Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
νομιζω οποια επιπλεον προσθηκη πριν το καλοκαιρι θα κανει κακο στην ομαδα, ειδικα αν φυγει ο ντιμσα.
"Εγκλημα"? lolAthens έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:00 Έγκλημα του Γιούρι
Ο Ντιμσα έπρεπε να παίξει
Έξω ο Άλλεν ή ο Μπέβερλι...
Η ομάδα μπερδεύτηκε από τις γρήγορες προσθήκες και πολύ βιασύνη για να κλείσουμε Άλλεν και Μπέβερλι...νομίζω πιαστηκαμε κότσοι
Κερδισαμε φιλε Αθενς, οι του μπασκετ εχουν αποδειξει οτι ξερουν τι κανουν και η ομαδα αποκταει "φανελα" σιγα σιγα. Υπομονη λιγο και αφηστε τα "εγκληματα" και αλλες βαριες εκφρασεις μακρια απο το υγιεστατο μπασκετακι μας.
- These users thanked the author BWmystis for the post (total 3):
- elvetos giatros, demo4, ivan93
-
Maezono Masakiyo
Καλά ο Μπέβερλι να μην μπορεί αυτή τη περίοδο είναι αναμενόμενο. Ο Αλεν δείχνει να προβληματίζει.
- kataramenos5
Εκει στην Ερτ ποσο πονατε?
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- Tolaros
-
black death
Κι αυτο το εκρινες σε δυο ματς ρε συ;Athens έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:00 Έγκλημα του Γιούρι
Ο Ντιμσα έπρεπε να παίξει
Έξω ο Άλλεν ή ο Μπέβερλι...
Η ομάδα μπερδεύτηκε από τις γρήγορες προσθήκες και πολύ βιασύνη για να κλείσουμε Άλλεν και Μπέβερλι...νομίζω πιαστηκαμε κότσοι
Ο άλλος είχε να παιξει απ'το γεναρη.
Καλα ειπε καποιος, μην αρχίζετε τα ποδοσφαιρικα...
- These users thanked the author black death for the post (total 3):
- Jim_Chatz, Dimitris_L4, demo4
Πολύ καλή νίκη, η Καρδίτσα έπαιξε καλά και δυνατά, ο σέντερ τους κυριάρχησε στην ρακέτα.
Ο Ταιρί ήταν εκπληκτικός.
Άλλεν και Μπέβερλι εκτός τόπου και χρόνου, και φαίνονταν σε κάθε τους κίνηση.
Γνώμη μου είναι ότι σήμερα ο Ντίμσα έλειψε.
Ο Ταιρί ήταν εκπληκτικός.
Άλλεν και Μπέβερλι εκτός τόπου και χρόνου, και φαίνονταν σε κάθε τους κίνηση.
Γνώμη μου είναι ότι σήμερα ο Ντίμσα έλειψε.
- These users thanked the author paokspren for the post:
- BlackMagicPAOK
-
alexfoivos88
Μεγάλο διπλό σε δύσκολη έδρα, η νίκη σήμερα έχει υπογραφή και όνομα, είναι νίκη του μπασκετανθρωπου Jure και του παιχταρα Tyree ο οποίος είναι η αληθινή αναβάθμιση του Brown. Όσο για τον Άλεν είναι νωρίς να ειπωθούν πράγματα αλλά μου φαίνεται αρκετά βαρύς όμως στην νορμάλ μέρα του πιστεύω είναι καλύτερος του ταλαντούχου αλλά πολύ ασταθή Jackson.
Ο Beverley δεν έχει ρυθμο ακόμα σιγά σιγά θα ανέβει κι άλλο. Μπράβο στην ομάδα μας για τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι..
Ο Beverley δεν έχει ρυθμο ακόμα σιγά σιγά θα ανέβει κι άλλο. Μπράβο στην ομάδα μας για τη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι..
- These users thanked the author alexfoivos88 for the post (total 2):
- Thax, demo4
-
Psagmenos4
Ελπίζω στην Ελλάδα να μην ξανά παίξει ο Άλεν τουλάχιστον μέχρι να βρει πατηματα αν βρει ποτε. Ο μπεβερλι σε 2-3 ματσ θα γίνει ο εγκέφαλος της ομάδας ωστόσο ακόμα δεν μπορεί. Ευτυχώς έρχεται ο Χουγκαζ ,ελπίζω σύντομα ένα 5αρι θηρίο, και ένας Έλληνας ακόμα στο 2-3
-
Maezono Masakiyo
margas έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:02 νομιζω οποια επιπλεον προσθηκη πριν το καλοκαιρι θα κανει κακο στην ομαδα, ειδικα αν φυγει ο ντιμσα.
Εγω δεν έχω πρόβλημα αρκεί να γίνει χρήση του δικαιώματος να έχουμε 8 ξένους και να μην θυσιαστεί κάποιος άλλος(να δούμε αν θα προσαρμοστεί και ο Άλεν βέβαια).
Επειγει η προσθηκη σεντερ, ο Τζοουνς δειχνει επικρατεστερος για αντικατασταση.
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ, 28/12, 13:00, ΕΡΤ2
Ακριβώς.boogeyman77 έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:48
Αν χάσουμε θα είναι επειδή τα κοράκια σφυρίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά.
Στο πρώτο δεκάλεπτο, σε ΕΝΝΙΑ λεπτά είχαμε κερδίσει ΕΝΑ φάουλ.
Στο τρίτο, μέσα σε τρία λεπτά είχαν σφυρίξει εφτά φάουλ και για τις δυο ομάδες.
Αυτό δεν είναι ούτε "μια χαρά" ούτε φιλοσοφία σφυριγμάτων, είναι ότι είσαι άμπαλος και αρχίδι και μακάρι οαεδ. Ο δικός μας έπεσε για επιθετικό (ήταν, πρόλαβε να στηθεί) και δεν έδωσαν ούτε επιθετικό ούτε αμυντικό, αυτό και άλλα τόσα ήταν απλά για γέλια. Αυτά που θα δούμε όταν ανέβει η ομάδα και θα κοντράρει πρασινοκόκκινα σιχάματα, δε θα έχουν προηγούμενο, απλώς εκεί θα είναι στημένοι, σήμερα ήταν άχρηστοι και βλάκες.
Αποκορύφωμα, το "πάμε να δούμε το βίντεο για να αναβαθμίσουμε ή όχι το φάουλ, οπ, έγινε φάουλ νωρίτερα, επαναφορά τελικά" που είναι για σκετσάκι με Κανάκη και Καλυβάτση.
Στο 2ο ημίχρονο που είπαν να σφυρίξουν εξίσου τραγικά και για τις 2 ομάδες, για κάποιο λόγο σταμάτησαν να παίζουν ξύλο τα άλλα τα γίδια.
All in all πολύ κακή εμφάνιση, Άλλεν πραγματικά απαράδεκτος, ευτυχώς βγαίνει λίρα εκατό ο Ταηρί. Μπέβερλι δεν ξέρω πόσο θέλει να προσαρμοστεί, σε κάποιες πάσες του αναρωτιόμουν αν είναι μεθυσμένος.
ΓΙΟΥΡΙ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος scarsick την Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimitrisou
Ναι σιγουρα και εγω το καταλαβα και ειπα λογικο συν οτι ο Ταιρι σε νταμπλ τιμ εχει θεμα αλλα αφου δεν σου βγαινει η αμυνα και μετα μενουν λιγα δευτερα βαλε ταιρι για τις βολες..2 σετ βολες πηρε οχι ενα..kataramenos5 έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:01 Τραγικη αμυνα στο τελος που αφηνουμε να κατεβάσουν ανετα μπαλα με 14" να μενουν.
Τες πα κερδισαμε λογω ποιοτητας Ταιρι.Ομαδικα η Καρδιτσα επαιξε καλυτερα
Γιατι παιζει καλυτερη αμυνα .Να πιεσεις ηθελες να μη πανε σ ευκολο τριποντοDimitrisou έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:59 Γιουρι τι εκανες στο τελος?εβγαλες τον καλυτερο στις βολες και πιο ζεστο σου παικτη για να βαλεις Μπεβερλι ενω ξερεις οτι θα γινουν φαουλ?
Μπραβο για την νικη!
- Shivaspace
άντε να ξαναφέρουμε το μπάσκετ στον βορρά να τα χάνουμε αυτά τα παιχνίδια παραμονή πρωτοχρονιάς

- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- DamoN