Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
curtis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από curtis »

vasgias έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 01:06 Off topic. Πάνε φέρε αυτόν στα εξτρέμ. Είδα το ματς της Χαρτς με τη Ρέιντζερς και έκανε παπάδες.

https://www.transfermarkt.gr/alexandros ... ler/586538
οντως ειναι τοσο καλος?και ελληνας για τις λιστες
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Εικόνα
These users thanked the author paokkerkir for the post (total 5):
Polichni1926, Χωρικός, margas, Blackgr4, smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 23:23
Kabamaru11 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 22:00 ...Ναι,μου ειχε κανει εντυπωση σε εκεινο το τουρνουα για το παθος του κ την σκληραδα του και οταν ακουστηκε για εμας εκανα μια ερευνα.Καλος αμυντικος,αγκρεσιβ,παροτι οχι πανυψηλος ειναι δυνατος στο κεφαλι,λιγακι ατεχνος για αναπτυξη και ειναι το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτον,τακτικα καλος,ειναι κ βαλκανιος θα ταιριαξει εδω.Σιγουρα ειναι αναβαθμιση και μαλιστα σε καλη ηλικια,καλη μεταγραφη αν κλεισει.
Για να δούμε τι θα δούμε.
Όπως τον περιγράφεις και αν τον αποκτήσουμε, σαν να αρχίζει η ομάδα να μπαίνει σε μια υβριδική κατάσταση..
Από ταχύτητα, περιστροφές (αμυντικές) πως τον είδες;
Μπορεί να παίξει σε πιο ψηλά μετρα;
Εχει μετρια προς καλη ταχυτητα,οκ περιστροφη,δεν νομιζω να εχει προβλημα να παιξει ψηλα,ιδιαιτερα αν εχει καλυψη απο Κεννυ στα δεξια κ Ζαφειρη μπροστα του.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

curtis έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 01:11
vasgias έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 01:06 Off topic. Πάνε φέρε αυτόν στα εξτρέμ. Είδα το ματς της Χαρτς με τη Ρέιντζερς και έκανε παπάδες.

οντως ειναι τοσο καλος?και ελληνας για τις λιστες
Εμένα έτσι μου φάνηκε. Τώρα δεν ξέρω αν είναι τόσο παλτά στη Σκωτία ακόμα και σε επίπεδο Rangers που τον έκαναν να φαίνεται prime Ryan Giigs.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους

απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη

καλες γιορτες
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 13):
embuji, Maklaz, SCIFO, astral, margas, Logistis, Azrael, Nassos, Polichni1926, vasgias and 3 more users
embuji

Δημοσίευση από embuji »

καλημερα και καλες γιορτες σε ολο το φορουμ.

Αν ισχυει του Γιαννουλη οπως λεει ο φιλος ειμαστε καλα. Βουλωνει μια τρυπα στην ομαδα με ΠΑΟΚτσακι και ποιοτικο ποδοσφαιριστη. Μακαρι 100%
These users thanked the author embuji for the post (total 2):
geobila, Azrael
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

DaVinci έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 23:24 Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακουμε σε μεγάλο βαθμό τα ίδια ονόματα στην ανακύκλωση; Ανύπαρκτο σκάουτινγκ, έλλειψη τεχνογνωσίας, όμηροι μανατζερικων γραφείων ή λίγο από όλα;
Όταν μια ομάδα κρίνει ότι ένας παίκτης της κάνει δε σταματάει στη μια μεταγραφική περίοδο...τον έχει στη λίστα και κάθε φορά τσεκαρει αν είναι διαθέσιμος....το κακό θα ήταν να ακούγαμε κάθε μέρα διαφορετικά ονόματα που σημαίνει ότι βλέπουν μόνο ότι προτείνουν οι μάνατζερ...
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
thanasakiss4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

DaVinci έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 23:24 Υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακουμε σε μεγάλο βαθμό τα ίδια ονόματα στην ανακύκλωση; Ανύπαρκτο σκάουτινγκ, έλλειψη τεχνογνωσίας, όμηροι μανατζερικων γραφείων ή λίγο από όλα;
Νομιζω φιλε οτι ειναι κατα βαση καριολικι των δημοσιογραφων. Ξερουν οτι ο κοσμος περιμενει να μαθει, η ονοματολογια πουλαει αλλα επειδη δεν εχουν παραμικρη ιδεα ουσιαστικα, ανακυκλωνουν οτι ονοματα εχουν ακουσει απο περασμενες μεταγραφικες περιοδους για να αποκτησουν κλικ επειδη πατανε στο οτι εχουν ξαναακουστει αρα μπορει να θεωρηθουν στοχοι.

Αν θες να ακουσεις νεα, πραγματικα νεα, απλα διαβαζε εδω τα παιδια που δεν ειναι σιχαμοΑΡΔ και μαθαινουν απο καυλα για την ομαδα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μέχρι τώρα δεν νομίζω ότι γίνεται ανακύκλωση ονομάτων.
Ήρθε ο Ζαφειρης, έσκασε σαν έκπληξη αρνητική η συμφωνία με Γερεμεγιεφ επειδή ο πρώτος στόχος έσπασε το πόδι του, του οποίου το όνομα δεν είχε ακουστεί. Δύο ονόματα βγήκαν από Ρωσία μεριά που γίνεται ψαχτήρι, ενώ ο Μπέρναρντ ισχύει ότι γίνονταν , γίνονται; συζητήσεις .. του Γιαννουλη επίσημα δεν έχει βγει κάπου, αλλά ισχύει..
Το πακέτο Τσαπρας Κωστή δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή απλά βγήκε για να μετριάσει την απογοήτευση από Γερεμεγιεφ
Ο Μητογλου σίγουρα έχει προταθεί ως ελεύθερος
Τώρα κάτι Ντακα κάτι Τσε Ανταμς πιθανόν και να ήταν προτάσεις μάνατζερ.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

makispaspartou έγραψε: Τετ 24 Δεκ 2025, 09:05
Το πακέτο Τσαπρας Κωστή δεν ξέρω αν όντως ισχύει ή απλά βγήκε για να μετριάσει την απογοήτευση από Γερεμεγιεφ
Σε αυτο αναφερθηκε ο Τσαρλυ και ειπε οτι ειναι κλεισμενοι κατα 99% ζελα και απλα ηταν για να μην γαυγισει περισσοτερο ο κοσμος. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ο Τσαπρας ομως ψηνεται περισσοτερο για ΠΑΟΚ. Θα γουσταρα γιατι και ο Σαστρε τελειωνει το συμβολαιο του οποτε θα ηταν κουτι να ερθει.

Σκεψου τωρα στις μπαντες να εχεις απο την μια τον κοκακια την πουλεναρα τον Κεννυ και απο πισω Τσαπρα και απο τα αριστερα Γιαννουλη και απο πισω τον Μπαμπα που θα μπορει να διαχειριστει το κορμι του και τις πλεον περιορισμενες δυναμεις του. Αυτο ναι εχω κλεισει στα μπακ κυριλε για μια 3ετια.
juvepaok4

Δημοσίευση από juvepaok4 »

και ο σαλιακας που δεν αγωνίζεται πλέον θα μπορούσε να ειναι μια λύση για δίδυμο με κενι...και γενικά σε Έλληνα οτι μπορει να γεμίσει το ροστερ πρέπει να το κοιτάμε...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Ο Γιαννούλης κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα φέτος, πώς ακριβώς θα έρθει δηλαδή ? Ακόμα και να πιέσει ο παίκτης να θέλει να φύγει θα μας τον δώσουν τσάμπα? Κάτω από 4 εκατομμύρια δεν τον δίνουν
billiardinas

Δημοσίευση από billiardinas »

Πέρσι είδα απο κοντά στο γήπεδο της Hearts , το παιχνίδι με την Motherwell. Hταν σαν να έβλεπα 5χ5. Το επίπεδο τους είναι τραγικά χαμηλό. Τακτική 0, μου κάνει τρομερή εντύπωση πως αυτη η ομάδα φετος κανει την χρονιά αυτή. Οποτε μην ενθουσιάζεσαι με τον Κυζιρίδη αν δεν τον δούμε σε άλλο πρωτάθλημα.
These users thanked the author billiardinas for the post:
vasgias
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Με ενα πολυ καλο cb και γιαννούλη εγω ειμαι φουλ ικανοποιημενος ειδικά για χειμερινή περίοδο. Ιδανικά θα ήθελα επαναξιολογηση σαστρε και αν μπορει να προσφερει με το νεο έτος αλλιως και ένα δεξι μπακ

Στα εξτρεμ αν και δεν ειναι πολυ εμπορικο αυτο που θα πω. Δεν θεωρω ότι η αναγκη είναι τόσο μεγάλη και πιο πολυ πρόβλημα μπορει να προκαλεσει.

Ταισον Ιβανουσετς Ντελιας Πελκας Ζιβκο Δεσπο και υπαρχει ο χατσιδης που υποτιθεται τον στηριζουμε. Δεν ξερω πως ενα ογδοο εξτρεμ θα ερθει χωρις να δημιουργηθουν προβληματα. Τυχαμε περιοδο που τραυματιστηκαν ντελιας, πελκας, ζιβκο, ο despο ειχε κορονα και ο χατσιδης επισης τραυματιας. Να βασιστουμε σε αυτο για να πάρουμε κ αλλον ? Επίσης κανεις δνε εχει βαρυ ιατρικο παρελθον.
margas

Δημοσίευση από margas »

εχει ξεκινησει απ τη γρια αλλα νομιζω ειναι και ΠΑΟΚτσακι. καλη λυση να κανει τα ρεπο του ταισον
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”