Εμένα το μυαλό μου πάει συνέχεια σε αυτόν της Partizan που έγινε μαλλιά κουβάρια με τους οπαδούςdimpaok4 έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 01:42 δεν νομιζω να εννοει λαρεντζακη οταν εχει γραφτει παντου , ολοι λενε έμμεσα η αμεσα οτι η μπομπα ειναι το 5αρι , το ευρω μου θα το πονταρω στην κρισιμη ημερομηνια 10 γεναρη που πρεπει να κλεισουν τα ροστερ στο νβα και θα κοπον καποιοι ,μην ξεχναμε οτι το πλανο για τον γκουνταιτις ηταν να ειναι εδω και του χρονου οταν μεχρι τωρα οι κοντοι εχουν υπογραψει μεχρι ιουνιο.
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- KalamarGiannis
είδα μολις το παρακάτω βιντεο του Χουγκάζ πέρσι στην Ισπανία. Εντυπωσιακός.
Τρομερό σουτ, είτε κάνει μακρινά ποστ, είτε στο τρίποντο - και δημιουργεί το χώρο του και έχει spotup shoot. Αν θυμάμαι καλά είχε κάπου 40% τρίποντο...
Τρομερό σουτ, είτε κάνει μακρινά ποστ, είτε στο τρίποντο - και δημιουργεί το χώρο του και έχει spotup shoot. Αν θυμάμαι καλά είχε κάπου 40% τρίποντο...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- Metagrafakias, palok
- Metagrafakias
Δεν νομιζω οτι ειναι η προτεραιοτητα τους οι σπουδες φιλε μου και πηγαν εκει....Patron έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:18 Και θα παρατήσει τις σπουδές του; Τι έτος είναι; Πόσα χρωστάει;
Πλεον τα κολλεγια αρχισαν και δινουν μεγαλα συμβολαια σε 18-20χρονους και δεν πανε τζαμπα, για αυτο πηγε και ολη αφροκρεμα εκει...
Πχ ο Ζουγρης καπου διαβασα για 500-600χιλ συμβολαιο..
Αν του δωσεις το ιδιο συμβολαιο εγγυημενο και πολυετες γιατι να μην αποφασισει να γυρισει στην πατριδα???
Έχω σκεφτεί κιεγω για τον Ζουγρη...Παρά πολύ καλός πέρυσι με το Περιστέρι,ξερει μπάσκετ,θα είναι πολύ καλή κίνηση....Metagrafakias έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:10 Λέτε να φέρει τον Ζουγρη;;
Στο κολλέγιο απ’οτι βλέπω δεν πολυπαιζει και είναι και το επόμενο 5αρι της Εθνικής…
Με ανάλογο συμβόλαιο που παίρνει στο NCAA μπορεί να πειστεί να γυρίσει…
Ζουγρής με 2.03 δεν τον λες και πεντάρι πάντως μακάρι βέβαια αλλά αν λένε για ξένο πεντάρι προφανώς δεν θα ήταν αυτός.
Πάλι την πατήσαμε με τον Χουγκάζ όπως με τον Ζαφείρη.
Το 2025 τον κλείσαμε το 2026 θα έρθει.
Πολύ πολύ καλή κίνηση ο Χουγκάζ.
- Metagrafakias
Oχι απλα τον λες 5αρι φιλε αλλα τον παραλες...Το παιδι εχει ολα τα στοιχεια να γινει 5αρι επιπεδου Ευρωλιγκας..Με τα σωματικα και αθλητικα προσοντα που εχει λιγη σημασια παιζει το υψος του..Οταν εχει κανει καριερα σαν 5αρι ο Χαινς με υψος 1.98,ο Ζουγρης φαινεται γιγαντας μπροστα του!!!fossa έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:59 Ζουγρής με 2.03 δεν τον λες και πεντάρι πάντως μακάρι βέβαια αλλά αν λένε για ξένο πεντάρι προφανώς δεν θα ήταν αυτός.
- Dimitris_L4
Ταιρικ Τζοουνς...τρελος κανονικος...αν βρεις τ κουμπι του ειναι πυρηνικο οπλο..boogeyman77 έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:22Εμένα το μυαλό μου πάει συνέχεια σε αυτόν της Partizan που έγινε μαλλιά κουβάρια με τους οπαδούςdimpaok4 έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 01:42 δεν νομιζω να εννοει λαρεντζακη οταν εχει γραφτει παντου , ολοι λενε έμμεσα η αμεσα οτι η μπομπα ειναι το 5αρι , το ευρω μου θα το πονταρω στην κρισιμη ημερομηνια 10 γεναρη που πρεπει να κλεισουν τα ροστερ στο νβα και θα κοπον καποιοι ,μην ξεχναμε οτι το πλανο για τον γκουνταιτις ηταν να ειναι εδω και του χρονου οταν μεχρι τωρα οι κοντοι εχουν υπογραψει μεχρι ιουνιο.
Μολις διαβασα οτι τον γλυκοιταζει κ ο γαυρος..
Δεν είχε λεφτά ούτε Τελης όπως ο Ιβαν που πήρε με δόσεις τον ζαφειρη?theo G4 έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 12:03 Πάλι την πατήσαμε με τον Χουγκάζ όπως με τον Ζαφείρη.
Θεέ μου τι έχουμε διαβάσει?
- kataramenos5
Την πατησαμε με τους μπατιρηδες.Φερε βασιλια των μαγιο
- These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 3):
- paokkerkir, elvetos giatros, Dillinger
Φίλε μου, κανένας νοήμων άνθρωπος δεν θα παρατήσει στη μέση τις σπουδές του για να πάρει τον ίδιο μισθό στην Ελλάδα, πολύ απλά γιατί στις ΗΠΑ θα πάρει κ πτυχίο που θα του ανοίξει ορίζοντες πέρα απο τη σύντομη μπασκετική του καριέρα, ενώ ταυτόχρονα μένει σε μια από τις πιο οργανωμένες χώρες του κόσμου. Εγώ θα ανησυχήσω πολύ αν πάρουμε Έλληνα παίκτη απο κολέγιο. Αυτό θα σημαίνει πως είτε πληρώσαμε τρελή υπεραξία είτε πως ο παίκτης έχει λάθος προτεραιότητες. Εξαίρεση θα μπορούσε να είναι μόνο κάποιος μαμόθρεφτος που του λείπει η Ελλάδα κ η οικογένεια του.Metagrafakias έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:44Δεν νομιζω οτι ειναι η προτεραιοτητα τους οι σπουδες φιλε μου και πηγαν εκει....Patron έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:18 Και θα παρατήσει τις σπουδές του; Τι έτος είναι; Πόσα χρωστάει;
Πλεον τα κολλεγια αρχισαν και δινουν μεγαλα συμβολαια σε 18-20χρονους και δεν πανε τζαμπα, για αυτο πηγε και ολη αφροκρεμα εκει...
Πχ ο Ζουγρης καπου διαβασα για 500-600χιλ συμβολαιο..
Αν του δωσεις το ιδιο συμβολαιο εγγυημενο και πολυετες γιατι να μην αποφασισει να γυρισει στην πατριδα???
- These users thanked the author thanente for the post:
- elvetos giatros
Όπως είπε και ο Κατσικάρης στον Σκουντή πριν λίγες μέρες ανησυχεί για το πού πάει το μπάσκετ απ'την άποψη ότι "η δεξαμενή των παικτών που διαλέγεις έχει μικρύνει" αφού προτιμούν από νέοι να φεύγουν στα κολέγια, υπάρχουν οι λίγκες κάτω απ'το NBA οπότε και η ποιότητα στην Ευρωλίγκα έχει πέσει λίγο. Βάλε και το γεγονός ότι οι προπονητές δεν μπορούν να δουλέψουν σε προπονήσεις αφού έχουν ματς και ταξίδια κάθε 2-3 μέρες, πάμε στο ατομικό παιχνίδι του παίκτη.
Έτσι μπορεί να περιμένουμε περισσότερα απ'όσα θα πρεπε από παίκτες απλά καλούς, μην απογοητευτούμε δηλαδή να το 'χουμε υπόψη κι αυτό.
Έτσι μπορεί να περιμένουμε περισσότερα απ'όσα θα πρεπε από παίκτες απλά καλούς, μην απογοητευτούμε δηλαδή να το 'χουμε υπόψη κι αυτό.
- Dimitris_L4
Δειτε την εκπομπη τν shot clock στο youtube...ο τιτλος ειναι "Φτιαχνουμε το ροστερ του ΠΑΟΚ της νεας εποχης"..λενε ενδιαφεροντα πραγματα κ κυριως ριχνουν στο τραπεζι αρκετους κολλεγιακους παιχτες ( και μη)... Τα παιδια ασχολουνται παρα πολυ με nba κ κολλεγια να πω..
Στην πρόταση που έλαβε από τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αρτούρας Γκουντάιτις, αποκαλύπτοντας πως προτίμησε να μείνει στη Ρίτας, παρά την δελεαστική προσφορά του Δικεφάλου.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Όταν προκύπτει μια τέτοια πρόταση, πάντα αρχίζεις να τη σκέφτεσαι, ίσως εκεί να είναι πιο ζεστά, περισσότερος ήλιος, διπλάσια χρήματα. Όμως συνειδητοποίησα ένα πράγμα. Το συναίσθημα που έχεις εδώ στο Βίλνιους δεν μπορείς ποτέ να το πουλήσεις ούτε να το χαρίσεις. Στη Ρίτας ξαναβρήκα την αληθινή μου αγάπη για το μπάσκετ.
Οι οπαδοί μας είναι κάτι απίστευτο. Η στήριξή τους, ακόμη και μετά από ήττες, το πάθος τους να ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα, αυτός είναι ο βασικός κινητήρας. Πήρα την απόφαση να μείνω με απόλυτα ήρεμη καρδιά και καθαρό μυαλό, γιατί αγαπώ να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Όταν προκύπτει μια τέτοια πρόταση, πάντα αρχίζεις να τη σκέφτεσαι, ίσως εκεί να είναι πιο ζεστά, περισσότερος ήλιος, διπλάσια χρήματα. Όμως συνειδητοποίησα ένα πράγμα. Το συναίσθημα που έχεις εδώ στο Βίλνιους δεν μπορείς ποτέ να το πουλήσεις ούτε να το χαρίσεις. Στη Ρίτας ξαναβρήκα την αληθινή μου αγάπη για το μπάσκετ.
Οι οπαδοί μας είναι κάτι απίστευτο. Η στήριξή τους, ακόμη και μετά από ήττες, το πάθος τους να ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα, αυτός είναι ο βασικός κινητήρας. Πήρα την απόφαση να μείνω με απόλυτα ήρεμη καρδιά και καθαρό μυαλό, γιατί αγαπώ να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας».
- KalamarGiannis
Αυτό που τριβιλίζει στο μυαλό μου από τώρα ως τον τελικό του Europe cup , είναι:
1) ΈΤΣΙ όπως είμαστε τώρα, και με την ομάδα κάπως να έχει δέσει , να έχει κάνει την κοιλιά της, να έχει ρολάρει τέλως πάντων...
έχουμε κάτι να φοβηθούμε από τις 2 ισπανικές;
ή έχουν να φοβούνται αυτοί τα δικά μας όπλα;
είναι 50-50 όπως φαινόταν πέρσι ότι δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε; και το χάσαμε από τη διαφορά ποιότητας στις λεπτομέρειες;
Τώρα με τους ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παίκτες που φέραμε, τη φλόγα του Μπέβερλι, την ψυχραιμία ενός Κομπιούτερ στον πάγκο, μήπως έχουμε ματσάρει πια και πάμε στα ίσα;
ή μας λείπουν πράγματα;
ας πούμε θεωρητικά αυτοί είναι καλύτεροι στο γρήγορο παιχνίδι;
Και 2)
αν γίνει το μπαμ με σοβαρή αναβάθμιση στο Center, τι ισχύει για την παραπάνω ισορροπία;
πάμε σαν ίσος ή πάμε σαν αουτσάϊντερ;
1) ΈΤΣΙ όπως είμαστε τώρα, και με την ομάδα κάπως να έχει δέσει , να έχει κάνει την κοιλιά της, να έχει ρολάρει τέλως πάντων...
έχουμε κάτι να φοβηθούμε από τις 2 ισπανικές;
ή έχουν να φοβούνται αυτοί τα δικά μας όπλα;
είναι 50-50 όπως φαινόταν πέρσι ότι δεν είχαμε τίποτα να φοβηθούμε; και το χάσαμε από τη διαφορά ποιότητας στις λεπτομέρειες;
Τώρα με τους ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παίκτες που φέραμε, τη φλόγα του Μπέβερλι, την ψυχραιμία ενός Κομπιούτερ στον πάγκο, μήπως έχουμε ματσάρει πια και πάμε στα ίσα;
ή μας λείπουν πράγματα;
ας πούμε θεωρητικά αυτοί είναι καλύτεροι στο γρήγορο παιχνίδι;
Και 2)
αν γίνει το μπαμ με σοβαρή αναβάθμιση στο Center, τι ισχύει για την παραπάνω ισορροπία;
πάμε σαν ίσος ή πάμε σαν αουτσάϊντερ;