Καλησπέρα Makiaz και χρόνια πολλά.
Όντως πληθωρικό θερμικό αποτύπωμα.
Αριστερά υπάρχει και ο Λοβρενmarsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 21:21Καλησπέρα kabamaru και χρόνια πολλά.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:47Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
Είναι σημαντικό να παίζει αριστερά καθότι δε μπορεί να τα βγάλει όλα μόνος του ο Μιχα. Τώρα για το αριστερό πόδι που λες, έχει κι αυτό μεγάλη σημασία.
Ας τον αποκτήσουμε πρώτα και μετά να δούμε πως το σκέφτεται ο Ράσβαν.
Βλέπω πως έχει κάνει 3 χρόνια στους μικρούς της Χερενφεεν. Πιθανολογώ πως έχει τα βασικά στοιχεία για φάση ανάπτυξης.
Τον έχεις δει καθόλου;
Χρονια πολλα προπονηταρα μου.Ναι,μου ειχε κανει εντυπωση σε εκεινο το τουρνουα για το παθος του κ την σκληραδα του και οταν ακουστηκε για εμας εκανα μια ερευνα.Καλος αμυντικος,αγκρεσιβ,παροτι οχι πανυψηλος ειναι δυνατος στο κεφαλι,λιγακι ατεχνος για αναπτυξη και ειναι το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτον,τακτικα καλος,ειναι κ βαλκανιος θα ταιριαξει εδω.Σιγουρα ειναι αναβαθμιση και μαλιστα σε καλη ηλικια,καλη μεταγραφη αν κλεισει.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 21:21Καλησπέρα kabamaru και χρόνια πολλά.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:47Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
Είναι σημαντικό να παίζει αριστερά καθότι δε μπορεί να τα βγάλει όλα μόνος του ο Μιχα. Τώρα για το αριστερό πόδι που λες, έχει κι αυτό μεγάλη σημασία.
Ας τον αποκτήσουμε πρώτα και μετά να δούμε πως το σκέφτεται ο Ράσβαν.
Βλέπω πως έχει κάνει 3 χρόνια στους μικρούς της Χερενφεεν. Πιθανολογώ πως έχει τα βασικά στοιχεία για φάση ανάπτυξης.
Τον έχεις δει καθόλου;
υπάρχει όμως και η Αούσγκπουργκ που τον κοστολογεί στα 5εκ.....και με τη χρονιά που κάνει δεν βλέπω να τον δίνει τώρα καθώς θέλει να σωθεί...Blackgr4 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 21:30 Ναι εκτός αν θέλει ο ίδιος ο Γιαννούλης να γυρίσει για δικούς του λόγους.
Για να δούμε τι θα δούμε.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 22:00 ...Ναι,μου ειχε κανει εντυπωση σε εκεινο το τουρνουα για το παθος του κ την σκληραδα του και οταν ακουστηκε για εμας εκανα μια ερευνα.Καλος αμυντικος,αγκρεσιβ,παροτι οχι πανυψηλος ειναι δυνατος στο κεφαλι,λιγακι ατεχνος για αναπτυξη και ειναι το μονο που δεν μου αρεσει σε αυτον,τακτικα καλος,ειναι κ βαλκανιος θα ταιριαξει εδω.Σιγουρα ειναι αναβαθμιση και μαλιστα σε καλη ηλικια,καλη μεταγραφη αν κλεισει.