Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 20:58 Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Κάποιοι ξερνάγανε και στην ανανέωση ΤΑΥΣΟΝ και λέγανε που πας με τους παππούδες;;; Τόσο μπαλαδοφατσες..

Και ανάβανε καπνογόνα στο όνομα του ΙΒΑΝΟΥΣΕΤΣ…

Όταν τον δούμε στο γήπεδο θα τον κρίνουμε
These users thanked the author sourmenetes for the post (total 8):
DIAMANTIS99, Psaras, Mica, Fireman 4, Shadow, margas, NIKOS1972, theo-drama
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Χωρικός έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 23:51
Maezono Masakiyo έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:50
Psagmenos4 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:56

Βαλμπουενα στον γαυρο πολύ καλός κι ας ήταν μεγάλος σε ηλικία
Και σε μένα πέρα απο αυτές τις δύο περιπτώσεις οι μόνες άλλες που μου έρχονται στο μυαλό είναι Κοβάσεβιτς στο γαύρο και Ρατζινσκι στη Ξάνθη.
Bούκας!
Παιδιά ο Τάισον σε δύο εβδομάδες κλείνει
Τα 38 ! Παίζει δυο ματς την εβδομάδα σε φουλ ρυθμούς. Είναι η μοναδική περίπτωση στην ηλικία του. Οι Κοβάσεβιτς, Βουκιτς , Ρατσισκι και Βαλμπουενά ήρθαν στα 33 με 34 για ποιοτικές αλλαγές . Ήδη στο αθόρυβο οι γαύροι ξεφορτώθηκαν τον Καμπελά .
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δεν ειναι ταμπελα, πραγματικοτητα ειναι. Αν βγει βγηκε. Αν οχι παλι εδω θα ειμαστε. Αλλα δεν ειναι ταμπελα. Ηταν το 5ο φορ και ΚΟΜΜΕΝΟΣ απο την ζελα.

Μπερδευεστε οσοι νομιζετε οτι δε θα τον χειροκροτησω και δε θα τον στηριξω απο την στιγμη που ειναι παικτης της ομαδας. Θα το κανω με μεγαλη μου χαρα. Δε μου φταιει ο παικτης.

ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ εχω προβλημα, δεν μου εφαγε καμια γκομενα για να εχω προσωπικο θεμα μαζι του.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Άρα λοιπόν, δεν έχεις προβλημα με τον παικτη. Το γράφεις.
Ούτε ξέρεις ακόμη, όπως όλοι μας, αν θα βγει η δεν θα βγει η μεταγραφή. Κι αυτό το γράφεις.

Γιατί κράζεις λοιπον;
Έχεις προβλημα με τη διοίκηση και θέλεις να την κράξεις έτσι κι αλλιώς, ευκαιρία ψάχνεις.
Δεν το γράφεις έτσι (γράφεις ότι έχεις προβλημα με την μεταγραφή), αλλά είναι το μόνο λογικό συμπέρασμα.
Κράζεις λοιπόν τη διοίκηση, χωρίς ακόμη να έχει δείξει κάτι ο παικτης. Το θεωρείς λογικό όλο αυτό;
Αυτό που σε νοιάζει και θέλεις είναι να δοθούν π.χ. 10 εκ. για ένα όνομα που θα κάνει μπαμ. Δηλαδή προτιμάς την εικόνα από την ουσία. Θεωρείς δε ότι γνωρίζεις περισσότερα απο διοίκηση και προπονητή που βρίσκονται καθημερινά δίπλα και μέσα στην ομάδα. Αυτό είναι παρανοϊκό όταν ταυτόχρονα εσύ ο ίδιος γράφεις ότι δεν ξέρεις αν ο παίκτης τελικά αποδώσει καλά.
Δεν βγάζει νόημα όλο αυτό. Η μόνη περίπτωση να βγάζει νόημα, είναι ότι γουστάρεις να κράζεις και στο στόχαστρο άλλοτε να μπαίνει η διοίκηση άλλοτε ο προπονητής.
Εμμονή, ονομάζεται αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 23 Δεκ 2025, 08:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 4):
Ally Samagoal, Budas73, theo-drama, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

5o φορ στον βάζελο, αν και ο βάζελος 5 φορ δεν έχει. It makes perfect sense :geek:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
Ally Samagoal, margas, theo-drama
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο αυτην. Τα στανταρ τα δικα μου ομως δε θα μου τα επιβαλλει κανενας τριτος.

Εσυ μηπως παραδειχνεις τυφλη εμπιστοσυνη σε μια ΠΑΕ που εδω και χρονια παει σε φτηνοδουλειες και εχεις εναν προπονητη να βγαζει μονιμα λαγους απο το καπελο του για να φερει επιτυχιες. Μηπως ξεχασες οτι στο παρα1 ο Ντελιας δεν ειναι τωρα κατοικος στουτγκαρδης και εσυ θα επαιζες με βασικο 10αρι τον Ιβανουσεκ. Κανε εικονα την ομαδα χωρις Ντελια απο την αρχη της σεζον λιγο.

Εγω αρνουμαι να μπω σε μια διαδικασια στρουθοκαμηλισμου, οπου ολα καλα μωρε αδικημενος ειναι ο γερεμεγιεφ ειναι ο "λευκος Ισακ" που ειπε και ο κολκας.

Μια 5ετια πουλαμε οτι καλο εχουμε και μια επενδυση πλην του Ζαφειρη δεν εγινε. Οποτε ναι, θα κραζω, ναι θα εχω απαιτησεις και δε ξεχναω το εγκλημα που πηγε να γινει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το καλοκαιρι με τον Ντελια που σταματησαμε ΕΜΕΙΣ.
These users thanked the author embuji for the post:
Mitsoulas_1926
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Χαίρομαι που το παραδέχεσαι.
Κάποιοι έχουν την ανάγκη να κράζουν, βρέξει χιονίσει. Έχουν αλλεργία στο να πουν μια καλή κουβέντα, ή να μην κάνουν καμιά κρίση και να περιμενουν. Τους δίνει φαίνεται μια εσωτερική ισορροπία.
Το γνώθι σεαυτόν είναι προτέρημα, οφείλω να το παραδεχτω.
Εφόσον λοιπόν το αναγνωρίζεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα όσο συχνά κι αν το κάνεις.
Θα πρεπει όμως να παραδεχτεις οτι μια τέτοια αντίδραση στα μεταγραφικά όπως η δική σου, πηγαζει από εσένα κι όχι από την ομάδα. Όποια κι αν είναι η πραγματικοτητα, ότι κι αν κάνει η ομάδα, η αντίδρασή σου εξαρτάται αποκλειστικά από την στάση που έχεις εξαρχής.
These users thanked the author Jean Valjean for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 00:47
ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:59 Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.
Καλύτερα κάποιον που να έχει κ τα 2 πόδια, να μπορεί να παίζει ο απ' την άλλη πλευρά. ;)
Εμ τι; Κουτσό θα πάρουμε;
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 4):
Jean Valjean, Ally Samagoal, margas, paokkerkir
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Jean Valjean έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 08:44 Χαίρομαι που το παραδέχεσαι.
Κάποιοι έχουν την ανάγκη να κράζουν, βρέξει χιονίσει. Έχουν αλλεργία στο να πουν μια καλή κουβέντα, ή να μην κάνουν καμιά κρίση και να περιμενουν. Τους δίνει φαίνεται μια εσωτερική ισορροπία.
Το γνώθι σεαυτόν είναι προτέρημα, οφείλω να το παραδεχτω.
Εφόσον λοιπόν το αναγνωρίζεις, δεν έχω κανένα πρόβλημα όσο συχνά κι αν το κάνεις.
Θα πρεπει όμως να παραδεχτεις οτι μια τέτοια αντίδραση στα μεταγραφικά όπως η δική σου, πηγαζει από εσένα κι όχι από την ομάδα. Όποια κι αν είναι η πραγματικοτητα, ότι κι αν κάνει η ομάδα, η αντίδρασή σου εξαρτάται αποκλειστικά από την στάση που έχεις εξαρχής.
Εχεις δικιο μπορεις να πας και στα σχολια μου οταν κλεισαμε Ζαφειρη, εκραζα και τοτε δεν την επαιζα (την κιθαρα) απο την χαρα μου. Δε κραζω βρεξει χιονισει επειδη εσυ θες να τσουβαλιασεις την αποψη μου με το στανιο. Επικροτω αυτα που θεωρω οτι το αξιζουν. Κατακρινω κοινως κραζω αυτα που θεωρω οτι αξιζουν κραξιμο. Εισαι ελευθερος να διαφωνεις. Αλλα οχι δεν ειναι καμια εσωτερικη ισορροπια το να θεωρω ξεφτιλα να φερνω για φορ τον κομμενο της ζελας που προχθες πατησα κατω σα χαλι. Αν εσυ εισαι ευχαριστημενος δικαιωμα σου και μπραβο σου καλα κανεις. Εγω δε προκειται να ειμαι υπερ με την ΛΟΓΙΚΗ της μεταγραφης ακομα και αν πετυχει ο παικτης.
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

embuji έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 08:31 Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο αυτην. Τα στανταρ τα δικα μου ομως δε θα μου τα επιβαλλει κανενας.......................................................................................................
Και μόνο που δεν αναφέρεσαι στον Μυθου και στον Γιακουμάκη με το όνομά τους, αλλά ως πιτσιρικα τον έναν και δανεικό τον άλλον, ξεσκεπάζει αμέσως τις προθεσεις σου. Κι επιβεβαιώνει ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η εικόνα κι οχι η ουσία.
Καλά κάνεις, να συνεχίσεις να το κάνεις όσο περισσοτερο μπορείς. Χωρίς να το θέλεις βοηθάς προς την αντίθετη κατεύθυνση τους συνοπαδους. Τους δείχνεις ποσο άτοπο, μίζερο και καταστροφικό για την ομάδα είναι ένα συγκεκριμένο είδος "κριτικής" που βασίζεται μόνο στην εμμονή.
Οχι μόνο δεν θέλω να αλλάξεις βιολί αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα έβαζα στην κεντρική σελίδα τα ποστ σου, για να παραμενουν εσαεί ως παραδειγμα παραλογισμου προς αποφυγή.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 7):
nunies4, Shadow, Casual, horkokos4, Ambiorix, theo-drama, paokkerkir
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Οκ λογικε. Κομπλε παραλογικος μην σου πω και εχθρος. Να χανει η ομαδα για να κραζω. Αυτο συμφερει το σκεπτικο σου, θα στο χαλασω εγω;

Ξεσκεπαστηκα. Ο μυθου δεν ειναι πιτσιρικας και ο Γιακουμακης δεν ειναι δανεικος. Ψεματα ειπα παλι ο ατιμος για να κανω ζημια στην ομαδα.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Οπως βγαίνει από το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του προπονητή, ο γερεμεγεφ είναι μεταγραφη λουτσεσκου. Άρα δεν πα να λέμε ότι ο παίκτης είναι κουτσός, περισσότερα από τον προπονητή δεν ξέρουμε.
These users thanked the author Xlapatsas4 for the post:
Casual
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

Jean Valjean έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 09:09
embuji έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 08:31 Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο αυτην. Τα στανταρ τα δικα μου ομως δε θα μου τα επιβαλλει κανενας.......................................................................................................
Και μόνο που δεν αναφέρεσαι στον Μυθου και στον Γιακουμάκη με το όνομά τους, αλλά ως πιτσιρικα τον έναν και δανεικό τον άλλον, ξεσκεπάζει αμέσως τις προθεσεις σου. Κι επιβεβαιώνει ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η εικόνα κι οχι η ουσία.
Καλά κάνεις, να συνεχίσεις να το κάνεις όσο περισσοτερο μπορείς. Χωρίς να το θέλεις βοηθάς προς την αντίθετη κατεύθυνση τους συνοπαδους. Τους δείχνεις ποσο άτοπο, μίζερο και καταστροφικό για την ομάδα είναι ένα συγκεκριμένο είδος "κριτικής" που βασίζεται μόνο στην εμμονή.
Οχι μόνο δεν θέλω να αλλάξεις βιολί αλλά αν ήταν στο χέρι μου θα έβαζα στην κεντρική σελίδα τα ποστ σου, για να παραμενουν εσαεί ως παραδειγμα παραλογισμου προς αποφυγή.
επειδη αδερφε εσυ θεωρεις οτι το θεμα στην ομαδα ηταν ποσοτικο και ο φιλος embuji ποιοτικο δεν σημαινει οτι καποιος ειναι βαλτος η καθοδηγει προς καποια κατευθυνση σε φορουμ ειμαστε δεν ειμαστε σε σαιτ που απλα διαβαζεις αυτα που θες να ακουσεις χωρις σχολια . μην μειωνεις την γνωμη του αλλου σου εξηγει και προσπαθεις εδω και ποσα σχολια να πεις εμμεσως πλην σαφως οτι ειτε ειναι μυστακιδικος ειτε βαλτος απο αλλη ομαδα ειτε καποιος απο τον κατω κοσμο . τα ΠΑΟΚομετρα πλεον στην τσεπη τα κουβαλαμε .
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

embuji έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 08:31 Κραζω την διοικηση ...........

Μια 5ετια πουλαμε οτι καλο εχουμε και μια επενδυση πλην του Ζαφειρη δεν εγινε. Οποτε ναι, θα κραζω, ναι θα εχω απαιτησεις και δε ξεχναω το εγκλημα που πηγε να γινει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το καλοκαιρι με τον Ντελια που σταματησαμε ΕΜΕΙΣ.
Αυτό με τον Ντέλια θα είναι το μότο της επόμενης δεκαετίας.
Ειναι φοβερό αλλά αποτελεί μοναδική περιπτωση όπου κάτι που δεν έχει γίνει αντιμετωπίζεται ως κατι που έχει συμβεί. Ένα παρολιγον γεγονός δηλαδή να αποτελεί αφετηρία συλλογισμού. Η παρανοια στο μεγαλείο της.
Ώστε δεν έγινε καμία επένδυση;
Οι πωλήσεις που αναφέρεις είναι ΟΛΕΣ αποτελέσματα της μεγαλύτερης επένδυσης που αφορά στις ακαδημίες. Ο πιτσιρικάς που φοβάσαι να γράψεις το όνομά του, ο Μυθου, είναι αποτέλεσμα αυτής της επένδυσης.
Οι επενδύσεις σε αντίθεση με το ασυστολο ξόδεμα χρημάτων έχουν τα εξής χαρακτηριστικά, αφορούν υποδομές, βελτίωση ανθρωπινου δυναμικού και βελτίωση διαδικασιών (τους συντελεστές παραγωγης δηλαδή) έχοντας μακροπρόθεσμο ορίζοντα απόδοσης.
Σε μια χώρα και σε ένα περιβαλλον όπου η βραχυπρόθεσμη κονόμα και η "επικοινωνιακή" (βλέπε προπαγανδιστικη) εντυπωση υπερισχύει, ειναι πολυ λογικό να υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τι αποτελεί επένδυση και τι όχι.
Δεν με εκπλήσσει λοιπόν που δεν μπορείς να αναγνωρίσεις ως επένδυση τα παρακάτω:
1. Βελτίωση υποδομών πάσης μορφής (γήπεδα, ιατρική επίβλεψη, γυμναστήρια, αποθεραπεία κλπ)
2. Παραγωγή υψηλής ποιοτητας και ολοκληρωμένων χαρακτήρων ποδοσφαιριστων. Φιλοξενία σε ιδιοκτητες εγκαταστάσεις για να συνεχίσουν το σχολείο τους κλπ.
3. Βελτίωση διαδικασιών δηλαδή έλευση ξένων διαιτητών, βαρ, ημιαυτοματο οφσάιντ, ΕΠΟ και συνεταιρισμό Σουπερ Ληγκ κλπ
Όλα τα παραπανω δεν είναι απλώς επενδύσεις, είναι επενδυσάρες.
Μένουν ακόμη πολλα να γίνουν; ναι
Έγιναν λάθη, υπήρξαν παλινωδιες και πιθανον πισωγυρισματα; ναι
Υπήρξε μεγάλη προοδος και αποτελέσματα που φάνηκαν σε όλους; ναι

Σε όλους; μάλλον όχι. Υπαρχουν καποιοι που δεν...
Λοιπόν, δεν έχω καμία απαίτηση από σένα να καταλαβαίνεις τι βλέπεις και να το επεξεργαζεσαι.
Μπορείς να συνεχίσεις στο ίδιο μοτίβο, γκρίνια, μιζέρια, κλάψα και να μοιράζεις το ανάθεμα δεξιά κι αριστερά, όπως κάνουν κι αρκετοί άλλοι.

Η ζωή κι ο ΠΑΟΚ σας έχει προσπεράσει, κι είναι κρίμα για σας τους ίδιους.

Καλά Χριστούγεννα!

ΥΓ. Απαντώ με το παρον και στον φίλο @Polichni1926 που έθεσε θέμα ποσοτικου-ποιοτικου
Κολοκύθια ποιοτική είναι η σκοπιά που τα βλέπει ο embuji. Η παραθεση των επενδύσεων που κανω είναι φουλ σε ποιοτικά στοιχεία. Αν μπορεί να κάνει ποιοτικη "ανάλυση" πως είναι δυνατόν να μην τα βλέπει;
Εμμονικη είναι η τοποθέτησή του. Προς τιμήν του βέβαια, το αναγνωρίζει, δεν το κρυβει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jean Valjean την Τρί 23 Δεκ 2025, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Jean Valjean for the post (total 5):
horkokos4, Azrael, Ally Samagoal, theo-drama, paokkerkir
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Από την μια να μην κόψουμε την καριέρα του Μύθου.
Από την άλλη θέλουμε βασικό φορ σε συνδυασμό με Γιακουμάκη-Τσαλοφ-Μύθου.

Ο Γερεμέγιεφ έρχεται για όλα τα Αχχχχ που έχουμε κάνει όταν σεντράρουμε σε στιγμές που καίει η μπάλα και δεν υπάρχει κανείς να πάρει την κεφαλιά.

Χαρείτε ρε την ομάδα, θα έρθουν αυτοί που πρέπει να έρθουν, στα φορ έκλεισε το θέμα και ο Μυθου αν συνεχίσει έτσι δεν μπορεί κανείς Γερεμέγιεφ να του φάει την θέση.

Στόπερ θέλουμε. Εκεί πρέπει να κοιτάξουμε πολύ σοβαρά. Κετζιορα Λόβρεν Βολιακο το καλοκαίρι τελειώνουν, ασχέτως αν γίνουν ανανεώσεις ή όχι και μενει μόνο ο Μιχαηλίδης σαν σταθερά.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
Azrael, navigator11, theo-drama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”