Και σε μένα πέρα απο αυτές τις δύο περιπτώσεις οι μόνες άλλες που μου έρχονται στο μυαλό είναι Κοβάσεβιτς στο γαύρο και Ρατζινσκι στη Ξάνθη.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:56Βαλμπουενα στον γαυρο πολύ καλός κι ας ήταν μεγάλος σε ηλικίαNikos 74 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:41 Επειδή διαβάζω για διάφορους μεταγραφικούς στόχους μεγάλους σε ηλικία, ότι είναι " περίπτωση Τάισον" , να υπενθυμίσω ότι ο Τάισον είναι ο μοναδικός που έχει ξεγελάσει τον χρόνο και εμάς μαζί. Δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο παράδειγμα ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον που να θυμάμαι εγώ. Από " έμπειρους " που ήρθαν για τα τελευταία ένσημα, τα παραδείγματα αμέτρητα. Μην γίνουμε το κορόιδο του κάθε παλαίμαχου, όχι τίποτε άλλο, δεν διαθέτουμε και την τεχνογνωσία να ξεφορτώνομαστε παλτά!
Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
Maezono Masakiyo
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 12:53 Στο του εξωτερικού είμαι πάντα παρών, άλλοι έχουν εξαφανιστεί...
Μην ξυνεσαι
Αφού κ οι 2 χεράκι χεράκι....πάμε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο....να φτιάξουμε ομάδα...κ να διεκδικήσουμε Πρωτάθλημα.
Ευρώπη εμείς έχουμε δυνατότητες να το πάρουμε φέτος....
Αφού σου το είπα,τι να γράψω ,για τα χάλια μας...
- ΑποστόληςΑ
Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Kaizen, Polichni1926
Σπυρόπουλος σδναΟ δε Ντέλιας, τα έχουμε πει ξανά και ξανά και ξανά, το αδιανόητο για τον υπόλοιπο κόσμο είναι κάτι όχι wow για το δικό του μυαλό. Ενα σπινθηροβόλο ποδοσφαιρικό μυαλό που αδιάκοπα γεννά ιδέες, αδιάκοπα γεννά φάσεις, αδιάκοπα γεννά καταστάσεις, αδιάκοπα γεννά γκολ. Και αδιάκοπα γεννά...φρέσκα ΠΑΟΚτσάκια.
Τώρα, είναι και το new kid. Το Ανεστάκι. Ενα αγόρι της εποχής του, της γενιάς του, που με είδε τον Αύγουστο και μου είπε ότι με ξέρει (από τι άλλο κι από πού αλλού;) φυσικά από...τον Αιμίλιο. Δουλεμένη δεξιότητα στο παιγνίδι με πλάτη, δουλεμένη δεξιότητα στο παιγνίδι με μέτωπο, στην κίνηση μέσα-έξω, στις ενέργειες ψηλά, στις ενέργειες χαμηλά. Οχι ένα εννιάρι με προοπτική, απλώς. Ενα αυθεντικό "εννιάρι ΠΑΟΚ". Στο πιο κατάλληλο timing ο Μύθου έρχεται και δείχνει τι ποδοσφαιρική ανοησία θα ήταν, το να έβγαινε ο ΠΑΟΚ στην αγορά για "βασικό" φορ. Τότε, προς τι η ακαδημία.
Απλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου σε περίπτωση απουσίας ή αλλαγής του Γιακουμάκη, θα κοιτάξει στον πάγκο και θα επιλέξει τον 18χρονο Μύθου αντί για τον 32χρονο Γιερεμέγιεφ. Θα διαλέξει τον έμπειρο όπως σταθερά κάνει πάντα.
Μακάρι, αλλά δεν το βλέπω.
- These users thanked the author paokspren for the post:
- Montrealiotis
-
gervasio artigas
Ο ρουμάνος θα επιλέξει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ με βάση τις συνθήκες του αγώναpaokspren έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 23:36 Απλά εγώ δεν πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου σε περίπτωση απουσίας ή αλλαγής του Γιακουμάκη, θα κοιτάξει στον πάγκο και θα επιλέξει τον 18χρονο Μύθου αντί για τον 32χρονο Γιερεμέγιεφ. Θα διαλέξει τον έμπειρο όπως σταθερά κάνει πάντα.
π.χ στον αγώνα με Παναιτωλικο η περυσι στον αγωνα με Στεαουα (οχι των νοκ αουτ) θα εβαζε ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ
Με ομαδες που παιζουν ανοικτα θα βαλλλει ΜΥΘΟΥ
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Χωρικός
Bούκας!Maezono Masakiyo έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:50Και σε μένα πέρα απο αυτές τις δύο περιπτώσεις οι μόνες άλλες που μου έρχονται στο μυαλό είναι Κοβάσεβιτς στο γαύρο και Ρατζινσκι στη Ξάνθη.Psagmenos4 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:56Βαλμπουενα στον γαυρο πολύ καλός κι ας ήταν μεγάλος σε ηλικίαNikos 74 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:41 Επειδή διαβάζω για διάφορους μεταγραφικούς στόχους μεγάλους σε ηλικία, ότι είναι " περίπτωση Τάισον" , να υπενθυμίσω ότι ο Τάισον είναι ο μοναδικός που έχει ξεγελάσει τον χρόνο και εμάς μαζί. Δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο παράδειγμα ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον που να θυμάμαι εγώ. Από " έμπειρους " που ήρθαν για τα τελευταία ένσημα, τα παραδείγματα αμέτρητα. Μην γίνουμε το κορόιδο του κάθε παλαίμαχου, όχι τίποτε άλλο, δεν διαθέτουμε και την τεχνογνωσία να ξεφορτώνομαστε παλτά!
-
xrisitsapa
-
Maezono Masakiyo
Ο Μπάμπα, θα πάρει τις ανάσες που χρειάζεται τις 7 ημέρες αδείας και θα γυρίσει ανανεωμένος και όπως πρέπει για την συνέχεια.
Ναι το έγραψα επειδή έπαιξε μέχρι τα 37 του.
Την τελευταία χρονιά μάλιστα έκανε σπουδαία παιχνίδια φτάνοντας συνολικά τις 17 ασιστ σε όλες τις διοργανώσεις.
Φυσικά τέτοιοι παίκτες όπως οι Τάισον και Λίνο δεν είναι ο κανόνας αλλά οι εξαιρέσεις.
-
PAOK DreXleR
Καλύτερα κάποιον που να έχει κ τα 2 πόδια, να μπορεί να παίζει ο απ' την άλλη πλευρά.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:59 Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.
- sourmenetes
- Moderator
Τώρα σοβαρά αυτό είναι κριτήριο τώρα;;embuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 20:19Μια χαρα ξερω. Εσενα να σε φερνουν τους κομμενους της ζελας και να βαρας παλαμακια.
Ο βαζελος έκοψε και τον παλασιος έκοψε και το φορ που παίζει στο Λεβαδειακό έκοψε και άλλους 3-4 που ήταν σακάκια
Το ποιος έχει ομάδα και ποιος καφενείο το βλέπουμε
Ούτε τρελάθηκα με τον παίκτη ούτε τπτ
Θα τον δω στο γήπεδο και θα τον κρίνω
Το να βάζεις όπως και πολλοί άλλοι την ταμπέλα το 5ο φορ του βαζελου,ανάθεμα και ποιοι είναι οι άλλοι,για να δημιουργήσουμε κακή εικόνα δεν προσφέρει κάτι στην κουβέντα