Κοιτα να τιμησεις το πρωτο ονομα. Εγω θα ειμαι θετικος απεναντι σου, περιμενω να σκυλιασεις και να παστελωνεις οποτε μπαινεις.
Παμε
29. Alexander Jeremejeff
-
john4serres
- kataramenos5
Re: 29. Alexander Jeremejeff
Δε κανεις για τον ΠΑΟΚ μας και δε θα κανεις μεχρι να το καρφωσεις εκει στο 90 φευγα σ ενα ματς που θα ναι ισοπαλία μεχρι τοτε.Μετα θα γινεις ο Αλεκος ΜΑΣ. 
-
gervasio artigas
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
kataramenos5 έγραψε: Σάβ 20 Δεκ 2025, 10:32 Δε κανεις για τον ΠΑΟΚ μας και δε θα κανεις μεχρι να το καρφωσεις εκει στο 90 φευγα σ ενα ματς που θα ναι ισοπαλία μεχρι τοτε.Μετα θα γινεις ο Αλεκος ΜΑΣ.![]()
Ή ο Ιμπραίμα μας.
-
Maezono Masakiyo
Καλώς ήρθες έστω και καθυστερημένα. Μπορεί η μεταγραφή σου να προκάλεσε αντιδράσεις αλλα εγώ θεωρώ οτι είσαι ικανός να έχεις μια παρουσία ανάλογη αυτής του Γιακουμάκη(έτσι κι αλλιώς και αυτόν απο το Μεξικό τον διώξανε). Θεωρώ οτι είσαι αδικημένος παίκτης και ότι χάρις στον επαγγελματισμό που πιστεύω οτι διαθέτεις η παρουσία σου θα έχει θετικό πρόσημο.
-
Friedrich von Friedhof
Σε αντίθεση με τους περισσότερους εγώ πιστεύω πολύ στον παίκτη ακόμη και για 2ο. Χθες είδα σε επανάληψη τον περσινό αγώνα ΠΑΟ–ΑΕΚ 3–1 και από το 75’ και μετά που μπήκε αλλαγή, οι Μουκουντί και Βίντα δεν μπόρεσαν να ξανανικήσουν μονομαχία. Ο οποίος Βίντα είχε εξαφανίσει τον Γιακουμάκη στο παιχνίδι στην παπαρίνα παρεμπιπτόντως. Και με πλάτη παίζει πολύ καλά και τις μονομαχίες του τις δίνει μια χαρά εκτός περιοχής. Για την επαφή του με τα δίχτυα δεν αξίζει να αναφερθούμε διότι είναι γνωστή. Έτσι πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό πέντε έξι παιχνίδια που κυριολεκτικά ξελάσπωσε τις ζέλες τελευταία στιγμή. Ο παίκτης υποτιμήθηκε πάρα πολύ στον βάζελο.
Από το Μπράντον Σάματτα με τον οποίο σηκώσαμε πρωτάθλημα θεωρώ έτη φωτός καλύτερο το δίδυμο Γιακουμάκης Γερεμέγιεφ. Το μεγάλο θέμα είναι πίσω που εξακολουθεί να υπάρχει η έλλειψη ποιότητας που έδινε ο Κουλιεράκης.
Από το Μπράντον Σάματτα με τον οποίο σηκώσαμε πρωτάθλημα θεωρώ έτη φωτός καλύτερο το δίδυμο Γιακουμάκης Γερεμέγιεφ. Το μεγάλο θέμα είναι πίσω που εξακολουθεί να υπάρχει η έλλειψη ποιότητας που έδινε ο Κουλιεράκης.
- These users thanked the author Friedrich von Friedhof for the post (total 2):
- iremidynami 4+, Azrael