τον ποιον;
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Μια χαρα ξερω. Εσενα να σε φερνουν τους κομμενους της ζελας και να βαρας παλαμακια.
embuji, Φίλε συγνώμη κιόλας αλλά δεν ξέρεις από Ποδόσφαιρο στο λέω με καλή διάθεση χρονιάρες μέρες
Το κομμένος της ζελας από μόνο του δεν λέει κάτι . Μιλάμε για μια από τις πιο αμπαλες ΠΑΕ ever. Χρυσάφι πιάνουν , σκατ@ γίνετε . Δηλαδή έκοψαν τον Γερεμεγιεφ που τους έχει δώσει ένα σκασμό βαθμούς για τον Σβιντερφσκι και τον Πάντοβιτς.
Γενικά περίεργη μεταγραφή ναι . Έχει μια λογική ακραία . Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα πάει .
Γενικά περίεργη μεταγραφή ναι . Έχει μια λογική ακραία . Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα πάει .
- These users thanked the author chrisg4 for the post (total 7):
- Azrael, trouman, Maklaz, elvetos giatros, ΚΩΣΤΑΣ2019, Dimpatra, Ally Samagoal
-
Xlapatsas4
Ακριβώς αυτό. Δεν θυμάμαι παίκτη στη ζελα τα τελευταία 5 χρόνια που να είχε σταθερα καλη απόδοση περα από τον φωτηchrisg4 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 20:30 Το κομμένος της ζελας από μόνο του δεν λέει κάτι . Μιλάμε για μια από τις πιο αμπαλες ΠΑΕ ever. Χρυσάφι πιάνουν , σκατ@ γίνετε . Δηλαδή έκοψαν τον Γερεμεγιεφ που τους έχει δώσει ένα σκασμό βαθμούς για τον Σβιντερφσκι και τον Πάντοβιτς.
- ΑποστόληςΑ
Ο Νικολαΐδης μόλις είπε στη Nova ότι η μεταγραφής Γερεμέγιεφ ήταν πολύ έξυπνη κίνηση και ότι ταιριάζει στον ΠΑΟΚ του Lucesku. Στον ΠΑΟ ναι δεν ήταν πρώτη επιλογή, αλλά σε μια ομάδα που αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα δικαιολογούνται κάποιοι παίκτες να μην δείχνουν όλα τα προσόντα τους.
https://x.com/AfricaFactsZone/status/20 ... 9122425160 αυτόν κοιτάμε? Δεν τον λες και διάνοια.
Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
- These users thanked the author joshua for the post (total 8):
- embuji, Polichni1926, Blackgr4, Jim_Chatz, Logistis, BWmystis, Montrealiotis, Patron
-
YagosDrakos
Ο παίχτης είναι τραυματίας και δεν κάνει φέτος καλή σεζόν, άλλον κοιτάμε και είναι στη λογική της μεταγραφής Γερεμέγιεφ
Οκ γερεμεγιεφ σαν να λεμε φαν μπαστεν ενα πραγμα. Το ταβανι και τις απαιτησεις ο καθενας τις οριζει ατομικα. Αν εσας σας κανει ο γερεμεγιεφ καλα κανετε, εγω διαφωνω.
-
panpangr77
Αυτον εννοεις https://www.transfermarkt.gr/gabriel-si ... er/1006454 γιατι στην πρωτη ομάδα εχουν κατι 18 χρονων με 45 εκατ αξία
Η μεταγραφική περιοδος δεν έχει καν αρχίσει επίσης αλλα νταξει προχωράμε
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- navigator11, Maklaz
Eduardo Felicíssimo εξάρι 1,86 ,19 χρόνων παρά μια βδομάδα. Ελεύθερος από το καλοκαίρι.
Είμαι από κινητό έξω και δεν μπορώ να βάλω το λιγκ του transfermarkt.
Είμαι από κινητό έξω και δεν μπορώ να βάλω το λιγκ του transfermarkt.