Θα τον βαφτισουμε ντρουκσιτς εμεις.nkoss έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:50 Ας γράψει κάποιος σωστά το όνομα του Σλοβένου όμως. Ντρκούσιτς διαβάζω, αλλά δε μπορεί. Δε γίνεται να μπουν σε σειρά τα ντου, ρου και κου.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
black death
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author black death for the post:
- nkoss
- Σουριναμέζος
Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
- black death, paokkerkir, margas, navigator11, astral
Βανίκας Δωροκίδης ποντιακής καταγωγής !!!nkoss έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:50 Ας γράψει κάποιος σωστά το όνομα του Σλοβένου όμως. Ντρκούσιτς διαβάζω, αλλά δε μπορεί. Δε γίνεται να μπουν σε σειρά τα ντου, ρου και κου.
Άρα το λάθος έγινε στο ληξιαρχείο.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:51Vanja Drkusicnkoss έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:50 Ας γράψει κάποιος σωστά το όνομα του Σλοβένου όμως. Ντρκούσιτς διαβάζω, αλλά δε μπορεί. Δε γίνεται να μπουν σε σειρά τα ντου, ρου και κου.
https://www.transfermarkt.gr/vanja-drku ... ler/371856
- These users thanked the author nkoss for the post:
- Ally Samagoal
Σεζόν 22-23 στην Σότσι.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;

Αυτό μοιάζει περισσότερο σαν 2 παίκτες παρά σε 1.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
- marsantos, thanente, Ally Samagoal
Ο Σλοβένος είναι 1.86 και είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι. Τουλάχιστον έναν κλικ πάνω από τον Εράκοβιτς. Ο τελευταίος όμως είναι πιο πλήρης αμυντικός.dimitris7777 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 18:41 Ο γνωστός Καρπόβ μας δίνει πληροφορίες για τις εξελίξεις στο θέμα του στόπερ. Με ανάρτηση του ενημέρωσε ότι δεν προχωράει το ζήτημα του Εράκοβιτς καθώς η Ζενίτ θέλει 10εκ και δεν ενδιαφέρεται για τον Τσάλωφ ως αντάλλαγμα και επίσης δε θέλει να τον δώσει δανεικό παρά μόνο τον πουλάει. Λογικό θα πω καθώς τον είχαν αγοράσει 8,5 εκ. Επίσης αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρόταση για το Ντρούγκσιτς το Σλοβένο και η Ζενίτ είναι διατεθειμένη να τον δώσει με μια λογική τιμή (τον είχαν αγοράσει 4εκ).
Θυμάμαι που τον θέλαμε και πριν 2 χρόνια όταν ήταν ακόμη στη Σότσι αλλά τελικά τον αγόρασε η Ζενίτ. Αυτό σημαίνει ότι τον ξέρουμε τον παίκτη, είχε κάνει και πολύ καλό euro με τη Σλοβενία. Εγώ τον θυμάμαι ως ένα δυνατό στόπερ αλλά άτεχνο γενικά. Επίσης και το ύψος του δεν είναι και το πρώτο. Είναι 1,84-1,85. Μας λείπει ύψος πίσω, καθώς πέραν του Λόβρεν, οι άλλοι μας στόπερ είναι του 1,85 ή και κοντύτεροι (Κετζιόρα 1,83). Θα ήθελα στόπερ όπως ο Λόβρεν στο ύψος, τουλάχιστον 1,88. Ο Μήτογλου σαν δεύτερη λύση θα είχε λογική λόγω ύψους.
Σύμφωνα και με την περιρέουσα πληροφόρηση από Σλοβενία, αυτός μοιάζει να είναι τελικά ο πρώτος στόχος για τη θέση του στόπερ καθώς και ο παίκτης μετά από αρκετά χρόνια στη Ρωσία, θέλει πλέον να φύγει!!
- Kabamaru11
Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- marsantos
Τρεις εθνικότητες μας πάνε, αλλά μιλάμε μας πάνε, έρχονται, και παίζουν τη μπάλα της ζωής τους και γίνονται ένα με εμάς:
Σέρβοι

Πορτογαλλόφωνοι

Δίχτυα εκεί
Σέρβοι
Πορτογαλλόφωνοι
Δίχτυα εκεί
Σκουλος φίλε, GNTM.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:28 Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
- These users thanked the author jibbie for the post:
- black death
- Montrealiotis
Αστα αυτά, καμία ανάλυση κάνε μαςjibbie έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:58Σκουλος φίλε, GNTM.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:28 Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- jibbie
-
paokpantou
Με Ντρουκσιτς Γιαννουλη Γερεμεγιεφ Ζαφειρη και Μπερναρ εγώ είμαι υπερευχαριστημένος και ενισχύεται σημαντικά η ομάδα
- These users thanked the author paokpantou for the post:
- margas
Καλησπέρα kabamaru και χρόνια πολλά.Kabamaru11 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:47Παιζει,αλλα το αριστερο του το εχει μονο για στηριξη,αντε κ για κανα τακλιν.Αυτο σε φαση πιεσης οταν εχει την μπαλα δεν μου αρεσει και τοσο.marsantos έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:34 Ξέρει κάποιος αν ο Σλοβένος παίζει με ευκολία και αριστερό στόπερ;
Είναι σημαντικό να παίζει αριστερά καθότι δε μπορεί να τα βγάλει όλα μόνος του ο Μιχα. Τώρα για το αριστερό πόδι που λες, έχει κι αυτό μεγάλη σημασία.
Ας τον αποκτήσουμε πρώτα και μετά να δούμε πως το σκέφτεται ο Ράσβαν.
Βλέπω πως έχει κάνει 3 χρόνια στους μικρούς της Χερενφεεν. Πιθανολογώ πως έχει τα βασικά στοιχεία για φάση ανάπτυξης.
Τον έχεις δει καθόλου;
υπάρχει φθόγγος εκεί ανάμεσα ρε σεις!! Άπλά δεν υπάρχει στα Ελληνικά παρά μόνο στα Σλάβικαnkoss έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 20:40Άρα το λάθος έγινε στο ληξιαρχείο.ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:51Vanja Drkusicnkoss έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:50 Ας γράψει κάποιος σωστά το όνομα του Σλοβένου όμως. Ντρκούσιτς διαβάζω, αλλά δε μπορεί. Δε γίνεται να μπουν σε σειρά τα ντου, ρου και κου.
https://www.transfermarkt.gr/vanja-drku ... ler/371856![]()
κάτι ανάμεσα σε α και ε και ου