Α μπραβοtheo-drama έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 13:22 Ε εντάξει εννοούσε Γιουγκοσλαβους![]()
![]()
Παιδιά χρόνια πολλά κ με Υγεία....
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
namisenoiazei
Το είχα αναφέρει και εγώ παλαιότερα , είναι δύσκολο να μείνει ο Γιακουμάκης μετά το καλοκαίρι . Ο μισθός του είναι 3.3 εκατομ. δολάρια και η ρήτρα του είναι 5 εκ. Όσο καλός και αν είναι ο παίκτης και να ταιριάζει στην ομάδα (που είναι) δε νομίζω να δώσει η Γκοντσάρεβα ή ο Ιβάν τόσο πολλά λεφτά για έναν παίκτη 31 χρονών , ειδικά αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημαtrianta76 έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 10:46 Δε νομίζω ότι μπορούμε να τον κρατήσουμε πέρα από το καλοκαίρι με τεράστιο συμβόλαιο μέχρι το 28 και σχεδόν ένα 10αρικο αγορά στην Κρουζ Αζουλ.Ελπίζω να μη του γυρίσουν τα μυαλά γιατί διαβάζω κάτι για ομίλους Πατσούκα και μέτοχο με καμιά 50αρια δισ
- These users thanked the author namisenoiazei for the post:
- Ettien26
-
Developer4
Xρόνια πολλά παιδιά, με υγεία και χαρές για εσάς και τις οικογενειές σας!!!
Προσωπικά ούτε εγώ πίστευω ότι θα τεθεί τώρα θέμα Γιακουμάκη, δεν υπάρχει τίποτα πρακτικά πέρα από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που να δείχνει κάτι... Το αντίθετο για πολύ συγκεκριμένους και σοβαρούς λόγους που ήδη έχουν αναφέρει άλλοι...
Βέβαια Π.Α.Ο.Κ. είσαι και κλασικά όλα τα κουφά μπορούν να συμβούν σε εμάς, αλλά πραγματικά δεν το πιστεύω... Βάσει λογικής δεν προκύπτει από πουθενά... Το καλοκαίρι αλλάζει η κουβέντα και ξεκινά από νέα βάση, αλλά για τώρα νομίζω είμαστε safe...
Όσον αφορά τα εξτρέμ, τον Μπερνάρντ που ακούστηκε από εδώ και από εκεί (χωρίς να γνωρίζω αν έχει βάση), θα τον ήθελα... Δεδομένη ποιότητα, άμεση προσαρμογή, 2-3 χρόνια μπάλα τα έχει ακόμα, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και για παραπάνω από 1 θέσεις... Δεν ξέρω τι συμβόλαιο θα χρειάζοταν, αλλά αν σκεφτείς ότι ακούστηκε ακόμα και για Κομπότη, θεωρώ θα μπορούσε να γίνει η δουλειά...
Προσωπικά ούτε εγώ πίστευω ότι θα τεθεί τώρα θέμα Γιακουμάκη, δεν υπάρχει τίποτα πρακτικά πέρα από τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που να δείχνει κάτι... Το αντίθετο για πολύ συγκεκριμένους και σοβαρούς λόγους που ήδη έχουν αναφέρει άλλοι...
Βέβαια Π.Α.Ο.Κ. είσαι και κλασικά όλα τα κουφά μπορούν να συμβούν σε εμάς, αλλά πραγματικά δεν το πιστεύω... Βάσει λογικής δεν προκύπτει από πουθενά... Το καλοκαίρι αλλάζει η κουβέντα και ξεκινά από νέα βάση, αλλά για τώρα νομίζω είμαστε safe...
Όσον αφορά τα εξτρέμ, τον Μπερνάρντ που ακούστηκε από εδώ και από εκεί (χωρίς να γνωρίζω αν έχει βάση), θα τον ήθελα... Δεδομένη ποιότητα, άμεση προσαρμογή, 2-3 χρόνια μπάλα τα έχει ακόμα, σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και για παραπάνω από 1 θέσεις... Δεν ξέρω τι συμβόλαιο θα χρειάζοταν, αλλά αν σκεφτείς ότι ακούστηκε ακόμα και για Κομπότη, θεωρώ θα μπορούσε να γίνει η δουλειά...
Ο Γιακουμάκης ξέρει ότι αυτά τα λεφτά στην Ευρώπη αποκλείεται να τα ξαναβρεί, αν θέλει να κάτσει προφανώς θα αρκεστεί σε λιγότερα άλλος θα ξαναπάει Μεξικό να τον μισούν οι συμπαίκτες του.
Εγώ νομίζω θέλει να κάτσει
Εγώ νομίζω θέλει να κάτσει
- These users thanked the author Tolaros for the post:
- elvetos giatros
Επίσης η οβιεδο πάνω από 2εκ δεν έχει δώσει για μεταγραφεί παίκτη την τελευταία 25ετια, θα καλύψει τα 5 ή 10εκ ρήτρα;
Πιο λογικό να ψηλιαστικαν οι Μεξικάνοι ότι αν τα βρουμε με τον παίκτη, αυτοί θα έχουν το προβλήμα γιατί θα εχουν 2.7εκ ευρώ το χρόνο (τα δολλαρια) εκτός ρόστερ, με πακτη να πιέζει για συμφωνία.
Με τα 1,8εκ που παίρνει ο Γιακουμάκης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας επιθετικος στο πρωτάθλημα και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Πιο λογικό να ψηλιαστικαν οι Μεξικάνοι ότι αν τα βρουμε με τον παίκτη, αυτοί θα έχουν το προβλήμα γιατί θα εχουν 2.7εκ ευρώ το χρόνο (τα δολλαρια) εκτός ρόστερ, με πακτη να πιέζει για συμφωνία.
Με τα 1,8εκ που παίρνει ο Γιακουμάκης είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας επιθετικος στο πρωτάθλημα και στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Мир for the post:
- Kabamaru11
Εβαλα στο chatgpt το ερώτημα : συγκρινε τους ποοσφαιριστες Vanja Drkusic με Strahinja Erakovic
[](https://www.transfermarkt.world/vana-dr ... hatgpt.com)
## Βασικό προφίλ
| Παίκτης | Θέση | Πόδι | Ύψος | Ηλικία | Ομάδα | Market value (TM) |
| ------------------ | ------ | ---- | ---- | ------ | ----- | ----------------- |
| Vanja Drkušić | Στόπερ | Δεξί | 1,86 | 26 | Zenit | €4,0m |
| Strahinja Eraković | Στόπερ | Δεξί | 1,86 | 24 | Zenit | €7,5m |
Πηγή προφίλ, Transfermarkt. ([Transfermarkt][1])
## Σύγκριση με αριθμούς (σεζόν 2025/26, FotMob)
**Συμμετοχή στο build up**
* Πάσες επιτυχημένες: Drkušić 556 με 87,3%, Eraković 395 με 91,4% (ο Eraković πιο “καθαρός” πασέρ). ([FotMob][2])
* Μακρινές μπάλες ακριβείς: Drkušić 49 με 52,7%, Eraković 19 με 59,4% (ο Eraković πιο εύστοχος, ο Drkušić μεγαλύτερος όγκος). ([FotMob][2])
**Μονομαχίες και άμυνα**
* Μονομαχίες κερδισμένες: 68,6% Drkušić, 68,2% Eraković (πολύ κοντά). ([FotMob][2])
* Εναέριες μονομαχίες κερδισμένες: 74,6% Drkušić, 65,9% Eraković (καθαρό προβάδισμα Drkušić στον αέρα). ([FotMob][2])
* Tackles (ανά 90’ περίπου, από τα λεπτά τους): Drkušić ~1,39, Eraković ~1,13. ([FotMob][2])
* Interceptions (ανά 90’ περίπου): Drkušić ~0,61, Eraković ~0,85 (ο Eraković “διαβάζει” πιο πολύ για κοψίματα). ([FotMob][2])
**Πειθαρχία**
* Κίτρινες: Drkušić 2, Eraković 1 (μικρή διαφορά). ([FotMob][2])
## Τι “τύπος” στόπερ φαίνεται ο καθένας
**Drkušić**
* Πιο δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις (win rate στον αέρα αισθητά καλύτερο).
* Κάνει δουλειά σε άμυνα περιοχής, σέντρες, δεύτερες μπάλες.
**Eraković**
* Πιο ασφαλής στην κυκλοφορία (υψηλότερο ποσοστό πάσας, καλύτερη ακρίβεια στις μακρινές).
* Πιο “anticipation” αμυντικά (περισσότερα interceptions ανά 90).
* Σε προφίλ WhoScored εμφανίζεται δυνατός στο passing, με αδυναμία τα aerial duels, κάτι που ταιριάζει με τη διαφορά win rate στον αέρα. ([WhoScored][3])
## Γρήγορο συμπέρασμα
* Αν θες στόπερ για μάχες, σέντρες, δυνατές στατικές φάσεις, Drkušić.
* Αν θες στόπερ για build up, πιο “καθαρή” πρώτη πάσα και καλύτερο διάβασμα για κοψίματα, Eraković.
Αν μου πεις τι ζητάς (δεξί στόπερ σε δίδυμο, ψηλή γραμμή ή χαμηλά, παιχνίδι κατοχής ή άμεσο), σου λέω ποιος ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου.
[1]: https://www.transfermarkt.com/vanja-drk ... hatgpt.com "Vanja Drkusic - Player profile 25/26"
[2]: https://www.fotmob.com/players/955204/vanja-drkusic "Vanja Drkusic - stats, career and market value"
[3]: https://www.whoscored.com/players/40425 ... hatgpt.com "Strahinja Erakovic Football Statistics"
## Βασικό προφίλ
| ------------------ | ------ | ---- | ---- | ------ | ----- | ----------------- |
* Πάσες επιτυχημένες: Drkušić 556 με 87,3%, Eraković 395 με 91,4% (ο Eraković πιο “καθαρός” πασέρ). ([FotMob][2])
* Μακρινές μπάλες ακριβείς: Drkušić 49 με 52,7%, Eraković 19 με 59,4% (ο Eraković πιο εύστοχος, ο Drkušić μεγαλύτερος όγκος). ([FotMob][2])
**Μονομαχίες και άμυνα**
* Μονομαχίες κερδισμένες: 68,6% Drkušić, 68,2% Eraković (πολύ κοντά). ([FotMob][2])
* Εναέριες μονομαχίες κερδισμένες: 74,6% Drkušić, 65,9% Eraković (καθαρό προβάδισμα Drkušić στον αέρα). ([FotMob][2])
* Tackles (ανά 90’ περίπου, από τα λεπτά τους): Drkušić ~1,39, Eraković ~1,13. ([FotMob][2])
* Interceptions (ανά 90’ περίπου): Drkušić ~0,61, Eraković ~0,85 (ο Eraković “διαβάζει” πιο πολύ για κοψίματα). ([FotMob][2])
**Πειθαρχία**
**Drkušić**
* Πιο δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις (win rate στον αέρα αισθητά καλύτερο).
**Eraković**
* Πιο ασφαλής στην κυκλοφορία (υψηλότερο ποσοστό πάσας, καλύτερη ακρίβεια στις μακρινές).
* Σε προφίλ WhoScored εμφανίζεται δυνατός στο passing, με αδυναμία τα aerial duels, κάτι που ταιριάζει με τη διαφορά win rate στον αέρα. ([WhoScored][3])
## Γρήγορο συμπέρασμα
* Αν θες στόπερ για build up, πιο “καθαρή” πρώτη πάσα και καλύτερο διάβασμα για κοψίματα, Eraković.
Αν μου πεις τι ζητάς (δεξί στόπερ σε δίδυμο, ψηλή γραμμή ή χαμηλά, παιχνίδι κατοχής ή άμεσο), σου λέω ποιος ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου.
[1]: https://www.transfermarkt.com/vanja-drk ... hatgpt.com "Vanja Drkusic - Player profile 25/26"
[2]: https://www.fotmob.com/players/955204/vanja-drkusic "Vanja Drkusic - stats, career and market value"
[3]: https://www.whoscored.com/players/40425 ... hatgpt.com "Strahinja Erakovic Football Statistics"
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η ρήτρα είναι 5εκ.
Αν θες τα σκας και τελειώνει εκεί η συζήτηση.
Αν θες τα σκας και τελειώνει εκεί η συζήτηση.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Kabamaru11
- Kabamaru11
@mpane76 Ωραια η αναλυση σου,αν με ρωτουσες Σερβο με κλειστα ματια,αλλα υπολογιζοντας τον Μιχαηλιδη για παρτενερ του η ακομα κ τον Κεντζιορα θα διαλεγα Σλοβενο.Μας λειπουν τα στοιχεια του.
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους και χαρές.
Πια εάν ένας παίκτης θέλει ή δεν θέλεις από αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό μια μεταγραφή.
Οι αθουλίτες ή θα μείνουν να πληρώνουν 2,8μ ή θα πάρουν όσα συμφωνησουν με τη Μαρία και τέλος. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
5μ δεν θα δώσεις γιατί απλά ή λογική λέει ότι θα τον πάρεις και με λιγότερα.
2? 2,5? 3? Δεν ξέρω, αλλά καλό θα είναι να τελειώσει άμεσα η ιστορία και να μην γίνει σήριαλ.
Σέντερ μπακ εγώ προτιμώ το Σλοβένο.
Θέλουμε λίγο ζόρι πίσω και δύναμη στα ψηλά. Παιχνίδι ας κάνει άλλος.
Τώρα για τις άλλες θέσεις, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να έρθουν από τώρα ο Μητσος και ο Τσάπρας, αν δεν γίνεται ας τους κλείσουν για το καλοκαίρι.
Αριστερό εξτρεμ θα χρειαστεί.
Πια εάν ένας παίκτης θέλει ή δεν θέλεις από αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό μια μεταγραφή.
Οι αθουλίτες ή θα μείνουν να πληρώνουν 2,8μ ή θα πάρουν όσα συμφωνησουν με τη Μαρία και τέλος. Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
5μ δεν θα δώσεις γιατί απλά ή λογική λέει ότι θα τον πάρεις και με λιγότερα.
2? 2,5? 3? Δεν ξέρω, αλλά καλό θα είναι να τελειώσει άμεσα η ιστορία και να μην γίνει σήριαλ.
Σέντερ μπακ εγώ προτιμώ το Σλοβένο.
Θέλουμε λίγο ζόρι πίσω και δύναμη στα ψηλά. Παιχνίδι ας κάνει άλλος.
Τώρα για τις άλλες θέσεις, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να έρθουν από τώρα ο Μητσος και ο Τσάπρας, αν δεν γίνεται ας τους κλείσουν για το καλοκαίρι.
Αριστερό εξτρεμ θα χρειαστεί.
Ε καλά ούτε 5 αξίζει ο Γιακουμάκης ούτε 3. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει πολλές υπεραξίες και σκάσαμε μέχρι να τελειώσουν τα συμβόλαια και να φύγουν. Ακριβώς γιατί δεν έβρισκαν αλλού να πάνε ούτε καν με παραπλήσια χρήματα. Έχουν περάσει οι εποχές που ο ΠΑΟΚ πετούσε λεφτά. Πολύ καλός παίκτης αλλά όχι για 5 εκ αγορά. Δεν είναι και κάνα ταλέντο ανερχόμενο. Εδώ ο γαβρος βρήκε ελ καμπι με 600 χιλ από την αραβια. Έχει κάνει έξυπνες κινήσεις το τμήμα scouting .
Ακριβώς. Και οι ίδιοι ξέρουν ότι ούτε 5 ούτε 4 θα πάρουν.
Απλά ο παίκτης έχει δέσει, θέλει να μείνει, και είναι και Έλληνας.
Θα μείνει πιστεύω.
Τώρα με πόσα, δεν ξέρω. Όλοι θα κάνουν λίγο πίσω και θα βρεθεί λύση.
Απλά ο παίκτης έχει δέσει, θέλει να μείνει, και είναι και Έλληνας.
Θα μείνει πιστεύω.
Τώρα με πόσα, δεν ξέρω. Όλοι θα κάνουν λίγο πίσω και θα βρεθεί λύση.
- These users thanked the author bane1980 for the post:
- sakis_the_fraud
-
Xlapatsas4
Αν θέλουν μπορούμε να τους δώσουμε 10 μύρια πέσος
- These users thanked the author Xlapatsas4 for the post:
- Ypnos
Επιβεβαιώνεται ουσιαστικά αυτό που μόλις χθες έγραψα. Ότι μιλάμε για δύο πολύ καλούς παίκτες. Ο Ντρουκ είναι καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ ο Ερακ είναι πιο ολοκληρωμένος αμυντικός και από κει και πέρα εξαρτάται τι ψάχνουμε εμείς. Κανείς από τους δύο δεν με χαλάει.mpane76 έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 14:54 Εβαλα στο chatgpt το ερώτημα : συγκρινε τους ποοσφαιριστες Vanja Drkusic με Strahinja Erakovic
## Βασικό προφίλ
**Μονομαχίες και άμυνα**
**Πειθαρχία**
**Drkušić**
**Eraković**
## Γρήγορο συμπέρασμα
- Montrealiotis
Εγώ πιστεύω ότι ο Γιακουμάκης ήρθε για να μείνει χωρίς ρήτρες κλπ. Αυτοί δεν τον θέλουν και έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο. Αυτός δεν θέλει να μείνει εκεί. Αν πάρουν κανένα εκατομμύριο ευχαριστημένοι να είναι
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- Dimitris_L4, sakis_the_fraud