Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από nunies4 »

embuji έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 09:09
makispaspartou έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 09:05
Το πακέτο Τσαπρας Κωστή δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή απλά βγήκε για να μετριάσει την απογοήτευση από Γερεμεγιεφ
Σε αυτο αναφερθηκε ο Τσαρλυ και ειπε οτι ειναι κλεισμενοι κατα 99% ζελα και απλα ηταν για να μην γαυγισει περισσοτερο ο κοσμος. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ο Τσαπρας ομως ψηνεται περισσοτερο για ΠΑΟΚ. Θα γουσταρα γιατι και ο Σαστρε τελειωνει το συμβολαιο του οποτε θα ηταν κουτι να ερθει.

Σκεψου τωρα στις μπαντες να εχεις απο την μια τον κοκακια την πουλεναρα τον Κεννυ και απο πισω Τσαπρα και απο τα αριστερα Γιαννουλη και απο πισω τον Μπαμπα που θα μπορει να διαχειριστει το κορμι του και τις πλεον περιορισμενες δυναμεις του. Αυτο ναι εχω κλεισει στα μπακ κυριλε για μια 3ετια.
Για τον Τσαπρα ειδικα, χθες σε εκπομπη ρεπορτερ του ΠΑΟΚ στο ραδιο, απο τον σοβαροτατο συμπαρουσιαστη του, υπηρξαν ξεκαθαρα υπονοουμενα οτι ο Τσαπρας εχει πολυ συγκεκριμενη προτιμηση για το που θελει να παει (προφανως εννοουσε τον ΠΑΟΚ) και πιεζει προς σε αυτη την κατευθυνση. Συζητουσαν το γιατι δεν παιζει το ονομα του στα ρεπορταζ του βαζελου ενω αντιστοιχα παιζει του Βηχου και του Κωστη.
These users thanked the author nunies4 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Montrealiotis έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 21:08
jibbie έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:58
Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:28 Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
Σκουλος φίλε, GNTM.
Αστα αυτά, καμία ανάλυση κάνε μας
Μια χαρά θα πω δεδομένης της τωρινής κατάστασης στα στόπερ. Εχει ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία, είναι πιο γρήγορος απ τα υπάρχοντα στόπερ που θα βοηθήσει σε αμυντικό transition, και νομίζω για άμυνα που τοποθετείται ψηλά μπορεί να το υποστηρίξει καλύτερα απ τους υπάρχοντες ως recovery defender. Είναι πιο δυνατός , συμμετέχει περισσότερο στο build up πολύ παίρνοντας βέβαια και λίγα παραπάνω ρίσκα, τακτική παιδεία οκ όχι κάτι το τρελό. Σε γενικές γραμμές από μένα είναι ναι.

Επίσης αν θέλουμε να μιλάμε για σοβαρή επένδυση θα πήγαινα σε κάτι του τύπου Mihajlo Ilić ή Stefan Leković.
These users thanked the author jibbie for the post (total 2):
trouman, Montrealiotis
embuji

Δημοσίευση από embuji »

nunies4 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 09:53
Το πακέτο Τσαπρας Κωστή δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή απλά βγήκε για να μετριάσει την απογοήτευση από Γερεμεγιεφ
Σε αυτο αναφερθηκε ο Τσαρλυ και ειπε οτι ειναι κλεισμενοι κατα 99% ζελα και απλα ηταν για να μην γαυγισει περισσοτερο ο κοσμος. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ο Τσαπρας ομως ψηνεται περισσοτερο για ΠΑΟΚ. Θα γουσταρα γιατι και ο Σαστρε τελειωνει το συμβολαιο του οποτε θα ηταν κουτι να ερθει.

Σκεψου τωρα στις μπαντες να εχεις απο την μια τον κοκακια την πουλεναρα τον Κεννυ και απο πισω Τσαπρα και απο τα αριστερα Γιαννουλη και απο πισω τον Μπαμπα που θα μπορει να διαχειριστει το κορμι του και τις πλεον περιορισμενες δυναμεις του. Αυτο ναι εχω κλεισει στα μπακ κυριλε για μια 3ετια.
Για τον Τσαπρα ειδικα, χθες σε εκπομπη ρεπορτερ του ΠΑΟΚ στο ραδιο, απο τον σοβαροτατο συμπαρουσιαστη του, υπηρξαν ξεκαθαρα υπονοουμενα οτι ο Τσαπρας εχει πολυ συγκεκριμενη προτιμηση για το που θελει να παει (προφανως εννοουσε τον ΠΑΟΚ) και πιεζει προς σε αυτη την κατευθυνση. Συζητουσαν το γιατι δεν παιζει το ονομα του στα ρεπορταζ του βαζελου ενω αντιστοιχα παιζει του Βηχου και του Κωστη.
Εμενα απο περσι τετοια εποχη που εκανε και το ξεπεταγμα του ειχε παρει το αυτακι οτι οτι παιδι γουσταρει και θελει ΠΑΟΚ. Αλλα δεν εγινε ποτε ρεπορταζ ουσιαστικο για να πουμε οτι ειναι ενεργο το ζητημα. Μακαρι θα πω εγω. Το Κεννυ-Τσαπρας το υπογραφω με χερια ποδια αμα λαχει και με τον αγκωνα κανω καλλιγραφικη υπογραφη.
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

pavlos06 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 09:39 Με ενα πολυ καλο cb και γιαννούλη εγω ειμαι φουλ ικανοποιημενος ειδικά για χειμερινή περίοδο. Ιδανικά θα ήθελα επαναξιολογηση σαστρε και αν μπορει να προσφερει με το νεο έτος αλλιως και ένα δεξι μπακ

Στα εξτρεμ αν και δεν ειναι πολυ εμπορικο αυτο που θα πω. Δεν θεωρω ότι η αναγκη είναι τόσο μεγάλη και πιο πολυ πρόβλημα μπορει να προκαλεσει.

Ταισον Ιβανουσετς Ντελιας Πελκας Ζιβκο Δεσπο και υπαρχει ο χατσιδης που υποτιθεται τον στηριζουμε. Δεν ξερω πως ενα ογδοο εξτρεμ θα ερθει χωρις να δημιουργηθουν προβληματα. Τυχαμε περιοδο που τραυματιστηκαν ντελιας, πελκας, ζιβκο, ο despο ειχε κορονα και ο χατσιδης επισης τραυματιας. Να βασιστουμε σε αυτο για να πάρουμε κ αλλον ? Επίσης κανεις δνε εχει βαρυ ιατρικο παρελθον.
Θα συμφωνήσω
Ποια είναι η προβληματική σου γραμμή;Η άμυνα
Τη κάνεις τούμπανο και αυτή λοιπόν
Βάνιας, Γιαννούλης και Τσάπρας θα πω εγώ και έκλεισες
Μαζί με Ζαφείρη και Γερεμέγεφ μας κάνουν 5 που είναι ήδη πολλές
Αλλά είναι στοχευμένες ακριβώς εκεί που πονάς
Άντι Γερεμέγεφ θα μπορούσε κάτι καλύτερο, αλλά αν το ήθελε ο κόουτς αυτό μετράει
Κατά τη γνώμη μου τεράστιο λάθος που δεν κλείσαμε εμείς τον Τετέι
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ και ΣΤΟΠΕΡ
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

nunies4 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 09:53

Δεν το αμφισβητώ αλλά να ξέρετε οι Αθηνο-αρδ όλων των αποχρώσεων συμφωνούν ότι ο Τετει έλεγε παντού ότι θέλει μόνο να πάει στην Α4.
Στο τέλος μίλησε το χρήμα.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές δεν σκέφτονται σαν εμάς.

Προφανώς κάποιος θα προτιμήσει τον ΠΑΟΚ από το βαζελο, αλλά…
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ο Τσαπρας ειναι το ιδανικο μπακ για να συμπληρώσει το βασικο...
Το κακο ειναι οτι εμεις , η ζελα κ η αεχ θελουμε τετοιον παιχτη κ βλεπω να γινεται πλειστηριασμος...
Η ζελα με τν Κομποτη ( αν τν θελει ) θεωρω εχει τ πλεονεκτημα...
Η αεχ τν θελει απο τωρα γτ δν εχει μπακ απ πισω απο τν Ροτα..η Λιβαδεια δν πουλαει απο τωρα γτ ο Κομποτης θελει να κανει τν εκπληξη της Ευρωπης...
Εμεις δεν εχουμε προβλημα να περιμενουμε το καλοκαιρι αφου υπαρχει και ο Σαστρε κ.βγαινει (????) η χρονια...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
namisenoiazei
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Μεσουσης περιοδου με Αουγκσμπουργκ να παιζει την κατηγορια μου φαινεται ακραιο να δωσει τον βασικο αριστερο της μπακ.

Για καλοκαιρι το θεωρω πιο σιγουρο να ερθει ο Γιαννουλης. Ομοιως και Τσαπρας, βασικο δεξι μπακ, θεωρω δυσκολο να φυγει τωρα, παρολο που ο Φιλων παιζει δεξια και οχι στοπερ.

Ο τειλορ εστω και ετσι μπορει να καλυψει καποια ματς - Απο δεξια ομως εχουμε σοβαρο θεμα τωρα που θα αυξηθουν οι εντασεις των ματς σε 3 διοργανωσεις και δεν εχουμε καμια πολυτελεια να χαθει βαθμος στην Ελλαδα.

Ντρκουσιτς οπωσδηποτε στα στοπερ.
Οτιδηποτε αλλο ειναι καλοδεχουμενο.
These users thanked the author geobila for the post:
sakis_the_fraud
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 10:09 Ο Τσαπρας ειναι το ιδανικο μπακ για να συμπληρώσει το βασικο...
Το κακο ειναι οτι εμεις , η ζελα κ η αεχ θελουμε τετοιον παιχτη κ βλεπω να γινεται πλειστηριασμος...
Η ζελα με τν Κομποτη ( αν τν θελει ) θεωρω εχει τ πλεονεκτημα...
Η αεχ τν θελει απο τωρα γτ δν εχει μπακ απ πισω απο τν Ροτα..η Λιβαδεια δν πουλαει απο τωρα γτ ο Κομποτης θελει να κανει τν εκπληξη της Ευρωπης...
Εμεις δεν εχουμε προβλημα να περιμενουμε το καλοκαιρι αφου υπαρχει και ο Σαστρε κ.βγαινει (????) η χρονια...
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣΤΡΕ !!!!!!!! (με τα κατάλληλα λεφτά , όλα γίνονται να ξέρεις ;) )
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Αν είσαι Τσαπρας γιατί να πας στο βαζελο;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

cartman έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 10:19 Αν είσαι Τσαπρας γιατί να πας στο βαζελο;
Γιατι ο βαζελος ειναι one way ticket στις πιο καλοπληρωμενες διακοπες της ζωης του. Τετοιο κωλοχανειο που ειναι και εχουν βρει τον μπουφο εκει να πληρωνει υπεραξιες αβερτα.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πάντως από Λειβαδιά ο Τσάπρας δείχνει να έχει προοπτική. Ο Βήχος και ο Κωστής δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 2):
namisenoiazei, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

κοντούς και μπαλαδόρους έχουμε, κορμιά θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Οι μόνοι λόγοι που με κάνουν να ελπίζω ότι θα μας δώσει παίκτη (-ες) ο κομποτιακός είναι ο Γκούμας και ο Φίλων.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Nikos 74 έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 10:39 Πάντως από Λειβαδιά ο Τσάπρας δείχνει να έχει προοπτική. Ο Βήχος και ο Κωστής δεν είναι για επίπεδο ΠΑΟΚ.
Εγω διαφωνω...Δεν μπορω να καταλαβω γτ ο Βηχος ειναι χειροτερος του Τευλορ...ο Κωστη επισης εχει δειξει πολυ καλα πραγματα κ μια χαρα χωραει στο.ροτεισιον..
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”