Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αυτό που λες δεν ισχύειPolichni1926 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 21:01ο δανεισμός μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή απλά σου πληρώνουν αντίτιμο που έχει συμφωνηθεί εξ´αρχηςPsagmenos4 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 20:56 Πολύ καλή η πίεση των μεξικάνων γισ να πληρώσουμε την ρήτρα 5 εκατομμυρίων χωρίς να βγάλουμε αχνά.
Ωστόσο νομίζω ότι για να σπάσει δανεισμός πρέπει να συμφωνούν και οι 3 πλευρές
Διόρθωση αν μου επιτρέπεις, ήθελε να φύγει και τότε από Ρωσία και να πάει στον Ερυθρό Αστέρα, βρέθηκε τρόπος να γίνει αυτό με την Ζενίτ, όπου όντως πήγε εκεί δανεικός αλλά δεν έμεινε.Panostas1995 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 22:03Τα λεφτά για τον Σλοβάκο τα δίναμε και τότε ( έτσι έλεγαν), απλά αυτός επέλεξε να πάει στη Ζενίτ.... λογικό θα πω εγώ ...τώρα μάλλον είναι πάλι διαθέσιμος και κάνουμε κίνηση....τίποτα από όλα αυτά δεν μου δείχνει κακό σχεδιασμό...joshua έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 19:26 Δηλαδή εμείς ενδιαφερομασταν πριν 2 χρόνια για τον Σλοβενο. Δεν δώσαμε τοτε τα λεφτά που ήθελε η ομαδα του, πεταξαμε 2 και βάλε μυρια για Κολει,Βιετεσκα,αφού ούτε τα 2 για Χατζηδιάκο διναμε και τωρα επιστρέφουμε να αναγνωρίσουμε το λάθος μας;
Αντίστοιχα μπορώ να πω για τον Μειτε που δεν πήραμε περσι,πετάξαμε 1,2 μυρια για Μπακαγιοκο για να τον πάρουμε φέτος.
Κατά τα άλλα όλα.καλα στον μεταγρσφικο σχεδιασμό...Τουλάχιστον έστω και αργά μαθαίνουμε...
Η ομάδα από το καλοκαίρι που μπήκε ο Βιερίνια στη διοίκηση έχει φέρει ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ ποδοσφαιριστές με βιογραφικό , το αν θα βγει η κάθε μεταγραφή μπορεί να εξαρτάται από χιλιάδες πράγματα...
Και για τον χατζηδιακο είχε βγει οτι ήθελε εγγυήσεις, οτι θα είναι βασικος, που του της έδωσε η Κοπεγχάγη. Δε νομίζω οτι υπαρχει κάποιος που θεωρεί οτι δουλεύουν ολα καλά στη διοίκηση, αλλά ας μην τους φορτώνουμε και το προπατορικο αμάρτημα. Φέτος έγιναν κάποια βήματα, με την πρόσληψη επαγγελματιών, οι οποιοι ευελπιστώ να ακούγονται.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- sakis_the_fraud
- navigator11
Ο Γιακούμ θα κλοτσήσει στα 31 του τη μοναδική ευκαιρία του για επαναπατρισμό σε μια ομάδα κανονική - την πιο σοβαρή, λέω εγώ, από καθαρά ποδοσφαιρική οπτική, παρά τα όποια στραβά κι ανάποδά της - για να βολοδέρνει σε ένα αδιαμφισβήτητα ανώτερο πρωτάθλημα, που σχεδόν σίγουρα δεν πρόκειται να του ξεκλειδώσει κάποια καλύτερη επαγγελματική προοπτική. Έγινε.
Εγω παντως βλεπω οτι φετος εχουμε κανει πολυ σοβαρες/καλες μεταγραφες ασχετα αν δεν βγηκαν ολοι(βλ. Τειλορ,Ιβανουσετς). Καλυψαμε ολα τα κενα μας;; Οχι. Καναμε τις καλυτερες δυνατες μεταγραφες;; Οχι.
Ωστοσο φαινεται οτι πλεον επικρατει μια διαφορετικη λογικη και κοιταμε με καλυτερα κριτηρια. Αυτο προσωπικα με γεμιζει αισιοδοξια για την συνεχεια.
Προφανως παντα θα υπαρχουν και αστοχιες και κενα, αλλα γενικα φαινεται πως ειμαστε σε πολυ καλο δρομο οποτε προτεινω να δειξουμε λιγο περισσοτερη εμπιστοσυνη στην διοικηση απο εδω και περα.
Ωστοσο φαινεται οτι πλεον επικρατει μια διαφορετικη λογικη και κοιταμε με καλυτερα κριτηρια. Αυτο προσωπικα με γεμιζει αισιοδοξια για την συνεχεια.
Προφανως παντα θα υπαρχουν και αστοχιες και κενα, αλλα γενικα φαινεται πως ειμαστε σε πολυ καλο δρομο οποτε προτεινω να δειξουμε λιγο περισσοτερη εμπιστοσυνη στην διοικηση απο εδω και περα.
Καλά τόσα σίριαλ γύρισαν οι Μεξικάνοι, σε αυτό θα κολλήσουν. Εγώ το εκλαμβάνω ως διαπραγματευτικό παιχνίδι για το καλοκαίρι.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Kabamaru11, sakis_the_fraud
Μάγκες τσάμπα σκάτε. Ότι και να ισχύει, το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι ή δίνουν τα 5 χαρτιά ή πάνε σε διαπραγμάτευση από το μηδέν και κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει.
- Jean Valjean
Respect φίλε!Γερασίμου έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 21:00 Φέτος τα Χριστούγεννα ας γίνει μία ιδιόμορφη συνάντηση του Κάρολου Ντίκενς με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, για να μην παγώσει στον δρόμο το κοριτσάκι με τα σπίρτα, για να μπει ο μολυβένιος στρατιώτης στο σπίτι κάθε φτωχού ή ορφανού παιδιού και για να γίνει καλά ο μικρός Τίμμυ.
Να μπει στο σπίτι μας το Πνεύμα των παρελθόντων, των παρόντων και των μελλοντικών Χριστουγέννων, για να ακουστεί χτύπος στην πόρτα και να ακουστεί κουδούνισμα στο τηλέφωνο των παππούδων και των γιαγιάδων που μόνοι στο σπίτι στρέφουν το βλέμμα τους προς αυτά. Για να μπει ένα ζεστό πιάτο καλού φαγητού σε μια οικογένεια που τα περσινά Χριστούγεννα δεν μπόρεσε να το απολαύσει.
Αυτές θα είναι οι καλύτερες μεταγραφές του χειμώνα.
Καλά Χριστούγεννα. Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα.
Καλά Χριστουγεννα με Αγάπη και Ειρήνη!
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- Γερασίμου
- Jean Valjean
Αν ζούσε θα είχε μια βάση καθώς μάλλον ψάχνουμε για γλυπτη να κάνει το άγαλμα του Τάισον!Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 20:07 Αν είναι τόσο έγκυρες οι πηγές πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Γιαννούλη Χαλεπά παρά τον Δημήτρη Γιαννούλη.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- zaffodb
-
Xlapatsas4
Καλα Χριστούγεννα μάγκες! Υγεία, χαρά και ευτυχία εύχομαι σε όλους.
ΥΓ4: και μεταγραφάρες
ΥΓ4: και μεταγραφάρες
Είμαι σίγουρος ότι με τον επαναπατρισμό το παιδί είχε τις βλέψεις του και για το Μουντιάλ, πίσω φυσικά από τον αδιαμφισβήτητο Παυλίδη. Αλλά το δίδυμο της επιτυχίας Mak - Gand [Μάκης + Γκάνταλφ]navigator11 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 22:41 Ο Γιακούμ θα κλοτσήσει στα 31 του τη μοναδική ευκαιρία του για επαναπατρισμό σε μια ομάδα κανονική - την πιο σοβαρή, λέω εγώ, από καθαρά ποδοσφαιρική οπτική, παρά τα όποια στραβά κι ανάποδά της - για να βολοδέρνει σε ένα αδιαμφισβήτητα ανώτερο πρωτάθλημα, που σχεδόν σίγουρα δεν πρόκειται να του ξεκλειδώσει κάποια καλύτερη επαγγελματική προοπτική. Έγινε.
- These users thanked the author GEOL for the post:
- navigator11
- navigator11
Ισχύει. Αλλά ούτως ή άλλως πατωσε η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας, οπότε ό,τι βλέψεις και προσδοκίες κι αν είχε ...