές ιδίως το χειμώνα. Το αντιλαμβανόμαστε και από το χρόνο ενσωμάτωσης που χρειάζονται κάθε φορά οι παίχτες μας.
makispaspartou

Εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Vitào παίρνει 10 εκ. μεταγραφή..ένα τέτοιου είδους στόπερ με την προοπτική να μήνει για αρκετά χρόνια και να γίνει ο ηγέτης της άμυνας, θα έπρεπε να κοιτάμε
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Το να προσθέσεις 3-4 παίκτες στο ρόστερ, δεν ισοδυναμεί με κάποια δραματική αλλαγή. Το να αντικαταστήσεις 3-4 παίκτες, ναι θα ήταν μεγάλη αλλαγή που ενδεχομένως μπορεί να μην άρεσε στον προπονητή.
Ο Ζαφείρης ήρθε ενώ μέχρι πρότινος είχαμε 4 χαφ.
Στόπερ θα έρθει (θέλω να ελπίζω) γιατί εκτός του ότι έχεις μόνο 4 διαθέσιμα, ο ένας έβγαλε ένα πρόβλημα που στην ηλικία που βρίσκεται μπορεί να του κόψει το ποδόσφαιρο, ο άλλος έκανε επέμβαση οπότε θα μείνει έξω συνολικά κοντά 1.5 μήνα και συνολικά έχουμε τρεις με συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι.
Θα είναι αδιανόητη απόφαση το να μην έρθει κανένα στόπερ. Αν και θα έπρεπε όχι απλά να έρθει κάποιο, αλλά να έρθει κάποιο που θα θεωρείται 100% βασικός.
Στους φορ θα υπάρξει αντικατάσταση του θεωρητικά τρίτου (Τσάλοφ). Σιγά την αλλαγή με λίγα λόγια.
Το μόνο που θα απομένει είναι η προσθήκη ενός αριστερού εξτρέμ, για να μην κάψουμε τον ήδη υπερφορτωμένο Τάισον.
Μιλάμε για 4 προσθήκες συνολικά, οι δυο για ενδεκάδα (Ζαφείρης, Στόπερ) και οι άλλοι δυο για να υπάρχουν έξτρα επιλογές στον πάγκο.

ΥΓ Φυσικά ΑΝ μπορούν να φέρουν από τώρα και τον Γιαννούλη θα πρέπει να το κάνουν δίχως δεύτερη σκέψη.
Για εμένα ο Μπάμπα δεν παίζει να επανέλθει στα προπέρσινα στάνταρ. Εδώ και 1.5 χρόνο το προσπαθεί και δεν του βγαίνει. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του.
Από το να έχει ως μοναδική επιλογή τον Τέιλορ, χίλιες φορές να γίνει η προσθήκη του Γιαννούλη από τώρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”