ο κολκας χθες στην εκπομπη του ραγκατση στο μετροπολις 95,5 ειπε οτι θα παρουμε 10αρι μεσα στηνε βδομαδα σημερα λεει αλλα;DC έγραψε:Σήμερα ο κόλκας γράφει ότι δεν θα πάρουμε δεκάρι.
Την περασμένη Κυριακή, ο Μίνος είχε διαφορετική άποψη.
Άσχετα με τον νταλκά μας, έχει πλάκα η μονομαχία.
Ξερό άσσο την έπαιξα.
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
-
Libra
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
DC έγραψε:Σήμερα ο κόλκας γράφει ότι δεν θα πάρουμε δεκάρι.
Ξερό άσσο την έπαιξα.
Δεν γίνεται να πάρουμε και να μην πάρουμε συγχρόνως; γιατί εγώ παίζω χινάρια.
Κι εγώ για κάτι τέτοιο ελπίζω, αλλά δύσκολα να περάσει από την ''επιτροπή''Black_White_Heart έγραψε:Βρε και θα σκάσει μύτη ο Φρανκ με
Όνομα που ούτε το έχουμε ακούσει και θα γελάμε /κλαίμε όλοι παρέα (από χαρά βέβαια)
Αυτο παντως με τον επιτελικο στον ΠΑΟΚ ξεπερνα τα ορια της φαντασιας και φτανει στα ορια του μεταφυσικου.Εχουμε παρει σε καθε θεση της εντεκαδας τα τελευταια χρονια 4-5 ποδοσφαιριστες και λιγους λεω,στην θεση του επιτελικου 5 χρονια μετα το τελος του Ιβιτς,εναν Νινη δανεικο και τον Μαρτενς.Καθε μεταγραφικη περιοδο περιμενουμε μεχρι τελευταιο λεπτο μηπως χαμογελασουμε και συνηθως μενουμε με το @#@ στο χερι.
- Kostomanolis
Ευχαριστω Νικολα και Θανο, μαλλον με λιγο κρασακι θα την βγαλω σημερα και αναμενω...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Σίγουρα δεν θα ζητήσει 800 ο Βερδού και σίγουρα δεν θα ζητήσει μόνο 800 ο VDV.Libra έγραψε:john4serres έγραψε:Βερδού μονο και μονο λογω εθνικοτητας και πολλων εμφανισεων στην La Liga.
Ειναι η θεση που βγαζουν καλους παικτες.
εγω παλι τον θεωρω παλτο.. προτιμω τον σκαριονε.. απο αυτον γιαιτι ερθει αυτος θα σκασεις κ 800χιλ σε συμβολαιο λογο ισπανικου πρωταθληματος.. ας ερθει ο vdv με τοσα που εχει ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ κ ξερει μπαλα οσο ολη η σουπερλιγδα μαζι.. (κ ας εχειχ α8ει τ τελευταια 3χρονια) ποιος βερδου.. κ μερδου τωρα..
Εγώ τον θέλω τον Ολλανδό και σίγουρα κανείς δεν θα τον απέρριπτε, άσχετα με το τι γράφει ο καθένας..
Παρε και ας μην σου βγει ρε μανιακε,δεν ειναι δυνατον να εχεις παρει 5 τερματοφυλακες σε 3 χρονια και 1 επιτελικο.MANIAKOS έγραψε:Καλα δεν ειναι και εύκολη θεςη εδω που τα λεμε
- kataramenos5
Λες γι αυτο να Αργησεν?Να κυνηγαμε κατι μεγάλο και να να για μπακ απ το λατινακι?Black_White_Heart έγραψε:Βρε και θα σκάσει μύτη ο Φρανκ με
Όνομα που ούτε το έχουμε ακούσει και θα γελάμε /κλαίμε όλοι παρέα (από χαρά βέβαια)
Αν νικήσουμε την ΑΕΚ θα φέρουμε παιχταρα πιστεύω γιατί θα τα χώσει ο Ιβάν.
Σε περίπτωση ήττας μην περιμένετε παίχτη.
Έτσι το βλέπω προσωπικά το έργο
Σε περίπτωση ήττας μην περιμένετε παίχτη.
Έτσι το βλέπω προσωπικά το έργο
αυτο ειναι το ποιο πιθανοBlack_White_Heart έγραψε:Βρε και θα σκάσει μύτη ο Φρανκ με
Ο Φρανκ μπορεί να σκάσει μύτη με όνομα, το θέμα ειναι ότι άλλος πληρώνει.
Το Χ δίνει 1,01 στην betfair. Φορτώστεεε.spyretto έγραψε:DC έγραψε:Σήμερα ο κόλκας γράφει ότι δεν θα πάρουμε δεκάρι.
Ξερό άσσο την έπαιξα.
Δεν γίνεται να πάρουμε και να μην πάρουμε συγχρόνως; γιατί εγώ παίζω χινάρια.
Edit: Δεκάρι θέλουμε; Θα βγάλουν δελτίο στον Κούδα.
-
Black_White_Heart
Το ελπίζω παιδια( προς προς θεού δεν ξέρω τίποτα) αλλα αυτο με το 10 χρόνια μας ταλαιπωρεί! Αλλα για να ειμαι ειλικρινής θέλω περισσότερο έναν αμυντικό που να τα σπάει και το 10αρακι το καλοκαίρι με το καλό!
Ναι οκ χρειαζομαστε αμυντικο,αλλα ας σκεφτουμε λιγο τι εχουν οι αντιπαλοι μας.Ο Γαυρος Ντα Κοστα,Σιοβα,Μποτια,Αυλωνιτη.Ο Βαζελος Τελαντερ,Ταυλαριδη,Κουτρουμπη,Σαντσεζ και η αεκ,Κολοβετσιο,Λαμπροπουλο,Αρθο,Τζανετοπουλο.Εμεις απο την αλλη εχουμε Κοστα,Τζαβελλα,Μαλεζα,Βιτορ.Με συγχωρειτε αλλα δεν βλεπω διαφορα ατομικης ποιοτητας αλλα μαλλον ομαδικης λειτουργιας.Την ιδια στιγμη μεσοεπιθετικα ο Βαζελος εχει Αμπειντ, Εβανγκελιστα και 2-3 που μπορουν να παιξουν εκει,ο Γαυρος Φορτουνη καιι Ντομινγκεζ,η αεκ Μπουανανοτε,Μανταλο και εμεις Πελκα.Πιστευετε ακομα οτι δεν ειναι πρωταιρεοτητα ο επιτελικος?