Ο Ferrari που τελικά αποδείχτηκε και στην πράξη fiatthomas Murg έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 13:58 Μπορεί να θυμάμαι και λάθος αλλά νομίζω ότι υπήρξαν φωνές εδώ μέσα που ζητούσαν τον Κάργα και ήταν και ευχαριστημένοι με την απόκτησή του. Σίγουρα θυμάμαι πάντως ότι πολλοί ωρύονταν εδώ μέσα που μας είχε προλάβει η χάρτινη και πήρε τον Φερνάντες και τον Φαν Φέρτ από τον Βόλο. Κι έναν ακόμη αριστερό μπακ που νομίζω ότι στη συνέχεια πέρασε και από γειτονιά της πόλης.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, sakis_the_fraud
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Χαλαρά έπαιρνε φέτος με τόσο κακό Kedziora φανέλα σπίτι τουDemir έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 12:56 Καλά το χειρότερο είναι ότι διώξαμε τον μιχαι για να πάρουμε καργα ..
Ράφι επιπέδου συμπολίτη είναι ο Αντράντε. Άλλο εδώ πλέον διαβάζουμε μέχρι και για Σίμο Μήτογλου θα μου πεις.
Σοφή η μ@λ@κι@ σου που έλεγε και ο Γεωργίου...miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- These users thanked the author Hayate for the post (total 17):
- Ypnos, paokkerkir, Ally Samagoal, Azrael, Kabamaru11, Dimpatra, Nassos, astral, tolis14, Montrealiotis and 7 more users
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Η συνέχεια γνωστή
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 2):
- elvetos giatros, sakis_the_fraud
για ποιον λεμε;boogeyman77 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:39Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Η συνέχεια γνωστή![]()
Εμένα μου άρεσε ο Kevin Adrade όσο είδα από τα βίντεο. Ο παίκτης βρίσκεται σε άνοδο και δείχνει ότι έχει καλά physical και μια χαρά μπάλα παίζει για αμυντικός, έχει και agility, δε μου φαίνεται ταγάρι. Γενικά δεν είμαι θετικός στις αγορές από τις φουσκωμένες αγορές, όπως τς Ρωσίας. Βέβαια, λόγω του πολέμου, είναι λιγότερο φουσκωμένη τελευταία, και κυρίως λογω του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού των ομάδων τους. Ο συγκεκριμένος μου άρεσε και είναι 26.5 ετών, για κεντρικός αμυντικός πολύ καλή ηλικία, σίγουρα τακτικά θα τον βελτιώσει ο Ραζβαν.
Καλό θα ήταν όμως να πάρουν 2 τέτοιους παίκτες, γιατί μπορεί να βγει ο 1 από τους 2. Κακά τα ψέμματα, το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι υψηλό, και συχνά το υποτιμούν, μανατζερ, σκάουτερ, τεχνικοί διευθυντές.
Καλό θα ήταν όμως να πάρουν 2 τέτοιους παίκτες, γιατί μπορεί να βγει ο 1 από τους 2. Κακά τα ψέμματα, το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι υψηλό, και συχνά το υποτιμούν, μανατζερ, σκάουτερ, τεχνικοί διευθυντές.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Το τι ράφι είναι ο καθένας φαίνεται στο χόρτο!DaVinci έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:38 Ράφι επιπέδου συμπολίτη είναι ο Αντράντε. Άλλο εδώ πλέον διαβάζουμε μέχρι και για Σίμο Μήτογλου θα μου πεις.
Είδαμε και κάποιες χρηματιστηριακές αξίες των 8 - 10 και 11 εκατομμυρίων ( Marcos Antonio Chalov Jonny) αλλά και κάποιες που παρέπεμπαν σε χαμηλό ράφι και βγήκαν λίρα εκατό ( Rodriguez Mak Schwab)
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- eorptol1
- paokkerkir
Κουράσατε Χριστουγεννιάτικαmiketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 7):
- Hayate, Ally Samagoal, Azrael, Ορτζονικίδης, paokspren, Maklaz, Χωρικός
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Fernando Varelamargas έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:44για ποιον λεμε;boogeyman77 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:39Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Η συνέχεια γνωστή![]()
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- margas
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Εμένα και τα τρία στόπερ που ακούστηκαν από Ρωσία,μου αρέσουν.vs40 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:45 Εμένα μου άρεσε ο Kevin Adrade όσο είδα από τα βίντεο. Ο παίκτης βρίσκεται σε άνοδο και δείχνει ότι έχει καλά physical και μια χαρά μπάλα παίζει για αμυντικός, έχει και agility, δε μου φαίνεται ταγάρι. Γενικά δεν είμαι θετικός στις αγορές από τις φουσκωμένες αγορές, όπως τς Ρωσίας. Βέβαια, λόγω του πολέμου, είναι λιγότερο φουσκωμένη τελευταία, και κυρίως λογω του Ευρωπαϊκού αποκλεισμού των ομάδων τους. Ο συγκεκριμένος μου άρεσε και είναι 26.5 ετών, για κεντρικός αμυντικός πολύ καλή ηλικία, σίγουρα τακτικά θα τον βελτιώσει ο Ραζβαν.
Αν μπορέσουμε να φέρουμε έναν από τους τρείς τον Γενάρη και να προχωρήσουμε τις συζητήσεις για έναν ακόμα το καλοκαίρι,θα είναι το ιδεατό.
Μη ξεχνάμε πως το καλοκαίρι ο μόνος σίγουρος είναι ο Μιχαηλίδης.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Μια χαρά για rotation είναι ο Μήτογλου.DaVinci έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:38 Ράφι επιπέδου συμπολίτη είναι ο Αντράντε. Άλλο εδώ πλέον διαβάζουμε μέχρι και για Σίμο Μήτογλου θα μου πεις.
Χρειάζεσαι σκληράδα σαν ομάδα και φυσικά ελληνικό στοιχείο. Δεν γίνεται να έχεις τέσσερις Μπαρέζι
-
black death
Αυτη η μπαλτικα πάντως εχει φαει 7 γκολ σε 18 ματς και ο κολομβιανος εχει το τεταρτο rating απο σεντερ μπακ στο πρωταθλημα.
- These users thanked the author black death for the post:
- sakis_the_fraud
Πόσα πρέπει να δώσει για να γουστάρεις?miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 3):
- elvetos giatros, Ally Samagoal, eorptol1
Φερνάντεζboogeyman77 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:30Ο Ferrari που τελικά αποδείχτηκε και στην πράξη fiatthomas Murg έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 13:58 Μπορεί να θυμάμαι και λάθος αλλά νομίζω ότι υπήρξαν φωνές εδώ μέσα που ζητούσαν τον Κάργα και ήταν και ευχαριστημένοι με την απόκτησή του. Σίγουρα θυμάμαι πάντως ότι πολλοί ωρύονταν εδώ μέσα που μας είχε προλάβει η χάρτινη και πήρε τον Φερνάντες και τον Φαν Φέρτ από τον Βόλο. Κι έναν ακόμη αριστερό μπακ που νομίζω ότι στη συνέχεια πέρασε και από γειτονιά της πόλης.
Φαν Φερτ
Φεράρι
Τα τρία Φου.
- These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
- eorptol1, sakis_the_fraud