Προπονητικό κέντρο Θέρμης
-
Psagmenos4
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Μια χαρά οπότε. Λογικά δεν θα είναι έτοιμο το 26 αλλά από αρχές 27 θα μπει η πρώτη ομάδα
- ΑποστόληςΑ
-
Psagmenos4
Δεν είμαι σίγουρος νομίζω ναι ,αλλά γι αυτό θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο . Πρώτος στόχος είναι να μπει η πρώτη ομάδα, λέγανε για 26 λογικά δεν θα προλάβουν οπότε πιστεύω το 27 θα είμαστε μεσα .
- Kabamaru11
Η λεξη υπομονη ειναι αυτη που σιχαινομαστε σαν λαος αλλα την εχουμε σε μεγαλο βαθμο (σε αντιθεση με αλλους),καναμε τρελη υπομονη για να φτασουμε εδω που φτασαμε (με τιτλους),θα κανουμε υπομονη για το γηπεδο,θα κανουμε υπομονη για το προπονητικο κεντρο,θα κανουμε υπομονη και για την ΚΑΕ.
Εχουμε μπει σε μια απιστευτα καλη εποχη για τον συλλογο μας,υπομονη κ απλως ας κατσουμε να απολαυσουμε να μεγαλωνουμε μερα με την μερα.
Εχουμε μπει σε μια απιστευτα καλη εποχη για τον συλλογο μας,υπομονη κ απλως ας κατσουμε να απολαυσουμε να μεγαλωνουμε μερα με την μερα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- SCIFO, iremidynami 4+, Montrealiotis, ΚΩΣΤΑΣ2019
Κάποια στιγμή καμπαμαρου και οι πολεμιστές πρέπει να ξεκουραστούν. Πολλές δεκατίες μάχες πόνοι πικρά. Ε ας απολαύσουμε και εμείς επιτέλους έναν ΠΑΟΚ γίγαντα παντού πλέον. Νομίζω ότι το αξίζουμε ως λαός. Και χαιρόμαστε που τα νέα τα παιδιά δεν θα χρειαστεί να ζήσουν τα σκατα που φάγαμε εμείς. Αρκεί να μην ξεχάσουν ότι ΠΑΟΚ σημαίνει πόνος προσφυγιά και πολλή δουλειά. Σε αυτό τον σύλλογο που αγκάλιασε πρόσφυγες ντόπιους και μετανάστες δεν χαρίστηκε τίποτα. Γι αυτό και γράφαμε να μη δίνετε σημασία στα τρολ. Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον ένα σκασμό λεφτά σε όλα τα αθλήματα δεν μπορεί να είναι αιτία εμφυλίου. Απομονώστε τα τρολ και τους εγκάθετους.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 6):
- Kabamaru11, Friedrich von Friedhof, SCIFO, Montrealiotis, dim72, ΚΩΣΤΑΣ2019