Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
makispaspartou
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, καλό κεφάλι και καλός στην επαφή. Μπορεί να κάνει build up από την άμυνα, σοβαρός αμυντικός. Μοιάζει πολύ με τον Ινγκασον σε στοιχεία. Δεν είναι τόσο καλός στο πολύ ψηλά μέτρα, αλλά πάντως συνολικά θα είναι αναβάθμιση στα στόπερ και καλή επιλογή ως αντί Λοβρεν για τώρα και μετά. Ταιριάζει και με Κετζιορα ως αριστερό στόπερ και με Μιχαηλιδη ως δεξί.
Δεν το λες και άσχημο.

Total duels won 4.2 (69%)
Ground duels won 1.5 (60%)
Aerial duels won 2.8 (75%)

Total duels won 4.2 (69%)
Ground duels won 1.5 (60%)
Aerial duels won 2.8 (75%)
- ΑποστόληςΑ
Eγώ είμαι επιφυλακτικός σε όσους παίκτες έρχονται από το Ρωσικό πρωτάθλημα.
και το χιτ μαπ του βλεπω παραπεμπει οτι παιζει και ψηλα. Μια χαρα κολλαει ωραια. Αυτος ναι, φαινομενικα πολυ καλη μεταγραφη. Με το καλο.
- Dimitris_L4
Εγω τν θυμαμαι στο τελευταιο τουρνουα με την εθνικη του κ τν γουσταρα παρα πολυ..δν ξερω μετα τι απεγινε...μακαρι να κλεισει..
Α καλά 25 χρόνο καραφλό παίκτη θέλουν να φέρουν; Τουλάχιστον έχει δόντια δε θα χρειαστεί να του βάλουμε και μασέλα;
Ας γράψει κάποιος σωστά το όνομα του Σλοβένου όμως. Ντρκούσιτς διαβάζω, αλλά δε μπορεί. Δε γίνεται να μπουν σε σειρά τα ντου, ρου και κου.
- ΑποστόληςΑ
Τα σημερινά δημοσιεύματα διαλύουν το όνειρο ότι θέλουν τον Τσαλώφ στη Ρωσία.
- ΑποστόληςΑ
Vanja Drkusicnkoss έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:50 Ας γράψει κάποιος σωστά το όνομα του Σλοβένου όμως. Ντρκούσιτς διαβάζω, αλλά δε μπορεί. Δε γίνεται να μπουν σε σειρά τα ντου, ρου και κου.
https://www.transfermarkt.gr/vanja-drku ... ler/371856
Προτιμώ τον Σλοβένο από τον Σέρβο
Τον έχουμε δει σε επίπεδο μεγάλης διοργάνωσης όπου ήταν σε όλα βασικός στο euro το 24 και μας άρεσε
Το ύψος του μπορεί να μην είναι ιδανικό, αλλά έχει καλό άλμα
Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ καλός να τρέξει στο πλάι γρήγορα να καθαρίσει μια φάση, κάτι που χρειαζόμαστε πολύ αφού είμαστε ομάδα που δίνει χώρους
Στο μπιλντ απ μπορεί να μην έχει την καλύτερη πάσα, αλλά είναι εύκολος στο να τρέξει κάθετα με τη μπάλα
Ο παίχτης παίζει με ψυχή και μ αρέσει
Σε καρτέλλες του fm ο Εράκοβιτς φαίνεται πιο γρήγορος και καλύτερος τεχνικά
Στο μάτι δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο
Δεν ξέρω ας πούνε κι άλλοι που έχουν δει κάτι παραπάνω
Με Κλάιφερτ δεν ξέρω τι παίζει.Τι γνώμη έχετε;
Τον έχουμε δει σε επίπεδο μεγάλης διοργάνωσης όπου ήταν σε όλα βασικός στο euro το 24 και μας άρεσε
Το ύψος του μπορεί να μην είναι ιδανικό, αλλά έχει καλό άλμα
Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ καλός να τρέξει στο πλάι γρήγορα να καθαρίσει μια φάση, κάτι που χρειαζόμαστε πολύ αφού είμαστε ομάδα που δίνει χώρους
Στο μπιλντ απ μπορεί να μην έχει την καλύτερη πάσα, αλλά είναι εύκολος στο να τρέξει κάθετα με τη μπάλα
Ο παίχτης παίζει με ψυχή και μ αρέσει
Σε καρτέλλες του fm ο Εράκοβιτς φαίνεται πιο γρήγορος και καλύτερος τεχνικά
Στο μάτι δεν μου φάνηκε κάτι τέτοιο
Δεν ξέρω ας πούνε κι άλλοι που έχουν δει κάτι παραπάνω
Με Κλάιφερτ δεν ξέρω τι παίζει.Τι γνώμη έχετε;
Τα κάνει όλα και συμφέρει;makispaspartou έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 19:18 Δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, καλό κεφάλι και καλός στην επαφή. Μπορεί να κάνει build up από την άμυνα, σοβαρός αμυντικός. Μοιάζει πολύ με τον Ινγκασον σε στοιχεία. Δεν είναι τόσο καλός στο πολύ ψηλά μέτρα, αλλά πάντως συνολικά θα είναι αναβάθμιση στα στόπερ και καλή επιλογή ως αντί Λοβρεν για τώρα και μετά. Ταιριάζει και με Κετζιορα ως αριστερό στόπερ και με Μιχαηλιδη ως δεξί.
Παικταρας είναι,όπως παιχταραδες είναι και αυτοί που έχουμε...Εθνικές Ελλάδος,Πολωνίας, Κροατίας ένα ταλέντο από την καλύτερη σχολή άμυνας του κόσμου και πλέον και εθνική Σλοβενίας έχει το μενού ...
Το θέμα είναι να γίνει δουλειά στην προπόνηση,πρώτη ύλη υπάρχει...
Το θέμα είναι να γίνει δουλειά στην προπόνηση,πρώτη ύλη υπάρχει...
- These users thanked the author Hayate for the post:
- PAOK DreXleR
-
Psagmenos4
Aν καταφέρουν να είναι εδώ κι αυτός κοντά στις 1/1 θα είμαστε πάρα πολυ καλα. Και μετά έχουμε καιρό για μπακ και εξτρεμ. Μην ξεχνάμε ότι γυρνάνε σιγά σιγά όλοι οι παίκτες, κάποιοι ξεκούραζονται όπως ο Μειτε κι ότι έρχεται ένας παίκτης πολύ εργαλείο ο Ζαφείρης που μπορεί να παίξει 6 σε ματσ που πνιγούμε τον αντίπαλο και φοβόμαστε μόνο τις αντεπίθεσεις κατά κύριο λόγο παίζει 8 αλλά και σε ματσ που θέλουμε πιο σφιχτό κέντρο παίζει και 10 με ντελια αριστερά που φέτος ωπου και να μπει κάνει παπάδες. Στα θετικά όλων αυτών των ατυχίων ότι κερδίσαμε και δώσαμε χρόνο σε ένα ταλέντο σκόρερ όπως ο Μύθου.